|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
11.8.2007 18:52:58   
Lunca1
Jaz si bom moral tudi počasi kupit kakšne nosečniške hlače, sploh za službo. No v bistvu sem si že ene v Popku, športno elegantne črne. V prejšnji nosečnosti sem bila pa namreč v zadnjih mesecih brezposelna, tako da sem potrebovala samo športne zadeve. Bom šla pa verjetno v Celovec v C&A.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.8.2007 21:01:03   
koala
nalin 88cm merim, štartala pa sem z 69, tako da se že pozna, samo se mi zdi tvoj veliko večji.

Nekaj nosečniških stvari bom jaz dobila od sestre, ki je rodila lani novembra, tako da bo pasalo.

Glede kraja srečanaj pa ja, tud kje je citypark vem, tako da lahko tudi tam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 22:22:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.8.2007 23:50:18   
mala pikica
Punce, jaz se tudi strinjam s cityparkom v celju. Si predstavljete kakšna gneča bo v H&M-u user posted image

Koala, jaz imam tudi trebutno 88 cm čez trebušček.

Klaja za sobo bom pogledala v Rutarju, sem že zadnjič razmišljala, da moram tja. Drugače pa se bova verjetno podala v Avstrijo.

Sonček balonček user posted image user posted image user posted image  za tako obširen opis vozičkov. Vse to prav pride, sploh nam, ki moramo prvič te stvari kupovati.

Piškamiška, vas bomo še posebej v Celju veseli, saj namesto dveh pridete kar trije user posted image

Drugače pa je mml omenila, da so na srečanju decemberk 2005 bili tudi otročički zraven. Se mi ne zdi slaba ideja, da spoznamo še majhne junake user posted image  Pa še za varstvo ne bo treba skrbeti. Mimogrede, Nalin, res lep trebušček! Zdaj mislim, da se nam že počasi vsem pozna.

Tinča ti vozički res niso videt tako slabi. Moram v MB iti malo pogledat. Se je lažje odločiti, če jih vidiš v živo.

Sicer pa moram povedati, da naš user posted image  že res pridno kolovrati po mojem trebuhu user posted image  Vsak dan že čutim gibe in brcike, sploh pa zvečer. Zdaj pa še samo čakamo, kdaj se bodo čutile tudi navzven, da bo imel še moj dragi kaj od tega brcanja user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.8.2007 23:53:28   
mala pikica
Srečanje januarčic

Trenutno stanje je takšno:

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning
12. klaja
13. piškamiška
14. mala pikica

Toliko nas je zaenkrat user posted image  Tiste, ki bi zraven pripeljale še svoje male sončke, nam sporočite, da bomo imele približno številko vseh. Če se še ima katera željo pridružiti, nam naj sporoči. Zaenkrat je predvidena lokacija Citypark v Celju v prvi polovici septembra.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.8.2007 23:56:27   
mala pikica
             user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj,
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6 user posted image
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči, user posted image  user posted image  + user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana
? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1706
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 0:01:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.8.2007 8:40:25   
klepetka
dobro jutro

Glede srečanja;jaz bom tudi brez otrok.

Jaz sem si pa zdajle sšla zemrit obseg pasu in sem se kar zgrozila.Sicer res da je bilo kar nekaj podlage in teren dobro prripravljen(beri koža raztegnjena ,strije take ,da se z aviona opazijouser posted image )ampak vseeno .Obseg je 103 cm.Ne vem pa ,koliko sem imela pred zanositvijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1708
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 9:06:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 9:06:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.8.2007 9:08:29   
klepetka
nalin ,saj tudi aj z ne vem zakaj naj bi šla nosečka v rimuser posted image ,ampak tako se pri nas v našem koncu reče za vsak onosečko.

Neposredna povezava do sporočila: 1711
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 9:14:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.8.2007 10:06:28   
nana35
Pozdravljene!!

Sicer nisem stara mama ampak Rim imenujejo še drugače Večno mesto.Pa če ima zato to kaj povezave s tem??

Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 10:14:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.8.2007 10:31:00   
malamanja
Pozdravljene souser posted image ,

Mislim, da je kar boljšauser posted image lokacija za srečanje City Park kot pa Planet Tuš, sploh pa če mislite šopingirat in se samo kofetkatuser posted image . Čeprav jaz za sebe v H&M nisem nič našlauser posted image , vse hlače so mi  pravelike v pasu, so bolj za tiste že velike trebuščke, za majčke že ni tak problem si pač kupiš kako šrevilko večjo.

Kaj imate že vse tako velike trebuščkeuser posted image user posted image  Meni se skoraj nič ne pozna pa imam občutek, da sem že celo večnost noseča. No jaz že malo opazim tisti, ki pa ne vedo da sem, pa čisto nič.

Moj obseg je komaj 85 cm pa sem noseča že 18 tednov in 2 dniuser posted image . No, po UZ bebica kar lepo raste in ima normalno velikost za svojo starostuser posted image . Res pa je, da so mi jo*** kar  zrasle, je pa problem moderc ne vem, če bom dobila še kje večjo št. košarice od tega, ki ga imam (75E). Če pa pomerim kakega z obsegom 80, pa imam ful prostora zadaj. Ima katera podobne težaveuser posted image  Sami  problemiuser posted image . Ampak prav prisrčniuser posted image

Danes je pri nas posijal sončekuser posted image tak, da je prav prijetno čeprav nič kaj bolj toplo.

Pozdravček

....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.8.2007 10:48:05   
koala
mala pikica kao si ti pridna z temi seznami, evo zateuser posted image user posted image

malamanja, ne se sekirat glede trebuščka, glavno da dete raste, verjetno mali leži bolj vzadaj, čeprav te razumem, jaz bi tudi večjega.

nalin, se veselim da prideš, te bol mahko iz prve roke izprašala o slingih, kolikor vem maš izkušnje z njimi.

Glede nosečniških hlač, a ste probale z tisto gumico jih poštelat? Jaz sem bila včeraj vsa nervozna, ker so mi skozi dol lezle, potem pa zvečer ugotovim, da se dajo poštimat, jao meni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.8.2007 11:33:38   
Sunny Morning
Klepetka saj ni tako hudo. Jaz imam okrog trebuha 97 cm. Velikost trebuha je nakaj na kar ne moreš vplivati. Nekatere pač imajo majhne, nekatere pa velike trebuščke. Važno, da je z user posted image vse ok.

Zdaj mi je pa kar nerodno. Sem mislila, da gre Klepetka čisto resno v Rim. Joj.user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da nisem na tekočem. V drugo bom že veliko več stvari vedela.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 11:43:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.8.2007 11:43:58   
unika
Dobro jutro
po dolgem času se vam tudi jaz oglašam sem rabila dva dni da sem vas prebralauser posted image pa me samo en teden ni bilo doma, res ste pridneuser posted image .
No  da še jaz povem moje izkušnje glede zimskih otrok in vozičkov: naš Domen je rojen januarja 2002 pa sva bila zunaj že dvanajsti dan v globoki košari in potem vsak dan (če ne je bil siten) pa ga nikoli nisem oblačila v pajaca imela sem komplet iz pliša pa deknco in ni bil nikoli mrzel. Tako da sedaj absolutno kupim tudi trdo košaro z vozičkom. Sva si pa z mojim user posted image že nekaj časa prej (pred zanositvijo) ogledovala vozičke, ker imam nekaj izkušenj s tem in mi ni nobeden ustrezal na vsakem sva našla kakšno napako (sploh jaz). zgodilo pa se je tako, da sem konec aprila končno našla voziček, ki mi ustreza, začetku maja pa sem izvedela da sem nosečauser posted image . Tako da vsaj voziček imava izbran (cam cortina evolution X3), ker dokupit moram samo še posteljico ostalo pa imam še od prej.

