Anonimen
|
dobro jutro ,kavica po prekrokani noči vam bo pasala . joj bi se rugelj zgražal, ne samo, da smo jalove, še pijemo ga kaj vse se dogaja tu gor, zdaj še ta religija, nehite, ker mam drugače slabo vest, ker me ni nič k maši . Tobika, ja lahk ti na hitr tle povem, ostalo me lahko na ZS kontaktiraš. Vendar kot 1. treba je vedet, da ni nujno da vsem pomaga, 2. treba se je malo dlje časa držat. Moja dieta j etrajala 4 meseca, začela postopoma, ker mi j ebilo to najbolj grozno. V živlenju nisme marala sadja in ne zelenjave, pojedla sem ogromno svinjarije, vse bele stvari, bele testenine, bel kruh, bel riž, niti pod razno kaj črnega, fuj, fej, ogromno sladkarij, ogromno grickalic, saj nisme imela probleme s težo prej obratno, suha ko trlica, požrla sme lahko vse sveto in se me ni nič primlo, če sem se kter dan mal nazaj držala, sem shujšala še bolj. V glavnem kriza z dieto je bila, tudi zato,ker je mož jedec in pol in ker jaz rada pečem sladice in druge dobrote. Vendar vse to sme z lahkoto zamenjala, ob misli, da mi bo dalo celice in možnost . -Črtala alpsko mleko in mlečne izdelke, razen lca jogurtov (prej vsak dan skoraj 1 l mleka, sirčki, njami, smetana, ah meša se mi ) nadomestila z riževim mlekom -Črtala belo moko, bele testenine, bel kruh, bel riž, krompir, musli in čokolino (najhuje)- nadomestila s polnozrnato, črno, najraje z ajdovo moko, testenin imaš ogromno, ki niso bele, polnozrnate, špinačne, riževe, brez glutena, te so enake kot bele -Črtala sladice (to je bilo najhuje ) sem pa po kosilu pojedla kako suho marelico, kavo sem vedno ful sladkala, zdaj je ni bilo treba, ker je riževo mleko sladko. palačinke in ostale zadeve sme naredila iz določenih mok in riževim mlekom. -vsak obrok je moral imet vsaj nekaj zelenjave, razen zajtrkž -črtala sladko sadje, saj je sadje OH, jedla jabolk, kivi, kak dan pomarančo, grenivke - da nisem shujšala, sem jedla laneno olje, ki je idealka za telo in vse celice v telesu -meso je ostalo na jedilniku, saj jajčne celice rabijo proteine Dieta je v bistvo podobna dieti sladkornim bolnikom in tudi dieta PCO, ki jo je marketka zalimala, je skoraj enaka. Zakaj? Kar sem že rekla, da OH so strup za celice, to mi j eže Reš rekel v sloveniji, da se moje telo obnaša kot telo sladkorne bolnice, samo ni vedel zakaj, kako to rešit, glede na to, d ansiem imela PCO, ne sladkorne, suha sem vedno. No pa sem jaz rešila zadevo Celice rabijo ogromno proteinov, zato se v času postopkov prehranjujte s proteini in se izogibajte OH. ma sigurno sem še kaj pozabila . evo še vitamini- C,E,Q-encim, Mg, Zn, Ca, Se aja ša še zapoved oz prepoved mojega mohameda: nič kave, nič kofeina, cocacole, pravega čaja v času postopka do punkcije. po punkciji nič ananasa mater kar nehat ne morem Pa ne me prosim napadat zdaj s takimi: jaz v prvem psotopku nisem nič pazila, pojedla vse živo in mi je uspelo v 1. , ker me to pogreje , ja, jaz sem tudi vse požrla, pa mi ni uspelo . Eni pač rabimo malo več da kaj zase naredimo. Goya to maš prav, se že bolje počutim . vendar tu pr nas vedno sonce sije, bi si prav mal želeli dežja . Upajoča, kolk sme imela linexa sme g apojedla, tle g animajo, sme pa dobila druge probiotike. Jih veselo jem, baje jih bom mogla kar 2 meseca . Sem na strogi dieti, riž, prepečenec, prežganka (brez olja), pa kak albert keks, ap banane. NIč drugega, me takoj vrže za cel dan. Se mi ap tak luštajo rebrca, pa kak steak tak, zdaj sem naložila da glava peče, še dobr, da sem vam kavo skuhala , sam najbrž vam je že na sredini zmanjkalo , še za konec, da lažje prebavite to salamo
|