|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.8.2007 6:31:50   
speli
evo punce se vam še jaz malo pridružim k čvekanju, če me seveda vzamete.
Rok. 3.2.2008, dvojčici enojajčni....doma že eno bučko hano 2,5 let...
V službi živ dolgčas, še kake 14 dni, da predam posle potem pa v bolniško.
Dejte mi povedat a je še katera, ki bo imela dvojčke v začetku leta...
mimo grede a ste kej zmatrane...jaz že zdej sopiham kot slon da ne omenjam da zgledam tudi tako..
No se beremo.
LP
Š.Š:

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
9.8.2007 7:08:14   
Janey
Dobro jutro.

Špeli čestitam za dvojčici user posted image user posted image user posted image
Dobrodošla med nas čveke user posted image  ...tu ti nebo nikoli dolgčas user posted image

Danes sem pa mela za zajtrk jabolčno pito...njaaaaamiiiiiii

Meni utrujenost pojenja tako da sem polna energije.

Včeraj je bil taaaaki šoping...ampak morava še enkrat...sma ugotovila, da pol stvari ne dobiva v avto, tako, da sva kupila samo dnevno sobo in en del otroške. Pa sevdea pouštrček pa odejico pa.... user posted image
V H&M-u imajo taaaakooo večjo izbiro kot pri nas...neverjetno. Ampak sem se odločila, da bom počakala, da izvem al je user posted image aluser posted image  in potem v napaaaaaaad. Za večje stvari...tamalih sem že tudi kar nekaj dobila. Če je tako za dušo ta šoping za svojega sončka.

Ne morem vrjet...ampak že tretjič sem danes sanjala da sem rodila...s tem da sem 2x sanjala fantka, danes pa punčko. Sem ji dala Hanna ime. Pa ne vem kje to pobiram v sanjah user posted image user posted image ...Hane sploh nimama na seznamu imen. Sem že pripisala user posted image hehe. Prvič je bil Gašper, drugič pa ni imel imena user posted image . Zakaj to sanjam?? aaa me to muči...

...no ja...lep dan brblje moje

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
9.8.2007 7:18:50   
speli
Ko sem bla jaz prvič noseča sem začela pomoje z šopingi, ko sem bla noseča 2 meseca):
Sem že kupla voziček v Toy-su...obup..
ampak za dušo je blo to super...
zdaj drugič pa tud pomislim ne, da boi šla kaj kupit pred novembrom..
No ja mam pa narejen listek za vsak slučaj da mi bo mož naroču zadeve preko neta če bo treba):
Drugač pa priporočam vsem mamicam, ki bodo imele orvič dete....čim manj odvečne krame...):

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
9.8.2007 7:56:37   
larisa
Dobro jutro čveke,

speli welcome user posted image

mam že ful dela, tako da vas pozdravim, pa prišibam nazaj takoj ko bom lahko.....na skrivaj!

Aja, a se kateri sanja zakaj ne morem vstavljat smeškov? Samo tiste osnovne, če pritisnem več smeškov pa mi ko ga kliknem napiše neko napako!? A so to kake nastavitve?
No da vas vidim, cyber freak-ice?? user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
9.8.2007 8:00:38   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:morf. 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:10.08.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:20.08.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:10.08.,
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.08.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (?) pregled:21.08.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 24.08.
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:22.08.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 10.08.
09. marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?
11. katka37, 37let, 4.user posted image (A+) pregled:24.08., AC:27.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
13.
lillchy, 29let,1. user posted image (0+) pregled: (NS) 08.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.,09.08.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.08.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
20. BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:08.08., NS:14.08.
20. larisa, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: (NS) 07.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09., NS:14.08.
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.,NS:14.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: (NS) 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:17.08. , NS:17.08.
26.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09., NS:14.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 31.08., NS:22.08.
27. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., NS:13.08., THT:12.09.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

dobrodošli speli in marusah!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 9.8.2007 8:14:22 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
9.8.2007 8:02:59   
Lanchy
Jutro cvekice!
Ste se vceraj tako razgovorile, da sem komaj sledilauser posted image ... Mene spet mucijo slabosti in nobene stvari ne zadrzim v sebi... prav nesrecna sem, ker se mi zdi, da sem v nosecnosti bolj lacna kot sem bila kdajkoli prej ce sem bila na kaki dietiuser posted image ....

