|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
10.8.2007 8:21:02   
maja_
Punce, jaz se vam pridružujem, ampak bom zaenkrat še raje anonimna, ker sem tak tip, da raje čimdlje držim zadevo zase. Noseča sem šele 13t, 2. nosečnost, nič posebnega, le kg me obremenjujeo. Imam kar 4 kg v izhodišču več kot v prvi nosečnosti user posted image . Okolica še ne ve za moje pričakovanje in kak mesec upam, da bo še tako ostalo, če bo možno. Trebuh imam večji kot v enakem obdobju v 1. nos., sicer je pa tako vse drugače, koža user posted image , energija... šele sedaj sem pričela športat... skratka se bom morala malo bolj potrudit.
A mi lahko napišete vašo višino in kg sedaj v tem 12,13 do 14 t. Veliko tarnamo, ampak koliko je dejansko veliko?
Vsem želim lepo nosečnost, sedaj se bo šele prav začelo in čim več počitka do februarja, ker takrat ga bo definitivno za ene 3 leta konec. Katera še gre na morje in še nima otrok naj res uživa in leži na plaži, ker tega brezskrbno več dolgo, dolgo... ne bo počela. Glavnino obdobja-cca 5 let mine v reševanju "mednarodnih" sporov kdo je koga z lopatko po glavi ali kdo je otroku na glavo vsu vedro peska user posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.8.2007 8:27:41   
pina-1
maja dobrodošla..... čeprav si hotela bit anonimna ti ni ratalouser posted image  ampak nič ne de....

glede kg je tako, jaz sem se v 1 noselnosti zredila za 20 kg. ostalo mi jih je 8. v to nosečnost sem štartala z 72 kg. No v prvih 10t sem se zredila za 0,5kg in upam da bom tako počasi šla gor čez celo nosečnost. Kaj dosti pa jaz ne športam, ker sem lena. Ko pridem  morja in ko boj prvo tromesečje mimo bom pa malo več gibala in trenirala noge in rito ( sem si glih pred nosečnostjo kupila leg magic).

Imam pa jaz za razliko od tebe sedaj full večji trebuh kot sem ga mela v prvi nosečnosti.

Ej punce, kaj bomo pa danes kaj jedli? še ni blo nič govora o hraniuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.8.2007 8:30:44   
Janey
maja dobrodošla user posted image user posted image  čestitke za nosečnost...
st.ina lepo da si se oglasila

Dobro jutro...kako ste kaj?Jaz sem danes zelo slabo, namreč včeraj me je "vsekalo" v križu in povrh vsega se mi bolečina prenaša še na desno nogo. Komaj sem se privlekla iz postelje in v službo, zdaj pa sedim in prosim vse da mi nosijo stvari...groza...boli ko svinja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.8.2007 8:31:47   
Janey
Pina...jaz nisem niti lačna od bolečine...sem pojedla en Corny

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.8.2007 8:35:04   
anandrej
Dobro jutro, punce!

Najprej maja: ups, si pozabla nekaj obkljukat user posted image , drugače pa čestitke user posted image

Zdaj pa poročam, da sva prišla s pregleda, vse je v redu, za kri je rekla, da je odlična user posted image , edino toksoplazmoza je negativna. UZja pa ni delala user posted image , čez 6 tednov je rekla. Naslednjič greva 11.9. na kontrolo, potem pa čez nekaj dni še na UZ (to bo že prva morfologija ali kako je, a ne?)

Pa še glede 3D - na NS ga očitno že lahko naredijo, sicer pa če mal pogledaš po knjigah, imaš 3D UZ že od 6.tedna naprej. Je pa res, da ga najbrž tudi ne more vsem naredit, pa najbrž odvisno tudi od aparata.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.8.2007 8:36:22   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Danes sem pa tako vesela, da kar prikipevam!  Včeraj smo imeli pregled NS pri dr. Pušenjaku in hvala bogu v tretje gre rado!!  user posted image  Vse je OK za mojo strost NS je 1,9mm, tveganje pa 1:50xx in 1: 36xx, velik je pa 7,4 cm. Vam povem da je to tako olajšanje, da sem se dons zjutri pri zajtrku kar sama sebi smejala. Zdaj sem kar naenkrat polna energije, no če odmislim še vmesne slabosti, ma lahko vsaj malo razmišljam o otroški sobici, pa nakupovanju. Ko sva šla v LJ, sva v avtu govorila  vse mogoče, sam da nisva omenjala pregleda, sicer bi bila že takrat živčna. Sem pa pri pregledu bila tako nastrpna in na trnih, da sem sestri še CD pozabla dat, tako da sem samo slikico dobila. user posted image  No sej ni važno, važno da sem ga videla in je vse OK. Spola pa ni bilo mogoče videt, čeprav tega nisva želela, pa me je moj kar malo presenetu, ker je kar vprašal - se je mal premislu od vsega navdušenja ob videnju.  user posted image  

