|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
10.8.2007 9:23:50   
Suzi*
Hvala, hvala vsem......če ne bo bolje tale moja buča, sicer zdaj je čist znosno, bom pol po malci pozobala enga Lekadolčka. user posted image  Mi je edin žal, da ga nisem že ponoči. user posted image
Ja, saj sem si pol ful vrat razmigala, pa ramena, pa je bolečina popustila in sem lahko spala. user posted image

Jaaaa, rekord bomo podrle!!!! ČVEKE!!!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.8.2007 9:24:52   
ella79
Ela, če ti je mandljevo olje premastno bo meni tud ziher, tko da še dobro da si napisla, ker em ga hotla dons kupit, pa ga ne bom. Bom šla kr v DM po kremco, ki jo Pina hvali! Pol pa Pina, če bodo strije, pazi se

Res je zelo mastno, pomoje bi mogla ene tri ure čakat, da se lahko oblešeč. user posted image user posted image Res je, da je koža zjutraj zelo prijetno mehka. Sam pol leta pa res ne morm hodt tkole mastna spat. Pa še zjutrja se ne morm mazat... res je ne priporočam. Ja ja, gremo v DM. user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
10.8.2007 9:28:21   
Suzi*
Pa babuške, kakšno mandlejvo olje to ve imate???user posted image   Jaz sem imela enega v spreju, suho olje, pa se ful hitro vpije. Je bil pa v taki oranžni prozorni plastični flaški.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.8.2007 9:28:36   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: polonca78
anandrej, se trudim da bi bilo vse čimbolj točno, samo mi še vedno kaj uide. vaju sem imela na seznamu, da imata danes pregled, pa sta ga imela včeraj. me pa veseli, da je bilo vse v redu. mislim, da nas je več negativnih za toksoplazmozo. vedno imam pomisleke koliko je oprana solata v raznih gostilnah, tako da je ne jem. pa 2x več bomo špiknjene kot ostale.

Saj sva ga imela danes - ob 7.15, kar je res skoraj kot včeraj user posted image Tako da si bolj točna kot si misliš user posted image

ajaaaaaa, samo tako zgodaj sta ga imela. ok,ok. sedaj sem pomirjena. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.8.2007 9:33:09   
ella79
Pa babuške, kakšno mandlejvo olje to ve imate??? Jaz sem imela enega v spreju, suho olje, pa se ful hitro vpije. Je bil pa v taki oranžni prozorni plastični flaški.

Jaz mam tudi v prozorni flaški, sam ni na sprej. Vem, da je od slovenskega proizvajalca. Sej lahko da je od kakšnega drugega mnogo boljši, sam ta je obup. Sem ga pa kupila po priporočilu prijateljice, k se je tudi z njim mazala, pa ni fasala nobene strije.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.8.2007 9:34:48   
pina-1
larisauser posted image user posted image user posted image user posted image  se bom v mišjo luknjo skrila da me ne najdeš če se hudobne strije prikažejo...Ampak kot pravim tiste ki smo temu podvržene nam niti najdražje kreme ne bodo preprečile tega. Boste poročale ko boste probale.

polonca sem ziher da boste prišle do 100 v tem tednu če ne še prek....ampak jaz bom magari do polnoči brala, da vas preberem. Bom zraven list vzela in pisala kaj moram keri povedatuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.8.2007 9:45:02   
polonca78
jst sem že razmišljala, da bo že za sproti to počasi treba!zjutraj preberem kaj ste napisale odkar sem nazadnje brala in ko se spravim pisat, vmes že pozabim kaj vse in komu sem hotela napisat, čestitat in podobno. user posted image user posted image user posted image

najbolj mi je luštno zjutraj v postelji, ko se dam na hrbet in se mi trebuh poleže, razen ene trde izbokline, ki je moj piko. sem že poslušala srce tej izboklini in je nekdo notr. user posted image user posted image user posted image ker ko vstanem, mi vsi ostali organi in špeh onemogočijo, da bi  ga takole čutila.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
10.8.2007 9:45:51   
Marusah
Nosečke, a katera ima namen obiskovat aerobiko oziroma kako drugo telovadbo, ki je namenjena bodočim mamicam? Koliko pa je priporočljivo, da si noseča, da se lahko vpišeš? Verjetno se termini začnejo šele po dopustih...jaz že kar malo pogrešam telovadbo, ker sem bila prej dokaj aktivna, vendar sama ne upam počet nič drugega kot se sprehajat ali pa it plavat.
A je katera februarčica slučajno iz Maribora?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.8.2007 9:52:12   
MetiLu
jest vas tud komaj berem user posted image user posted image user posted image

Še moje poročilo: včeraj sem bila potem še na NS pri Pušenjaku, rezultati so skoraj enaki, še celo boljše razmerje pri izračunu tveganja. Nama je pa več stvari pokazal, kaj se vidi, da je vse ok, potem pa je preklopil še na 3D ultrazvok in je res super za videt. Tud CD sva dobila, pa tri slikce, pa na koncu mi je vse rezultate razložil, kaj katera številka oz. diagram pomeni. Aja, pa spol sva tudi že izvedela, se je tako lepo videlo user posted image user posted image user posted image , je pa rekel, da je ta podatek nekje 90%. Skratka, zelo zadovoljna, priporočam vsem, ki še niste bile pri njemu.

