|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
17.8.2007 11:40:37   
sayuri
Hm, rdeče vino pravte user posted image  pa seks. Ok... za prvo se bom poskusila potrudit (bljak vino user posted image ), seksa se ne bom branilauser posted image  - moram razložit mojemu dragemu user posted image , rekreiram se pa pridno zadnje čase user posted image . Uf, da čakajo 2-3 mesce user posted image user posted image user posted image  Men bo vse spodaj razneslo user posted image  Upam, da pride to sranje od M čimprej.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.8.2007 11:51:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Mišek, kaj pa če celic še kej skup naštepaš ... pa se ne vgnezdijo. Do zdej sem imela še katero čedno al dve ... sam vgnezdjo se ne. Glede na EMŠO jst bol iščem pomlajevalne efekte user posted image .
tak daleč pa še nisem, kot vidiš, sem komi živa progurala do ETuser posted image . Edino kar sem našal na to temo je baby aspirin od punkcije naprej, še boljše za prekrvavitev maternice je vsaj 1-2 mesečno pitje zelenjavnih sokov 3-5 dcl, domačih seveda, pitje čaja krvomočnice ter joga, kjer s eti odprejo kanali energije in poveča pretok in s tem pospeši cirkulacija v predelu maternice. Te vaje celo imam, sam sem prelenauser posted image . Zate torej priporočam zelenjavni  sok in jogouser posted image , oboj edeluje pomlajevalno in ugodno na maternicouser posted image

Zdaj bom pa že začela počas kasirat evrčkeuser posted image

Tist o Črnobilu in smetišču .. u kok paše, pol pa pride Mišek Gore, ko te na realna tla postav user posted imageto sem pa jaz, mišek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mišek, ki bluziuser posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
17.8.2007 11:52:27   
fortun
hvala ti DaisyE za obrazložitev, sem vedela, da se na vas vedno lahko zanesemuser posted image user posted image ... upam, da bom vzdžala - zdaj sem pa že kar mal v strahu...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.8.2007 11:53:39   
Anonimen
sayuri kaj pa če ti zamuja tudi zaradi telovadbeuser posted image

(odgovor članu fortun)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
17.8.2007 11:55:23   
fortun
sayuri, jaz se čist strinjam z dajamajao - če ne dobim user posted image  in se mi zdi, da bi že mogla priti samo akcija user posted image user posted image !! najkasneje v 2 dneh prikaplja in pricurlja user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.8.2007 12:25:50   
GoYa
Sam na hitr en helou iz službe. Matr kolk napišete, sej nimam cajta vse prebrat user posted image  Ne vem kolk bom mela kej cajta zvečer, k moram peči pecivo. Jutri praznujemo mišolinin RD.

Sayuri, kar lepo user posted image . Res sproži M user posted image

Mišek13, res svaka čast za dieto user posted image .

A Reš pol več ne daje bolniške po ET user posted image . Včasih je dajal do testa, torej še 14 dni. Mah itak imam plan po ET v službo. Sam še ne vem, kaj bi zmutila za tiste par dni, ko bom doma.

Dajamaja, kr Laško pijem. Sej ne vem, ta je biu doma. A bi morala brezalkoholno user posted image   Poročila pa še ni (foliklčki pa to), ker se šele v nedeljo slišiva z G, da se zmeniva za 1. UZ.

Ok, šibam naprej delat. Pridne bodte.

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.8.2007 15:37:04   
pika74
Ojla fiksarke user posted image ... a se že kaj dogaja na ljubljanski GK? Jaz sem bila včeraj tam... pa so mi rekli, da so še dopusti... in da naj za eskimčke pokličem takoj, ko dobim M. In to bo... nekje v začetku septembra. Že komaj čakam user posted image .

A je katera tukaj, ki ima izkušnje z eskimčki? Saj to dobiš samo eno stopko in potem transfer čez tolk dni, kolikor so eskimčki stari ane user posted image . Zdaj me pa zanima, kako vejo, kdaj ti dajo stopko? A ti naredijo kakšen ultrazvok al kaj? Al to samo ocenijo od oka... glede na povprečno dolžino ciklusa?

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.8.2007 17:14:53   
Ozone
Se pridružujem zvezdici 26, seveda s tem, da sem se danes vrnila s klinike in prvo porcijo suprefacta. Potem, ko nam je zvezdiza 26 pobrala vse šprice user posted image user posted image user posted image (upam, da nisem kaj zabluzila user posted image user posted image user posted image ), smo le dočakale novo pošiljko za domov.

