|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
27.8.2007 8:32:23   
violinski
Dobro jutro!

Nanka, tudi jaz držim pesti.

Moj vikend je bil krasen, pa čeprav ne na obali. Včeraj smo z otroki opravili še en pohod na Grad, tokrat sta se odločila, da gresta tudi na razgledni stolp, od koder sva jima pokazala vso Ljubljano. V soboto sta pa sama z očijem preživela popoldne - precej v igranju, malo tudi v kreganju. Jaz sem pa uživala v dobri muziki funky jazza.

Tiamo, odlična izbira nicka!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.8.2007 20:41:32   
violinski
Hej hoj! A sem jaz v komunikacijsko luknjo padla, al RES RES RES nobena danes ni imela časa za RR?

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.8.2007 21:57:49   
nanka
Evo mene, sem že tukaj, smo se cel dan potepali.

Bili smo v Ikei, da bi Zoji kupili sobico, pa je nimajo na zalogi, tako da sem kar malo žalostna. Včeraj je prvo noč prespala v svoji sobici, za zdaj ima notri posteljo, še z ograjico, danes pa sva ji kupila še nočno omarico, stola in mizico. Zdaj je sobica malo bolj polna. Ona je spala super, očka pa malo manj. Jaz sem dežurala do polnoči in kar nisem mogla verjeti kako dobro spi. Tudi zdaj že spi, je šla brez problema, na svojo sobico je pa zelo ponosna.

Malo smo se ustavili še v H&M, ker v Ljubljani kar ne gremo, sem tok smotana.

Ta teden uživam zaslužen dopust, en dan se gremo še kopat, ostale dni bom pa pospravljala, ker je pri nas že prava razkopanija. Med tednom sem raje zunaj z Zojo, soboto ko je pa čisščenje na vrsti se mi pa kar dviguje in pospravim čisto na hitro.

Obiskali smo še babico v bližini Maribora, nakupe pa končali v MB Lidlu ( v Lj še nisem bila). Malo sem kupila šolskih potrebščin ker so imeli določene stvari ugodno. 30 gel pisal živahnih barv za 4 Eure. Naša Tjaša jih ima najrajši pa so tako user posted image dtagi, da ji kupim samo 3 kose, zato sem bila kar vesela, ko sem zjutraj videla reklamo za njihovo ponudbo in takoj letela po nakupih.

Zdaj pa pod tuš in spat.

Neposredna povezava do sporočila: 3053
27.8.2007 21:59:31   
nanka
Violinski sem ti odgovorila, malo pozno ampak sem šele včeraj videla, sem tako lena, da predala ne pregledujem vsak dan.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
27.8.2007 22:51:31   
Jessy
Violinski, danes pa res nisem imela nič časa vse do zdaj, pa še zdaj bi lahko še drugo počela, sam sem si rekla, da je zadosti.
Danes sem bila v šoli od 7.30 do 15h. Predno sem pojužnala in pospravila je bila ura 16, ob 17.30 pa sem že štartala nazaj v šolo in prišla ob 19.30 domov. Noro je te dni.
Dopoldne sta se tašča in moj mož trudila, da bi Neji nastavila vrečko, da bi se polulala vanjo, pa sta po uri in pol čakanja ugotovila, da sta slabo prilepila, saj je skoraj vse steklo mimo in so v laboratoriju rekli, da je premalo za pregled. Zato sem danes ravnatelju že povedala, da bom jutri to jaz opravila, pa četudi pridem v šolo šele ob 12h. user posted image  Upam, da bom imela več sreče.
Vsekakor pa bom jutri spet do 15h v šoli, vse ostale dneve pa skor sigurno do 14h.
Ampak, bo že bolje!