Polonca lepo sta te barve skombinirala, prav lepo zgleda tako živahno in hkrati umirjeno. Tistih slikic je pa res dosti na izbiro, sem včeri mal po netu brskala in sem kar težko izbrala, kere bom nabavila. Mogoče bom pa kar sama narisala, saj sem mal mahnjena na risanje in packanje.

Mbee čestitke za nečakinjo.

pina-1 joj kdo nam bo pa zdej gušt delal, ko te ne bo. user posted image   Lahko bi pršla še meni kaj skuhat kako večerjo, ker pri meni trenutno ni ne idej ne volje. user posted image   Kosilo pa itak v službi jem.

mala_pikica jaz tud še ne nosim nosečniških oblačil, saj imam večina hlač poletnih na vrvico, kavbojke so pa itak v pasu vse bolj široke, ker sem take kupovala, glede na mojo postavo - ozek pas pa širši boki. Tako da mi zdaj vse prav pride.

Danes sem zajtkovala spet kruh s sirčkom in medom, eno feto salame in čokoladno mlekce. Z sabo imam pa krekerje in pomarančo. Za kosilo pa še ne vem kaj bo, bom mogla pogledat kaj nudijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.8.2007 8:37:55   
maja_
Ja, dejansko ni ratalo. Sicer pa nisem Majauser posted image (strah pred virtualno resničnostjo)...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.8.2007 8:41:49   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:morf. 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:10.08.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:10.08.,
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:21.08.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 24.08.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?
11. katka37, 37let, 4.user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
13.
lillchy, 29let,1. user posted image (0+) pregled: (NS) 08.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
20. larisa, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: (NS) 07.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.,NS:14.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., NS:13.08., THT:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.8.2007 8:43:34   
anandrej
polonca ti si pa huj ko baza podatkov, kar sproti "updejtaš" dneve pregledovuser posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
10.8.2007 8:45:44   
polonca78
  seznam glede na datum pregleda:

10.08. nizy
10.08. Lanchy
10.08. mojani (NS)

13.08. nuka (NS)
13.08. torcica (NS)
14.08. BarbikaB (NS)
14.08. Suzi* (NS)
14.08. Lara76 (NS)
14.08. tamala_82 (NS)
16.08. dolenjka
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. ella79
21.08. maja80
22.08. Janey
22.08. Shana banana
22.08. pina-1 (NS)
24.08. itata
24.08. Bajsa
24.08. katka37
24.08. mlavla
27.08. katka 37 (AC)
30.08. srečka nosečka
31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
06.09. listek 1
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
11.09. anandrej
11.09. zoya24
12.09. Mbee
12.09. torcica(pregled,THT)

vso srečo nizy, mojani in Lanchy!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1285
10.8.2007 8:46:52   
pina-1
žogimarogi... z veseljem ti pridem kaj skuhat če prideš ti meni pospravljatuser posted image user posted image user posted image

sicer pa kar se luštov tiče ne skrbi, vam bom,ko nazaj pridem postregla z vsem s čimer smo se na dopustu basali...verjami da bo kar nekaj na zalogiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes za zajtrk pojedla moj standard...za malico bo danes jogurt krekerji in grozdje- je treba spucat vse kar je v službiuser posted image ; za koslio bojo pa tortelini s špinačo.....

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
10.8.2007 8:47:04   
Suzi*
Jutro čveke! Sploh vas ne dohajam.....user posted image

polonca, ful dobr je izpadla vaša sobica. mi je zelo všeč!!!!!! user posted image

mbee, čestitke!!

Speli, ce te kaj preveč boli in dol tišči te telo opozarja, da mogoče malo pretiravaš z aktivnostmi in je potrebno malo več počitka ali ena prestava manj pri letanju naokrog. .....tako po kmečko napisano. user posted image user posted image

maja, dobrodošla! user posted image  

st. ina. lepo te je slišat! lahko se večkrat oglasiš!

ŽogiMarogi, čestitke za NS!

