|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
20.8.2007 15:18:17   
Skye
Se mal na hitro javljam.
Dobrodošle vse nove soborke in navijačiceuser posted image user posted image user posted image

Me je zdaj ravno skoraj kap zadela...je tko poknilo zunaj (strela), da me je kar zmrazilo. Mrzim takšno vremeuser posted image , kot da že ponedeljek ni sam po sebi tečen.
Stanje pri meni je sledeče; včeraj vzela zadno tabletko FEMODENA user posted image user posted image ,  zdaj čakam na M in se že od 13.08.07 špikam z Dilphereline. V petek 24.08.07 imam 1. UZ in če bo vse OK, dobim še GONAL zraven. Upam na najboljšeuser posted image

Punce eno vprašanje, če mi bo katera znala odgovorilit. Zakaj v bistvu je Dilphereline. Kolikor jaz razumem naj bi zaviral lastno ovulacijo. Ok to razumem, samo zakaj pa ga potem jemljem do dneva pred punkcijo........jaz bi rada čim več foliklov(jajčec)user posted image
Upam da ste me razumele kaj hočem vprašati.....vem da je vprašanje mal zmedeno (sem v službi, pa se skrivam)user posted image

Lep pozdravček vsem
Skye

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 601
20.8.2007 15:35:52   
GITA14
evo mene z dopusta
men se zdi da me ni blo tle gor par mescev tolk ste napisaleuser posted image

vidim da se kar dogaja, pridno se špikate ene že na punkcijah super, me zelo veseli, da ste tako pridne

Na morju je bilo zelo vroče, voda enkratna, naroda kolk hočeš
Spočiti smo sedaj pa v nove boje.

Vsem, ki ste v postopku želim čim manj bolenčin pri špikanju in punkciji in lepe močne zaradke, da se vas bodo čim bolj prjeli

lp

gita

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 602
20.8.2007 16:42:11   
zalazoya
hoj

skye nimam pojma za kaj so diph., Reš itak nič ne reče, tko da punce mene tudi zanima ?
Se javim kasneje, če utegnem, drugače pa marjetica in upajoča jutri bom mislila na vaju in močno stiskala pestke, ne pozabite poročat.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 603
20.8.2007 17:09:35   
Sulfinija
Punce jaz pa imam na tale deževen dan lepe novičke.Jupi,user posted image user posted image user posted image  dobila sem končno dr.Zorna v LJ in mi je povedal,da je moj izvid v redu.Sedaj le še čakam težko 30.08 ko gre moj dragi še enkrat dat seme in nato gre vse skupaj lepo na konzilij.Tudi jaz se spet bližam tretjemu ISCI.

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 604
20.8.2007 17:24:37   
konina
Hojla, punce. Kako ste se razpisale, sem rabila kar nekaj časa, da sem prebrala. Dopusti se končujejo, se vidi po klepetanju. Vsem, ki se špikate, držim pesti za veeelike folikle in super bogato punkcijo. Vsem ostali pa tudi vso srečo v postopku. JAz imam pregled pri G v sredo in mi da terapijo, potem pa mi še povejo kdaj naj se javim za postopek. Predvidoma oktober. Berem vas, se zabavam ob tem in si dvigam upe ter izboljšujem počutje. Super ste!

Gita, lepo pozdravljena nazaj z dopusta. Upam, da si se spočila in nabrala nove moči za naprej.

LP, Nina

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 605
20.8.2007 17:53:12   
dajamaja
Tema, vidim da v polnem zamahu. Super!

Dekletom, ki gredo jutri v akcijo, želim take rezultate, da bomo kr user posted image . Sulfinija, super za izvid in user posted image user posted image user posted image  da se nam pridružiš čimprej v akciji. Sayuri bo imela veliko dela s seznamom, jaz že ne sledim več.. zato vsem srečno in na željene rezultate user posted image .
Tista z Dipherelinom je res zanimiva dilema user posted image .