Nanka, a ni lepo videt svojga otroka, kako gre z veseljem v svojo sobo?! Naša zadnjih nekaj dni hoče SAMA iti v posteljo (itak je zdaj v fazi "SAMA" čisto povsod - se še tako spomnim, kako je Violinski govorila o Lani, da je v tej fazi, pa se mi je tako smešno zdelo, da tako mičken otrok to zahteva user posted image ), že tretji dan pa je treba ograjo spustiti dol, da "SAMA" spleza v posteljo. Sem pa ugotovila, da sem s pozno uro spanja le sama komplicirala, ker sem kar mislila, da ni utrujena prej kot ob 21.30, pa zdaj vidim, da je čist zadovoljna in pripravljena, če gre v posteljo že ob 21h. Seveda meni to zelo ustreza, sploh zdaj, ko so krajši dnevi!

A naj še kaj povem?

Aja, nanka, a M še ni? user posted image  Jaz imam izredno veliko upanje, da se je prijelo v prvo! Še vedno držim pesti!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
28.8.2007 8:53:38   
violinski
Dobro jutro v novo jutro!

Nanka, kam si mi pisala? Nisem nič nikamor dobila.....

Jessy, zdej se je pa na polno začelo, a ne? Upam, da te ne bo tako izčrpavalo, kot lani. Danes moraš spet dat urin? Pa naj bo uspešno. Držim pesti.

Aljoša mi je pa včeraj malo zakuhal - že nekaj dni je smrkal, včeraj je pa še vročino dobil. Pa ni visoka. Zvečer smo mu kar brez merjenja dali Calpol, da se bo dobro naspal, zjutraj je imel pa 38,1. Zdaj je mož z njim doma, pa mu je tudi dal Calpol, ker je čutil, da je vročina narastla. Ponoči je govoril v spanju, tako da sva se midva nonstop zbujala.

Lani pa je ponoči tekla kri iz nosa, se je kar sama zbudila in prišla pome, pa sva šli v kopalnico sprat. Zdaj se je ne 'boji' več, ker ji je že večkrat (to ima po meni), ko se ji je pa prvič zgodilo ponoči, je bila pa panika.

Posledično nismo spali skoraj popolnoma nič in sem zdaj kar precej sesuta. Ena kava ni pomagala, zelo redko spijem dve, zato ne vem, kaj bi naredila. Mogoče kak kos čokolade. Grem pogledat po nadstropju, če ima katera.

Ja, se spomnim, ko sem pravila, kako Lana hoče vse "SAMA", ampak še bolj izrazito pa to pokaže Aljoša, ki je zdaj v fazi "SAMA!" (še vedno določene stvari govori na punčko - le meni reče "A si prišel?") Tko, malo mešano. Ničhudga, važno, da pové, kaj mu manjka. KAj sem že hotela reči? Aja, zdaj je Lana v fazi "NE BOM SAMA!" user posted image , tako da nikoli konca, nikoli zadovoljna.

Zdej pa res grem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
28.8.2007 9:00:10   
Tiamo
Dobro jutro še od mene,

mi smo pa danes uredu spali, edino jaz sem se zbujala...mah se pozna vpliv lune...Včeraj je bila pa tamala tok tečna popoldne, da sem bila čist  user posted image , še dobro, da je šla spat ob 19.

A beseda "SAMA", naša princeska jo uporablja že cca 3 mesece, vse sama, pa sama obut, pa oblečt, pa spat, pa umit, .....

Ste slišale za smrtno nesrečno na Lj obvoznici v nedeljo, 7 mrtvih? no , mi smo jo zgrešili za cca 15 min, lih pred blok smo se pripeljali k se je zgodila??? Smo imeli srečno, oz. nas usoda ni hotela.

Moram delat

Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.8.2007 9:27:00   
ery
Dobro jutro, tudi od mene...

ja v šoli je ful dela, je kar pestro in bo še bolj pestro, zato samo toliko, da se vam javim...

Violinski na mail sem ti poslala moj mail, pa še1x hvala za obvestilce.
Včeraj me je ravn. celo pustila na izlet in bilo je noro. malo vinčka in prave debate so bile na kupu...user posted image  Res je bilo luštno.

