*Naja
|
Joj ženskice.....grozne ste. Sem vas že zjutraj brala....pa ste še vseeno 3 strani poleg naklofale . Hvalabogu, da je moj dragi popoldan v službi, da lahko v miru vse preberem, če ne mi kar za vratom stoji in sprašuje, kaj za vraga se imamo tolk za zmenit. Pravi, da smo ko ena "sekta" . Maja dobrodošla! Glede kilc je pa tako, da sem štartala s 56 kg, pri 169 cm....zaradi slabosti dala nato 2 kg dol...pa sem jih že pridno dobila nazaj, tako da sem zdej na prvotni teži. Še vedno nosim vsa moja oblačila, ker imam tako ali tako vse hlače z nizkim pasom....je pa res, da postajam počasi širša v pasu in da imam rada "komot" oblačila, tako da bo treba kej po trgovinah. Meti- kaj nas toliko mučiš. Drugače pa jst točno vem, kaj boš imela...... Fantka al pa pupo...A mam prav? Drugače pa ne vem, kaj se me loteva, mogoče ima tudi katera od vas podobne težave? Že cel dan me namreč boli trtica, pa se mi sanja ne, kaj bi naj to bilo. Še ena nosečniška tegoba več? In še to. Tudi jst sem se prehitro hvalila, da je slabo počutje za mano in da vstopam v blaženo obdobje nosečnosti. Že tri dni sem popoldan napihnjena ko žoga, trebušček pa trd kot kamen. Jah, kaj čemo....Je treba mal potrpet za naše . Sem pa bila danes popoldan pri frizerju, pa se je poleg mene frizirala tudi ena februarčica. In potem se je seveda razvila debata in frizerka, ki ima 15 mesecev starega sinčka je povedala, da se je ona v nosečnosti zredila le 7 kg in da je ful hitro rodila...3 urce, pa je bilo vsega konec. Kakšne so bile pa kaj vaše porodne izkušnje....vse tiste, ki že imate doma kakšnega sončka? Uf....zdej morem pa nehat....me boste linčale....ker morete še toliko postov prebrat.... . Papa