|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
10.8.2007 21:59:36   
mala pikica
Saj veste kakšna sem - spet imam preveč časa user posted image  Zato sem malo pobrskala za nazaj in poiskala vse zainteresirane (vsaj malo user posted image ) za srečanje januarčic. Tukaj nas je že kar nekaj:

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning
12. mala pikica

Toliko nas je zaenkrat user posted image Upam, da nisem katere spregledala. Če se še ima katera željo pridružiti, nam naj sporoči. Zaenkrat je predvidena lokacija Celje v prvi polovici septembra.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
10.8.2007 23:00:01   
malamanja
Punce mal sem gledala po netu te vozičke in tega je malo morje user posted image . Ali je katera od vas uporabljala oz. pozna vozičke znamke Hauck in kakšne so kaj izkušnje oz. kaj priporočate, saj so cene na kikiwelt in amazon za te vozičke dokaj ugodneuser posted image .

In še nekaj, malo sem v dvomu kaj nabaviti, ali jajčko in zimsko vrečo ali samo košaro, ali kar vse troje, glede na to da bomo rodile pozimi. Zadnjič sem namreč pri kolegici dvignila prazno jajčko, ki se mi je zdela kar precej težka, zato si ne znam predstavljati kako bom nesla notri še user posted image  ko bom šla na obisk k tašči v 5. nadstropje brez lifta, po mojem bi ga v košari veliko lažje user posted image prenašala naokoli.  

Opaaa, zdi se mi da že čutim prve brcke user posted image  vendar nisem sigurna ali je to to ali pa je črevesje na delu. Ali je že katera od vas v 18. tednu začutila brce user posted image

....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.8.2007 7:14:02   
Lunca1
Dobro jutro! Sem pokonci že od 5.40.user posted image

Jaz imam tudi zimsko, pa smo veliko okrog letal. Res je, da je bila zima bolj mila, ampak nas tudi temperature ne bi ustavile. Greš pač ven takrat ko se malo dvignejo. Snega je pa zdaj tudi bolj malo. Pa še v ležečem položaju naj bi bil dojenček kar nekaj časa.

Nam je bilo pri vozičku pomembno to, da ima napihljiva kolesa, da se čim bolj položi, da ima spredaj prečko in da otrok lahko gleda v obe smeri. jaz sem se najprej zagledala v Quinnyja 3xl comfort freestyle, ker je res super vodljiv, vendar pa takrat še nisi mogel popolnoma poležati naslona (pri novih modelih je to že mogoče), tako da sva se potem odločila za 4xl, ki je štirikolesnik in trenutno prevaža mojega nečaka, potem pa ga kar naprej čaka še malo dela pri nas doma. Sva pa dokupila še vatirano torbo s trdim dnom, s katerim smo tamalo prinesli ven in jo potem dali v voziček.

Lupinice so pa dejansko precej težke, pa tudi različno velike. Pa na vašem mestu bi prej preverila, če gre v avto, ker midva sva Chiccotovo imela kar precej problemov pri pripenjanju v Passata (prejšnji model), ker ima precej kratke pasove zadaj, v Micro pa je šla brez problema. Smo pa lupinico uporabljali nekje do 7, 8 meseca, potem jo je pa prerasla, pa s tem da je bila med manjšimi. Potem sva pa uporabljala otroški sedež 0+, ki ga sicer lahko uporabljaš od rojstva, samo se mi zdi nerodno otroka vlačit do avta in nazaj, pa pazit na glavico... Se mi zdi lupinica kar nujna na začetku.

Aja pa še to pri posteljicah je fino, če imaš več nivojev, ker laže otroka vzameš iz nje. Ker iz najnižjega ni enostavno otroka vzet ven, dokler ti seveda sam ne pomaga.

(odgovor članu malamanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.8.2007 7:31:25   
klaja
Nekaj dni se ne vsedem k računalniku, pa je toliko za prebrat, da sploh ne vem kje naj začnem.

Pozdravljene vse nove sonosečke: katja, malamanja, Aurora, binči!

Tudi jaz sem za srečanje in se že veselim! Glede prevoza pa tudi lahko gre katera z mano.

Mala pikica midva sva lani v Rutarju gledala otroško sobico za nekje 450 E. Meni se je ful dopadla, prev za dojenčka oz. malega otročka. Na koncu pa sma jo vzela v Lenartu v Lesotrgu ( je pa od Garanta - Rosa). S tem, da sva vzela taveliko posteljo, kinderpet pa sva potem dokupla.

Bolečine so me pa spustile oz. so še minimalne, tako da sem si kar malo oddahnila. Za gibe pa še sedaj nisem sigurna al jih čutim al ne, saj me prebava ful matra.

