|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
14.8.2007 15:36:55   
Ozone
Glede na to, da se bom kmalu začela "fiksati" user posted image , me zanima, kam si ve dajete injekcije, v nogo ali trebuh?

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.8.2007 16:12:32   
cukica
Pozdravljene vse skupaj.
To tudi mene zanima kam si dajate inekcije in koliko ampul dobite jaz mam napisan na listu Diagnoza:Indiharja 1,terapija:GFg 3 ampule a ma še katera kaj podobnega oziroma kaj to pomeni?

Lep pozdravček vsem.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.8.2007 16:39:29   
Anonimen
evo mene na hitrouser posted image .

Ozone, cukica inekcije sem si dajala vedno v trebuh, ker je manj boleče. Jaz sem  imela 4 ampule gonala, konjsko dozo, veliko foliklov , 21 jajčec, pa nekaj foliklov niso spunktirali

vsem novim dobrodošle v prijetno družbo in klepeteuser posted image

zadj pa šibam user posted image

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
14.8.2007 16:50:39   
citrončica
Ozone,zvezdica26,in barbarela77dobrodošle:
user posted image ,takole bodo zdaj vaši prosti trenutki izgledali,ker boste rr čekiraleuser posted image , Sayuri,ne začetek,po prvi polovici septembra no,se dobimo,saj ni panike,če se boste prej dobile,ampak jaz bi se tudi,dopusta pa ne damuser posted image user posted image user posted image , drogerašice-mirno roko vam želim...aja,jaz sem suprefact tud drugič v nogo dajala,mi je bilo lažje,gonal pa vedno v trebuh,a mene ni nič bolelo,sem dobro zalita,pa v špeh ne boliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.8.2007 16:52:23   
zalazoya
hoj

jaz grem zdele na eno malo pivce, da bojo foliklčki fajn rasli al bi blo bolje na deci rdečga da pospeši mojo user posted image , bomo še pravi alko. ratal user posted image .

Še prej moram pa prečekirat kaj je novga. Marjetica nas še naprej zabava, imamo nove čveke - dobrodošle - ozone, zvezdica , cukica. user posted image  Jaz sem si prviča dajala inj. v tazadnjo zdaj pa v trebuh, kar me bolj boli, peče. V tazadnjo ni čisto nič bolelo.

Goya, Sayuri  hvala za info, jaz bom kar poklicala pa kar bo bo.
Barbarela user posted image

Jaz bom glede postopka kar lepo tiho, nobenem ne bom nič povedala. Prvič nisem bila tako modra pa so me skoz morili z vprašanji in glupimi nasveti.

Perlica lepo da še vedno navijaš za nas in čestitke za dopolnjenih 14 tednov, le tako naprej. 

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.8.2007 17:22:29   
tassi1
živjo!vse vas prvo lepo pozdravljamuser posted image user posted image user posted image .Berem vas in držim pesti za vse nas.Sem nova na forumu,vendar po stažu že stara borka.BOrima se že kar nekaj let-počasi bo 10 let,za mano je kar nekaj -IMN,2*SS,nekaj operacij.po zadnjem -4*IVF-ISCI v LJ.pa še po pozitivnem testu mola.Sedaj sem 2 leti zbirala pogum in jeseni se spravljam na 5*IVF-ISCIv Mb.upam seveda na user posted image držite pesti zame.

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.8.2007 17:37:26   
gold fish
Pozdravljene čvekice,

evo še mene malo...
Sem včeraj klicala v LJ, da se naročim za zamrznjenčka, pa mi sestra reče, da še ne delajo, da naj pokličem septembrauser posted image  ?
Koga moram sploh poklicati - na katero številko... jaz sem kar na 522 60 62 klicala. Zdaj pa ne vem ali bi še gnavila ali naj kar na september počakam.... nekak se mi zdi, da ni dobro če rinem nekam na silo... mogoče pa je boljše, da imam še en mesec pavze...
Kje je kaka, ki ima izkušnje z zamrznjenčki?  Ali je res ful mala verjetnost - tam okrog 7%?

Zvezdica26 - dobrodošla...., pa seveda tudi barbarela, ozone in tassi....
Da mi ne boš pobegnila predaleč naprej..... user posted image  v LJ še čaka....

Pozdrav vsem upajočim, čakajočim, trepetajočim, nosečim, ...pa še katerim .... user posted image .  

