Anonimen
|
Dan , ja včeraj sm mela kr pestr dan. V službo so me klicali, da jim neki porihtam. Popoldne je prišla večja hči, se stiskali, smo moral en krog okol sosedov (po tistm kl.....mrazu), da vidi kaj se je spremenilo,....Mala je bila tako vesela k jo je vidla, non stop je tekla za njo. Zvečer pa je šlo vse narobe , najprej je začela starejša jokat za nono (da bi bla spet pr njej, spala pr njej,....) Ma že tako ji pere možgane , potem pa doma mene uči kako je treba cunje zložit, pač vse kako dela nona , a jaz pač imam drugačne navade in pravila. Kako me jezi, ko ji najprej dovoli npr. da pleza po omari (čeprav sem prisotna, posvarim da bo padla in da ji ne dovoljuje takih neumnosti) potem pa kej s police razbije, jo pa našeška in kr pred mano-haloo. Pa kulk botu sm ji povedala svoje glede tega, ta pa nč-gluha, delat se francoza. V trgovini jo bo izkoristla za vsako neumno igračo, v glavnem razvadit do konca. In moja naloga je pač požri to sranje, hči postavi spet na realna tla. Ponoči mi je jokala kak ne more zaspat,....Moj je skor noru. Še huje je to, da tast in tašča živita poleg naju (imamo svak svoj vhod) in vsak dan se gledat. Samo to bo treba ločit vsaj za pol leta, in niti za 5 min jih pustit skupaj. Ma niti na počitnice jih nedam več skupaj. Pred spanjem pa druga težava: mala pa itak samo teka in jo lovi odkar je shodila. Moj je šou glih spat, mala je bla zravn mene poleg kavča, ko se obrne proč, naredi korak, pok-pade in razseka ustnico. valja, da je pritekla kri, nosi jo v kopalnico, potolaži jo. Moj pa cel halo-kak sm nesposobna, da jo sploh ne pazim, da jo puščam na nevarnih stvareh,....Ja ogenj v hiši. Mene itak zabolijo taki očitki (nekatere že požrem, nekatere pa ne), takoj v , se kregat,... Lahko njemu, ko mu ni treba pazit in skakat za njo, samo sedi in gleda. Ko kej ušpičim pa . Ima tako glupo mišljenje, da sm jz tista k moram poskrbet,da otroke. On jih samo nosi in nardi . kr neki! KAROLINČICI pa se mora kr kolcat, k skoz mislimo na njo. Na morje gremo ta vikend, že v soboto zjutraj na Krk, v Kornić. Prvič bom tam. Baje da je lepa vasica (med mestom Krk in Punat) z večino slov. vikendov. Ma to me sploh ne moti. Samo da nevidim pol Postojne tam. Upam, da bomo mel toplo vreme, da ne bo kakega dežja in presenečenih neviht, kakor je ta tedn vse presenetlo na Jadranu. malo za smeh:
|