No, jaz grem pa jutri user posted image . Upam na čim manj pretresljive novice, še najbolš, če bo čimmaj povedal pa dal recepte. Najini prvi radniji pač niso user posted image .  Moram spet naštudirat obrambni scenarij, držo ... izgovore user posted image .

Tkole, zdej se grem pa rihtat user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 606
20.8.2007 18:33:16   
citrončica
Neverjetne steuser posted image ,
komaj sem se prebila čez vse poste,pa sem jih bolj na hitro prebrala,kaj bo šele,ko pridem iz 14dnevnega dopusta,ko v 4ih dneh tolko napišeteuser posted image user posted image ,
nič itak ne morem vsega sledit,
tako da špikaricam mirno roko,
septembra pa spet v nove zmageuser posted image user posted image !!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 607
20.8.2007 19:53:14   
Goldy
Pozdravljene?

Eno vprašanje: danes sem šla h svoji G na PAP test pred IVF in mi je rekla, da mi bo dala kar lanskega. Rekla je tudi, da četudi imam 1.b (to je mislim po starem PAP II) to ne predstavlja nobenega problema, da mi ne bi hoteli naredit IVF. Kontrolo pa naj bi imela novembra - za pap.

Sem se kar malo ustrašila, ker sploh nisem vedela, da imam slabši izvid, ker ga dosedaj še nisem. Slabši PAP sem imela lani po laparoskopiji.

Hvala za vaše odgovore!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
20.8.2007 21:23:40   
GoYa
Čer. Ma jst vas tudi več ne sledim, babe user posted image .

Skye, diphereline prepreči pokanje foliklov. Toliko vem, več pa ne. V glavnem, jemlje se ga, da ti ne bi pred punkcijo počili.

Sulfinija, a ti boš šla še v Lj probat. user posted image , ker Mb je res nemogoče glede čakalne dobe.

Goldy, jst v tvojem postu sicer ne zasledim nobenega vprašanja, tako da ne vem točno kaj sprašuješ. Ampak itak na PAP se ne spoznam, tako da ti žal odgovora ne znam dati.

Daisy in upajoča, stiskam pestke za jutrišnjo punkcijo. Fajn se odrežita in upam, da ne bo preveč bolelo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 609
20.8.2007 21:26:48   
Sulfinija
Goya,ja z mojim sma se odločila,da tokrat sprobama v LJ.Sedaj le še čakama na datum 30.08 ko ima še dragi enkrat za oddati seme in nato gre vse  skupaj na konzilij in nato čakanje na belo pismo iz Lj.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
20.8.2007 21:27:21   
GoYa
No, super. Bosta vsaj prej na vrsti user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 611
20.8.2007 21:32:26   
Goldy
Sory, hotela sem vprašat, če ima PAP 1b kakšno zvezo s tem, da sem na listi za IVF in mi ga ne bi hoteli delat? To me zanima.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 612
20.8.2007 21:37:07   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

No, jaz grem pa jutri user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  nič bat... pa glej, da boš hitr spet hlače gor potegnila... user posted image  user posted image  user posted image  da te neb kje z nago ritjo spodil z ordinacije user posted image  user posted image  user posted image

Držim pestke!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Marjetka, ti pa stisni zobe, pa..................
Držim pestke!!!
  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
20.8.2007 21:38:40   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Sory, hotela sem vprašat, če ima PAP 1b kakšno zvezo s tem, da sem na listi za IVF in mi ga ne bi hoteli delat? To me zanima.

