|
RE: IVF-ICSI avgust,september 21.8.2007 11:27:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Punce lepa, lepa, lepa hvala, za vse dobre želje in lepe misli. Včeraj me ni bilo doma, zato nisem mogla nič na net, me je pa v najhujših momentih tako melo, da bi vas brala, pa da bi kaj napisala, da me spet malo narežite. Ele tolk mi je žal za tale izid. Jaz tud vedno študiram, da če že tega hudiča od punkcije skozi dajamo, pol naj bo vsaj kak rezultat. Upam, da bosta z Reškotom fajn zrihtala in da bo v novih bojih boljše. Kdo je spraševal za diphereline. Jaz mam odgovor. Suprefact in Diphereline, prekineta povezavo hipofize (vsaj mislim, da je hipofiza za to odgovorna) in jajčnikov, ter s tem pri ženski povzročita neke vrste umetno menopavzo, se pravi ni več normalnega ciklusa. Zakaj? Zato, da lahko potem doktor z umetnimi hormoni celoten ciklus maksimalno nadzoruje od zunaj. Če tega ne bi počeli, bi verjetno naši lastni hormoni lahko zelo vplivali na ciklus in noben ne bi vedel, kdaj pride do ovulacije, ipd. Zdaj pa k meni. Včeraj sem se pogumno podala v lekarno in vprašala za Ketonal. Upanja sicer nisem imela, ker mi je že upajoča vse razložila. In prav je tako, ker dejansko človek nobenega Ketonala ne dobi brez recepta. No pol sem pa lekarnarki vse razložila in mi je dala Nalgesin in mi zaželela srečo. Hja, v sili še hudič muhe žre, a ne? Danes zjutraj sem bila ze ob petih auf. Živci so me napadali v valovih. Še pred štartom sem pozrla Nalgesin in gremo. Reško je prišel šele nekaj čez osem, ampak pol je šlo pa hitro. V ordinaciji je bil blazno fino razpoložen in me je ful spraševal, iz kje sem, pa kje delam,... Ampak odkrito povedano nimam blage veze, kaj sem sploh govorila, tolk sem bila živčna. Končno je naštimal vse potrebno, vprašal, če sem pripravljena in pičil.... in ni bolelo. Nalgesin rula!!!!!! No nekje na sredi se nam je naš pridružil, tišal na trebuh,... Proti koncu je postajalo nevzdržno, tud Nalgesin ni nič pomagal ampak preživeli smo. Menda je bilo veliko foliklov praznih, ampak niso kriva leta, pri meni menda zgolj in samo kile, tako da se bom počasi mogla priključit na Mišek dieto. No, ker pa je bilo očitno ogromno foliklov, smo tudi celic naklanfali za eno fuzbal ekipo brez rezerv. 11 komadov. Bi rekla, da je kar vredu izkupiček. ET mi je dal na nedeljo, čez 5 dni. Je reku, da si lahko to privoščimo, ker nas je tolk. Evo zdaj sem pa v bolniški, tako da se bom besno javljala preko celega dneva, vi me pa tud ne pustit na cedilu, da mi ne bo dolgcajt.
|