|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
10.8.2007 13:25:30   
klepetka
jaz sem šla s tamalim ,ki je tudi zimski ,ven tudi v snegu.Pa menda ne bomo do spomladi noteruser posted image .Vsja jaz ne

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
10.8.2007 13:39:37   
klepetka
aja,če bi se zmenili za Celje ,potem nalin bi šla lahko tudi z mano ,če bi hotela,ni problema.Sem pa tudi jaz bolj za september

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
10.8.2007 13:44:40   
Golobček
Pozdravljene no da se še jaz na hitro oglasim, ker potem pa res gremo na morje.Še zadnje stvari pakiram , malo pospravim pol pa gasa proti morju.No ja najprej še moram moja dva škrateka na pico peljat ker imamo pri nas tako v navadi da gremo skoraj vsak petek ko je konec delovnega dneva na  pico ali večerjo.(Sem si dobro zdresirala mojega možeka)-haha. Tamala dva ful obožujeta pico, no ati in mami pa se je tudi ne branita.
Lepo se imejte pridno čvekajte in mislite kaj na mene tako kot bom jaz na vas.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 13:44:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 13:45:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.8.2007 13:50:57   
klepetka
lepo se imejte na morju,golobček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.8.2007 14:05:54   
binči

mislila sem da saj po mojem iz mojih izkušen ( imam dve punčki) je lažje imeti
letnega, prve mesce dokler je še mraz pa ga lahko zavijev v dekice, za pomlad in poletje ti je lažje ker ti zimski so zlo teški pa ga sam teško dvigneš

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.8.2007 14:08:56   
klepetka
ja binči ,jaz sem te pa razumela ,da bomo pozimi itak skoz noteruser posted image .Ta bi bla pa mal kruta ,kajneuser posted image

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.8.2007 14:19:57   
mala pikica
Uffff, ste pa res pridne danes v čvekanju user posted image  Se vidi, da je slabo vreme zunaj. Pa kaj ste vse na bolniškah in na dopustu?

Dobrodošlica najprej vsem novim januarčicam: malamanja, aurora in binči. Pa seveda čestitke vsem user posted image user posted image user posted image

Glede našega zmenka se bomo torej še dogovorile, če obvelja Celje, se pa vse strinjamo, da bi se dobile septembra. Se že veselim user posted image user posted image user posted image  Bo prav prijetno spoznati, s kom klepetamo vsak dan user posted image

Vozički, pleničke, cotike, pa spet pleničke in vozički user posted image  Ja, ja, se vidi, da se bližamo polovici naše dolge poti in da bodo kmalu morfologije na naših urnikihuser posted image  Za voziček smo mi odločeni, da bo modularni sistem od Peg Perega. Je pa res, da so kar dragi, ampak ga bomo še za drugega user posted image  prišparali. Kar se pa zime tiče, to zame sploh ni ovira. Bo pa otroček na terasi, ko bo zunaj sonček, če ne bomo ravno vsako minuto na sprehodu. Zato pa bomo kupili zraven košaro, da bo fajn zavarovan pred hladnejšim zrakom. Sicer pa napovedujejo neko milo zimo.

Sonček balonček jaz sem tudi na morju omeldela. Je bil tudi nizek pritisk verjetno kriv. Upam, da je zdaj vse v redu pri tebi, tako kot pri meni user posted image

Nana zate še vedno upamo, da se bo posteljica dvignila in da boš lahko uživala v nakupih za svojega user posted image

Toliko zaenkrat... Spet bo kosilo kuhano z zamudo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.8.2007 14:20:50   
koala
Jaz z otročkom definitivno ne mislim biti noter, tudi če bo mrzlo. Imela bova itak voziček z globoko košaro, pa ovčko mu bova kupila da bo ležal na njej, pa saj otroka oblečeš in ko daš še tisto prevleko gor itak nič ne pride do otroka.

Dopustnice uživajte in namočite se še kaj namesto nas ki še čakamo da gremo na morje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 14:21:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
   [Brisano sporočilo]
10.8.2007 14:23:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1662
10.8.2007 14:24:15   
mala pikica

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6 user posted image
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči, user posted image  user posted image  + user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja user posted image
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana
? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Dobrodošlica kar štirim novim januarčicam: katji, malimanji, aurori in binči!!! Punce, sporočite nam še svojo starost, pa kje boste rodile, pa če že veste za spol..... Da malo dopolnimo naš seznamček user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
10.8.2007 15:31:47   
raja
U če sem prav preštela nas je na seznamu 68 user posted image . To pa je lepa številka! Bravo JANUARČICE 08 user posted image user posted image user posted image .

Pozdravljene vse nove souser posted image .

Glede srečanja se strinjam, da je boljše, da imamo samo enega in, da se nas tam zbere čimveč, da se še v živo spoznamo s kom klepetamo vsak dan.  