Jaz sem že tudi hodla po trgovinah in si nagledovala cotike, pa me moj prepičuje, da naj še malo počakam in naj ne kupujem kaj dosti. Sem mu rekla, da čakam samo še do morfologije in nič več, potem pa takoj po pregledu v trgovino. Če bo fantek potem bom nekaj stvari lahko nakupla, če pa punčka, potem pa imam stvari od Julije in ne bom mogla kaj dosti zapravljat. Upam da se bo videl spol! Če že druga ne mislim nabavit vsaj en kompletek ali pa bodi za začetek, pa razmišljam o tem, da bo treba kaj bolj debelega tudi nabavit.

Pri vozičkih pa sva midva skoraj diplomirala poleg in sma ga na koncu vzela v Avstriji in sicer Haberkornovega.  Se mi je tudi Haukov dopadel, pa sem si premislila, saj se ni dal ročaj prestavljat iz ene strani na drugo. Tako da na koncu več nisem gledala na firmo in lepoto vozička, temveč na uporabnost. Je pa res, da je ful težki in ga sama komaj spravim v avto, pa še celi kuferam zasede.

Lep vikend vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.8.2007 8:44:25   
sonček balonček
Jutro,

kako ste. Za mano je ena slabo prespana noč. Vrtoglavica v postelji, tresenje od mraza (ostale soposteljnike ni niti slučajno zeblo)... No, proti jutru sem zaspala.

Mislila sem iti v IKEO s sestro, ki gre nabavljat šolsko mizo za prvošolčka, pa bi lahko še jaz v H&M in C&A kaj zase za oblečt kupila. Pa še za novo družinsko članico nisem še nič kupila, niti kaj simboličnega ne! Ker mi tu v okolici Velenja ni bilo nič všeč. Mislim, da glede na počutje obisk Gracza ni najbolj pametna ideja, pa še vmes tekt za Laro?

Še nekaj mojih izkušenj z zimskim dojenčkom in vozički ter ostalo opremo. Jaz sem pred dvem letoma (rok je bil enak kot sedaj 1.1., mala se je rodila 31.12.) kupila Quinijev Buzz. Dokupila sem jajčko od Maxi Cosi in Buzz Dreami košaro. Jajčko moraš imeti po zakonu, če otroka voziš v avtu. Vse troje sem resnično uporabljala in izkoristila. Za zimske otroke resnično priporočam globoko košaro z ravnim dnom. Mi smo jo uporabljali vsaj 4 mesece in pol. Pa še, če smo šli kam na pot, je spala v njej čez noč. Za naslednjo jesen in zimo, smo kupili še zimsko vrečo od Buzza za športni voziček in jo tudi maksimalno izkoristili. Pri dobrem letu starosti sem kupila še Quinni Zappa, ker je lahek in zelo majhen, ki ga imam vedno v avtu. Tega bom sedaj za drugega otroka uporabljala tudi za podvozje od jajčke, ker se zloži še na manj kot Buzz in je še lažji. Kljub kilometrini (vsakodnevni sprehodi vsaj po 3 ure na dan), je vse to še ohranjeno kot novo in čaka na novo pupko. Edina slabost Buzza je pripadajoč (dokupiš) senčnik, ki mu takoj crkne vzmet in je zanič.

Če hočeš vse v enem, priporočam Peg Pereg, ki je najbolj praktičen, toda meni po izgledu manj všeč.

Pomembni kriteriji pri izbiri vozička:
- posameznim obdobjim prilagojena ergonomija in odobje za dojenčka
- enostavnost sestavljanja in zlaganja
- velikost zloženega vozička (že v srednje velikem avtu lahko imaš problem zložit vanj voziček in nekaj fasnge; (meni je recimo Buzz za las šel v prtljažnik Mitshubishijevega malega terenca Pajerota in to le z veliko domišljije; v Peugeot 307 pa komot, le za velike nakupe je bilo treba malo bolj organizirati in bolj razdreti voziček; ko kupuješ voziček stestiraj vse avtomobile, ki jih imate pri hiši)
- teža
- vodljivost koles (čim večja, napihljiva kolesa; npr. z Zappom se po makedamu težko sprehajaš)
- kako otroka pripneš v voziček (nekateri imajo te sponke tako skomplicirane, da se tisočkrat uščipneš)
- enostavna pralnost površin (ker svinjarija se nabira, zlasti ko otrok začne jest v vozičku med sprehodi...)
- ker sem višja, je meni pomembna tudi nastavljivost višine ročaja za potiskanje
- izgled (zame pomemben, ker sem dizajner)
- ročne bremze tudi niso slaba stvar, če živiš na hribu
- dovolj odlagalnih površin (kakšna mreža in košarra, snemljiva torba je vedno dobrodošla)