Kar se moje teže tiče... štartala z 54 kg, sedaj v 13 tednu 56kg, na 165cm višine. Nosečniške hlače že nosim, pa tudi še ene 2 para lanenih hlač od prej. Ja, se mi trebušček že pozna in drugih več ne zapnem user posted image user posted image

Kar se hrane tiče, meni še kar nobena jed ne zadiši in tudi kuhanja se zadnje čase ne lotevam prav pogosto user posted image  Tako da mi vsi teli vaši pogovori o hrani prav nič lušta ne delajouser posted image

Za seznam, naslednji pregled imam 11.9. in pa morfologijo 11.10.

Lepo čvekajte še naprej user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.8.2007 9:55:07   
MetiLu
jst sem že razmišljala, da bo že za sproti to počasi treba!zjutraj preberem kaj ste napisale odkar sem nazadnje brala in ko se spravim pisat, vmes že pozabim kaj vse in komu sem hotela napisat, čestitat in podobno.

se podpišem tlele user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1310
10.8.2007 10:03:03   
Janey
Marusah jaz sem iz mb (imaš zs)user posted image

Meti čestitke za nuhalno.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
10.8.2007 10:12:03   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Nosečke, a katera ima namen obiskovat aerobiko oziroma kako drugo telovadbo, ki je namenjena bodočim mamicam? Koliko pa je priporočljivo, da si noseča, da se lahko vpišeš? Verjetno se termini začnejo šele po dopustih...

Jaz bom tudi hodila na nosečniško telovadbo. Se pa mislim da začne šele septembra, mogoče celo šele oktobra. Bo treba do takrat kaj tudi doma pomigat. Ne vem od kdaj je priporočlljiva telovadba....verjetno čist odvisno kako se počutiš. za nas februarčice zdaj v vsakem primeru pride že v poštev.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
10.8.2007 10:17:49   
Marusah
Janey imam zs... sem ti že poslala odgovor! Lepo, da je še katera Mariborčankauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
10.8.2007 10:22:08   
ŽogiMarogi
Meti7707  ob keri uri si pa bila pri Pušenjaku? Jaz sem imela uro ob 18.30. Mogoče sva se videli? user posted image
Nas je bilo kar dosti.

titleAndStar(34,0,0,false,"","")

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.8.2007 10:23:45   
ella79
Nosečke, a katera ima namen obiskovat aerobiko oziroma kako drugo telovadbo, ki je namenjena bodočim mamicam?

Jaz sem bila prej tudi zelo aktivna, pa mi sedaj kar nekaj manjka. Zagotovo se vpišem konec septembra. Sem si pa z neta potegnila dol kar nekaj aerobnih vaj za user posted image , ala pilates ali pa malo lažja aerobika. Sam še voljo rabim. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.8.2007 10:26:59   
Suzi*
Ella, a imaš kakšen link za tole telovadbo???? Bi ti bla ful hvaležna. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.8.2007 10:27:38   
Marusah
Ella79 jaz mam tut isti problem....ne morem se spravit zravenuser posted image  Pa verjetno smo vse user posted image  iste user posted image  Zato bom rajši šla na kako skupinsko vadbo, tak je bolj zanimivo ko nas je več.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.8.2007 10:37:01   
ella79
Ella, a imaš kakšen link za tole telovadbo???? Bi ti bla ful hvaležna.

Jaz sem si tuki mal pogledala http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_v/104-2853207-0303908?initialSearch=1&url=search-alias%3Ddvd&field-keywords=Pregnancy&Go.x=15&Go.y=10&Go=Go, pa sem potem s torenti dol potegnila, kar sem pač našla. Sam je vse tko zelo staro, mislim 80. leta frizure, pa dresi user posted image user posted image . Sam važno je, da so vaje koristne. No, če jih delaš user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.8.2007 10:44:08   
pina-1
ojla..jaz se za enkrat ne bom vpisala na telovadbo, ker bom septembra začela zopet hodit na plesne vaje. Bom videla kako se bom na vajah obnesla. Če mi ne bodo škodile bo kar v redu, ker se tudi me na vajah kar pošteno prepotimo in razmigamo.... Ko pa to ne bo šlo bom šla pa na telovadbo za nosečnice....
Mislim pa da imamo vse isti problem- spravit se migatuser posted image

meti si nas pustila v negotovisti. Hitro spol povedat. sej ne bomo nobenemu povedale. firbec nas pa matrauser posted image

sem danes naspidirana 100 na uro, pa vas še malo podražim. Bom danes pekla žemljice in pohala meso za jutri po poti, ma mislim da bo tudi večerja danes prov slastnauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.8.2007 10:59:26   
srečka nosečka
cin cin

