ninocka
|
Dons mam ful cajta tle gor prezivet, ker sem sama - Evan na morju, moj je sel pa na Dunaj Mi je kr dolgcas, sicer sem bla zdej pri sosedi na obisku, da sva mal pocvekale (odkar sem v sluzbi, se ful tezko uskladiva), prej pa celo porodnisko viseli skor prilepleni ena na drugo Pa ziviva 3 m narazen Da ne govorim, da se do Anje odpravljam ze celo stoletje, pa mi ne znese Na 3D UZ je blo ful dober, vse se je vidlo, obrazek (lep po mami ), rokice, nogice, petka, nemorem verjet, kako dobro se je vidla hrbtenica Se zmeraj je Bevan, ampak jst spet nisem nic locla, kje je lulcek in jajcka, ceprav se jih je baje fewnomenalno vidlo (verjetno njej, ker ima izostreno oko...). Sem dobila par slikc in CD, ampak je samo 3 sekundni filemcek obrazka (to sem mal razocarana) in pa ful slikic. Drugace je pa vse OK, tezek je med 1100-1300 g, mere ustrezajo tednom nosecnosti. G je bla tud ful prijazna (dr. Res), nama je vse pokazala in razlozila. Lezal mi je pana desni strani z obrazkom obrnejnim proti mojmu srcku in pa z nogicami na mojmu mehurju (me je kr ene parkrat konkretno brcnil in sem mogla pol ful na WC laufat ). Pa obrazek si je z rokico skrival in je rekla G naj nardim par pocepov, da se mal premakne, pa ni nic pomagal. Pol pa tud jst nisme lih vztrajala pri neki hudi telovadbi in skakanju, da mi slucajno ne bi kaj ven padlo. Pa se SAmo je reku, da me nima namena direkt od njih v Postojno peljat V glavnem ful zanimivo, skoda ker pri nasih prvorojenckih tega ni blo. 2ursae : Posteljica: nas spi se v 60*120 z resetkami, da mine pobegne Verjetno bo se kar neki casa spal v tej posteljici, ker potem bova kupila otrosko sobo (postelje) v obliki pograda in upam, da bo do takrat ze znal spat sam. Enodnevni izleti: bolj mal hodmo na kaksne enodnevne izlete oz. letos niti nismo mogli (zarad Samota), tko da res ne vem povedat a bi se dolgocasil, al ne. Katja: men so bla vsec imena za puncko Ema, Ela, Aisha (tist sh naj bi bil sumnik), Tisa, Nikola, lepo mi je tud Ana, ampak je necakninja, tko da je odpadlo, Laura, Zara... Se mi zdi, da je za puncko ful lazje zbirat, kot za fantka, ze prvic je blo isto... Jst sem tud z mojim Q-jem zadovoljna, moj bi sicer menjal za enga ABCjevga (tak mal spacey), ampak me ne bo preprical, ker se mi zdi skoda denarja, ker je Q se zmeraj dober + zaenkrat se dovolj funkcionlaen napram dolocenim novim. Tazana - to smo meli mi tud eno obdobje - ponoci kaslanje na polno, podnevi pa ne sluha in duha o njem. Mogoce je suh zrak, al pa se ji osusi grlo (to se men tud dostkrat nardi), pa moram spit vodo. Lahko ji pa das mal pred spsnjem Prospan za izkaslavanje. Upam, da ni kaj hujsega... Pety - men je tud mamut ful lustna sobica, ampak mi je zal (ampak tko zal) neprakticna. Ce bi v stratu planiran bil samo Evan, bi jo pa verjetno mel za otroska leta, pol bi jo pa menjali. Tko je pa na zalost odpadla (sem jo mela pa tud jst ugledano). Mu bom pa kupila vsajj stolcke in mizico iz tega kompleta Ko smo ze pri Ikei - ko smo prisli z morja, me je v kaselcu ckala ene kartica od Ikee in je gor pislao HIP HIP HURA. Men ni blo nc jasno, pol pa mal boljs pogledam, so pa Evanu poslali cestitko za RD in zraven se en kuponcek za eno igracko, ki jo lahko dvigne v trgovini. Se mi je zdelo ful lepo od njih Vam moram popvedat, kako nas napreduje v govoru: osvojil je CIN CIN (zvonec), BUM BUM (grmenje), DIN DON (zvonjenje v cerkvi), bejz, pa ful lepo vprasa Kje je oci al pa Kam je sel oci? Smo grozno napredni pri govoru, a ne Drugace pa obvlada voznjo avtomobila (vceri ga je moj oci vzel k seb v avto in sta se na dvoriscu premaknila za 5 m oz. sta se preparkirala). Evan je sedel na sprednjem sedezu in ful sofiral in gledal levo in desno JE bil cist navdusen, ker je lahko peljal avto Dovolila sem pa samo zato, ker sta se res samo preparkirala na dvoriscu, ce bi hotu it oci z njim po ulci se vozit, ga pa ne bi pustila. Pa ful lepo ze sam hodi po stopnicah gor in dol - zadnjic sem mamici kazala kaj vse sem za Evana spakirala in je svetu pr nama, kr naenkrat ga pa ni blo nikjer in grem pogledat, pa lepo pr mojmu ociju na dvoriscu neki pocne. Cez 3 min je bil pa spet v sobi. Pol se mu je tolk dobr zdel, da je nonstop hodu gor in dol in ganisi smel prjet, ker je hotu sam. Tko da smo ga na koncu pustili, ko smo bli zunaj so bla vrat aodprta, on je pa lahko sam hodil v hiso in iz nje. Je pa res, da je taka ograja tam, da se lahko lepo prime in si pomaga, ceprav gre gor po stengah ze tud brez drzanja. Skoz vas pozabim vprasat - a dajete kaj vasim lizike al pa bonboncke? Jst dam Evanu vcasih liziko (1x na 3 tedne), pa jo neki casa lize, pol jo pa odstopu Samotu . Mu je pa bolj zanimovo kot verjetno okusno . Bonboncke ma pa ful rad, sploh une softije, tiste bi kar naprej jedu in jih prav skrivam. Dobr, da jih jst ne jem, jih pa je Samo in ziher kje vrecko pozabi, tamal se pa takoj dere AM AM, AM AM...Mislim, to mu gre v rit, konkretna hrana pa ne Vceri je pa se v avtu najdu mentose in mu jih je Samo dal , potem je pa celo pot do LJ skoz tezil za njih, ko se je spomnil Pa se eno vprasanje za tiste, ki imate otroke v vrtcu oz. za Tazano - a mormo mi spet dat vlogo za znizanje vrtca s septembrom, al to velja 1 leto od zadnje oddaje? Vem, da jo bom oddala ponovno novembra (zaradi rojstva Bevana), ampak a jo moram slucajno ze kaj prej? Da ne bom kaj zamudila in placevala polno ceno vrtca. Tko, pa sem se razpisala na polno. Zdej grem pa ne vem kaj delat, ker pospravljat se mi tud pod razno ne da. Upam, da bo vsaj po TVju kaj pametnega, ceprav iskreno dvomim...