Novega ni nič, le da jaz ne vem kaj bi rada in kaj sploh hočem.. glede mojega user posted image  in selitve.
On s enoče omehčat in ostati, hoče se preseliti, ampak hoče tja kjer je najcenej parcela..to je pa proti Il.Bistrici, Logatec...user posted image  Pa res nočem tja.. On to ve, pa pravi, da naj se odločim, al gre sam al pa skupaj..

Res ne vem, če ga imam sploh tolk rada, da bi se odselila z njim...groza...

No tolk za zdej....

se še beremo..
papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
28.8.2007 9:28:05   
ery
Aja, Tiamo, zame boš še zmer Tia...user posted image
Sem pa slišala za to nesrečo in je grozno... hvala bogu, da ste šli mimo....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
28.8.2007 10:24:03   
Tiamo
Ery: te razumem, da se nočeš preselit kar nekam in da ti takole tvoj postavlja pogoje....to je težka odločitev, ki pa jo boš morala sprejeti. Ne znam ti nič predlagat, samo to, da se pač pogovorita in izberita eno pot k obema ustreza...

Še vedo sem Tia z dodanim mo user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
28.8.2007 11:03:37   
nanka
Na ta mala sem ti odgovorila.

Ery kaj boš naredila je čisto tvoja odločitev in ti je praktično nemogoče svetovati. Ugotovi pluse in minuse in se odloči, vsekakor bo pa med vama zelo drugače ko bosta sama in na svojem.

Tete M še ni.

Danes imam čistilni dan, jutri se gremo pa malo kopat v toplice.

Kosilo se že kuha, zdaj moram samo še tamalo spravit spat, potem pa čiščenje.

< Sporočilo je popravil nanka -- 28.8.2007 11:06:52 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
28.8.2007 11:08:18   
nanka
Violinski ravnokar sem ti poslala še enkrat, prever če si dobila.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
28.8.2007 11:26:15   
Tiamo
nanka, upam ,da je M ne bo user posted image A že ješ une tabletke (pozabila sem kako se jim reče)...a kadit si nehala?

jaz sem pa ugotovila, da imam cikluse na 20 dni user posted image ....31.7, zdaj pa 20.8 user posted image  Nevem kaj se moji blede tam spodaj user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
28.8.2007 11:51:25   
violinski
Nanka, ni blema. Preverjala sem snoči, iz službe mam pa zaklenjen dostop do tistega maila, zato ne morem sedaj pokukati. Bom že popoldne dobila. Ali pa dvakrat user posted image .

Ery, jaz ne bom svetovala tebi, povedala bom, kako bi jaz razmišljala. Jaz sem kot koklja: vseeno mi je, kje živim, važno, da imam moje piščančke okrog sebe, med te pa štejem moža in oba otroka. Vsi ostali so zame sicer pomembni, ker so del moje širše družine, ampak prilagajam se izključno svojim piščančkom. Stene in streha so nekaj, DOM je nekaj drugega.

Ko sem kupovala svoje prvo stanovanje, sem si točno tako mislila: briga me, kakšno je, čeprav je luknja, jaz bom poskrbela, da bo luknja postala gnezdo za naju (takrat sva bila še sama). In tako je tudi bilo. Par kil beleža in že je luknja, ki sem jo takrat kupila predvsem zaradi nizke cene pokazala, kakšne možnosti ima. Kljub majhnosti so bili moji obiskovalci tam vedno sproščeni in vedno pohvalili, kako se dobro, toplo in domače počutijo.

Mogoče malo sfilozofirano, ampak se mi vseeno zdi, da je dober razmislek.

Jaz ti želim pametno odločitev, v račun vzemi vse nasvete, ki so jih napisale punce pred mano, ker so odlični nasveti.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
28.8.2007 14:10:07   
tina104
Včeraj se nisem nič javila, čeprav sem bila na RR. Kaj pa vem, ni mi bilo za pisat, ko pa ni bilo nič pametnega za povedat. Zdaj ko ste spet odprle par debat, pa že lahko kaj napišem.

