|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
18.8.2007 9:22:48   
dajamaja
Ana_p tole je šlo pa za las. Glede uspeha v prvo, je tako kot pravi Goya, jaz sem tistimi, ki mi ni (tudi ss)user posted image . Pa v drugo tudi neuser posted image . ....
Kar pa ne pomeni, da tebi ne bi moglouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.8.2007 9:43:35   
zalazoya
Jutro

moja gospa tečka je prišla v vsej svoji veličini user posted image  user posted image  user posted image  in odnesla to napetost.

ele nisem vedla za punkcijo sem bila preveč sama s sabo obremenjena, super, drži se punca in ne pozabi poročat firbčnim babam. Upam da bo čim manj bolelo in da bo veliko celic.

ANA P me veseli da je vse OK in ni treba na operacijo. Teli dohtarji pa so neki vsak kej druzga vidi. Zdaj pa v postopek user posted image , v prejšnji rundi maj-junij je bilo kar nekaj srečk nosečk ki jim je ratalo v prvo. Tako da pozitivno naprej, zna bit.

jaz bom tokrat na bolniški prejšnjič nisem bila, z mojo osebno dr. se da vse zmeniti.

marjetica kje si ? Jaz ti user posted image šparam. Jaz več nič ne razumem. Kaj maš ti z Rešom, da si vsak dan tam user posted image  prehitro ven letiš pa ti ne pove vsega do konca. A do UZ-ja sploh prideš? user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.8.2007 10:50:11   
Ozone
GoYa tisto z mobijem in hodnikom, mi je prav všeč (poznam namreč ta občutek) user posted image user posted image user posted image .

A ve katera kako se reče ženski, ki hodi na moško stranišče? user posted image user posted image user posted image

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.8.2007 10:59:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ozone

GoYa tisto z mobijem in hodnikom, mi je prav všeč (poznam namreč ta občutek) user posted image user posted image user posted image .

A ve katera kako se reče ženski, ki hodi na moško stranišče? user posted image user posted image user posted image

čistilkauser posted image user posted image

kaj bo danes novega, kje so une, ko imajo UZ, punkcijo itd. itd. zakaj nič ne javijo, hitro na raport

ana P, tole pa j ebil aizkušnja, še dobro, da s evs esrečno končalo. Veš kaj bit evprašala, kdaj si mela oz v laterem delu ciklusa si imela Uz, ko so ti določili pregrado in v katerem zdaj, ko so ti ovrgli. Ma firbec sem pačuser posted image

goya, moj jedilnik se je povečal, za jajčka in ribo. danes sem probala bučke in špinačo, kuhano, pa mi je že mal sumljivouser posted image . ne vem, če bo tako naprej, potem septembra odpade srečanje s sončkiuser posted image

(odgovor članu Ozone)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
18.8.2007 11:25:23   
Ozone
MIšek13 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A ti si v Dubaju? Oprosti za radovednost, a kaj ko je toliko informacij, da sem lahko tudi kaj pomešala.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.8.2007 11:29:03   
Anonimen
user posted image user posted image bravo zame, ker sem že enkrat padla na to foro, zdaj pa ne večuser posted image user posted image . najbrž, ker nisem več blontuser posted image

japuser posted image

(odgovor članu Ozone)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
18.8.2007 13:03:39   
sayuri
Evo mene. Če bom tko andaljevala, bom naslednje leto lahko na maratonu tekla. user posted image  Ta malega sem zjutraj kar k možu na šiht peljala user posted image  Jah, kaj čmo. V glavnem....s prijateljico sva se odpravili na "malo" daljšo pot, kot ponavadi. No...zdelo se nama je, da je "malo daljša". Hodili sva TRI URE user posted image in naredili kakih 15 km. user posted image  user posted image user posted image user posted image  To turo ponavadi delam s user posted image  in se mi ne zdi tko dolga. user posted image  No...peš je bila hudičevo dolga. user posted image  Ampak tkooooo paše user posted image user posted image user posted image

zalazoya, no pa si jo dočakala. user posted image  Zdaj pa lepo pogumno naprej v napad user posted image

ele, zdaj si zihr že fertik. user posted image  Upam,d a ni bilo preveč boleče. Kakšna kokoška si bila? Je bilo veliko jajčk?