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.8.2007 17:53:14   
zalazoya
tassi1 dobrodošla med nami, me veseli da si zbrala pogum in se odločila nadaljevati s postopkom. Letos je leto user posted image  in možnosti so ogromne. V naši družbi pa bo vse skupaj še malo lažje, tako da se še kaj javi, držim pesti da ti uspe.

zlata ribica  jaz sem imela zamrznjenčke žal neuspešno, možnosti so manjše ampak so, razmišljaj pozitivno in ne glej na statistiko kar bo bo. Poliči takoj septembra, ker boš verjetno dobila stimuacijo že med tečko, bodi vztrajna, čimprej tem bolje. Drugače je pa popolnoma neboleče. želim ti, sej veš kaj user posted image  user posted image . user posted image

Zdej pa že grem bo pir čist topu.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 433
14.8.2007 17:58:33   
DaisyE
Mater, se rekla da dons pa ne bom pira, zdaj me pa zmerom bolj ma, ko se na vseh temah samo o piru pogovarjate. Mislim!? Kako naj se pa pol človek nazaj drži?user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.8.2007 20:46:34   
GoYa
Punce, pomagajte mi. Čist sem čuknjena. Zadeva je sledeča. Z G-jem sva dogovorjena, da 2. dan M začnem s špikanjem in ko sva se o tem pogovarjala mi sploh ni kapnilo vprašat, a to pomeni z obemi zdravili hkrati (diphereline + menopur) začnem 2. dan?
In sem se sedaj (med depiliranjem nog user posted image ) spomnila, da sem v vseh prejšnjih 3 postopkih začela z Gonalom oz. Menogonom 4. dan, 2. dan pa samo Diphereline. In zdaj ne vem, kaj naj naredim. G je nedosegljiv (dopust)user posted image .

Tiste, ki imate kratek postopek, prosim napišite mi, kateri dan začnete z "glavnim" zdravilom?

Jst menda spat ne bom mogla danes user posted image . Grem zdej pod tuš, pa k pridem nazaj, upam da bo kak odgovor, ker če ne....res ne bom mogla spat. Jutri zjutri pa rabim že prvo dozo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 435
14.8.2007 20:59:45   
konina
GoYa, jaz sem imela samo menopur in sem se začela špikat 2. dan. Najbolje pa je, da preveriš pri G. Da ne bo kaj narobe.

LP, Nina

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.8.2007 21:08:31   
GoYa
G je nedosegljiv. Sem že klicala user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.8.2007 21:39:00   
DaisyE
GoYa pri Reškotu ta drugi dan user posted image  vedno začneš z resnimi zadevami. user posted image  Jaz sem imela prvič Suprefact in Menogon, s Suprefactom sem začela en teden prej, 2. dan user posted image sem pa s Suprefactom nadaljevala, in dodala Menogon. Zdaj bi pa tud mogla z diphereline malo prej začet, ampak je tetka prej prišla in sem drugi dan začela z obojim. Tolk js vem.

A kakega lista ti ni dal? Jaz mam od Reškota list na katerem piše Informacija o jemanju zdravil, pol mi je pa gor vse pofarbu, kdaj moram s čim začet. Pa Merlotov GSM je tud napisan in sicer 041 707 513. Mail (ta splošni) je pa info@neplodnost.com.

Fajn zrihti.

Ostalim pa hvala za lepe želje. Tolk je fajn čvekat z vami.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 438
14.8.2007 21:44:57   
GoYa
Imam kratki postopek. Vedno sem ga imela. To pomeni, da se začnem špikat šele drugi dan M. Pri dolgem postopku pa se začneš špikat že pred predvideno M.
List sem kot za vraga pozabila v kartonu user posted image . Mi je vse napisal gor, ja...sam tepka jst user posted image . V bistvu sem ga sama tam pustila. Sem rekla, da ga vzamem, ko pridem po zdravila,da ga ne prenašam gor dol. Pol je pa moj mož šel po zdravila, ker sem jaz delala in sem čist pozabila na shemo.
Bom začela z menopurjem kar 4. dan. Če smo vedno do zdej tako delali, bomo še zdej.
Edino če zjutraj še Reša pokličem. Sej on pa itak že ob 6h začne delat. Merlo ima izklopljen GSM, ker je na dopustu.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 439
14.8.2007 21:47:40   
DaisyE
Ma ja, Reša poklič. Za ljubi mir. Al pa sestro od Merlota, pa naj tvojo shemo ven potegne. Ni hudič, da se ne bo zrihtalo. Pa nič jokat. Tule ne bomo nič jokali. user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.8.2007 21:48:25   
GoYa
-

< Sporočilo je popravil GoYa -- 14.8.2007 21:55:36 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.8.2007 21:51:20   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj si pa dvakrat objavljena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A maš jutr že drugi dan, ne da. Srotek naš. Nič se sekirat. Deli na isti sistem kot prej, pa bo. Bomo skupaj vsi živčni.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 442
14.8.2007 21:54:15   
DaisyE
Takole drage moje, jutri vas vabim na kufe, zdaj grem pa spat.