GoYa ne nič ni s tvojo matematiko narobe, samo hecam se. Drgače pa pivo res pomaga, za union pa ne vem user posted image user posted image user posted image .

Prehrana pa je pomembna. Tako kot že piše MIŠEK13 in ostale, vendar ne začeti z neko veliko spremembo tik pred postopkom, to je lahko še slabše.

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu zvezdica26)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.8.2007 17:39:17   
dajamaja
Ej, Pika, si že nazaj!!!
Napiši kaj, kako je bilo na potepanju. Zmrznjenčki so špica, že komaj čakajo nate.

Ozone, veselo špikanje. Pa vsem ostalim tudi seveda.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.8.2007 19:22:37   
cukica
Pozdravljena dekleta prišla sem Vas sam mal pozdravit in pogledat kaj je kaj novega.
Lep pozdrav vsem in lep vikend vam želim moj bo nažalost delaven.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.8.2007 20:06:49   
ele
še nekej nujnega!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
a jutri moram na pumkcijo tešča?
Sm pozabla že od zadnjičuser posted image

ele

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.8.2007 20:29:45   
dajamaja
Ele, ja, na punkcijo moraš iti tešča.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.8.2007 20:32:11   
zalazoya
hoj

sayuri jaz te čist razumem punca, meni se bo kar zmešal, moja tečka tudi še kar zamuja, čist sem napihnjena, tečna, da o občutljivosti ne govorim, zjutraj sem že skoraj jokala samo, da sem oči odrla ob 5-ih  sem se sama seb smilila ker sem mogla k Rešu po municijo, popoldan v BTC-ju se mi je pa čist snel sem kar jokala brez veze, tako da nisem nič kupila in sem šla kar domov. Reš mi je ukinu diphereline, ker mi verjetno zardi njih zamuja tečka, si jih dajem že 10 dni. uff  A ja probala sem že vse kar punce predlagajo pa user posted image .

marjetica a si bila slučajno pri Rešu danes jaz tudi. Sem bila vse skupaj tri seuknde notri, zdej moram počakat user posted image  potem pa naprej bo pa vsaj malo pavze od špikanja. Jaz sem bila sama, zgledala sem pa ko da bi me avto povozu pa počutla sem se tudi tako. Ti kar pridno pirček naprej pij, da bodo foliklčki rasli, očitno gre to rundo vse bollj počasi.
Kar se prehrane tiče se jaz kar pravilno prehranjujem tako da ne bom nič ukinila, rajš imam črn kruh ali s semeni, sladkarije - nisem ravno ljubitelj, sem pa ke kakšna, od čokolade dobim  ogromne mozolje povsod, tako da je prepovedana, mleko tud bolj tko, edino mlečni izdelki in testenine ne vem no, mogoče mlečne izdelke. Kao veš če si alergičen? user posted image Pri rekreaciji pa šepam user posted image  sej veš z bicikom se ne smem vozit user posted image .

Pika me veseli, da si se vrnila, jaz sem pri Rešu in tam zadeve potekajo drugače. Če imaš spontano ovulacijo ali klomifen z UZ preverijo kdaj je ovulacija in ti dajo stopko in ET čez 5 dni ( toliko so stari eskimčki). Ko sem imela ET z estrofemom (brez ovulacije) sem jih začela jesti 2. dan user posted image  in so z UZ merili endometrij kdaj je primerno debel za ET,  najlepše je to, da je  brez bolečin. Držim pesti.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.8.2007 20:35:30   
dajamaja
Mišek, hvala za izčrpen info. Zdej se bom pa potuhnila, če boš začela računat user posted image .

Goya, men paše tud alkoholen, sej tisto malo alkohola se tak porazgubi do dneva D. Sicer bi naj bil v zdravstvene namene brezalkoholen user posted image .
Kje ste pa nocoj? Ste ušle na morje al kaj?

Ele, dobro opravi jutri.  