Mišek, tvoj jedilnik počasi postaja bolj pester. user posted image  Mnnjaammmi špinača. Mi je tko zadišala, ko sem prebrala.... jo bom kar danes za kosilo naredila. user posted image

Kje je rožica? user posted image  Da ni prevelik zalet v čakalnici vzela in polzgrešila ordinacijo, pa pristala zad za uno veliko bajto? Kako rastejo folikli? Na raport! user posted image user posted image user posted image

Ana_p no, lepo, da ni potrebno pod nož.user posted image  Tudi jaz sem med tistimi, ki jim je v prvem postopku uspelo zanositi, pa so mi morali žal v 9t nosečnost prekiniti. Tko da...nas je kar nekaj.

Evo, grem jaz zdaj z mojim ta malim spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.8.2007 14:16:26   
koala
Tako drage moje, napisale ste toliko, da sploh nima več pregleda kaj se dogaja. Pridneuser posted image .

Imam pa eno prošnjo. Jaz danes ponoči odpotujem namakat bušija in rit in bi prosila če katera do takrat ko me nebo prevzeme seznamček. Če pa ni prostovoljke pa je tudi OK, samo potem bi vse novosti prosila na ZS, ker itak nebom imela pregleda.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.8.2007 14:24:17   
Anonimen
koala uživajuser posted image user posted image , naužij se vragolij, dobrega počutja, predaj se brezskrbnosti, namoči, razmoči, posonči vse kar ti paše in srečnouser posted image user posted image

za seznamček ne skrbi, bomo že zmogle oz bomo že preživele

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
18.8.2007 19:01:30   
sayuri
koala, se bom jst poskušala potrudit zab seznamček. user posted image   Tis amo lepo uživaj in napakaj svojega bušija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.8.2007 19:02:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

napakaj svojega bušija user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hotla sem napisat NAMAKAJ user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.8.2007 19:46:58   
sayuri
AVGUST
BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Superfact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Superfact

