|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
21.8.2007 14:21:40   
petri85
Na Trati, v neposredni bližini Odeje. Za punčke imajo pa sploh dosti robe (kot ponavadi).

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.8.2007 14:30:02   
Tiamo
Jessy, super da je urin d.p. user posted image

Petri super pocen ste dobili hlačke in majčke, no saj me mika kak nakup, ampak imam trenutno ful robe, tko da nič ne bom kupovala.

Pol pa nisem tako čudna, ker smo vse enakega mnenja, kar se tiče črnih zadev. Modre in temno modre zadeve ima tudi Demi, ampak je povsod gor kak našitek ali račke, rožice ali kaj podobnega...tako, da to mi je včeš, ampak čist črne stvari mi pa ne potegnejo, porabila jih bom, če ne drugega za na igrišče.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.8.2007 14:33:42   
ery
K Čarmanu tudi jaz hodim po trenerkice in moram rečt, da je super kvaliteta. Pa imajo ful luštne stvari.

Tia, prosim geslooo... Hvala... user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
21.8.2007 14:50:54   
Jessy
Ery, jaz pa čakam, da mi poveš, če imaš tista pregrinjala za na sedežno iz mikrovlaken? A ko se usedete gor, se kaj premika pregrinjalo, oz. kja si naredila, da se ne?

Petri, kje je to na Trati? Približno, prosim! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
21.8.2007 14:55:25   
violinski
Točno, Petri, tudi moja tašča tam nakupuje za otroke (trenutno ima Lana dve popolnoma enaki trenerki od tam, le ena je za odtenek bolj temno roza, ker je verjetno pozabila, da ji je eno že kupila), pa tudi zase sem tam že našla stvari. Ampak nisem že doooooooolgo bila tam.

Črnega tudi jaz mojim otrokom ne oblačim, Aljošo v temno modro ja, Lana ima tudi eno temno modro majico, ampak kot ostale - vse v kombinaciji s svetlimi oblačili.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
21.8.2007 14:57:03   
ery
Jessy, pregrinjala za sedežno so iz velurja-tanek velur. No velur se reče tistim jaknam in to je to. tak material. Sploh se ne premika. Zatlačiš ga za sedežno in je lepo na miru.

Za ta Čarman so table. Sem pa pozbala kje točno s enotri zavije, da bi ti bilo lažje. Gre se pa tam kot za Porento-je tudi tabla....
Ti bo Petri bolj pomagala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
21.8.2007 15:13:13   
Jessy
Ery, a imaš sedežno tudi s kotom? Če imaš, me zanima, kako si tam naredila? Sta 2 kosa? Veš, morem tudi jaz kaj narediti, da bo lepše!
Velur pa poznam, ja! Sam rumeno barvo moram nekje stakniti! user posted image

Jaz Šk. Loko bolj slabo poznam pod kakimi imeni. Vem, kje je stari del, vem kje je avtobusna, vem, kje je zdravstveni dom, tako da bi se malo po tem orientirala, ali pa po smereh proti Železniki, Kranju, Ljubljani, Idriji.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
21.8.2007 15:45:40   
violinski
Jessy, prej prej, veliko prej, preden prideš do Šk.Loke mesta. Če greš iz Ljubljanske smeri. Če greš iz tvoje pa moraš skozi Loko pol pa zaviješ desno proti LJ in potem je na tvoji desni ta druga cerkev (Suha?) in šele na naslednjem križišču greš levo. Lahko pa že tam, kjer sva bili prej, kjer se odločaš, ali greš levo skozi Žabnico proti Kranju ali desno proti Ljubljani, jo ubereš kar naravnost, pa po nekaj vožnje prideš spet do Čarmana (je tak lok mimo glavne ceste). Pa zraven je poleg Odeje tudi Kroj ŠK. Loka, kjer bi dobila kak dober plašček zase user posted image .... Da ne bo pot uzalud, mislim. Edino ne vem, Petri, a imajo še vedno samo dopoldne odprto? Ali je sedaj celo do 18h?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
21.8.2007 16:39:08   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: violinski

kjer bi dobila kak dober plašček zase user posted image .... Da ne bo pot uzalud, mislim.

user posted image user posted image user posted image  Kako si vedla? user posted image user posted image user posted image

Zdaj približno vem, kje! Se zavije pri semaforju? Potem je to skoraj tam, kot je g. Goljat. user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.8.2007 7:06:37   
Tiamo
Jutro,

vidim, da ste debato o oblačil zaključile z debato o naših oblačilih. user posted image  Jaz si moram kupiti kakšno športno elegantno jakno za prehodne dni, pa mi nič ne potegne kar sem videla. Boš še iskala, kdor išče ta najde.

