|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
10.8.2007 11:45:54   
speli
punce jaz sem imela še 14 dni nazaj strašne glavobole, skoraj migrene, pomagalo ni prav nič..
pa sem vprašala Dr. Strahovo in mi je rekla da je to zaradi povečanega enega hormona med nosečnostjo in da z časom mine ampak da je nujno potrebno vzet lekadol ker baje reči ta hormon- bo že tako):
hrana...gremo na kosilce, saj na župco v menzo):

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.8.2007 12:06:48   
nuka
Vam sploh ne sledim!

Polonca sobica je enkratna. Super barve.
Mbee čestitke za nečakinjo.
Meti če se je na NS dobro vidlo je sigurno user posted image user posted image .
Maja dobrodošla med februarčicami.
Speli tud pri nas se je 3.2. zgodilo nekaj lepega, naš mali sinko.
Upam da nisem kere pozabila.

Še vedno nosim svoje stare hlače, tudi kavbojke. Je pa res da so mal elastične in da ni več udobno v njih sedet. Nosečnost sem začela z 65 kg pri 170 cm, dosedaj je 1 kg +. Imam pa še od prve nosečnosti +10 kg, in od druge +3 kg.

Za zajtrk sem imela mlečni riž, za kosilo bo pa krompir v kosih pa sladek zelje, zraven pa pečen oslič.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.8.2007 12:15:15   
speli
Nuka žal bom jaz verjetno rodila kak mesec prej (saj upam) da ne že decembra...
Dvojčki se vedno rodijo najkasneje pri 36 tednih, tko da ne bo 3 .2.....

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.8.2007 12:16:54   
Suzi*
ooo, mi delate spet lušte po hrani... lumpe, lumpaste! user posted image user posted image user posted image

Pina, jaz bi tud hodila na trebušni ples. V bistvu sem ga imela v planu za to sezono, pa sem zdaj mislila, da pač ni ok. user posted image  A pol ne bi blo nič narobe, če bi se vseeno vpisala? Samo po moje bi blo res boljš, da bi bil tak čist za nosečnice prilagojen, al kako???user posted image  Mah, nekaj se bo že našlo za čez zimo, da bomo imele kondicijo za potiskat februarja!!! user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
10.8.2007 12:22:58   
polonca78
punce jst pa že cel dan lahko otipam otročička (ko ležim ali sedim). točno vem kje je. zanimivo. user posted image
moram pa povedat, da sem zjutraj tolažila tiste, ki jim je še vedno slabo in se veselo hvalila, da meni ni več in kaj se je zgodilo?!?! skor sem umrla od silne slabosti in objemala školjko, da sem vse zvezde videla! user posted image .
moram si it še kake nosečniške hlače kupit, ker normalnih tako ne oblečem več. joj, kaj se mi ne da. user posted image
hvala še enkrat za pohvale sobice!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
10.8.2007 12:31:11   
ŽogiMarogi
punce očitno smo danes vse naspidirane, če bo tako šlo naprej bomo ultra rekord naredle!!! user posted image   Se mi zdi da danes že vse dan tu gor visim. user posted image

pa še malo o hrani, pravkar sem popapcala kosilce in sicer: 
pečen oslič z olivami in v omakci, špinačo s krompirjem in mozzarelo.  Za sladico je pa bila še palačinka s skuto in orehi, sam ni šlo več, sem se bala da bom pole vse nazaj ven vrgla.  Imam pa bombončke Smarties za posladek - full mi pašejo (so mi dobri že od otroštva user posted image )

tud mene mika telovadba za nosečke, moram mal prečekirat koko je s tem pri nas. Po mojem ko greš prvič, pa si kako družbo tam najdeš, ti je potem lažje hodit, saj veš da boš pol tudi čvekal user posted image  . Sam spravit se je treba!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.8.2007 12:40:58   
Janey
Maratonske ste user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ko imam delo, sploh ne folgam vse prebrat..
Žogimarogi take lušte si mi nardila...joj njami...že vem kaj bo danes za večerjo user posted image  hvalauser posted image

polonca sobica je lepa...sem šele zdaj mela čas it pogledat. Ful dobra ideja te barve...te nalepkice pa tak rulajo...mi smo samo ovčke nabavli..krasna je..polna energije..zdaj manjka pa samo še dojenčekuser posted image user posted image