Upam, da nisem preveč dolgovezila. Veselim se srečanja v CE.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.8.2007 9:19:59   
Sunny Morning
Vse te izkušnje souser posted image  z vozički me bodo samo še bolj zmedle. Še dobro, da sem se vsaj odločila koliko kolesnega hočem imeti. Pa, da bom imela lupinico in zimsko košaro. No, saj niti nimam več toliko vprašanj za rešit. Bo pač treba it pogledat in preverit na lastne oči kaj voziček zmore in se potem samo odločit.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.8.2007 10:46:13   
piškamiška
Pozdravljene souser posted image !

Prav zanimivo vas je brati user posted image . Pa nakupovanje oblekic, pa vozičkov, pa morfologija, pa izvidi pa dopusti, pa prve brcike. user posted image user posted image user posted image   Veliko tem je za obdelat, sedaj ko se počasi obračamo v drugo polovico nosečnosti.
Mene te stvari še čakajo - nakupovanje, pa morfologija, pa drugi del dopusta (prve brcike smo že začutili). Drugače pa sedaj intenzivno preučujemo vozičke. Uhhhh voziček za dvojčke pač ni tako lahko najti. Edina prednost (ali slabost) je, da ni toliko  izbire vozičkov za dvojčke  kot za enega.
Gnezdenje pa nas še čaka! upam, da bom veliko tudi dobila, čeprav sem bolj ali manj prva user posted image v obeh familijah.

Dobrodošle med januarčicami nove in prestavljene user posted image !

Tudi mene lahko napišete na seznam za srečanje. Sicer Celja ne poznam nič, se bom pač morala znajti in vas bom že našla oziroma gremo lahko skupaj s katero od user posted image . Sem iz Ljubljane.

Do snidenja pa en lep, prijeten deževen danuser posted image !

pozdravček,
piškamiška

mala pikica
, lahko dopolniš seznam januarčic z mojo starostjo (29 let) in s krajem (ljubljana). Glede spola dvojčkov - za enega vemo, za drugega pa nisemo še 100%, tako, da naj to ostane še malo skrivnost. 

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.8.2007 12:26:26   
butara
Tudi jaz se pridružujem mnenju, da je super imeti voziček s košaro z ravnim dnom. Moj prvi otrok je sicer junijski, pa je vseeno užival v globoki, ravni košari do sredine zime, ko mu je postala počasi prekratka user posted image In ta voziček bom s pridom uporabila tudi sedaj - ima tudi zimsko vrečo. Vedno me je bila groza, ko sem videvala te majhne štručke v vozičkih z naklonom že v prvih mesecih življenja. Po mojem je ni čez košaro. In še ena stvar se mi zdi ZELO pomembna - da je možno premakniti ročaj (to je pomembno, če piha veter, če sije v voziček sonce...).

Sicer pa tudi mene malo skrbi, kako se bom znašla zdaj, ko bo tako majhen otroček in taaaaakšen mraz!!! Pri prvem je bilo vse obratno user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.8.2007 12:38:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: butara
Sicer pa tudi mene malo skrbi, kako se bom znašla zdaj, ko bo tako majhen otroček in taaaaakšen mraz!!! Pri prvem je bilo vse obratno user posted image

Lani mraza glih ni bilo, tako da upajmo, da bo tudi letos tako super mila zima. Bomo res lahko veliko vozičkale.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.8.2007 13:21:36   
Tinča1
Pozdravljene!
Če mi bo uspelo, bom prilimala link od Cama, vse, ki prisegate na peg perega, si oglejte še tega. Je idnetičen, kot modularni peg, edino premeščanje košare, lupinice in športnega dela je neprimerno enostavnejše, kot pri pegu. Sem se prepričala na lastne oči. Pri Cam-u je vse na klik, pa še majhen je ko se zloži.
www.camspa.it

Če vas zanima, preglejte in preštudirajte. V MB ga prodajajo v Mercartor centru na Tržaški v Arielu v kleti.

Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 13:33:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.8.2007 13:58:08   
malamanja
Sem pogledala in moram priznati da se mi kar dopadeuser posted image , razen ene malenkosti to pa je da nima velikih koles. Ali mogoče veš kakšne so cene, ker na linku ki si ga pripela nisem našla cenika, zanima pa me tudi če se da voziček naročiti direktno pri njih preko neta user posted image .