Koala hvala za informacijo o kavbojkah v Hoferju, tudi jaz že imam tričetrtinske, pa še znižane so bile na 9.99 EUR -to pa je smešna cena glede nato, da so vse nosečniške cote tako drage. Bi pa vzela tudi dolge kavbojke, pa jih žal niso imeli, tudi pri nas so imeli samo velike številke.

Mi bomo vozili kar naš stari voziček Quinny-speedy SX, zanj imamo tudi košaro in maxi cosi lupinico, v prvo smo bili z njim kar zadovoljni, tako, da ne bomo kupovali novega. Če pa bi imela možnost pa bi seveda imela novega in to kakšnega drugega ne speedya. Tudi v prvo sem rodila pozimi in ko smo šli domov iz porodnišnice je bilo -15, pa smo našega fanta začeli že po 10 dneh, ko se je malo ogrelo (na -3) počasi vozit ven, tako nam je svetovala tudi patronažna.Seveda na začetku po malo, pa oblekli smo ga kot medveda,potem pa vsak dan več in smo prav uživali pa tudi mali se ni nič pritoževal.   

Neposredna povezava do sporočila: 1664
10.8.2007 17:41:31   
mml
Jaz sem si pa danes privoščila Angelsounds in sem bila prav presenečena kako dobro se pravzaprav slišiuser posted image . Še preden sem bila noseča, sem videla rekalmo in rekla, dabom zadevo nabavila, če bom še kdaj user posted image , po tem sem pa kar odlašala in odlašala...no danes sva bili pa z Manco v Babycentru (in me je najprej skoraj kap, ker je čisto na galvo obrnjen in prenovljen user posted image ), sem šla pogledat malo nosečniške cunjice in ugotovila, da še vedno ne pašem v modele La Vie, kar nekako se mi obešajo na boke user posted image , najbrž so kreirana samo za suhljate nosečnice, bo treba poiskati oblačila kje drugje. Vsekakor potrebujem kavbojke, dvoje hlače imam še iz prejšnje nosečnosti, pa za novembra potrebujem nakaj bolj elegantnega, ker bom imela eno predavanje.

Kar se pa sprehodov in zimskih otrok tiče...Manca je rojena decembra 2005 (tisto zimo je kar naprej snežilo in je bilo pošteno mraz), prvič smo bili zunaj, ko je bila stara 10 dni in po tem sva bili zunaj vsak dan, če le ni snežilo kot za stavo ali če ni bilo pod -10 stopinj, tako da se jaz zaradi tega sploh ne sekiram. user posted image  bo tako ali tako v zimskem pajacu, pa v mehki košari, pa še kakšno ovčko bomo dali spodaj in mu/ji mraz sploh ne bo mogel do živega user posted image . Manca ni bila po takšnih sprehodih nikoli hladna, pa sva bili zunaj tudi po 2 uri. Zoprno je samo, ker ne moreš zunaj dojiti in moraš sprehode malo uskajevati in načrtovati glede na urnik hranjenja. Kar se tega tiče so bolj enostavni poeltni otroci, ko lahko dojiš kjerkoli in kadarkoli

lusa me veseli, da nimaš nobenih težav in je tvoje počutje OK, jaz po svoje že komaj čakam, da bo torek, da bo še to za mano

nana ne sekriaj se zaradi posteljice, sočveka iz prejšnje nosečnosti je tudi imela okrog 16. tedna ugotovljeno nizko ležečo posteljico, svetovali so ji počitek (kot da je to možno, če ima doma 18 mesečno razgrajačko user posted image ), ampak pri morfologiji se je posteljica že dvignila in sedaj nima nobenih težav kar se tega tiče

Zadeva srečanje: glede na odzive, se mi zdi, da nas je večina za to, da se dobimo septembra v Celju. Po mojem bom jaz največji komplikator, ker grem 17. na dopust, pred tem pa trikrat delam popoldan, tako da se število mojih prostih popoldnevov močno zoži, tako da bom zelo vesela, če se kmalu zmenimo, kdaj natančno bi se dobile (jaz ne morem 3., 12. in 13. septembra oziroma 12. bi lahko prišla v Celje tam nekje ob 17.30). Tako da povejte ostale, kdaj bi se dobile. Jaz tudi lahko še peljem kakšno Ljubljančanko, če katera potrebuje prevoz, sploh ni panike.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
10.8.2007 18:05:54   
malamanja
V katerem tednu je čas za morfologojo, saj moja G meni še ni nič omenila. A ta preglad opravi kar G al se je potrebno ponovno kam naročit? Moj naslednji pregled pri G je 30.08. takrat bom že v 21-tem tednu. user posted image

....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
10.8.2007 18:15:20   
Sunny Morning
Ja vozički, zdaj smo pa že pri konkretnih zadevah. Midva definitvino kupujeva športni voziček na 3 kolesa. Za zdaj še vedno dvomim med I'coo ali pa Quinny. Bom pa sigurno kupila košaro, da bom pozimi lahko pridno nabirala kilometre.

