|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
19.8.2007 10:11:28   
cukica
Dobro jutro!
Ob 6 prišla iz službe in sem že pokonci.Me nečaki ne pustijo spat.Se privajam ko bom mela svoje.
Hvala bogu še en teden potem pa na tritedenski dopust,ki ga komaj čakam moj pa tudi saj je poklicni šofer.

Lep sončni dan pa ne preveč zaspan

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.8.2007 10:39:56   
dajamaja
user posted image  Marjetka! user posted image
V torek že punkcija user posted image user posted image
Glede Reša in informacij, sva pa iste sreče. Jaz o foliklih šele na pinkciji zvem, če pa momlja pa na listku od transferja. Vprašam ne, on pa pove sam če mu kaj ne paše ... a tko dolg je že ni (M => beri slab odziv na Diphe...), a ste mela kakšno operacijo, vnetje (=> beri levi jajčnik zatajil). In to vodi to tega, da sva oba srečna v čisti tišini.   
Jaz imam providerja tablet kr doma, sm pa mal dle od tebe (pr Rogaču). Če se dobijo brez recepta ne vem. Mal za provokacijo -- ko sem pregledala račun za postopek je postavka tudi za narkozo na njem ... in zaračunana user posted image

Upajoča, kako je ? 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.8.2007 10:49:24   
DaisyE
Ojla mlinčka! Si že na seznamu! Zdaj pa navijaj in bodi navijačem v čast! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dons me ta žlehtna daje. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi me na tvojem mestu poslala v user posted image .

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 19.8.2007 10:52:19 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.8.2007 10:58:31   
DaisyE
Dajamaja, tale naš Reško je pa res legenda. Trikrat hura zanjga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.8.2007 11:03:48   
mlinčka
Dejzica, tole je pa tak izziv, da mi ne preostane druzga, kot da zlezem iz ilegale. user posted image

Jah punce, vsekakor sem med najbolj besnimi navijačicami, prisotna na RR že leta in sem mela trden namen skrivat se do tistga trenutka, ko bi lahko obelodanila user posted image . In ker tega ni blo in ni, sem vztrajala v ilegali. In zdej se je tale naša Rožica odločila, da me javno izzove. Jah, simpatično, zakaj pa ne. user posted image

Skratka, z vami sem, tako ali drugače. Go girls! Go girls! user posted image user posted image user posted image

LP vaša mlinčka

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.8.2007 11:11:33   
DaisyE
Lej me, kaj delam od sreče.

user posted image

Tako zdaj moram pa it, ker ma naš še neodšpilano rundo taroka pržgano. Hja, kaj vse človek za ljubi mir ne nardi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.8.2007 12:25:01   
Anonimen
Marjetica se je končno javila, pa še srečna jeuser posted image . Še odgovor na tvoje pitanje, jaz sem špegala na ekran in brojila, kolk črnih krogecov vidim, potem pa ko začne križce delat čez krogec, ap sem hitro pošpegala spodaj levo (se mi zdi), kjer s eizpiše velikost tistega ki je zmeril, to je največjega balončka. Drugače pa jaz nisem imela jajc, da bi vprašalauser posted image . Pa še to je, folikli se lahko skrivajo, eden za drugim in četudi jih vidiš 5, jih je na koncu lahko 10 ali 15.

Mlinčka, bravo za pogumuser posted image user posted image in dobrodošlauser posted image . nič se nas bat, kar pridi gor večkrat, bo bolj veselouser posted image . A pole če si stara mačka, me poznašuser posted image , si že prej kaj špegala oz detektivila za manouser posted image . Uf so bili uno časi, pa kak hitro cajt teče, sploh ne morem mislit, da je že toliko let borbe za manouser posted image user posted image user posted image .  A si prej bila pod drugim nikomuser posted image , eh dolgčas mi je pa firbcamuser posted image

dajamaja kva dogaja pri tebiuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
19.8.2007 12:52:28   
Goldy
Da se še jaz malo oglasim. Pridno delam "domačo nalogo" ( za službo), ker odhajam naslednji teden na dopust, pa je še tolikooo za narediti. Jutri zjutraj grem najprej dati kri in h moji G.

