|
RE: IVF-ICSI avgust,september 16.8.2007 11:01:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce, ki ste mi izkazale podporo in mi dale malo upanja . Stanje še vedno ni ok, na trenutke daleč od tega, vendar neka sila me vleče naprej. Čimprej se moram pozdravit, saj drugače septembra ne bom videla svojih sončkov. Tebi marjetica pa dogaja s takimi vprašanji. NO naj ti pomagam odgovorit in te s tem odrešit vsega hudega . 1 postopek: menopur in suprefact (okrog 15 foliklov) 4 celice, nobenega zarodka 2 postopek: pol tabletke klomifena (6 foliklov) 0 celic 3 postopek: menogon in diphereline (okrog 15 foliklov) 3 celice, nobenega zarodka 4 postopek: samo gonal, 15 celic, samo 4 zrele, 3 bolj slabi zarodki 5 postopek: samo gonal (ista doza) 21 celic, 9 zrelih, 7 zelo lepih zarodkov Pred četrtim sem mal več dala na prehrano in dodatke, vendar še vedno ne velik. Pred 5 pa temeljito spremenila prehrano s kar nekaj mesečno dieto. rezulatati so očitni Poznam punco, ki ji gonal ni pomagal, ni dobila nobene celice, z menogonom pa je dobila skoraj hiperstimulacijo, pa seveda zanosila je tudi. Drugo tvoje vprašanje: sem verna, vendar se ne ubadam s takimi vprašanji. Kar me drži v postopku pokonci je to, da sem nekaj naredila zase oz za boljše celice, npr, začela sem z vitamini in matičnim mlečkom, to mi j edalo voljo, mogoče bo pa ravno topomagalo, potem drugič refleksna masaža, joga, prehrana, dieta, vedno nekaj najdem, kar bi mi lahko pomagalo in to mi da veliko upanje in voljo, ter moč. si ne predstavljam da bi šla v postopek brez tega, z mislijo, ah saj bo. to sem naredila prvič in drugič ter tretjič in je bila katastrofa od postopkov. Saj enim res upse brez da bi kaj naredili zase in boljše celice, vendar smo pač tudi taki, ki nam to ne pomaga 3 vprašanje: to kar si ti zdaj ugotovila, počnem jaz že dlje časa. Nobeni ne zavidam, sem vesela za njih, pa saj niso nič krive. V zadnjem neuspelem postopku, pa me je en dan malo vseeno prijelo , ap n enobenmu povedat . Će pa sta mi dve med. sestre z velkima trebuhoma plesale pred mano, jaz pa skoraj eno uro čakala na razgovor z mohamedom. zdaj pa grem kar k prijateljici , me kliče . upam, ad sem ti kaj pomagal, če drugo ne, pa vsaj skrajšala dan z branjem
|
|
|