Nuka ti srečnicauser posted image user posted image , jaz ne dobim nobenih hlač gor, razn ene 3/4 ki jih nosim že cel tedn kr nimam časa it po noveuser posted image

Telovadba ja...fino bi blo...samo ko je to tak drago...jaz sicer grem skoraj vsak dan na sprehod, pa še v službi se naletam kaki dan, ampak ni isto. Sem pa razmišljala, da si kupit gimnastično žogo. POzna katera kake vaje na njej??

Kak se vleče danes....joj...pa tolko je dela..ne vem zakaj ne mine.Komaj čakam da je ura 3 da spičim..pa še tolko letanja mam danes. Bi mogla na banko pa so take gužve da se mi ne da v vrsti čakat. Kak so grozne te babe...delajo ko v počasnem posnetku.grrrruser posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.8.2007 12:57:38   
nuka
Še nekaj me zanima. V ponedeljek imam NS v Dravljah. A moraš za filmček rečt takoj pri sestri ali šele notri pri zdravniku? Pa še to a moraš prinest CD a lahko tud ključ?

Se moram pozanimat mal prej, ker me verjetno cel vikend ne bo gor. Pride jutri moj 'mož' domov po 14 dneh. Pa bova mogla mal izkoristit user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.8.2007 13:00:56   
nuka
A veš Jeney ni problema glede hlač. Mam dobro telovadbo čez cel dan. En mulc se hoče rolat pa s skirco vozit, ta drug se hoče s kolesam vozit. Pa po možnosti gre vsak na svojo stran, jaz pa letim za njima kot ena kura in jih lovim user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.8.2007 13:05:20   
MetiLu
Nuka, midva sva rekla za CD sestri, pa potem še notri G, ravno ko je začel delat UZ. Jih moraš na začetku opomnit, ker drugače nič ne posname. CD sem dobila tam, čeprav sem imela svojega sabo, za ključek pa ne vem, če ti lahko gor da.

Glede hlač, jest imam že dvoje nosečniške, ene lanene in ene kavbojke, pa kakšne moje še oblečem, pa imam odpet gumb oz. zadrgo napol zapeto. Mi je blo pa prvič zlo nerodn, k sem prišla v trgovino za nosečke, samo mi je prijazna prodajalka kar lepo pomagala najti prave hlače za mojo postavo in takrat še skoraj neviden trebušček.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.8.2007 14:04:11   
pina-1
pnce jaz odhajam iz službe na dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

bom popoldne se prišla od vas lepo poslovit za en tedenuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.8.2007 14:49:09   
dolenjka
Tudi jaz se poslavljam do 16.8. ko vas bom spet brala. Isti dan popoldan imam tudi NS in res že komaj čakam user posted image   user posted image   user posted image
Tako, zdaj pa grem domov, spakiram kuferček in grem na letalo v našo lepo SLovenijo, da kaj dobrega popapam (mama mi je obljubila filane paprike in še nekaj slovenskih dobrot). Jutri zjutraj bom imela za zajtrk definitivno krofe iz zmajčkovega butika user posted image  user posted image  user posted image
Uživajte in pazite nase, svoje user posted image  in potrpežljive  user posted image  !