Raja kaj pa te je motilo pri Speedi-ju?

Sem bila danes pri prijateljici, ki ima fanta starega 10m in mi je povedala kar nekaj stvari glede opreme. Mi bo tudi nekaj stvari posodila, če bom rabila se lahko dogovoriva in bo šla z mano u shoping, uglavnem super.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
10.8.2007 18:16:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: malamanja
V katerem tednu je čas za morfologojo, saj moja G meni še ni nič omenila. A ta preglad opravi kar G al se je potrebno ponovno kam naročit? Moj naslednji pregled pri G je 30.08. takrat bom že v 21-tem tednu. user posted image

Jaz imam morfologijo tudi 30.08. in bom takrat ravno tako v 21. tednu. Meni bo to naredila moja G.

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
10.8.2007 19:40:40   
Lusa
mml-v torek pa bomo zate stiskali pestke.

Nosečnic pa nas je res dosti ,glede tega ,da se večina bodočih mamic ne odloča za januar in čakajo na pomladuser posted image .

Glede srečanja-moramo se zmenit al med tednom ali med vikendom.Pol pa hitro datum določit ,ker drugač ne bo nič z našim srečanjem.Samo o Celju pa še imam manj pojma ,kje je kaj ampak se bom že zmenila s katero mariborčanko ,da greve skup.

Glede zime brrr-jaz pa sploh nič o tem ne premišljujem ,da ne bo moral otrok ven.Seveda bo lahko ,to je itak jasno ,pa če bo bolj mila zima ,pa bomo itak vsak dan lahko z njimi zunaj ,samo če je pod -10 ne priporočajo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
10.8.2007 20:17:16   
raja
Sunny morning pri Speedi-ju me je najbolj motilo to, da se naslon sedeža ne da čisto dvigniti v navpični položaj, drugače pa smo kar zadovoljni z njim, sploh dokler smo imeli košaro. Na začetku, ko smo šli v športni del me je malo motilo tudi to, da se sedeža ne da obrniti, otroček gleda samo naprej, ampak to smo se hitro navadili. Je pa zelo vodljiv in vzdržljiv voziček, mi smo ga zares veliko uporabljali. Ene pri vozičku pogrešajo tudi lok spredaj, mi ga nismo, je bil mali navajen, da je v vozičku privezan in loka tako nismo pogrešali- mislim pa da zdaj celo obstaja neka možnost dokupa tega loka.

Glede srečanja sem jaz za to, da se dobimo med tednom, med vikendi smo bolj leteči,sploh če bo september lep.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
10.8.2007 20:29:54   
malamanja
malamanja (27)user posted image , CELJE, za spol še ne vemo

....

Neposredna povezava do sporočila: 1671
   Januarčice 08
10.8.2007 20:42:51   
karatina
Lep pozdrav vsem.

Tudi jaz se strinjam s Celjem septembra.

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
10.8.2007 21:00:31   
butara
koala, sem po tvoji zaslugi prišla danes do novih kavbojk user posted image user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
10.8.2007 21:23:35   
mala pikica
Jaz sem tudi mogoče bolj za to, da se dobimo med tednom. Vikendi, sploh če so lepi, znajo septembra res biti leteči. Letos pa še posebej, ki pravijo, da bodo trgatve že veliko prej. Glede datuma pa je meni čisto vseeno. Bomo verjetno tako prijazne in bomo šle na roko mml.
Večji problem je po mojem, kje v Celju bi se naj dobile. Kaj imamo kje kakšno celjanko med nami?

Lusa za prevoz do Celja iz Štajerskega konca pa ni problem. Pa saj bi tudi bilo čudno, da bi se vsaka s svojim avtom vozila. Pa bi se nas pet hkrati peljalo, lepo ena za drugo user posted image

No, povejte še druge, kako in kaj. Če sem prav sledila, potem nam Celje večini odgovarja, september tudi... Pa saj smo že ja skoraj na kavici user posted image  Tisti en dan pa bomo verjetno najdle.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.8.2007 21:42:40   
sani1
mml jaz bi te prosila za prevoz. če ti ne bo odveč, ker je težko verjetno, da mi  bo moj dragi odstopil avto... No meni ni problem kdaj se dobimo, ker sem itak na bolniški in imam časa na pretek...
Drugače pa sem ravno danes zložila voziček in pospravila vse te potrebščine, ki pašejo zraven, jajčka, pa košara, pa cel športni del, pa streha, marela.... kar ni blo konca. In tudi jaz bom veselo maširala zunaj in nabirala kilometre pozimi menda ja ne bomo doma...
No lep večer vam želim in lepe sanje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.