Še jaz dodam svoj piskrček za danes. Vse se tako lepo pogovarjate o telovadbi, enake ste kot sem jaz. Iz besed na dejanja pa ne . user posted image  
Me je prav strah kakšna bom do februarja. Začela sem pri 61 kg/ 175 cm. Do dedaj pridno nabrala cca. 2kg. Pa jem kot kakšna "slonica", samo čakam kdaj bodo kile eskplodirale.

Mene pa zanima kje v MB imajo telovadbo za nosečnice? Če katera ve.
Se spomnim kolegice, ki je pred leti šla na takšno telovadbo. Zraven si je vzela celo potovalko, kot kakšna atletinja na kondicijski trening. user posted image  Pol pa je bila ful razočarana, ker ni niti kapljice znoja spustila. user posted image user posted image user posted image
Sama bi bila takšne telovadbe najbolj vesela zaradi druženja, migali bomo že potem, ko bomo letali za user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.8.2007 11:11:09   
polonca78
ja, mene tudi še to čaka, telovadba namreč. samo se mi takoooooooo ne da. user posted image user posted image user posted image user posted image spravim se na kak sprehod, to je pa vse. po službi sem preveč utrujena, da bi se mi dalo še telovadit in tako počasi dnevi gredo. se tolažim, da do pred enim tednom sploh nisem smela nič migat. ne vem kak izgovor si bom sedaj poiskala. user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.8.2007 11:15:55   
speli
ja punce se drugač pridružujem vaši debati o miganju, tud jaz ugotavljam, da sem brez kondicije in da že sedaj zasopiham ko grem po štengah.
Uglavnem baje na aerobiko ne smem z dvojčki, pilates odpade, joga tud...
pomoje bo že sam sprehod napredek..
a mislite da pomivanje po tleh, peglanje, letanje za tamalo...da bo dost):

Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.8.2007 11:31:52   
MetiLu
joj no, spet pišem ko zmešana, pol mi pa ne odda sporočila user posted image

ŽogiMarogi, jest sem imela NS ob 16.30, pa se najbrž nisva vidle. Sem bila pa s Pušenjakom res zadovoljna, ful je prijazen, pa vse ti lepo pokaže in razloži user posted image

NE, spola vam pa še ne povem user posted image user posted image user posted image  boste pa še malo počakale, sva z mojim sklenila, da nobenmu še nekaj časa ne poveva user posted image user posted image user posted image  Če ne boste že prej pogruntale user posted image

Telovadba?? Hmmm... Ravno v mesecu ko sem zanosila, sem začela vsak dan tečt, pa steper sem skor skurila, da bi tole rit mal dviglna, pol pa konc meseca naredim test in je bil seveda + user posted image user posted image user posted image  potem pa sem nehala s telovadbo user posted image  Edina oblika rekreacije, ki me trenutno navdušuje je trebušni ples. A ima katera kakšne izkušnje z njim, kje ga izvajao? 

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.8.2007 11:36:23   
katka37
Punce, malo bolj pozno sem vstala, pa kar ne morem verjeti, koliko je bilo za prebrat.

Suzi, tudi mene je zdaj dajal glavobol , danes že četrti dan, končno popušča, zgleda, da nas je več takih.

Pina, kaj ti vse ne kuhaš, meni pa nič ne paše, sem včeraj po dolgem času spravila malo govedine v sebe pa že ni bilo dobro. Meso je trenutno bljak.

Mbee, čestitke ob prihodu novega družinskega člana, kmalu bo dobil družbo, februar bo hitro.user posted image user posted image

Dobrodošlica novim.

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.8.2007 11:36:49   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Meti7707

NE, spola vam pa še ne povem user posted image user posted image user posted image  boste pa še malo počakale, sva z mojim sklenila, da nobenmu še nekaj časa ne poveva user posted image user posted image user posted image  Če ne boste že prej pogruntale user posted image  

user posted image user posted image user posted image  potem pa sem nehala s telovadbo user posted image  Edina oblika rekreacije, ki me trenutno navdušuje je trebušni ples. A ima katera kakšne izkušnje z njim, kje ga izvajao? 

lumpa ker nam nočeš izdat, ma te bomo že pripravle do tega da se bš zareklauser posted image user posted image user posted image

trebušni ples, pa v naši plesni šoli organizirajo prav za nosečnice, tako da ni sporen. Jaz sicer hodim na ciganske plese, pa mi je za enkrat kul

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?