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.8.2007 15:17:50   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

moram si it še kake nosečniške hlače kupit, ker normalnih tako ne oblečem več. joj, kaj se mi ne da. user posted image

e, pa mi je uspelo! po kolegičinih priporočilih sem šla v kepico kjer imajo znižanje hlače (20-30€) in sem si kupila 1, pa še 1, ki niso na razprodaji. ful sem zadovoljna. zdej moram imet pa dost za nekaj časa.

dolenjka in pina-1, uživajta na dopustu!

aja, pol sva pa zavila še v H&M v cityparku na baby oddelek in so že začeli prodajat bolj topla oblačilca za tamale in me je čisto zvilo, pa je dragi rekel,da ne smem še!!!

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 10.8.2007 15:18:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.8.2007 15:37:50   
katka37
Pina in dolenjka-lepo se imejta na dopustu, jaz bi tudi še šla nekam.user posted image

Polonca, takšne lušte si mi naredila s sobico, da grem kar malo po trgovinah iskat.

Moje kosilo je žal bilo spet samo goveja juha in ananas, ne spravim kaj pametnega v sebe, še vedno predvsem krompir in testenine pa juha.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.8.2007 16:25:24   
matejjana
Hojla, se lahko pridružim tudi jaz?
To je moja prva nosečnost, smo se zelo dolgo trudili, rok imam 26.2.08. Bila sem že dvakrat na pregledu (od tega enkrat v nedeljo na urgenci, ker sem krvavela-no, pa ni bilo nič hudega, sem pa zdaj za nekaj časa na bolniški). 24.8. imam nuhalno, pa me je kar strah rezultata.
Trebuh se mi še niti ne vidi, ker sem že prej imela malo trebuščka (razočaranje...), hlač pa že tri tedne ne morem več zapeti-očitno se mi je ves špehi nabral okoli pasu.
Sem zelo realna oseba, oziroma, sem bila-zdaj pa me bolj kot vse drugo razjeda vraževerje. Niti pogledati si ne upam kakšne oblekice za otročke, kaj šele da bi si šla kupiti nosečniške hlače. Še nikomur nisva povedala razen staršem, kar strah me je, da me ne bi kdo vprašal, res pa je, da določene tete kar "zvohajo", tudi če se še nič ne vidi. Se vam tudi to dogaja?
OK, naj bo dovolj za danes...
<aja, pa še to: oprostite meni nevedni, ampak, kje sploh so trgovine z nosečniškimi oblačili? V Ljubljani in okolici? Mislim, da vem samo za dve...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.8.2007 17:07:54   
polonca78
matejjana, dobrodošla med februarčicami in seveda čestitke! user posted image user posted image user posted image
jaz vem za: kepica v hali a, la vie v baby centru, v emporiumu je ena, v buši imajo tudi malo oblek in popek pri magistratu. vsekakor nam manjka kak H&M. user posted image
boš videla, nuhalna nam kar malo spremeni pogled na nosečnost in otročička. nekako dobiš občutet, da to je to. tako da do takrat počakaj, če ti uspe z navadnimi hlačami, potem pa veselo v shoping. držim pesti, da bo vse v redu in le glej, da prideš dostikrat na klepet. tukaj smo žive čveke. user posted image user posted image ni čudno, da je danes tako deževalo. user posted image user posted image user posted image
lep vikend!

(odgovor članu matejjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.8.2007 19:10:39   
*Naja
Joj ženskice.....grozne ste. Sem vas že zjutraj brala....pa ste še vseeno 3 strani poleg naklofaleuser posted image .

Hvalabogu, da je moj dragi popoldan v službi, da lahko v miru vse preberem, če ne mi kar za vratom stoji in sprašuje, kaj za vraga se imamo tolk za zmenit. Pravi, da smo ko ena "sekta"user posted image .

Maja dobrodošla! Glede kilc je pa tako, da sem štartala s 56 kg, pri 169 cm....zaradi slabosti dala nato 2 kg dol...pa sem jih že pridno dobila nazaj, tako da sem zdej na prvotni teži. Še vedno nosim vsa moja oblačila, ker imam tako ali tako vse hlače z nizkim pasom....je pa res, da postajam počasi širša v pasu in da imam rada "komot" oblačila, tako da bo treba kej po trgovinah.