Naš ne reče, da bo sam, ampak jaz, jaz, jaaaaaaz in potem npr. ne pusti, da bi ga držala, ko npr. plazi, pa če je še tako visoko. Itak da se sam hoče slečt, sam jest, sam si umit roke, zobe ... Spat pa ne gre sam. Ja, sam reče, da gre spat, prime svojo odejico in potem me že kliče: Mami, pide! (mami, pridi)

Sem brala za tisto nesrečo, pa vsak dan se mi zdi, da se en motorist ubije. Pa tisto, ko so zadnjič na železniškem prehodu umrli trije, groza, res. Punčka je bila iz našega krajauser posted image .
Potem pa pogosto o takih stvareh razmišljam in potem ni čudno, da imam včasih take čudne sanje. Najbolj čudne v zadnjem času so bile ene tri dni nazaj, ko sem sanjala, da mi en moški, ki mu je umrl otrok, izkopaval grob in potem ven potegnil ful nekih čudnih stvorov - živali in potem je meni te živali dal za gledat.

Ery, tudi jaz ti ne znam svetovat, ti najbolje poznaš sebe in svojega in veš, kaj hočeš. Jaz imam pri tem podobo razmišljanje kot violinski, čeprav še nikoli nisem primerjala svoje družine s piščančkiuser posted image . V glavnem, jaz vem, da bi v vašem primeru sigurno šla, ker v takih okoliščinah tu, kjer zdaj živite, nikoli ne bo povsem v redu. Ti se seveda moraš za sebe odločit.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 3065
28.8.2007 16:05:38   
Jessy
Danes ste bile pa pridne!

Ery, Violinski ti je tako lepo vse povedala, da ne najdem boljših besed! Tudi jaz sem identična njej in mi je v največje veselje biti z Nejo in možem. Navsezadnje pa je Logatec čist vredu izbira, pa še bliže mi boš! user posted image

Neji sem uspela odvzeti urin. Je prefrigana, da je kaj. Ko sem ji nalepila vrečko je takoj rekla, da ne bo lulala in res ni, dokler ni mogla več držat (skoraj 2 uri je držala) in je nalulala polno vrečko, da je še zapret nisem uspela vredu. Še dobro, da imam v avtu stojalo za kozarčke, da sem vrečko dala v kozarček in tja notri, da sem peljala v ZD.
V glavnem, današnji urin je spet b.p. Včeraj zvečer je dobila zadnji antibiotik. V Ljubljani so ugotovili prisotnost bakterie Echerichia coli, tako da sem dobila napotnico za nadaljne preiskave. user posted image  Pozorni moramo biti na vonj (se spomnete, ko sem par dni preden je zbolela pisala, kako zelo smrdi jutranji urin??), povišano temperaturo brez razloga ali motnost urina.
Sem pa še vedno optimist glede vsega.

Današnji seminar je prav ubijal. V vseh teh urah sploh nisem mogla razbrati bistva, kaj nam je možakar predaval. V glavnem, tak dolgčas, da večjega ne! Mi je bilo še žal, da sem tako hitela v službo! Mar bi vse bolj umirjeno opravila.

Neja trenutno še spi, jo bom pa mogla zbuditi, ker drugače bo prej noč, kot se bova midve zmigali ven.

Nanka, tebi pa zaenkrat še kar ploskam! Upam, da tako tudi ostane! user posted image  Kateri dan je že? Kdaj boš delala test? user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
28.8.2007 18:07:40   
nanka
Danes je 31 dan zadnje, pa zaenkrat ni še nobebega znaka, da prihaja. Test sem že delala zjutaj pa je zaenkrat še negativen, samo se pri Zoji spomnim, da mi noben test ni pokazal, na koncu sem šla v labaratorij, kjer pa je bil pozitiven. Tako da sem se odločila, da ga bom delala šele 5 septembra in nič prej ( zdaj sem uničila že tri, če sem pa tako nestrpna)

Jessy kaj pomeni prisotnot te bakterije v urinu? Drugače sem pa vesela, da je zdaj urin ok upam, da se je Neja pozdravila.