Danes je bila spet čudna noč, Demi je ene parkat jamrala, mal je bila potna, ampak vrčine ne...nevem kaj se dogaja. Zjutraj sem ji dala pa prvo dozo Bronhomunala.

Kety, jaz te bom te dni poklicala, da te malo vprašam o računovodstvu oz. knigovodstvu, kolega je odpru firmo, pa bo zaposlil 3 delavce, ima zdaj eno računovodkinjo, ki pravi da ni uredu in mogoče bi jaz še usput kaj takega delala, če ni prevelik zalogaj. Ima pa firmo z dejavnostjo gradbeništvo, tako, da verjetno ne bi bilo panike nekja takega vodit. Zdaj grem pogledat prvo, kako se zaposli delavce itd....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.8.2007 7:55:36   
ery
Dobro jutro.

Joj jaz tudi rabim športno eleganten plašček. Bova šla z mojim malo v Avstrijo pogledat. Ampak kasneje, pozna jesen.
Joj ravnokar sem za fensi šmensi majčke gledala user posted image , zdej bom pa že za pulije...

Jessy, sedežna je polkrožna in ni ostri kot. To mi je zarobila prijateljica, ki je šivilja. Vzela je celo blago, ga dala na tisti kot in na približno s svinčnikom začrtala. Potem je doma odrezala in zarobila. je pa povsod vzela malo več dolžine in širine, da se lahko zatlači za sedežno.

A ti pa rumeno rabiš? Je ravno delala za njeno sestrično v rumenem, ker ima modro sedežno. A veš kako noro pride? Res hudo.
ta prijateljica ima pa rdečo sedežno in potem svetla siva pregrinjala, ker ima  tudi sive detajle v dnevni. Tudi fino pride.

Tia, a je Demi že kaj boljše? Upam, da ne zboli. saj zdej je tako vreme, da ni nič čudnega, če kaj razsaja. Je čisto aprilsko.

Ko sem danes nesla Niko k stari mami v varstvo, sem se ob hruško spotaknila, padla nisem na srečo... Ampak, da bi ve videle, Nika je spala v mojem naročju, ko sem se spotaknila in neki zajamrala, ona v tak smeh, da sem se še jaz mogla smejat. Sem ji rekla, če ne spi, pravi, da ne. In kot zanalašč, mislim ne vem kaj mi je blo dans zjutraj, sem se s komolcem v vrata. In je zabolelo, Nika pa spet v smeh... user posted image  No mi je vsaj polepšala jutro.

Aja, jessy, če boš hodila v Šk.Loko, pa le sporoči. Ok?

No toliko zaenkrat. Grem spit kavo. papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.8.2007 8:02:45   
Tiamo
Ery jutro, sej z Demi ni nič kat takega narobe...samo ponoči jamra, mogoče, spet samo moje domneve, ji raste še zadnja desna petka in od tega potem jamra.

Nika je pa faca, no saj so vsi tile 2.-letniki. Demi ima take posrečene, da se skoz smejim. Včeraj pride očka po naju, Demi vpraša: Demi kako si? ona pa flegma: UREDU in gre v avto...mislim, take imajo da kar pokam od smeha. Doma je potem še eno hudo prijavila, gre kakat na stranišče, jaz moram seveda zdraven sedet na tleh in med njenim obredom kakanja, ona sprašuje ali jo jaz sprašujem katere stvari so v kopalnici: stranišče, pipa, umivalnik, pralni stroj, omara, brisača, itd...pokažem na radiator in rečem kaj je to; ona pa RA RA RADIO ENA...seveda sem se smejala, potem ona tudi...vedno zjutraj ko se peljemo v vrtec poslušamo radio ena... imajo izvirne, res....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.8.2007 8:57:33   
tina104
Jutro!

Pravkar sem bila na enem razgovoru za službo, bi me kar vzeli. Seveda pa spet ni vse tako lepo - bil bi samo polovični delovni čas oz. kako uro več kot to. Bi pa me vzeli za 12 mesecev, pa naslednje leto predvidevajo povečanje št. učencev, tako da ... so verjetno kake možnosti za naprej, kolikor sem ga razumela. Prednost je še, da je blizu - do šole je 10 km, delala bi na podružnici, ki je malo dalje, ampak še vedno je blizu. Hvala bogu mi je dal čas za razmislek do petka. V bistvu zdaj čakam še na rezultate prejšnjega razgovora. Saj ne vem, po eni strani pa polovični čas tudi ni tako slabo, ker če tako gledam bi npr. dobila plače toliko kot dobi moja sestra za polni delovni čas, ko dela v eni gostilni.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.8.2007 9:13:43   
Tiamo
Tina super novice, tudi polovični čas je lahko uredu...na tvojem mestu bi si še pogledala možnost glede zaposlitve za polovčni delavni čas do otrokovega 3 leta starosti....nevem kako je s tem, ampak mogoče ti potem država še kaj zdraven da, uglavnem pozanimati se ni greh.