Meti- kaj nas toliko mučiš. Drugače pa jst točno vem, kaj boš imela......
Fantka al pa pupo...A mam prav?user posted image

Drugače pa ne vem, kaj se me loteva, mogoče ima tudi katera od vas podobne težave? Že cel dan me namreč boli trtica, pa se mi sanja ne, kaj bi naj to bilo. Še ena nosečniška tegoba več?

In še to. Tudi jst sem se prehitro hvalila, da je slabo počutje za mano in da vstopam v blaženo obdobje nosečnosti. Že tri dni sem popoldan napihnjena ko žoga, trebušček pa trd kot kamen. Jah, kaj čemo....Je treba mal potrpet za naše user posted image .

Sem pa bila danes popoldan pri frizerju, pa se je poleg mene frizirala tudi ena februarčica. In potem se je seveda razvila debata in frizerka, ki ima 15 mesecev starega sinčka je povedala, da se je ona v nosečnosti zredila le 7 kg in da je ful hitro rodila...3 urce, pa je bilo vsega konec.
Kakšne so bile pa kaj vaše porodne izkušnje....vse tiste, ki že imate doma kakšnega sončka?

Uf....zdej morem pa nehat....me boste linčale....ker morete še toliko postov prebrat....user posted image .
Papa

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.8.2007 19:48:17   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

matejjana, dobrodošla med februarčicami in seveda čestitke! user posted image user posted image user posted image
jaz vem za: kepica v hali a, la vie v baby centru, v emporiumu je ena, v buši imajo tudi malo oblek in popek pri magistratu. vsekakor nam manjka kak H&M. user posted image

sem se spomnila še na benetton v nami

Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.8.2007 20:00:40   
MetiLu
hahaha, ja Lara prov maš  user posted image , sicer pa tiste, ki so že enkrat rodila al pa že imele izkušnje z nuhalno najbrž že vejo kaj skrivam. Dones sem sodelavki povedala (ona ima 20 mesecev starega fantka), da veva za spol, samo ne bova nobenmu povedala, pa je takoj ugotovila user posted image user posted image   sem se pol kr mal neumno naredila user posted image user posted image

Drugače pa vse nove srečke user posted image dobrodošle v čvekalnico, tlele je dones res prava čvekarna user posted image

Nosečniške cunjice so res iskana dobrina, pa ne vem zakaj hudiča so tok drage. Upam, da bojo zdej v H&M-u v LJ tudi naredili en oddelek za nas, ko ga že ravno prenavljajo in povečujejo.
Sem bila ravno dones tam, na otroškem oddelku pa se mi je cufat začel od cortkanim oblekic. Potem sem pa zagledala en kompletek, ki sem se mu komaj uprla - hlačke z jopico, katera ima potikan rjavo - bež kravji vzorček, pa na kapucki ima dva rožička user posted image user posted image Res sem mislna, da se bom stopila. No pa pridem domov in najdem v nabiralniku tanov katalog od La Redoute - zdej sem pa čist fertik, že naročamuser posted image user posted image - moj mi bo pomojem kar kartice pobral, pa začel žepnino dajat.

Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.8.2007 20:09:17   
MetiLu
Polonca, kok huda sobica user posted image user posted image user posted image zdej sem pa prov fovš tistim srečkam, ki imajo posebej sobico za svoje sončke in jih lahko tako lepo premalate in slikce lepite... Midva bova najinega sončka imela nekaj časa kar pri nama v spalnici. 

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.8.2007 20:11:58   
ŽogiMarogi

Ooo kako fajn da je vikend!!
Dobrodošla med nami čvekicami matejjana user posted image .

Lara76 tudi mene je včeraj trtica bolela, ma verjetno od preveč sedenja, saj celo službo sedim, pol pa je blaše vožnja v LJ in nazaj. Me je pa že 1x bolela ko še nisem bila user posted image ,  kar nekaj dni, pol pa je samo od sebe minilo.