Glede srečanja v Celju bi se vam tudi jaz pridružila, če le ne bom v službi popoldneuser posted image

Pa, da še povem glede počutja, oba sva super nobenih večjih problemov brcamo že kakšen teden redno vsak dan, še posebej ko se umirim, spola pa nočem vedeti tako da bo presenečenje (ćeprav moja dva navijata za sestrco, meni pa je vseeno)

Tako zdaj sem vam pa še jaz malo zatežila po dolgem času lepo se imejte.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 11:48:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu unika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.8.2007 11:55:14   
klepetka
suny morning,ti si mislial da jaz pa na izlet v Rimuser posted image .Verjemi,da si tisti čas ne bom želela nobenega daljšega izleta user posted image user posted image ,ker bom že širša kot daljšauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.8.2007 12:24:56   
klepetka
mala manja,nič se ne sekiraj če se ti še nič ne pozna.Meni se tudi pri  prvi nosečnosti zlepa ni vidli.Sem šla s skoraj manjšim trebuhom rodit kot ga iam zdajuser posted image ,pa je bila tamala težka 4 kg.Tadrugič sem imela pa oggrooomen trebuh ,pa je imel tamali tud 4 kile.Pa zdaj baje je tud čisto naormalno velik za te tedne.
Samo kot pravi nalin ,zdaj je že vse bolj raztegnjeno in pa tud suha nisem bila najbolj  pred nosečnostjouser posted image .

Glede vozičkov;jaz sem imela namen kupiti tudi nov komplet,košaro + šp.del(ogledanega sem imela Janejevega slalom pro)Ampak ker imam še od prve nosečnosti peg peregovega ,resda že precej zdelan(notri se je prevažalo že 5 otrok;smo ga vesel oposojali),imamo pa globoko košaro,pa čedalje bolj razmišljam ,da glede na to da bo sneg in ziima ,da bi imel aza ene 3 mesece kar tega ,pol na spomlad pa bi kupila samo kakšnega športnega.

Mogoče celo kakšnega rabljenega ,dobro ohranjenega, naletim.Bom vidla še

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.8.2007 12:30:27   
sani1
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image ...
Jaz veselo kuham in že lepo diši, pa sem si vzela malo časa, da preberem novice!
Nalin RR ful si lepa, trebušček tudi. Hlače ti lepo pristajajo. Jaz še vedno nosim stare na gumo, ker mi je še vse prav in ne vem se mi res š ne pozna.Prijatelji, ki me poznajo in ne vedo, da sem noseča pač mislijo, da sem se zredila. Pa kaj? Jaz se končno počutim dobro in imam več energije in sem že prav vesela, da so vse muke za mano, no ne še čist vse...
Drugače pa imam jaz tudi košaro za zimo, se mi zdi, da jo skoraj moreš imeti, da je otroku udobno. Težko je pa čist vse od jajčk, do košare... Jaz mam Peg Perego voziček, ker se fajn zloži in mi gre v avto. Drugač pa če bi mela velik avto bi pa sigurno kupila takšnega z velikimi kolesi, čeprav pa kolegici zopet ni šel v avto in je mogla kolesa odstranit vedno, ko je kam šla. To pa tudi ni fajn?
Za srečanje se pa res že veselim in sem presenečena,da nas je tolko user posted image user posted image user posted image BRAVO ME!!!
Zdaj bo pa moje kosilo že pečeno in grem veselo hrustat... Vsem vam tudi dober tek in lepo nedeljo!!!
NINA

Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.8.2007 13:18:47   
sonček balonček
Pozdravljene,

vidim da veselo klepetate. Jaz sem se le s težavo spravila za računalnik, ker moram nekaj nujno končat. Sem imela spet napade vrtoglavice, tako da pretežno ležim. Že ko sedem, mi začne šumet v glavi in mravljinčit telo, zebe me za pop..., bo že.

Jaz na srečanje tudi še ne vem, če bom pripeljala mojo Laro zraven. Odvisno od počutja. Če bom takšna kot sem sedaj, težko dalj časa tekam zanjo. Če bom bolje, pa seveda, če bo še katera druga.

Malamanja, za obseg trebuha se ne sekiraj. Tudi moj trebuh pri danes začetem 20. tednu meri le 78,5 cm. Tudi prvič sem šla rodit z cca 96 cm. Pa je imela mala 3200 g.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
12.8.2007 13:36:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček balonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.