Jessy
|
Tina, tudi jaz mislim, da je tudi polovični čas vredu zadeva, spolh pa se res pozanimaj, če ti zraven da še kaj država pri tem! To bi bilo potem pa že idealno, sploh če dobro kaže še za naprej! Tudi pri nas je trenutno izredna kriza s službami in se mi prav smilijo tisti, ki jo iščejo. Zgaga je res za zgago. Ery, moja sedežna je zelena, taka čudna, da skor nobena barva ne paše tja. Tu na slikci poglej: Po moje bi bila rumena res ta boljša. Pol, če sem te prav razumela imaš celotno pregrinjalo narejeno iz 1 kosa in je speljano po kotu in naprej??? Veš, si me res razdražla s temi pregrinjalčki. Saj bi dala sedežno preoblečt, pa bi jo mogla razžagat, če jo hočem ven spravt, ker tam skozi, kot smo jo vlačili, ko smo jo dobili, več ne gre, ker je tam vgradna omara. Sedežna je bila pa čist predraga, pa še vedno je kot nova. A bi prišla v Šk. Loko, če jaz pridem tja? Tia, tista z radiom ena je pa dobra. Res jih streljajo ti naši malčki in kot pravi ery, te večkrat presenetijo, ko si najmanj mislimo, da sledijo kaj se dogaja. Naša na vprašanje, kako je spala odgovori: SUPER. Ko jo vprašaš, kako si, pa reče VREDU. Včeraj zvečer sta prišla prijatelja na obisk in on ni mogel verjeti, da Neja stalno govori. Je prav vprašal, če nama ne gre nič na živce, ko pa prav nič ne utihne. Ja, takle je pr nas! Zdaj pa moram it eno posrano ritko umiti!