Ne bi vedla, ker ne vem kaj pomeni tisti 1b (sklepam, da mal slabše kot 1a). Po moje ti bo Pika74 znala odgovorit. Ali pa mogoče tudi katera druga.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 614
21.8.2007 6:46:09   
zalazoya
jutrooooo

danes je en poseben dan za marjetico in upajočo. Držta se punce, da bi čim manj bolelo in da bi bilo čim več celic.user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 615
21.8.2007 6:54:28   
Anonimen
marjetka in upajoča, držimo pesti, za čim manj bolečo in čim bolj uspešno punkcijouser posted image user posted image

glede diherelina punce nič bat, je vse tako kot mora bit, če so rekli, da z njim ne pride do O, pomeni, da folikli ne bodo popokali, ker če popokajo, ni glih ok a ne? Tista ki je je dobila še cetrotide (en aje spraševala par strani nazaj), te s edajejo proti koncu cikla, tudi z razlogom d ane bi popokali, dobiš v kratkem postopku, ali v dolgem, če se rast foliklov vleče, ali če je 1 folikel precej velik, drugi pa precej manjši.

goldy, jaz mislim, da ne bo predstavljal problema, glavno da test ni starejši od enega leta. Opažam namreč ,da če ima katera punca slabši pap test, da ji takoj rečejo, hitro oz čimprej zanosit in če one lahko s še slabšim rezultatom zanosijo, ne vem zakaj ne bi ti smela na IVFuser posted image

(odgovor članu zalazoya)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
21.8.2007 7:54:46   
blanč
Marjetka, marjetka čakamo rezultate. Tako držim pesti, da imam čisto bele členke. Hitro nam povej kako je šlo.
Ja pa upajoča tudi.
Želim vam lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
21.8.2007 8:08:40   
Goldy
Hvala, hvala, Mišek13!
Saj sem jaz tudi v tej smeri razmišljala, samo, ko potem razmišljaš, čim je kaj takšnega, ko ni čisto v redu.

Sem si kar oddahnila! Komaj čakam, da se začne in da zagledam en velik user posted image  ali user posted image  in seveda tudi vse druge! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 618
21.8.2007 8:17:56   
Sulfinija
Marjetka,tudi jaz držim pesti,da bo današnja punkcija zate čimmanj boleča.

LPuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 619
21.8.2007 9:55:54   
Ozone
Marjetka in Upajoča držim pesti za danes. user posted image user posted image user posted image

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 620
21.8.2007 10:15:46   
ele
živjo punce!
Žal vam moram povedat,da postaja kokoška očitno jalovauser posted image ,ker po tako boleči punkciji je blo sam eno jajčece in ok pač včeraj bi morala na transfer,pa me reško kliče,da ni nič ratalouser posted image in,da ne razume,kako sem tako slabo reagirala na menopur,saj navsezadnje sem dobivala konjsko dozo-4 ampule vsak dan.No pa se mu moram zglasit v četrtek v lj da me orng pregleda.Moram pa nadaljevat z vaginaletami in zdej res ne vem večuser posted image kaj in kako.Ma mislim ,da bova z reškotom kr nadaljevala postopek.
Punkcija je pa tako bolela ko samuser posted image ..
Moj dragi je bil full razočaran,ker je bilo 7 foliklov,ma vsa prazna.
lp

ele

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 621
21.8.2007 10:44:38   
blanč
Ele   user posted image   tako se trudimo, pol pa razočaranje. Jaz navijam zate, da bo naslednjič boljše.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 622
21.8.2007 10:58:18   
Anonimen
ele tako zelo te razumemuser posted image user posted image , jaz sem to doživela kar 3x pri Rešu. Meni se zdi, da mi je ta bolečina bila bolj boleča, kot tista, ko sem po ET naredila test in je bil  negativen. Meni je REš v naslednjem ciklusu predpisal klomifen, da vidi kako je brez hude stimulacije oz bolj blizu naravnemu ciklu, pa je spet bilo ogromno foliklov in nič celic, potem mi je dal aglurab in druga zdravila, pa tudi ni nič pomagalo, nato mi je predlagal Prago in darovalsko celico, ker so očitno moji jajčniki zanič. KOt veš, se nisem predala.
Kako je meni uspelo do lepih jajčec sem napisala nekaj strani nazaj, preštudiraj, če zmoreš nabrati moči za kaj takega, pa kar pogumno, ni zagotovilo, vendar mogoče bo pa pomagalo. Če rabiš kak nasvet več, pa se lahko obrneš name na ZS.

