mml
|
Dan, sem bily včeraj v Celju v CityCentru, sem šla "preverit" lokacijo za naše srečanje , po tem sem pa zavila še v H&M, kjer imajo za čuda kar dosti nosečniških stvari in sem si privoščila ene hlače, ker sem ugotovila ,da bo kriza, če se slučajno shladi...no ampak vremenska napoved za naslednje dni ne kaže v tej smeri. So mi pa hlače čez trebuh še vedno pošteno široke, ne smem se pa kaj dosti zrediti, ker mi bodo sicer premajhne čez rit . Jaz se v pas še niti nisem toliko razširila, sem se pazato čez rit in boke, enako je bilo tudi v prvi nosečnosti in je trajalo po tem celo večnost, da sem si lahko spet zaprla svoje najljubše kavbojke kar se srečanja tiče meni najbolj ustreza 5. ali 10. septembra, ostali datumi, ki pridejo v poštev, so pa 4., 6. in 11. septembra. Kaj pravite ostale? Kaj pa ura? Jaz delam do 15.30, po tem bi morala še po Manco in sva lahko ob 17. v Celju, če bo Manca zraven na srečanju še razmišljam, ker to pomeni, da bom imela dirkalne vaje , tako da jo bo verjetno prišla iskat za tisti 2 uri moja mama in se bosta zabavali po svoje. Slabosti so me 90% minile, mi je preko denva še občasno slabo, ampak se ne da več primerjati s tistim, kar je bilo , tako da lahko sedaj tudi manj jem, ker ne čutim več stalne potrebe po tem, da imam kaj v ustih Jutri imam AC in sem po svoje vesela, da je končno tu 14. avgust, po drugi strani me je pa strah in me skrbi, upam, da bo vse OK. Pred AC moram jutri še na transfuzijo dat kri za ICT, ker sem RhD negativna, tako da me čaka po tem še injekcija protiteles, se mi zdi sonček balonček lepo počivaj in pazi nase in upam, da te tele nevšečnosti kmalu minejo katee lepo pozdravlejna spet doma, super, da si se imela lepo Grem po opravkih, se beremo kasneje aja...obseg mojega trebuha: 84 cm