SEPTEMBER

BORKE ZAuser posted image
  • Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
18.8.
ele punkcijauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.8.2007 20:33:30   
ANA_P
MIŠEK 13, prvič ko mi je moj g. delal ultrazvok je bil 14 dan ciklusa. Letos, ko sem bila v MB, da mi naredijo ultrazvok in izmerijo, mislim, da je bilo tudi nekje 10-14 dan ciklusa. Ampak zadeva mi je toliko bolj zanimiva, da je že iz diagnoze na papirju, ki sem jo kasneje dobila domov, očitno razvidno, da operacija ni potrebna. Saj je dr.Vlaisavljević, zdaj v petek, iz papirjev pogledal in rekel, da to sploh ni za operacijo, in za vsak slučaj, da se je prepričal, še mi naredil en ultrazvok. Tako da hvala bogu, da je bil tako pozoren na te stvari in da sem mu omenila, da imam v ponedeljek operacijo. Zdaj mi je delal ultrazvok 7 dan ciklusa. Ampak očitno je bila napaka pri mojem g. , ki jo je kao videl, me napotil v MB na operacijo, tam je tista g. samo izmerila, jaz pa sem tak imela že napotnico. Tako da je tukaj očitno nekje napaka v njihovem sistemu. Ta zadnja g., ki me je pregledala, bi mi po mojem mogla svetovat in povedati, da to ni za operacijo. Ker kasneje nisem imela z nikomer več pogovorov in nič, napotnico za operacijo, pa sem dobila že pred zadnjim ultrazvokom.
Jaz pa se tudi ne spoznam ven iz diagnoz. No, zdaj sem pogledala in piše:
D.ov. 26x15 mm z malimi folikli, bp.
L.ov. 31x26 mm z dominantnim foliklom 19 mm
Eventuelnega sacto ne prikažem, kavum minimalno septiran, septum 7 mm.
To piše v diagnozi. Ne vem kako mi ta g. ni rekla, da zadeva ni za poseg. Očitno je mislila, da še imam potem razgovor s katerim drugim g.. La kaj? Ne vem.... zanimivo se mi zdi  :) :)
Kak' sem zdaj zabluzila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.8.2007 21:35:09   
dajamaja
Kje ste ženske?
A kava, pivo, vino ne pijete več v družbi!?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.8.2007 21:47:02   
upajoča
Ojla verjetno že vse spijo,ali pa so na morju.Upam da jutri zvem kdaj bom imela punkcijo,se mi je kar zavleklo ker se ni hotela tečka posloviti,sem jo že poslala naprej tistim ki jo težko čakajo.user posted image  o marjetica ti boš imela verjetno prej punkcijo kot jaz,ali pa bovi obe imeli kak dan razlike. pa kakšen šljuk....,joj če bi res kak Rugelj to bral bi verjetno kar ukinu rr.user posted image user posted image  lp upajočauser posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.8.2007 21:49:01   
dajamaja
Torej bo jutri poročilo z UZ. Na lepe rezultateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.8.2007 21:51:31   
upajoča
Ja ,hvala upam da jih bo kar nekaj-za uporabo.lp upajoča

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.8.2007 21:53:25   
dajamaja
Kaj nekaj, tolk jih je, da se ne morjo zment kateri gre naprej ...

user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 568
18.8.2007 21:57:23   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kje ste ženske?
A kava, pivo, vino ne pijete več v družbi!?

Evo me. Čekiram, kaj je novega in pijem pivičko. Smo danes imeli piknik, pa sploh ni blo cajta za pir. Sem non stop letala okoli in stregla gostom. Zdaj je pa končno prišel na vrsto moj deci pira. Pa postelja tudi user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.8.2007 22:01:07   
dajamaja
Je žurka user posted image  uspela?

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.8.2007 22:02:45   
GoYa
Aha user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.8.2007 22:03:47   
upajoča
Ma ja kaj pa paniciramuser posted image ,tako res imaš prav ,saj sem kar napihnjena kot balonček,sem danes čistila po stanovanju pa sem se  komaj  pripognila,joj kakšna beseda,moj je rekel da sem se že zredila ,sem rekla da po piru res raste trebuhuser posted image user posted image  lp upajoča

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.8.2007 22:08:05   
dajamaja
Ma, ja itak da bojo. Pri vsej tej terapiji user posted image . Sporoči vmesne rezultate! user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.8.2007 6:40:31   
Anonimen
Ana to je res super. Zanimalo me je zato, ker se pregrade ne gleda v drugem delu ciklusa, temveč v prvem, tako kot so ti naredili zdaj. Tako da si lahko fejst pomirjena in 7 mm pregrada je res minimalna oz je normalna. Jaz sme jo imela 1,5 cm in so rekli, da je mala in je ne bi rabila odstrant. Hvala bogu res, da si šla to prevert prejuser posted image .

upajoča, držim pesti zate danesuser posted image , na same dobre novičke iz UZuser posted image

Goya tale deci pirčka ti je najbrž še kaj pomagal, da si bolj sladko spalauser posted image . je malečka bila zadovoljna s party-jem. kaka pa je bila tortauser posted image user posted image . moja mala sestrična, bo imela RD, glih ko bomo v slo in ji bove z mami naredile gusarsko ladjouser posted image , če bo uspela sevedauser posted image

naša marjetica, ap se ni nič javila, tudi blanč-vijoličnapošast ne. kdo je zdaj koga pojedeluser posted image . no dajta pupi javita se

sayuri lepo od tebe, da si se javila za seznamček user posted image

lepo nedeljo vam želim, velik sončka in izkoristite dan v nulouser posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
19.8.2007 9:45:37   
DaisyE
Dobro jutro čveke....