Mene pa že od včeraj boli vrat in glava. Ponoči sem okol hodila, ker nisem mogla ležat, pa nisem upala tableta vzet. user posted image  A lahko vzamem kakšen Lekadol, če je kriza???user posted image

Jedla še nisem. Bom najprej mal sadja, pa en Topfen Creme imam s sabo, pa eno polnozrnato štručko, kamor bom dala hrenovko (hot-dog brez dodatkov user posted image ). Kosilce pa še ni poznano.....mogoče "ajmoht" od mami, ker ga je skuhala en ogromen lonec. user posted image  

Pina, včeraj sem skuhala to kot vi....je blo tako njami! Hvala za idejo!user posted image  Blagor tebi, da že greš na morje. Mi pa šele v sredo, ampak me gor drži to, da imam v torek še NS. user posted image  in da bo hitro minilo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1287
10.8.2007 8:52:24   
speli
punce čist ste divje..
evo ni me pol urce ste se pa razpisale na muč..
jaz nosečniške hlače že nosim, prvič se mi ni skoraj nič videlo do 5 meseca zdaj sem pa že zdej v 15 tednu ko mala slonica (mislim da nista krive vsega dvojčici).
Do sedaj zredila dobro kilco....celikost 162, sedaj 63kg.....

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
10.8.2007 8:56:02   
pina-1
o suzy jutro..sem te malo pogrešala danes zjutraj...
speli jaz sem čisto malo večja od tebe ( 3cm) težja pa kr orng... Kera je pol slonici podobna?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
10.8.2007 8:58:25   
Suzi*
Jaz nosim še par svojih hlač. Kavbojk več ne morem. Nosečniškim se pa izogibam že od daleč. user posted image  Štartala z 61 kg pri 167 cm, zdaj sem na 62,5 do 63 kg. Sem imela pa od prve nosečnosti v štartu višek 3 kg.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
10.8.2007 9:02:59   
ella79
Madona čvekate. Moram kar vsako urco pogledat, kaj se dogaja. Pa je vedno hrana na sporedu... Jaz bom kot obučajno malicala grozdje, pa marellične cmoke mam sabo, ki so ostali od kosila njami user posted image
Zdej sem se začela mazat z mandljevim oljem, pa mi je to čist preveč mastno, pa še vpija se zelo počasi. Sem gledala od Vichya kremo proti strijam, sam sta dve na voljo: Complete action anti-stretch mark cream in Vichy action intergrace vergetures. Katero ve uporabljate? Al priporočate katero še boljšo, ker sem pomoje kar naglnjena k strijam, ker imam prav fajn črtasto zadnjo plat. user posted image user posted image user posted image
Pozdravljene vse nove souser posted image .

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
10.8.2007 9:03:48   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Mene pa že od včeraj boli vrat in glava. Ponoči sem okol hodila, ker nisem mogla ležat, pa nisem upala tableta vzet. user posted image  A lahko vzamem kakšen Lekadol, če je kriza???user posted image

Midva sva danes ginekologinji povedala, da mojo drago včasih (zadnje dni?) glava boli in je rekla naj kar vzame lekadol, če po pol ure ne prime pa kar še enega.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
10.8.2007 9:07:34   
pina-1
ella če maš možnost it do Dm-ja poskusi njihovo kremo proti strijam-je fulllllllll dobra hitros e vpije in koža je dlogo vlažna in taka prijetna. Jaz sem se namazala včeraj zvečer pa sem zjutraj še vedno mela tak fajn feeling in je koža glih prav namazana..... je res v redu in tudi cenovno ugodna.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
10.8.2007 9:08:16   
polonca78
dober dan! ste me vsi tako razveselili, ko ste pohvalili sobico. hvala! user posted image

mbee, čestitam teta!!!user posted image user posted image user posted image to bo super, ko bosta sestrični praktično enako stari. se bosta dobili skupaj in uganjali vragolije, jih še ujeti ne boste mogli. user posted image user posted image

joj punce, vidim da je nekaterim še vztrajno slabo. najbolj sem zaživela, ko so slabosti minile. upam, da bodo vam tudi čimprej!

maja_ oz. anonimna, dobrodošla! sem v 15 tednu, velika sem 162cm, začela sem pri 53kg, sedaj jih imam 55. držim pesti, da ti bo uspel boj s kilogrami.

anandrej, se trudim da bi bilo vse čimbolj točno, samo mi še vedno kaj uide. vaju sem imela na seznamu, da imata danes pregled, pa sta ga imela včeraj. me pa veseli, da je bilo vse v redu. mislim, da nas je več negativnih za toksoplazmozo. vedno imam pomisleke koliko je oprana solata v raznih gostilnah, tako da je ne jem. pa 2x več bomo špiknjene kot ostale.

toliko je bilo napisanega, da sedaj ne vem več katere vse ste še imele pregled, vem da je bilo vse v redu, tako da vam iskreno čestitam!

pina-1 gre na dopust!!! jupiiiii, kaj boš uživala! držim pesti za vreme. ostali bomo pa 100 strani naštepali in boš 3h brala, da boš približno na tekočem.

kaj sem vesela, da je petek! peklenski teden je bil.

Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.8.2007 9:08:36   
ŽogiMarogi
Suzy  meni je G odsvetovala tudi Lekadol. Si pa pomagam tako, da me moj zmasira zgornji del mišič in vrat, sama pa si pritiskam na točke na vrhu vrata, čisto pod lobanjo in med obrvmi (sta taki dve luknjici) - mi fullll pomaga, pa s kakim maratonikom si vrat namaži, da ti mal požene kri. Lahko pa tudi zviješ večjo brisačo, se uležeš in jo podložiš pod vrat, tako da jo čutiš.
No to so moje metode,  upam da sem ti kako pomagala.

pina-1  user posted image   pospravljat - kaj pa je to - sm že mal pozabla user posted image  user posted image    Ma če bi me potem čakala ena dobra večerja bi se tudi mal potrudila, sicer bi mal dolgo časa trajalo ob mojem počutju. Pa še na obalo bi šla user posted image  . Eno frendico imam z obale iz Kopra - Cezarjev.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.8.2007 9:09:15   
tamala_82
jutro user posted image

polonca ma pa tako lepo otroško sobico, waaaaaw user posted image user posted image

3 šjorcam, ki imate danes NS - SREČNO!! Držimo pesti!!

Suzi - mene mučijo migrene in hudi glavoboli in sem G vprašala, kaj lahko vzamem in je rekla, da je LEKADOL 100% varen v nosečnosti in je edino zdravilo, ki ga nosečke lahko jemljemo (proti bolečinam). Drugače pa naluštaj možita za kašno ornk masažo - čudeže dela!!

Lep vikend!! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.8.2007 9:15:29   
ella79
ella če maš možnost it do Dm-ja poskusi njihovo kremo proti strijam-je fulllllllll dobra

To sem tudi že držala v roki, sam sem potem takrat raje vzela mandljevo olje. Pomoje bom že kar med službo skočila do DM-ja. user posted image user posted image Hvala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.8.2007 9:17:22   
larisa
Joj čveke, bom mogla dopust vzet, da vas bom lahko prebrala!!user posted image

Polonca, sobica je tako zelo lepa, da me je močno prijelo, da bi tudi sama začela rihtat, čeprav nisem imela namena (še)!user posted image user posted image user posted image
Aja pa na seznamček glede na datum pregleda me lahko daš: 16.8.07, juhu, komi čakam!

Maja welcome.....zdej bomo pa ugibale kako ti je res ime..user posted image user posted image
Aha, višina pa kilce pa to: visoka 170, začela z 51 kg, sedaj pa jih je že kar 54, halooo, pa se nč posebno ne bašem, me je kar mal strah če bo šlo tko gor user posted image , me bojo kregali pri G., a ne???

Ela, če ti je mandljevo olje premastno bo meni tud ziher, tko da še dobro da si napisla, ker em ga hotla dons kupit, pa ga ne bom. Bom šla kr v DM po kremco, ki jo Pina hvali! Pol pa Pina, če bodo strije, pazi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.8.2007 9:17:42   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78
anandrej, se trudim da bi bilo vse čimbolj točno, samo mi še vedno kaj uide. vaju sem imela na seznamu, da imata danes pregled, pa sta ga imela včeraj. me pa veseli, da je bilo vse v redu. mislim, da nas je več negativnih za toksoplazmozo. vedno imam pomisleke koliko je oprana solata v raznih gostilnah, tako da je ne jem. pa 2x več bomo špiknjene kot ostale.

Saj sva ga imela danes - ob 7.15, kar je res skoraj kot včeraj user posted image Tako da si bolj točna kot si misliš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.8.2007 9:21:17   
Kofi
Ej,

JAZ VAS SPLOH NE DOHAJAM!!!!!!

OD včeraj na danes morem 3 strani postov prebrat...pa kaj res letite za rekordom..?? Čisto ste nore!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?