Lepo nedeljo preživite!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.8.2007 14:22:20   
upajoča
No tako da se javim,uh po dobrem kosilu,njam. Na uz je šlo tako-tako,mi jih je naštel samo4user posted image  folikle in mi je rekel da sem bolj slabo odreagirala,mi pa ni povečal doze,ker sem prvič na inekciji,Ja marjetica bovi skupaj na punkciji v torek,tako da danes pade stopka v rito zvečer.user posted image Sayuri , v tolažbo, danes sem pa jaz padla na mino pri Reškotu,da sem počasna,uh najboljš da zrihta en tekoč trak pa da že vse čakamo tam na štartu z nogami v luftuuser posted image user posted image ,uh tale moja izjava je huda,saj rečem ima velik dela,pa še vsak dan je tam že ob5.30,ko me še velikokrat spimouser posted image .Ponavadi tudi jaz gledam na monitor ko gleda za folikle tako da se kaj da videti,je pa res najbolš da ga čim manj vprašaš,sam nekak moraš izvedeti.Prvič sem jaz vzela takoj po punkciji nalgesin,ker ketonal dobiš samo na recept,pa mi je kar pomagal ublažiti bolečino.lp upajoča

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 584
19.8.2007 14:54:49   
Anonimen
Ali nimate možnosti dobiti narkoze pri punkciji?V MB jo dajo,mene so celo prepričali,da zakaj bi me bolelo,če ni treba.Seveda sem se strinjala in je bilo ok,nič bolečin,tudi kasneje minimalno.

(odgovor članu upajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
19.8.2007 16:33:27   
blanč
user posted image  pa user posted image   joj pa tako rada bi shujšalauser posted image . Prej sem krivila hormone, kaj naj pa zdaj???  Bo res najboljše če se moja prehrana preusmeri vuser posted image   inuser posted image  . Zdaj sem že na dobri poti douser posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.8.2007 16:43:02   
blanč
Marjetica tebi pa pošiljam tole za danes zvečer, da ti bo lažje
user posted image   in      user posted image ....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 587
19.8.2007 19:46:51   
pika74
Punce... jst se predam...user posted image  dva dni me ni gor... pa vas ne morem dohajat, k ste tok pridne za pisat user posted image user posted image user posted image . Vas pa vsake tok cajta več al manj spremljam... Ne mi zamert, če bom bolj na redk tle gor. Ampak za vsako posebi navijam in držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držte se!

Zdej grem pa naprej oz. nazaj user posted image  brat user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.8.2007 20:17:10   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lej me, kaj delam od sreče.

user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image   tvoja volja je najboljaaaaaaaaaaaaaaaaa...

to si piši za uhooooooooooooooooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Že danes stiskam pestke...mam čist plave prste user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes...za jutri...za v torek!
Jaz verjamem, da bo! user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.8.2007 20:51:25   
sayuri
Čer user posted image

Kako ste kaj preživele nedeljo? Meni neki oči skup lezejo - ne vem al je to od pritiska al od utrujenosti. user posted image  ZA mano je spet 6 km tura in sem pošteno zadovoljna.user posted image  Moje user posted image  še vedno ni od nikoder user posted image , Pojavlja se mi le rjavkast izcedek vsake toliko časa - ponavadi po rekreaciji. V torek, ko grem na urgenco spet kri dat za betaHCG, bom vprašala, če me lahko gin. pregleda. Počutim se tkoooo napihnjeno, kot balon. user posted image

Nisem vas nič prebrala-bom jutri user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 590
19.8.2007 22:14:40   
*medica*
uuu punce kako ste pridneee...kar veliko natipkanega..vsake toliko malo uletim ker mi kar "zmanjka" časa za pred računalnik...vidim da se nekatere pridno špikate in da ste že pred punkcijo...super upam da ste veliko pridelaleuser posted image user posted image

