puncica
|
No nisem tanova a vseeno. Sem zdej na dopustu in posledično sem rekla da bom telovadila zjutraj pred zajtrkom in seveda včeraj začnem tam pol urce, tamal mi pomaga beri dviguje nogo in pleše pol se stuširam, voda nikamor ni tekla (očitno so preteral z vodo ko je bila dirka v soboto ) pol pa gremo jest standard najprej voda z 2 limonama, laneno olje, 2 hruški, 2 jabolki, pa seveda mleko z müsliji. Potem popodlne za kosilo sem pojedla 2 jabolki, 1 hruška, nakaj sliv, pa 2 ražniča s salato (3 paradižniki, 1 paprika, malo čebule, sol, bučno olje), zvečer pa jabolka, 1 jogurt z mandlji, semen se mi ni dal noter dat pa mal suhimi brusnicami. Pa zvečer naredila 200 trebušnih, nekaj vaj na noge in rito Pa sem pogruntala da je tole fuuuuul dobr, tele vaje za mišice zjutraj pa tole divjanje. Danes pa spet telovadba, sem podalšala na 45 min, tam na okol povprečje 130 utripa , sta mi pomagala oba. Tavečja je lahko rečem telovadla, tamal pa bol plesal in se metal po tleh, tu pa tam sta se kej butnla a je šlo, potem spet tuširanje in hrana: 2 kozarca vode, 3 hruške, pest sliv, 4 koščki (so bol mali) kruha s skuto in marmelado (sumim da skuta ni več ok ) Pa še ena ideja za marmelado mi jo je mami naredila iz marelic in gruntam in gruntam kako je lahko tako sladka in mi reče da je dala noter še nekaj fig in moram rečt da je fuuuuuul dobra res sladka, še tavečja jo je zjutraj jedla. Je pa mami prinesla iz Šolte fige in jih zamešala med marelično marmelado in je res ZAKON!!!