karolina*
|
Še sem tle, še sem tle MID- dobrodošla nazaj!! Vidim, da ste uživali. In edino prav je tako. Vroče je blo pa itak tudi tle, tako da nej ti ne bo žal, da si bla tam dol. Si se lahko vsaj v morju mal ofrišala. Nič brawn boje praviš. Si pol en tak patron ku js- skuzi v senci in če sam pomolim kožo na sonce sem polna peg in rdeča ku rak. Taku da sm rajši u senci. Včasih sm se pražla po cele dneve, ja, ma so pasali cajti. Si šla na referendum dns Boš primorka al notranjka Ma kukr je že rekla Anakarin-pustmo politiko, sam da fajn čvekamo in smo fajn ljudje, ne!? Mi gremo na dopust v sredo zjutrej. Smo rekli, da počakamo, da vikend mine, da ne bo kšne hude gužve na cesti. Pa še moj je šel mal pohajat ta vikend s klapo, taku da smo same s ta malo. Učko je že bulše. Tudi nam so že v porodnišnici dali Tobrex, pediater pa Sulfasol, prejšnji mesec smo pa ble v Šempetru pri okulistu in so mi tudi "oblubli" prebadanje kanalov. Upam,da se bo samo uštimalo. Jaz ji masiram očesni kotiček in ji izpiram s fiziološko. Meni so rekli, da ne smem s kamilicami, ker baje izsušijo očesno sluznico, zdej pa ne vem kaj je prav in kaj ne. Anakarin, čestitam za malo pikico in seveda za obe veliki pikici. Ti želim, da bi rodila 15. kej doš dobila bon od Quelle v vrednosti 150€. Mi smo ga, ker je naša rojena 15.01.07 in smo ga že veselo zapravli . Tudi jaz si želim tri otročke. Sicer bomo vidli, če bo šlo po željah in planih, ma zaenkrat upam, da bo. Ha, da nista moj in tvoj danes kje skupaj lovila ker tudi moj je šel nekam k vodi Ona, kar šibaj pozimi v tople kraje. Jaz sem do par let nazaj vsako zimo šla za en mesec na toplo. Sicer v Azijo, bolj potovat kot dopustovat, ma vseglih. To je prelep občutek. Tu pri nas zima, mraz, burja, tam pa toplo, kratki rokavi, sladoled... mmm... Jaz bi-če bi šla na Kanarske- izbrala otok La Gomera (http://www.gomera-island.com/turismo/ingles/index.htm)- je malček bolj odmaknjen, mal manj gužve, pa še fenomenalna narava je tm. Sicer še nisem bla na nobenemu od Kanarskih, ma glede na slišano, bi si js zbrala ta otok. In zdej bi blo res fajn, da ti greš in mi pol u živo poročaš kako in kaj. Taku, zdej sm menda vse povedala. Prtljaga je u večini napravljena, še v avto je treba znosit, pa bo. V tork gremo še po špežo, pol pa veselo na pot. No, ma sej se še kej beremo do takrat. Ala, lep preostanek nedelje...Pa kej finga pojejte...meni je zdej pizza zadišala in bom menda kr Hallo poklicala, da mi jo prpeljejo. lp
|