Vendar ne pozabi, lahko bo že naslednji postopek z drugimi zdravili uspeh fantastičen

Pogumno puncauser posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
21.8.2007 11:27:33   
DaisyE
Punce lepa, lepa, lepa hvala, za vse dobre želje in lepe misli. Včeraj me ni bilo doma, zato nisem mogla nič na net, me je pa v najhujših momentih tako melo, da bi vas brala, pa da bi kaj napisala, da me spet malo narežite.

Ele tolk mi je žal za tale izid. Jaz tud vedno študiram, da če že tega hudiča od punkcije skozi dajamo, pol naj  bo  vsaj kak rezultat. Upam, da bosta z Reškotom fajn zrihtala in da bo v novih bojih boljše.

Kdo je spraševal za diphereline. Jaz mam odgovor. Suprefact in Diphereline, prekineta povezavo hipofize (vsaj mislim, da je hipofiza za to odgovorna) in jajčnikov, ter s tem pri ženski povzročita neke vrste umetno menopavzo, se pravi ni več normalnega ciklusa. Zakaj? Zato, da lahko potem doktor z umetnimi hormoni celoten ciklus maksimalno nadzoruje od zunaj. Če tega ne bi počeli, bi verjetno naši lastni hormoni lahko zelo vplivali na ciklus in noben ne bi vedel, kdaj pride do ovulacije, ipd.

Zdaj pa k meni. Včeraj sem se pogumno podala v lekarno in vprašala za Ketonal. Upanja sicer nisem imela, ker mi je že upajoča vse razložila. In prav je tako, ker dejansko človek nobenega Ketonala ne dobi brez recepta. No pol sem pa lekarnarki vse razložila in mi je dala Nalgesin in mi zaželela srečo. Hja, v sili še hudič muhe žre, a ne?

Danes zjutraj sem bila ze ob petih auf. Živci so me napadali v valovih. Še pred štartom sem pozrla Nalgesin in gremo. Reško je prišel šele nekaj čez osem, ampak pol je šlo pa hitro. V ordinaciji je bil blazno fino razpoložen in me je ful spraševal, iz kje sem, pa kje delam,... Ampak odkrito povedano nimam blage veze, kaj sem sploh govorila, tolk sem bila živčna. Končno je naštimal vse potrebno, vprašal, če sem pripravljena in pičil.... in ni bolelo. user posted image user posted image user posted image  Nalgesin rula!!!!!!

No nekje na sredi se nam je naš pridružil, tišal na trebuh,... Proti koncu je postajalo nevzdržno, tud Nalgesin ni nič pomagal ampak preživeli smo. Menda je bilo veliko foliklov praznih, ampak niso kriva leta, pri meni menda zgolj in samo kile, tako da se bom počasi mogla priključit na Mišek dieto. user posted image  No, ker pa je bilo očitno ogromno foliklov, smo tudi celic naklanfali za eno fuzbal ekipo brez rezerv. 11 komadov. Bi rekla, da je kar vredu izkupiček. ET mi je dal na nedeljo, čez 5 dni. Je reku, da si lahko to privoščimo, ker nas je tolk.

Evo zdaj sem pa v bolniški, tako da se bom besno javljala preko celega dneva, vi me pa tud ne pustit na cedilu, da mi ne bo dolgcajt.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 624
21.8.2007 11:56:54   
Anonimen
jej marjetka, to so pa super novičke user posted image user posted image , zdaj pa se naj tvoja fuzbal ekipa uspešno oplodi s partnerjevimi vaterpolisti in ven naj pride potem super močna košarkaška ekipa, najprej bodo igrale dvojke, čez par let pa še ene dvojkeuser posted image user posted image user posted image

čestitke in počivaj lepo. glede na veliko celic in foliklov, se pazi, ne skači, ne delaj naglih gibov, v glavnem počivaj, pij vodo in pazi kolk polulašuser posted image

pivo je očitno rulalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?