Pa lepe sanje.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.8.2007 21:55:22   
GoYa
Ja sranje, zdej vem kaj je blo....nč ni zginlo, ampak si ti bla tako hitra, da sem vidla rožco na zadnjem postu in si mislila, kje je pa moj post. Je bil pa en višje. Ti user posted image .

REša bom poklicala. Sestra je tud na dopustu. Mi je rekla,da ne bo obeh.

MAh, grem kr spat. SEj me bo od hudga pobralo. Ni res, da ne bom mogla spat user posted image . ČE ne bom pa pir spila user posted image

Se beremo jutri.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 444
14.8.2007 23:00:43   
gold fish
Zalazoya - kako to misliš stimulacija že med M? Če imam danes drugi dan M je smiselno, da v četrtek še enkrat kličem na GK in vprašam kdaj lahkopridem - če že avgusta?
Kaj ni tako, da prideš 9 dan M in daš kri in se na osnovi hormonov odločijo ali spontani postopek ali stimuliran? Kako izgleda stimuliran postopek?

Uživajte jutri in izkoristite dan, kar se da prijetno.....user posted image

Pozdrav.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 445
15.8.2007 0:49:48   
zalazoya
hoj

ko sem imela prvič ET zamznjenih sem se prišla naročit pa sem imela ravno ovulacijo (spontano), kar je redko ker imam PCO in sem dobila stopko in čez 5 dni ET, drugič sem že drugi dan M začela z estrofemom (ciklus brez ovulacije) potem pa UZ na par dni, spremljanje endometrija in ET ne vem več kateri dan. Ne vem nisem imela nobenih pregledov prej. Očitno je pri Rešu drugače. Po mojem če imaš sedaj M bi lahko imela ET v naslednjem ciklusu, se pravi septembra. Probaj se naročiti pred naslednjo tečko. Pri Rešu se ponavadi naročiš 1 teden pred M in se dogovoriš za naprej. Ne vem kako je v tvojem primeru, če so ti rekli da prideš 9 dan M.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 446
15.8.2007 6:48:57   
DaisyE
Želim vam lepo praznično jutro in še lepši dan. Upam, da ga boste preživele tako, da boste zvečer rekle SUPERCA.

Skuhala sem si kavico in imam popolen mir, v glavi pa misli kar šibajo. O vsem in o ničemer.

Barbarela77, zvezdica26, ozone in tassi1, en lep pozdrav in veliko uspehov. Ozone in cukica nisem sicer strokovnjak za Lj, ampak nekako ima v glavi, da se punce v Lj špikajo v trebuh. Menopur si jaz dajem v trebuh, čeprav sem 97% prepričana, da je rekel, da je vseeno. Za Gonal sploh ne vem ampak nekako se mi zdi, da gre tud v trebuh. GFg 3 user posted image  Nimam blage veze. Morda gonal?

GoYa, upam, da si okej vse zrihtala, želim ti pa, da bi se čim manj sekirala.

Jaz sem okej. Folikli so, štela jih nisva, mislim, da je največji 13 mm. Isto kot prvič. Pa ena špika, še ena za domov in adijo. Sem pa čisto slabe volje, vedno ko moram tja in vedno ko pridem ven. Tolk sem jezna nase in na cel svet. Pa strah me je, da ne bom pol spet vsa tečna. Kot, da še nisem... user posted image

Še enkrat, lep dan. Če bo kdo kufe, mam pa tud kuhanga.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 447
15.8.2007 7:36:36   
Anonimen
Sploh vas ne morem prebrat, ker me bo ziher prej pobralo. Name so se spet zgrnili črni oblakiuser posted image , vnetje črevesje, antibiotik mi je čist razfuser posted image l črevesje. Kak dan je malenkost bolje, kak pa user posted image . Danes ponoči user posted image user posted image user posted image . Pa še sama sem, moža ni, nobenga niuser posted image , v takih trenutkih pole veš, da ni boljšga kot živeti v mali slovenijiuser posted image . Če še drug teden izvem slabe rezultate histeroskopije in analize krvi, pole me bo pa itak pobralouser posted image .