menim pa da boš zdaj dobila pozitivno odgovor za tisto službo, ki jo čakaš...tako je v življenju, vedno k se odpre ena možnost se jih potem še veliko.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.8.2007 9:19:09   
tina104
Joj še eno stvar sem pozabila: dobila sem M, tako da še ne bo nič zuser posted image , tudi prav zaenkrat, sploh če začnem delat.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.8.2007 9:36:14   
Jessy
Tina, tudi jaz mislim, da je tudi polovični čas vredu zadeva, spolh pa se res pozanimaj, če ti zraven da še kaj država pri tem! To bi bilo potem pa že idealno, sploh če dobro kaže še za naprej! Tudi pri nas je trenutno izredna kriza s službami in se mi prav smilijo tisti, ki jo iščejo. Zgaga je res za zgago.user posted image

Ery, moja sedežna je zelena, taka čudna, da skor nobena barva ne paše tja. Tu na slikci poglej:
user posted image
Po moje bi bila rumena res ta boljša. Pol, če sem te prav razumela imaš celotno pregrinjalo narejeno iz 1 kosa in je speljano po kotu in naprej??? Veš, si me res razdražla s temi pregrinjalčki. Saj bi dala sedežno preoblečt, pa bi jo mogla razžagat, če jo hočem ven spravt, ker tam skozi, kot smo jo vlačili, ko smo jo dobili, več ne gre, ker je tam vgradna omara. Sedežna je bila pa čist predraga, pa še vedno je kot nova.
A bi prišla v Šk. Loko, če jaz pridem tja? user posted image

Tia, tista z radiom ena je pa dobra. user posted image  Res jih streljajo ti naši malčki in kot pravi ery, te večkrat presenetijo, ko si najmanj mislimo, da sledijo kaj se dogaja. Naša na vprašanje, kako je spala odgovori: SUPER. user posted image  Ko jo vprašaš, kako si, pa reče VREDU. user posted image
Včeraj zvečer sta prišla prijatelja na obisk in on ni mogel verjeti, da Neja stalno govori. Je prav vprašal, če nama ne gre nič na živce, ko pa prav nič ne utihne. user posted image  Ja, takle je pr nas!

Zdaj pa moram it eno posrano ritko umiti! user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.8.2007 9:50:34   
violinski
Dobro jutro!

E, kake lepe novice, Tina, vidiš, zdaj pa bo. Držim pesti!!!

Jessy, a imate podobne težave kot mi z Lano - govori, govori, govori, .... Zdaj je pa še Aljoša začel. Včeraj mi je mož rekel, da ko sta hodila od njegovega do Laninega vrtca je nonstop govoril in razlagal, kaj se je v vrtcu dogajalo, tako da je bil moj na koncu poti že čisto utrujen od poslušanja.

Meni je pa najboljši Aljoša zjutraj, ko dvignemo rolete v njuni sobi, pa ga mož začne dvigovat iz postelje, on pa reče:"Ne me tikat, še bom spal!"

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.8.2007 9:52:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: violinski

Meni je pa najboljši Aljoša zjutraj, ko dvignemo rolete v njuni sobi, pa ga mož začne dvigovat iz postelje, on pa reče:"Ne me tikat, še bom spal!"

Pri nas morajo biti rolete popolnoma spuščene ponoči in podnevi, ko spi. Zadnjič sem pustila tiste špranjice vmes in je začela kričati, da rolete puščajo! user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
22.8.2007 9:57:07   
Tiamo
Dobri so tile naši...Demi ima tudi jutranje izpade, ko mora vstat...ji rečem. Demi zbudi se, v vrtec bo treba...ona pa, Demi ni, Nodi je...vsak dan je potem kaj drugega ali Nemo ali Pipi ali pa Bercko (tako se piše naš prijatelj).

Včeraj je pri babici hotela slagoled, ji ga da babica v lonček in Demi, ne babi, ne babi tega in potem nekaj kar babica ni razumela, Demi je videla da ne razume, kaj hoče, je šla iz kuhinje v dnevno in ji prinesla pilico za nohte in rekla, babi takega na taki palčki user posted image hotela je lučko

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
22.8.2007 10:04:56   
Tiamo
Joj še eno stvar sem pozabila: dobila sem M, tako da še ne bo nič z , tudi prav zaenkrat, sploh če začnem delat.
tudi jaz sem jo danes dobila...tina bo že prišlo vse ob svojem času, a ne?