veliko sreče vsem puncam in da bo ET zelo uspešen in bote na koncu prav vse zagledale user posted image user posted image   držim pestke za vseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 591
19.8.2007 23:13:01   
gloria
Pozdrav vsem.Men je dan preletel delovno v pospravljanju za zidarji.Rihtava si podstrešno stanovanje in smo zdej oba bol ko ne v mislih pri temuser posted image .Juter grem prvič na šiht po dolgem času in si pošteno nabiram moči in poguma ker mam  enih par sodelavk ta pravihuser posted image ,user posted image .V petek mam prvič gin. po ss,čeprau sem že enkrat bla ker me je moj dr. napotil pred 2 tedni(blo je vse v mejah normale)tako da zdej upam na dobre rezultate.Sayuri bravo za seznamček.Lahko noč.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.8.2007 7:04:27   
zalazoya
jutro pupe

jaz sem imela včeraj piknik blo zlo luštno, zvečer ko sem hotela prečekirat kaj je novega pa baterije crknle, sem jih mogla nafilat ponoči in zdaj miš spet dela.
Marjetica si se vrnila, a punkcija že jutri pa upajoča tud, kaj bomo jutri stiskal pesti, a si dobila ketonal ? Reš je proti, se mi je kar zdelo da bo tako bo treba zobe stisniti, bi blo pa fajn kar prespat zadevo.
Jaz sem vglavnem že od 4.30 na wc, neke prebavne motnje, ne vem ali je od piknika al pa od menopurja, a je imela še kakšna težave.
A ja pr Rešu sem bla včeraj in sem dobila 2 ampuli menopurja in 1 diphe., 1. UZ v soboto 25.08.2007, tako da Sayuri veselo na delo. user posted image  Me je čist zmedu včeraj jaz tam tud štet ne znam, smo se vsaj malo nasmejali, vedno kašno pribije.
Lep dan, jaz ga bom verjetno preživela na WC-ju.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.8.2007 7:34:11   
fortun
ja, kaj naj rečem - pridne ste bile spet čez vikend... bom mogoče kasneje uspela še kaj prebrat... jaz pa vam poročam moje "dogodivščine" čez vikend...
torej v soboto zjutraj priletim k Reškotu (valjda še vsa zaspana) in je blo vse OK, 1. UZ, folikli so se sicer videli ampak zlo majhni... no, me je torej pregledal, pol pa valjda, z nadzvočno hitrostjo se oblečem in pravi, da bomo dali še eno špiko - mi jo je začel pripravljat, in pol je rekel, naj si vzamem še en komplet za domov - pa mi je pokazal tiste posodice pod pultom... jaz pa vsa zaspana nisem vidla katera je ta dolga in katera ta kratka, pa sem pač dve ta dolgi ven privlekla... on pa: a ste čist nesposobna? a ne vidte, da mate obe ta dolgi? bejšte, bejšte, sej še spite? bom jaz, vi pejte pa rajš spat... pišuka, me je nahrulu kot osnovnošolko... moj je sam sedel za mizo in gledal, mu ni blo nč jasno...no, pa smo preživeli...
torej, danes zjutraj sem bla tut pri njem 2.UZ (začuda, je bil zlo prijazen in ustrežljiv in ves meden - mi je blo čist čudno)- mi je rekel, da moji folikli (jih je blo kar enih par videt na UZ) zelo počas rastejo, pa sva se zmenila, da se jutri zjutraj spet vidiva. torej, danes mi je dal pa dve špiki - še menopur (kot do sedaj), pol pa še eno novo - Cetrotiol ??? (nisem sigurna - ampak nekaj podobnega je zihr), zdaj pa ne vem naprej, kaj se bo dogajalo, kako bo šlo... zdaj lahko najbrž kmalu pričakujem stopko, a ne?
zalazoya  - a tut ti si skos na WC-ju? jaz imam tako "urejeno prebavo" že cel teden, kot je menda nisem imela še nikoli. Tut po 2x grem na dan kakat. Pa sem mislila, da je to od sadja, ki ga zadnje čase ogromno pojem, sploh nisem pomislila na tale naš menopur - ampak očitno je to to.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 594
20.8.2007 9:13:13   
Ozone
sayuri,

Lepo si naredila ta seznamček. Upam, da ne boš jezna, če ti popravim eno napakico: Superfact je Suprefact user posted image , čeprav je tudi meni superfact bolj všeč user posted image user posted image user posted image user posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.8.2007 11:16:29   
sayuri
Kje pa ste danes, čveke?