Tia še vedno kadim, nehala bom takoj ko po test pozitiven.

Joj kako mi danes ne gre pospravljanje, sem prav lena, pa sem mislila koliko bom naredila.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
28.8.2007 19:58:17   
Jessy
Joj, nanka, a šele 5. septembra? Ma, mene ravno takrat ne bo in ne bom vedela novičke! user posted image  Tretjega ne bi šlo? user posted image
Kaj točno pomeni ta bakterija, mi še zdravnica ni vedela povedati, zato so pa poslali naprej. V najslabšem primeru gre za refluks, kar pa upam, da ni. Po netu sem malce brala in se ta bakterija pojavlja pri okuženi hrani, vendar pravijo, da se bakterija nahaja v črevesju, kar pa pri Neji ni, ker je v urinu. Res nimam pojma, kaj bi lahko bilo.

Dati ne gre pospravljanje, te popolnoma razumem, saj tudi meni ne gre. Me čakajo 3 stroji suhih cunj, da jih končno že zložim in spravim, pa se kar ne premaknem. Zdaj sva z Nejo ravno s sprehoda prišli, tako da morda me zdaj kaj premakne, ker mi kri malce bolj hitro kroži po žilah.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
29.8.2007 7:23:41   
Tiamo
Dobro jutro,

nanka, po tvojem pisanju in uničevanju testov, se mi zdi, da boš mogla kar v laboratorij. Upam, pa da vseno zagledaš 5. user posted image  ali user posted image . Jessy, tebomo prek SMS obvestile, da boš na tekočem user posted image

Včeraj je bila tamala spet tečna popoldne k driska. Ni hotela ven in spat je šla že ob 19, hotela je že ob 18 user posted image . Spala je uredu, damo spet mi je začela ponoči kašljati, ko je popila mleko user posted image , noska nima nič zabasanegauser posted image

Jessy za Nejo držim pesti, da ni refluks.

Ery, kaj naj ti rečem...jaz te razumem, če si tak tip, da si vezana preveč na okolje k ga poznaš je zelo težko slediti petelinu user posted image  (mal heca). Če si predstavljam sebe v tvoji situaciji, bi mi bilo zelo zelo težko, nevem če bi šla tako daleč. Ko sva midva z mojim iskala stanovanje in je bila ena možnost tudi Grosuplje, se kar nisem in nisem mogla odločit in najdla sem 100 in eno napako in oviro, da ne grem tja. Pa smo se v mojem otroštvu in maldosti selili k nomadi, uglavnem obdelali smo celo Ljubljano, takrat mi ni bilo težko, pa čeprav sem 3 krat zamenjala šolo, mi ni bil problem...zdaj bi mi pa bil. Res bi verjetno na koncu, če ne bi bilo druge možnosti sledila mojemu petelinu in piščancu, ampak bi verjetno (kakor se poznam) padla v krizo, ki bi jo tudi preživela, kot sem vse do zdaj. Uglavnem želim vama, da ne gresta z "glavo čez zid" in kar na vrat na nos, nekaj kupit...res preglejta ponudbo v okolici, malo pokliči na Upravno enoto, na oddelek za Okolje in prostor in povprašaj, če vedo za kako parcelo ali če vedo, da kak kmet prodaja kak kos zemlje...joj k bi bila pri koritu in imela zdajle spisek kmetijskih zemljišč, ki bi se po novem letu z novim zakonom preoblikovale v zazidljive-kok bi dobivala denarja za take informacije, ampak nisem pod to zvezdo rojena in nisem pri korit user posted image  Ery, kaj pa Škofja Loka, tja bi šla?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
29.8.2007 7:33:03   
Tiamo
Joj, včeraj smo pozabile na Nejca od Teye k je praznoval 2 leti.