Pa kaj vam utrujam tle brezveze z mojimi problemi, ko pa same imate žalostne problemeuser posted image
vSEM NOVIM DOBRODOŠLEuser posted image . Tassi tvoja zgodba pa tudi ni nič kaj lepa, naj ti iz srca zaželim da se ti tokrat končajo ti črni trenutki in da ti bo od tega trenutka sijalo sonce srečeuser posted image . VSEM VAM PUNCE ŽELIM TOLEuser posted image . Samo res, tole se mora končat, to več ne gre tako naprej pa pika.
Dajmo naredit senzacijo in naj v teh 2 mesecih vsem nam uspe zagledat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je spraševala o zamrznjenčkih, ma vsak G ima nek svoj princip, kako in kaj. Jaz sem mogla s prvim dnem jemat estrogen tablete, nobenih UZ, ker niti foliklov ni bilo. Ta hormon je nekako uspaval jajčnikeuser posted image , in lepo pripravljal endometrij in maternico na sprejem eskimčkov. Tako delajo v tujini in tako sem opazila, da nekateri G tudi v sloveniji. 10 dan sme imela UZ, endometrij lep in potem 13 dan ET.

Marjetica menopur se res lahko daje tudi v mišico, vendar vsi raje bolj priporočajo v špeh. Nekateri G so še celo ostro proti mišici. Gf3 pomeni res gonal, zato sme gor tudi opisala svoj postopek z gonalom in uspeh. Gonal je baje eno najboljših zdravil in zato najdražjih, vendar n emoremo gledat na to, ker nekatere ženske bolje reagirajo na menopur ali menogon. Vsaka je drugačna, vsak cikel je drugačen.

Goya upam, ad si rešila zadevo in se naspala in kaj sladkega sanjalauser posted image .

kam so pa prekmurke izginile? upam, da nista v lagef padle, ko sta se menili, da gresta tja na pijačouser posted image . Predvsem pa upam, da je z rodo vse okuser posted image

sayuri naj ti delo oz priprave stečejo kot po maslu, da boš imela več prostih trenutkov  za filipa in seveda še možekauser posted image

zdaj pa res grem, sem že predolgauser posted image

še nekaj sončka vam pošliljam, če že ne zunaj, pa naj vam vsaj v srčih sijeuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
15.8.2007 8:03:03   
DaisyE

Lubi, dragi Mišek naš utrujaj, utrujaj in še enkrat utrujaj, kot temu praviš sama. Komu pa boš, če ne nam.

Prvič, sploh ne utrujaš. Vedno najdeš pravo besedo za čisto vsakega na tem spisku in si sploh eno najprijaznejših bitij, kar jih imam čast poznati.

In drugič, prav imaš. Tole se mora nehat. Nehat se morajo tvoji prebavni problemi, preiskave morjo pokazat, da je vse ok in tvoji pingvinčki morjo ostat tam kjer jim je mesto. Pri tebi. In pika.

Pošiljam malo čaja, pa kakšno dobro domače zdravilo, pa en kup optimizma in dobre volje, čeprav mislim, da slednjega ne rabiš, ko si pa sama tako pozitivno  naravnana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 449
15.8.2007 8:59:56   
blanč
Dobro jutro!
Joj kok velik pišete, komaj se prebijam čez vse te poste.
Sayuri, če je želja, da bi bilo srečanje v Celju je tukaj kar nekaj primernih placov. Ko poveste želje in datum bom jaz sigurno našla kaj primernega. Če bi bilo zdaj ko je še toplo bi lahko šle na Šmartinsko jezero v čolnarno je res super plac drugače pa kam drugam, saj pravim placov je v Celju res veliko.
A pika je pa v Skandinaviji????
Ja ja se že pripravlja na zamrznjenčke...
Punce jaz upam, da nam letos vsem uspe, da bomo potem imele srečanja mladih mamic, ne pa fiksark. Samo fiksarsko srečanje bo boljše, ker bomo lahko brez slabe vesti nazdravljale s pivom.
Lep prazničen dan
Jaz grem z mojima moškima ( eden od njiju je moj pes pikouser posted image ) za Savinjo mal poležavat in koruzo pečt.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?