Se eno vprašanje za user posted image  ki že imajo user posted image . Definitivno ste me prepričale da vzamem košaro, vendar me zanima ali je smiselno kupiti tudi zimsko vrečo ? Ko bo mali user posted image  star 9-10 mesecev bo spet jesen/zima,  in bo košaro že prerastel, ali mu takrat prav prišla zimska vreča user posted image

....

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.8.2007 14:13:47   
sonček balonček
Malamanja, po mojem mnenju, če imaš globoko košaro, ne potrebuješ zimske vreče. Pri Buzzu dobiš zraven prevleko (kot za mali kovtrček). V tega sem jaz pozimi dala mali tanek kovtrček, spomladi tanko bombažno dekico. Tako lažje reguliraš, ko mu je hladno ali toplo. V košari je itak zelo toplo in ne piha noter. In na dnu ima kar debelo peno. Ta kovtršek sem samo malo odgrnila ali ga odstranila. Zimsko vrečo sem uporabljala naslednjo zimo za v športni voziček.

Zimsko vrečo rabiš, če se odločiš da boš otroka prve mesece sprehajala v jajčki (ali že v športnem vozičku). Takrat kupiš posebno zimsko vrečo za jajčko (vsaj maxi cosi vem, da jo ima), ker jajčka spredaj ni nič zaščitena, pa še otroku slej ko prej nogice kukajo čez rob.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.8.2007 14:14:47   
malamanja
Drage user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sama še ne vem user posted image če se bom udeležila vašega zborovanja user posted image  v Celju, lahko pa vam predlagam kje se lahko dobite da ne boste preveč lutale user posted image .

Glede na to, da vas bo verjetno večina prišla po avtocesti je najbolje da se dobite v Planetu Tuš, ki je oddaljen kakšnih 500 metrov od izvoza z avtoceste. Notri je sicer več lokalov, glede na število pa vam priporočam da se dobite v zgornjem nadstropju na Bowlingu, kjer so dokaj velike sedežne in se boste lahko najlažje skupaj stlačile user posted image  za eno mizouser posted image . Čez teden tam ni preveč gužve prav tako pa ni preveč hrupno.

Pot do tja user posted image  je sledeča, dol greste na izvozu Celje-center, nato na prvem semaforju levo, potem pa skoz naravnost mimo Petrola, avtohiše Selmar in Mol-a in na levi strani boste videle Planet Tuš.

Upam da sem vam vsaj malo pomagala in mogoče se vidimo user posted image

....

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.8.2007 14:39:38   
klepetka
malamanja,hvala;veš da si pomagala.Za nas so t koristni podatki ,kajne punceuser posted image .
Poskusi še ti priti,da se spoznamo.

nalin ,točno take ,samo črne imam tudi jaz hlače.Drugače pa bučija imaš pa tud ti že kar  konkretnega,kaj neuser posted image user posted image
nič ,moram iti posodo od kosila pospravit ,ker čakam taščo  na kavo

lep o se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.8.2007 15:37:08   
koala
Dan souser posted image !

Kaj počnete v tem tužnem dnevu? Jaz se potikam po forumih in pasel dolgčas.

Glede srečanja, meni bi tudi bolj ustrezalo med tednom, ker bodo vikendi v septembru napooooorni!!!!!!! Aja, pa tudi z mano lahko gre katera če želi. Ni problema.

Glede vozička, meni novorojenček nekako paše v globoko košaro, ne vem no lupinica mi nekako ne potegna, jaz jo bom uporabljala izključno v avtu.

butara, me veseli, da sem ti "pomagala" do novih kavbojk.

nalin ti pa maš že ful lepega bušija, pa nisi veliko pred mano.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.8.2007 15:56:46   
Tinča1
malamaja, mislim, da se cena giblje med 400 in 500 EUR. Kar pa se tiče naročanja preko neta, pa nimam pojma. Veš tudi jaz imam enak problem kot ti, saj sem vedno sanjala o vozičku z velikimi kolesi. Je pa res, da je ta bolj praktičen, saj se zloži kot marela, kar pa zna drugo leto, ko bomo pakali za morje prit še kako prav. user posted image   Jaz sem se pač sprijaznila, saj nenazadnje, kaj mi bodo velika kolesa, ko pa prostora zmanjka.

Tudi jaz še nisem ziher, če se bom lahko udeležila user posted image , ker sem v staležu. Bomo videli, kaj bodo rekli G na pregledu.

Lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 17:48:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 17:51:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.8.2007 18:04:25   
Sunny Morning
Nalin RR tele tvoje hlače se mi full dopadejo.user posted image  Vidim, da bom morala zaokrožit v Ljubljano do Kepice. Za jesen in zimo nimam kej oblečt, tako da bo ta izlet res potreben.
Meni so ponavadi vse hlače prekratke, tako da sem vedno bolj nesrečna. Me prav veseli, če moram kakšne skrajšat.

Neposredna povezava do sporočila: 1695
   [Brisano sporočilo]
11.8.2007 18:05:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.8.2007 18:08:49   
Sunny Morning
Nalin RR saj sploh ni problem, da so bile te zadnje. Zdaj vsaj vidim, da imajo v Kepici najbrž stvari, ki so meni všeč. Resno moram it pogledat. Zdaj bodo počasi začeli že zimsko robo na police dajat, tako da bo vsaj izbira. Vsaj dvoje toplejše hlače moram kupit, pa tudi kakšen puloverček ali pa majica z dolgimi rokavi bo prav prišla. Za zdaj lahko še nosim svoje navadne poletne majice, vendar se že vidi, da mi trebuh raste in so spredaj ratale nekako kratke.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.8.2007 18:09:13   
mml
Živjo,

Nalin prav simpatičen trebušček user posted image . jaz sem večraj pomerjala kavbojke, pa so mi v pasu še hudo prevelike, tako da jih nisem kupila, bom še malo počakala. meni se trebuh pozna bolj z domišlijo, samo nisem niti od daleč tako suha kot ti user posted image

sonček balonček upam, da je počutje danes čez dan kaj boljše kot ponoči user posted image

kar se vozička tiče: meni so zakon 4 kolesa, velika kolesa, mehka košara s trdim dnom ,ki se lahko spremeni naslednje leto v zimsko vrečo, možnost spreminjanja smeri športnega dela, lok na športnem delu, enostavnost zlaganja, možnost pranja, košara na podvozju, vrtljiva sprednja kolesa = enostavna vodljivost,...sem prav vesela, da se mi ni treba s tem ukvarjati user posted image

srečanje: glede na to, da sem očitno ajz najhujši komplikator user posted image , bom malo pogledala po koeladarju in vam v naslednejm tednu ajvim, kdaj bi mi ustrezalo in se po tem dogovrimo...hvala vam, da me razumete user posted image . Decembrke 05, smo se skupaj z vsemi user posted image  (mislim, da nas je bilo 12 mamic in 13 user posted image , ki so se že plazili user posted image ) dobile v Celju v CityCentru in je bilo prav super, zadeva je pa malo naprej od Planeta Tuš in ima to dobro lastnost, da ima pokrito parkirišče, poleg tega pa še nekaj trgovin z otroškimi stvarmi in nosčeniški oddelek v H&M user posted image . Povejte kako se vam zdi?

Zdaj pa grem, moja dva sta že zunaj in bom kregana, če bom pozna

Čau bau

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.8.2007 18:19:45   
klepetka
nalin ,jjaz sem jih kupila pribl 3 tedne nazaj pa mi slim da so bile 37 €,če me spomin ne vara.Tako da so biel tvoje res mal cenejše.Samo moje so večja štev. ,zato so bile  tud dražjeuser posted image user posted image

mml ,tole  je tud fajn idejaza citycenter.Ker je zraven tud H&M ,v tem  pa mislim da je tud nosečniški oddelek.Men i je koneckoncev vseeno kdaj je (ali med tednom ali čez vikend),sam da vem kakšen dan prej,da si organiziram varstvo .

Aja,kaj pa v Lj na Čopovi je tud takle "naš"oddelek,ker nisem še bila.?Ponavadi zahajam sam o v city park v H&M.

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.8.2007 18:38:51   
sonček balonček
Jaz tudi mislim, da je bilo srečanje decemberk 05 uspešno in prijetno v City Centru v Celju. Se strinjam z predlogom od Mml. Mml, hvala za želje glede počutja, trenutno sem malo boljše. Je pa Lara od 12 dnevne driske že precej oslabela (a še vedno dobre volje) in shujšala je že za dobro kilo in pol. Upam, da jo v ponedeljek končno dajo na kakšen test blata, ipd.

Uf, nosečniške hlače... Jaz imam trojne jesensko/zimske še od prej. Morala bi nabavit kaj novega. Včeraj sem si navlekla nase nosečniške kavbojke za po trgovinah, pa so mi ves čas lezle dol. Je še očitno prezgodaj. prvič sem te zadeve pričela nositi konec 6. meseca. Ampak navadne hlače so mi pa neudobne in me pri prepogibanju in sedenju tiščijo! Ta teden in naslednji bom tako večinoma kar v trenerki doma.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.