Zalazoya, tole ti je pa Diphe... pošteno zakuhal. user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.8.2007 22:17:28   
ele
hvala,hvala...se bom potrudlauser posted image , itak ketonal sm že nabavla in sm kr svečke,da bo prej primlo...
Zalayova!Glavo pokonci,moralo tudi in saj veš kaj pravijo: ZA VSAKIM DEŽJEMuser posted image POSIJE SONČKEuser posted image tudi tebi bo  še sjalo,sem prepričana

zdaj pa nočko vsem skupi ker mi mulci že težijo,da kolk cajta porabm za napisat par besed..se slišmo v ponedeljek--user posted image user posted image

ele

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.8.2007 22:19:21   
ele
o sr...e oprosti zalazoya sm šele zdej vidla da sm narobe napisala tvoje ome...sorči

ele

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.8.2007 23:00:49   
sayuri
Vidte, tko je, če gre mož žurat, mati pa doma ostane sama z otrokom user posted image  Ob čisto nemogoči uri (zame) visim na netu in seštevam, kolk ur že praznujejo un RD od mojga brata. In...ali naj se zanesem na jutrišnje jutranje varstvo ta malega, ko grem hodit al naj ta malga raje k babici peljem user posted image  Sicer pa...dvakrat na leto, ko tkole zašteka.....tud men paše user posted image user posted image user posted image

zalazoya, uf ...tebe je izgleda ta rdeča čisto iz tira spravilauser posted image Ti jo v bistvu zdajle nujno rabiš, da gre postopek lepo naprej, jst jo pa sam čakam od SSja in močno upam, da čimprej pride. Danes s seksom ne bo nč user posted image , rdečga vina nimam in sem danes v Mercatorju buljila v tiste flaše in se kao delala, da se zastopm na vino user posted image user posted image user posted image  V resnici pa pojma nisem imela, katero vino naj kupim. Pa sem šla pol kar brez domov user posted image  Bom šla jutri spet. user posted image  ZAlazoya, glavo pokonci.user posted image Saj bo prišla tečka rdečka. MAlce jo zastopi. Pač je še vedno čas dopustov in bog ve, kje je dopustovala in kako daleč ma do tebe user posted image

mišek,dvomim, da bi mi ta rdeča zamujala od vsakodnevne hoje. user posted image  Ker drugega še nič nisem začela telovadit user posted image  Zgleda, da je imel gin. prav zadnjič, ko je sicer že 28 dan ciklusa rekel, da sem nekje na sredini ciklusa. Bom počakala še kakih 10, 14 dni. Če me prej ne raznese user posted image

ele želim ti čimmanj bolečo punkcijo in čimveč pridelanih jajčk. Ne pozabi poročat user posted image

Kaj bomo imele še kaj un seznam....da bomo na tekočem, kaj se kakšen dan dogaja? Kje je naša koalca? DAjmo jo malo zaposlit user posted image

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.8.2007 23:03:58   
sayuri
Čist pozabila

pikaštrika, dobrodošla nazaj.user posted image user posted image user posted image  Si se spočila? Tolikokrat se spomnim nate. user posted image  Zdaj bo kmalu čas za tvoje otročke, a ne? Kaj na GK še kar dopustujejouser posted image Najbolje, da začnete taborit tam, pa bojo zihr prej odprli vrata.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.8.2007 23:26:13   
gold fish
pika74- tudi jaz sem poklicala v ponedeljek na GK za eskimčka, pa mi je sestra rekla, da še ne delajo.... je najprej nisem niti resno jemala, pa mi je pol rekla, da naj tudi pokličem septembra, ko bo prišla M - to je okrog 8.9. .... se bova mogoče videli.
Kaj so ti rekli kdaj moraš poklicati - že preden pride M ali prvi dan M....?  Kam si pa sploh klicala - jaz sem kar glavno sestro Blanko G.., ker sem tisto številko videla napisano na tisti izjavi za zamrznenčke, pa tako ali tako  se ne spoznam najbolj v LJ... sem iz "totega" konca Slovenije...
Mene najbolj zanima kdaj se odločijo ali je spontani ali stimuliran postopek..... ne bi rada klicala prepozno..., pa vedno moram klicati iz službe, pa mi je še bolj zoprno iskati pravi trenutek, ko pa pride, pa ne dvigujejo več telefona....

Zvezdica26 - vidiš, da si dočakala, pa še pred 25.8..... kot si najprej mislila....   Držim pesti ....