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.8.2007 10:17:52   
ery
Joj sem že vse imela napisano, pa me je ven vrglo...user posted image  

A veste, da sem jaz tudi dobila M.. no midva še nisva na polno... user posted image  

Jessy, res sem te razdražla s temi pregrinjali, vidim...user posted image  No tako je, pregrinjalo je iz treh delov. 2 dela sta ravna, 1 del je kotni. trije deli so pa zato, da se lahko vsak del posebej zatlači za sedežno v robove, da ne leze nikamor. Upam, da razumeš, ker ne znam razlagat? user posted image  
zato moraš pregrinjala odrezat 2cm-3cm daljša oz.širša, da lahko zatlačiš zadaj in ob strani.

Ta tvoja barva sedežne mi je všeč. pasala bi rumena, lahko pa tudi kaka marelična ali nežno oranžna. Mislim, da tudi ne bi bilo slabo. kaj misliš?

V Šk.Loko bi prišla. Do tja imam 20km.

Joj, kok so posrečeni otroci. Kaj vse se spomnijo. Demi, ko ji je prinesla pilico za nohte...user posted image  Sej ne morš verjet.
Pa kdaj bo Nika začela kej govorit??? Vaši že vse govorijo... Ona pa le besede pa še to vse na pol. ... ah...

Tina, bravo za službo. Tako kot ostale pravijo, pozanimaj se še o prejemkih države.

papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.8.2007 10:23:20   
Tiamo
A veste, da sem jaz tudi dobila M.. no midva še nisva na polno...

gremo lahko skupaj v nove boje, se pravi imamo cca podobne dneve ovulacijo in potem bomo imele morda eneke P.D.P. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.8.2007 10:34:20   
ery
Tia, a si predstavljaš, da bi bili spet isti mesec? hehe

Aja pozabila sem včeraj napisat, da je Demi ful "kjut", res ju luštkana, pa paše ji kratka frizura. Ne vem, meni so malčki s kartko frizuro še bolj cortkani. Čeprav mi vsi pravijo naj Niki dolge laske pustim. le kako, če pa nobenih špangic netrpi na glavi.

Saj res, v petek imam pa jaz frizerja. Jupiii. Se bom malo ustrigla in barvala. ne vem kaj mi bo naredila frizerka. od 8.razreda dalje sem imela blond lase, potem zamenjam frizerko, reče, da mi ta blond ne paše, ker me postara (res je bila bolj rumenkasto blond user posted image )  in da bi me pobarvala na čisto blond ali pa na rjavo in potem malo pramenov. Zato, ker imam bolj rdeča lička in je rekla, da če bi bila rjava, bi bolj pasalo na obraz, ta rumenkasto blond pa sploh ne paše.
No bila sem rjava, je bila kar fina sprememba, samo na morju sem postala spet blond. Skoraj. user posted image  
ne vem kaj mi bo zdej naredila. Al tako barvo kot jo ima Jessy, al pa kostanjeva rjava. user posted image  

Hm..aja, pa ne vem al naj daljše pustim lase al na kratko. Eni pravijo, da mi kartki pašejo, sestrična pravi da je to boljše, jaz pa pravim, da se v daljših laseh ful boljš počutim...

Joj sem se razpisala o mojih laseh...user posted image  

Tia, a drugače ti resno delaš na drugem otročku?

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
22.8.2007 10:55:54   
Tiamo
ery, ja resno delam na še enem, ampak samo jaz, moj ne user posted image user posted image user posted image user posted image  ...ah, tako kot skoz pišem, moj si ne želi, jaz pa....mogoče bom šla k sosedu po še enega user posted image , ampak v celem bloku še nisem našla kakšnega fejst za ponucat user posted image , bom mogla začet avtoštoparje pobirat, hehe

Sej lahko samo sanjam, sanje so dovoljene in RR je zato, sploh pa ve tukaj, da se malo spovem, pohecam in kakšno pametno rečemo.

Glede frizure ti pa neznam svetovat, mogoče če bi se dobile parkat na kavi bi lahko kakšno rekla...malo tvojega vprašaj, mogče ima kako idejo k te pozna.

Jaz bom pa Demi zdaj puščala dolge laske, tudi ona te trpi špang oz. zdrži ene 10 min več ne, čopkov j pa še nisem delala, se mi zdi da bo problem, ker se tudi česat ne pusti...bomo videli.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.8.2007 11:46:29   
ery
jaz bi tudi imela še enga sedaj. me je res prijelo, pa še ko Niko vidim, kako lepo dela z dojenčki, me ful zamika. ampak moj pravi, da ne, dokler ne rešiva glede stanovanja.

On gleda za hiše, jaz pa pravim, da ostaneva tukaj, smao če prepišeta zg.štuk name. To je mogoče gotovo le v pravljici. No tako je to. Pa jaz nočem it ne vem kam stanovat-proti Dolenjski, ni šans.

ja glede frizure..hehe..sej nimam časat a teden... Poglej na sliko... user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.