Končno mi je uprelo priti do neta!!!! Sem mislila, da mi bo že zjutraj ratalo, ampak, ko sem prišla domov, je naš že veselo surfal (mogoče me hoče izsledit user posted image ) in potem so vsi plani padli v vodo. Zdaj sem ga eliminirala za ene pol ure, tako da moram hitro tipkat.

GoYa za začetnika v pitju piva si si izbrala kar precej divjo varianto. Jaz Laškega kljub po dolgoletni vaji ne spravim po grlu. Ima bolj grenek in intenziven okus kot konkurenčne slovenske sorte. Probi s temnim pivom, moji prvi koraki v svet piva so se z njim začeli.

Pika74 en lep pozdrav. Zdaj, ko si od Skandinavije menda na isti temperaturi kot tvoji eskimčki boste skupaj nepremagljiva kombinacija.

Ozone lepo se špikaj. Cukica upam, da ti delovni vikend čimprej mine.

Ele se opravičujem, ker ti nisem zaželela uspeha pri punkciji. Zdaj je že vse za tabo, upam, da je bilo veliko kvalitetnih celic, ki se v postojni pravkar delijo in delijo in napredujejo od morul do blastocist. Držim pesti in navijam.

Zalazoya user posted image  za user posted image . Zdaj pa veselo naprej. Ja Reš me zgleda rad gleda, da me na dva dneva naroča. user posted image  Sploh zdaj, ko sem čisto pohlevna in totalke natrenirana kdaj na mizo, kdaj hlače, kdaj čevlje, kdaj ven... user posted image user posted image

In sayuri ni panike. user posted image user posted image user posted image  Do zdaj mi je še ratalo naciljat vrata. user posted image user posted image user posted image  Sem pa dons razmišljala, kako bi se dalo zadevo še pospešit in sem prišla na idejo, da bi predlagala drive in UZ. user posted image user posted image user posted image  Ampak sem bla pol rajš pridno tiho.

Upajoča kako je šlo, kdaj bo punkcija?

Dajamaja uni smajliji zgledajo kot folikli na jajčniku. Evo pa se spet rolam. user posted image user posted image user posted image

Mišek13 vijolična pošast je zgleda na poti v Dubaj po pingvine. Šele pol bo verjetno prišla po solato. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa, mene še neki zanima. Reševke, dajte mi povedat, kako vi iz njega izvlečete informacije o številu foliklov, pa o velikost foliklov. Jaz vse kar vem, izvem z detektivskimi metodami (špegam na monitor, na skrivaj čekiram kartoteko,...). Ampak mi tele informacije ne zadoščajo. Dons je rekel samo, da je vse ok, dal mi je material, zvečer pade stopka. Je reku, da si jo moram dat v rit, jaz pa poznavalsko, jaja, kot Menagon (mater sem važna). Punkcija je v torek. In verjele ali ne, preden me je vrgel iz ordinacije sem zbrala ves pogum in ga vprašala, če lahko kaj proti bolečinam vzamem. In je reku, da lahko, pol me je pa malo sumljivo pogledal in vprašal, kaj mislim vzet. Morfij, hudiča!user posted image  Sem rekla Ketonal in pravi, da lahko, ampak čim manj. Ko sem povedala, da boli, je pa rekel, saj vse boli, pol pa še, ampak vsaj hitro mine. Ja, njemu že, jaz se pa za 5 let postaram. user posted image user posted image user posted image

Punkcija mi torej ne uide. Zdaj pa info. A dobim ketonal svečke brez recepta, al bo treba zjutraj po wiskiju usekat? user posted image user posted image user posted image  

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.