Pozdrav in pestke tudi vsem ostalim....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 544
18.8.2007 6:58:28   
Anonimen
dobro jutro čvekiceuser posted image user posted image

PIKA74 kako je bilo na dopustuuser posted image , si se naužila vsega lepegauser posted image . ZA VAJU Z GOLD FISH: Za zamrznjenčke pa je res, odvisno kako terapijo ti bo G določil. Malo gledajo na to, ali imaš reden ciklus, se pravi dokaj določljiv kdaj bo O, ali imaš svoje O. Če imaš reden ciklus in določljive O, s eponavadi odločijo z aspontani ciklus, kjer te spremlajo z UZ. Če pa nima, potem pa ti dajo stimulacjo (klomifen ali gonal ali menogon) in spremlajo kdaj bo O. Et je potem po O, glede na to, koliko stari so zarodki. Se pravi v tvojem primeru 5 dni po O. Imajo pa še 3 način in ta je, da ti dajo tablete estrogena, ki jih jemlješ od 1 lai 2 dne M, pa vse do testa. v tem primeru nimaš O, ti pa merijo samo endometrij. No tudi v prvih dveh primerih ti merijo endometrij, če ne bo dovolj debel, ti ET ne bodo naredili, četudi bo O.

OZONE, ja sem že prakrat omenila, da je treba začet mnogo prej in postopoma, nobenih drastičnih ukrepov. vendar v času postopka, da nekoliko zmanjšaš sladkarije in svinjarijo in povečaš proteine, ter pivouser posted image , ni glih drastičen ukrep.  no, za punce jauser posted image , za telo pa niti neuser posted image

ZALAZOYAuser posted image , saj zdaj se ti bo sigurno vlilouser posted image , malo še počakaj, če glih je to čakanje ubitačno, a ne? Ni hujšga, zdaj ko si jo želiš, je ni, potem ko je nočeš, pride pa še prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

SAYURI potem pa upajmo, da si bila pridna z dragim v tistih dneh in ti bo še kar zamujala, vse tja do aprila, majauser posted image , no tam nekjeuser posted image .  drugače pa s teranom nimaš kaj zgrešituser posted image

GOYA, Reš baje več res ne daje bolniške, razen v določenih primerih, ne vem, najbrž odvisno kolk jajac maš, tko ali drugačeuser posted image . drugače pa z unim listom pejdi do osebne zdravnice in se z njo zmeni, itak ti ona daje bolniško

DAJAMAJA, ne skrbi ne bom kasirala, da se res ne bi potuhnila, te bomo že zbezali iz luknjeuser posted image

CUKICA naj ti delovni vikend, vseeno mine lepo in hitrouser posted image

ELE res ne vem ali imaš že punkcijo ali ne, držim pesti v vsakem slučaju, naj ketonal prime, naj bodo lepe, zrele, kvalitetne jajčke, ki se bodo z veseljem parile s vaterpolistiuser posted image

TOBIKA če boš še kaj rabila, vprašaj, če se še kaj spomnim ti napišem. pa javi se nam kaj, če glih boš šele kasneje v postopku in če kaj izveš za ta ta nov ICSI, nam poročajuser posted image

našo MRAJETICO sem pa pozabilauser posted image , upam, da nisi preveč velika prijateljica pira in da ne šteješ vsak večer user posted image user posted image user posted image user posted image . Mla heca, naj ti tekne, naj tvojim folikelčkom poženejo rastuser posted image . navijam, da bodo to ene tanarbuljših jajcuser posted image

še koga pozabilauser posted image , se opravičujem
VSEM OSTALIM lep vikend, velik sončka in uživajteuser posted image .

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 18.8.2007 7:12:50 >

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
18.8.2007 9:09:08   
GoYa
Čau bejbike, spet mam 5 minut časa, ko mišolina spi, drugače se pa moram pripravljat za današnje praznovanje.

Pikica, dobrodošla nazaj. Jaz ti lahk opišem svoj primer postopka z zamrznjenčkom. Sem jemala klomifen (imam redne M in dokaj določljive O, pa se je verjetno kljub temu G odločil za ta način). Hodila sem na UZ-je, da je meril zadeve in ko je bila zadeva zrela sem imela ET. Še prej pa stopka, ja.

Ozone, a bi ti mal po riti user posted image , k me hecaš.

Cukica, pridno delaj. Upam, da ti ne bo prehudo, ker je vikend.

Zalazoya, upam, da M čimprej pride. Res je tale dipherelin naredil enega hudiča. Mogoče se zdej ulije, ko si nehala.

Dajamaja, bom menda kr brezalkoholnega nabavla. A tebi ni dober, al kaj? Men je čist vseeno, ker ga sploh ne pijem. No, včeraj mi je ob peki peciva ratalo spit 1,5 - 2 dcl. user posted image  zame.