ČAkam, da napolnite tole stran, da na drugo nov seznam pripopam user posted image user posted image user posted image

DaisyE, kako se pripravljaš na punkcijo? Si nabavila ketonal al boš raje zobe skup stisnila? Sem se pa ansmejala o tvojem špeganju na monitor o foliklih. user posted image  Ja, od Reša nč ne zveš. Jst tud zmeri oči napenjam in pol študiram al sem prav vidla al ne. No,enkrat sem ga pa vprašala, kolk fokliklov je, pa je rekel, da dovolj user posted image user posted image user posted image user posted image  Še na punkciji skor nč ni reku, dokler ga nisem začela spraševat. pol je pa le povedal. Tko da.....jaz se kar neumno naredim in kar vprašam. user posted image  Sicer se sam odloča al bo povedal al ne user posted image user posted image user posted image  Kakorkoli že, jutri bom okrog devetih mislila nate, da bo čimveč jajčk. user posted image

upajoča, tudi tebi seveda čimveč jajčk. Kdaj imaš ti punkcijo - v sredo? MAdonca, zdaj se mi zdi, da se je pa kar aktivno začelo dogajat tlele gor. Kmalu bo še zalazoya na vrsti,pa fortun.... potem pa bo šlo spet, kot po tekočem traku user posted image
ele se n i še nič oglasila, a ne? user posted image
ozone se opravičujem za napakce user posted image  Bomo zrihtali tko, da bo prav. Ma saj veš...milijon podatkov....user posted image

Kako so kaj naše user posted image ? Koala in sonček.d še vedno trebuščke namakata, kaj pa ostale...kako daleč ste že?user posted image
Evo tkole. Zdaj pa še ve kaj napište, da bo kaj za brat user posted image

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.8.2007 13:51:38   
mlinčka
MIŠEK13 hvala za dobrodošlico. user posted image   Se te spomnim še iz "prejšnjih" časov, ja, detektivila pa ravno nisem user posted image . Sej, natančno se ne spomnim, ampak mislim, da si se za en čas malo potuhnila. Zdaj te bolj spremljam oz. poznam tvojo zgodbo iz novejših postov. In vsekakor ti rečem, punca, kapo dol!

Nik imam ves čas isti, sem se pa prijavila šele po več kot enem letu branja. Mislim, da je bilo nekje septembra 2003, ko sem odkrila RR.

Je pa zanimivo, ko nekatere spremljam že par let. Tako imaš res občutek, da človeka na nek hecen način kar poznaš. Od punc, ki ste tukaj, se recimo najbolj spomnim Sayuri, ko je bila še noseča s Filipom in pike74. Tko no, same fajn punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.8.2007 13:58:11   
sayuri
A V G U S T

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur, predvidena punkcija konec avgusta
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 18.8. punkcija
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- papa Femodene, štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled 30.8
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact

SEPTEMBER

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Gita14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden konec avgusta, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • katica77 (1.IVF?;LJ)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

20.8.
fortun - UZ

21.8.
DaisyE - punkcija
upajoča - punkcija
fortun - UZ

25.8.
zalazoya - UZ

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.8.2007 14:01:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Od punc, ki ste tukaj, se recimo najbolj spomnim Sayuri, ko je bila še noseča s Filipom in pike74. Tko no, same fajn punce!

user posted image user posted image user posted image  Mi je kar nerodno ratalo user posted image user posted image user posted image . Ja...moje korenine na RRju segajo tja v daljno jesen leta 2003. In meni je tvoj nick ful znan user posted image . Kakorkoli že - dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.8.2007 14:24:12   
macka27
PUNCE MOJE KAKO STE KAJ???
no pa se po dolgem času spet oglašam
In a je kaj novega? je kera srečka user posted image ?
NO nama ni ratalo v 1.postopku , upam pa da nama bo v drugem ko greva septembra!
Evo danes sem dobila že drugo M od transferja.  Zdej naslednjo pa spet šibamo k dr.Reškotu komaj čakam! user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbe prosila bi vas, če lahko še mene daste na seznam:
tukaj so moji podatki...user posted image user posted image
- postopek ICSI
- PO DR.REŠ user posted image user posted image
- začetek postopka: nekje sredi septembra

Lep pozdravček
Anušauser posted image

Nushy

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?