Uff, zdej mi je že slabo. Sem pojedla eno pomarančo, hrenovko in sirček in se mi zdi da sem napihnjena ko balon. Pa še žeja me full, pa mi nič ne gre za pit, sam donat rukam. Ponavadi bi me že fajn  ščistilo, če bi ga tolk spila, očitno je to zaprtje v nosečnosti res opasno.

Nič grem jaz malo na zrak na en mini sprehodič pol pa v ležeči položaj - ta mi zadnje dneve zelo prija. user posted image

Lep vikend vsem čvekicam, čeprav bolj deževen.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.8.2007 22:17:11   
maja_
Joj, mi je kar žal, da sem vprašala. Februarčice ste očitno same suhice. Imate kljub nosečnosti idealne ITMje. Jaz pa v 13.t 2kg minusa od višineuser posted image , pa daleč od tega, da bi jedla karkoli nezdravega ali veliko... Uživajte, katerim vam je dano...jaz grem pa še za 45 min na sobno kolo, kot vsak večer-jeeeuser posted image

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.8.2007 23:34:17   
Mateja81
lep pozdrav vsem skupaj.

Mi smo pa imeli v sredo NS in je vse odlično-zaenkrat. Naš user posted image  je velik 5.1cm tako da pridno raste, in upamo da bo vsaj tako velik kot ati in mami.user posted image

Kar se pa kg tiče.....se mi zdi da sem malo obsedena. Ta teden sem opazila da sem se zredila od 0.3-0.5kg in sem imela slabo vest čeprav vem da se ne bi smela sekirat in da je to itak normalno samo mene je res strah da se ne bi preveč zredilauser posted image . Moj pa itak nori zraven. Je zadnjič spal in je rekel kasneje da me je med spanjem slišal kako v kopalnici vlečem ven vago izpod umivalnika!!! Je rekel da mi jo bo skriluser posted image . Pa saj bi blo najboljše....
Aja drugače pa sem začela pri 57,5kg sedaj jih imam pa do pol kg več (v 12t). Visoka pa sem 173cm.

Ajd uživajte lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
11.8.2007 6:50:18   
Mbee
mislim da ma tvoj prav da nori, glede na tvoje kg si itak suhica tko da se nimaš kej sekirat, drugače so pa tiste nosečnice veliko lepše ki se zredijo (v mejah normale) kot pa tiste ki v 9 mescu izgledajo kot da bi pojedle košarkarsko žogo. Vse se mora lepo uskladit. Uživaj v nosečnosti!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.8.2007 7:03:09   
Lanchy
Ojla,
evo vceraj sem imela dopoldne pregled, vse je OK, nas mali akrobat raste in je tako zivahna, da ni cudno, da je meni tako slabouser posted image ...Dr. Strahova mi je na NS rekla, da bomo imeli puncko,moja g. pa ni bila tako zelo prepricana vcerajuser posted image .... No po pregledu sva z mozekom letala okrog in kupovala za naso malo bebo, sla narocit novo sedezno user posted image user posted image user posted image  in ko sva prisla domov, me je spet tako mocno bolelo v trebuhu, da sem se ze skoraj zvijala od bolecin, ko pa sem prisla do WCja, pa SHOCK....spet krvavim....user posted image user posted image user posted image ...sva letela na urgenco, sam ne vedo cisto tocno zakaj je prislo do tega, so mi naredili se en UZ, z bebo je vse OK, s posteljico tudi, tako da imam spet predpisano 100% pocivanje....
Sem bila tako vesela, da ni bilo nic hujsega, da bom zdaj z veseljem pocivala dokler bo treba, samo da bo vse v redu.
Danes me sicer se vedno boli, ampak bo ze bolje....naj bi magnesol tablete pomagale proti tem krcem...bomo videliuser posted image .
Lep vikend vam zelim, cvekice maleuser posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?