Ele, srečno danes na punkciji. Jaz sem vseeno kaj malega spravila v želodec, ker brez hrane zjutraj jaz ne funkcioniram. Mi dela slabo.

Sayuri, kaj pol, si imela izgovor, da nisi šla hodit al si kljub temu šla? 23.00 je pa tudi zame že nemogoča ura. Takrat sem že lepo v palčkovi deželi user posted image .

Gold fish, a ti boš tudi kmalu v akciji. Glede klicarjenja iz službe pa, ja, meni je to tudi zoprno. Pol pa vzamem gsm in hodim na hodnik se skrivat user posted image .

MIŠEK13, sej v bistvu niti ne rabim bolniške po ET. Me je zanimalo, kako je sedaj, ker včasih je avtomatsko napisal 14 dni. Poleg tega mi ponavadi kar moj G izpolni tisti list, včasih tam pri bolniški tudi prazno pusti user posted image . Kako pa kaj želodec - že prenaša drugo hrano razen riža?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 546
18.8.2007 9:13:10   
dajamaja
Jutro!

Sayuri, jaz pa prisegam na Refošk user posted image . A bi si lahko najdle še nekaj za kar so žgane pijače dobre, da naredimo Ruglju en dober poligon!

Goya, Reš sam od sebe ne da bolniške. Če mu pa rečeš, pa vpraša koliko dni potrebuješ... jaz sem zadnjič tako zavzeto štela, da mi je dal dodatni dan user posted image .  Na listku, ki ga dobiš na ET je pripravljena rubrika, kjer lahko vpiše koliko dni bolniškega staleža.  

Mišek pri nas pa razprodaja še trajajo, bi mela kaj?

Marjetka javi se, kako kaj jajčke napredujejo. Ne se zdej skrivat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
18.8.2007 9:14:23   
ANA_P
Oj,
sva včeraj imela razgovor. No, da vam prvo pove. Moj ginekolog mi je odkril lani pregrado in v ponedeljek bi mogla it na operacijo. Dobro, da sem imela včeraj na razgovor vse slike in diagnoze, ker je dr. v ambulanti za neplodnost ugotovil, da sploh ne rabim operacije user posted image , na hitro še mi je naredil en ultrazvok, me začudeno pogledal in rekel, da poseg sploh ni potreben, in  kdo me je napotil. SI predstavljate? V ponedeljek bi pa že mogla v bolnico in bi me operirali za prazen nič user posted image . Katastrofa! Dobro da so včeraj videli :)
Glede postopka, konec septembra začnem jest femoden, 26.10. grem po inekcije, predvidena punkcija 25.11.user posted image user posted image user posted image
Z mano je vse OK, sem zdrava kot riba, moj pa ima premalo spermijev.
Zanima me, kolikim je uspelo, če sploh je kdaj, v prvo?

Mačkice, držite se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
18.8.2007 9:19:18   
GoYa
Oh, ANA_P, dobro se je to izteklo. Mah, človk ne ve več, če lahko tudi dohtarjem zaupa user posted image . Važno, da si ti zdrava.
Glede uspeha v prvo - ja, so tudi punce, ki jim rata v prvo. Ampak ne bit preveč razočarana, če ne boš tudi ti med njimi. Pač je uspešnost okoli 25 % in ne morejo vse zanosit v prvo. Jaz naprimer sem, sam sem potem imela v 11t ss. Pol je pa ratalo "šele" v tretjem.

A je marjetica danes imela UZ? Ej, bejbika, hitro raport. Kako si drzneš nas pustit čakat user posted image .

Dajamaja, pr nas tudi najbolj prisegamo na refošk in teran.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 549
18.8.2007 9:19:57   
GoYa
Oh, ANA_P, dobro se je to izteklo. Mah, človk ne ve več, če lahko tudi dohtarjem zaupa user posted image . Važno, da si ti zdrava.
Glede uspeha v prvo - ja, so tudi punce, ki jim rata v prvo. Ampak ne bit preveč razočarana, če ne boš tudi ti med njimi. Pač je uspešnost okoli 25 % in ne morejo vse zanosit v prvo. Jaz naprimer sem, sam sem potem imela v 11t ss. Pol je pa ratalo "šele" v tretje.

A je marjetica danes imela UZ? Ej, bejbika, hitro raport. Kako si drzneš nas pustit čakat user posted image .

Dajamaja, pr nas tudi najbolj prisegamo na refošk in teran.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?