NEJC, ŽELIM TI VSE NAJ NAJ!!! TVOJI MAMICI PA ČESTITKE, DA JE TOK SUPER MAMICA!
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
29.8.2007 8:22:08   
ery
Dobro jutro,

spet na hitro, ker moram za učitelje napisat vse redovalnice ibn dnevnike.

za Nejo držim pesti, da bo z urinom vse ok.

Nejc vse najboljše!user posted image user posted image

Tiamo, ne vem zakaj moram biti tak tip,da mi ni do sprememb. Ampak imam polno prijateljev, ki so sosedi, Nika ima veliko otrok, ki so njene starosti, potem za varstvo ni problema.... Take stvari...

Tia, a kaj veš za Škofjo Loko? Itak, da bi šla lažje tja kot pa ne vem kam...A mogoče kaj veŠ?

Hvala za vsako informacijo.

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
29.8.2007 8:26:42   
Tiamo
ne vem zakaj moram biti tak tip,da mi ni do sprememb.
tole čist nerazumem kaj si hotela vprašati ali povedati. A si potem tak tip ali ne, da ti ni do sprememb?

Za ŠL lahko vprašam tajnico, ki živi tam in pozna vse živo in mrtvo...grem jo vprašat...

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
29.8.2007 8:41:51   
ery
Tia, ah kar nekaj pišem, ko s emi mudi..
Hotela sem povedat, da se težko ločim od vseh ljudi, od načina življenja na vasi, ker sem že 27 let v istem kraju. In težko se mi je navajati na spremembe.

Hvala hvala ker si šla tajnico vprašat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
29.8.2007 8:44:10   
Tiamo
ery, danes je ni !!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
29.8.2007 8:50:12   
violinski
Dobro jutro!

Tia, je Demi sedaj v redu? No, mi smo imeli vsekakor boljšo noč kot prejšnjo, celo Aljošo sem jaz ponoči pomirila, ko se je zbudil zaradi zaprtega noska. Ponavadi mi reče "tati_bo" pa sem 'razrešena dolžnosti'. To noč sem se pa kar malo usedla zraven njega, malo sva poklepetala (mislim, da je govoril v spanju), povedal mi je, da je šel na stolp - v nedeljo smo bili na LJ.gradu, da je bil v vrtcu - res je bil, v ponedeljek, da je šla Lana včeraj sama v vrtec, ker je on bil pač doma, da je šla mama v službo in da ima v službi tudi telefon - res sem ga iz službe poklicala in klepetala z njim, pa da ima tati tudi telefon. Kje pa je tatijev telefon? V torbici za pasom. user posted image  No, evo, take sva imela, pol je pa vprašal, če mu na novo napolnim lonček za vodo, malo popil in zaspal. Prosil me je edino še, če pustim lučko prižgano. Pa sem jo, ne? user posted image

Ery, ok, saj čisto razumem, zakaj bi ti bilo težko it 'kamorkoli', seveda, okolje, prijatelji, Nikini prijatelji. Jasno, da boš poskusila najti kako varianto, da si čimbližje tem. Navsezadnje je edina težava le življenje v hiši tvojih staršev. Že če bi bili samo sosedje, bi bila situacija verjetno popolnoma drugačna. Pa vseeno ne kar tako kategorično zavrniti selitve. "Svako zlo za nešto dobro", samo da se tisto 'dobro' ponavadi ugotovi in pokaže šele s časom. Malo pa razmisli, če se ti ne zdi, da bi, tudi če tvojega ne bi bilo več pri hiši, prej ali slej starši tudi tebi začeli očitati, da živiš pod njuno streho? Tvojih staršev ne poznam, zato tega ne morem vedeti, vem pa, da se tudi to dogaja. Želim ti veliko sreče pri odločitvah!!

Gremo kaj delat? Tiamo, ti kar počasi, imaš ta dolgo danes, pa ni treba takoj na polno začet user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.