Tudi jaz sem ze sanjala svoj porod in to kar 3x. Enkrat sem rodila v tekih termahuser posted image , drugic ne vem kje, tretjic pa v LJ in te sanje so bile prav zanimive, saj sem rodila puncko, nakar mi ginekolog pravi, da imam v trebuhu se enega otroka in da tega bom pa rodila sele cez en mesecuser posted image user posted image  KR NEKI!!!!
V glavnem na wc hodim na dve uri in sem ze kar malo navelicana, ker se nikakor ne morem naspati. A katera od vas upodablja to blazino za nosecnice? Kje se jo da dobiti? me prav zanima ce z njo  res lazje spis in ce se nakup splaca....
Lep dan vam zelim ... iuser posted image mam obcutek, da bomo imele spet besedni maraton danesuser posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
9.8.2007 8:03:08   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Danes sem pa malo bolj zgodnja, ker me čaka pregled NS popoldne in me že kar malo stiska. Moram pozabit vsaj do tiste ure, sam vem da mi bo takrat srce razbivalo.
Dobrodošla Špela - čestitam za dvojčici, bo pa kar pestro pri vas februarja.  user posted image   Se ti pridružujem, tudi pri nas v službi je živi dolgčas, ker je zatišje, tako da se delovnik full vleeeeeččče.

Janey ti vsaj sanjaš, jaz tako malo, pa še tisto pozabim takoj, ko se zbodim, razen če še tistko sekundo obnovim zgodbico. Pa ponavadi je tako čudna brez glave in repa, da se pol samo smejim. 

Danes sem za zajtrk jedla sirček in med, mislim da je ena punca to včeraj zajtrkovala, pa sem mal kopirala. Še dobro da je tolk govora o hrani, da mal kopiram, saj mi nič kaj ne diši oz. diši že, sam ko pojem, me začne zvivat.

Včeraj sem si morala prav pritisk zmerit, saj se mi tako spi, da bi cel dal spala. Pa ni bil tako nizek 105/55. Še dobro da me je dragi spravil vsaj na sprehod s psom, da sem malo zadihala zraka.

ok, grem še malo maile prečekirat...

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
9.8.2007 8:09:24   
speli
najprej, da dopolnim seznam...dve bejbiki (lahko se še kej spremeni, ampak mislim da ne), 31 let, prvi pregled 6.8.2007 (z materinsko knjižico, prej pa 4 ultrazvoke- mel mal problemov) NS konec julija (vse ok) enojajčni, z eno posteljico, 2 votlinama...(upam da ne bosta ko9pije Hane ):

Joj tud jaz ne morem spat, to je noro, hrbet me boli, še nikoli tako....

zredila v zadnjem tednu 1,5kg....prej 3 izgubila..
tko da počasi bo...
kaj bi jedla, gremo z babami na kufetko pa štručko, odlično bo...

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
9.8.2007 8:12:46   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

09.08. Meti7707
09.08. Lara76
09.08. ŽogiMarogi (NS)
10.08. nizy
10.08. Lanchy
10.08. anandrej
10.08. mojani (NS)
13.08. nuka (NS)
13.08. torcica (NS)
14.08. BarbikaB (NS)
14.08. Suzi* (NS)
14.08. Lara76 (NS)
14.08. tamala_82 (NS)
16.08. dolenjka
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. ella79
21.08. maja80
22.08. Janey
22.08. Shana banana
22.08. pina-1 (NS)
24.08. itata
24.08. Bajsa
24.08. katka37
24.08. mlavla
27.08. katka 37 (AC)
30.08. srečka nosečka
31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
06.09. listek 1
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
11.09. zoya24
12.09. Mbee
12.09. torcica(pregled,THT)

sem na novo sestavila seznam, tako da bi moral biti brez napak.

Držim pesti za vse, ki imate danes pregled!

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 9.8.2007 8:14:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 1209
9.8.2007 8:14:31   
speli
a ja tanov pregled- 3.9. 2007, preden jaz uštekam sistem

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
9.8.2007 8:24:59   
polonca78
dobro jutro čveke! user posted image user posted image
ene se mi pa res smilite, ko vas še vedno mučijo slabosti user posted image . sama na srečo nimam več teh problemov, tudi utrujenosti ni več.
včeraj sva končala z barvanjem otroške sobe in na suhe stene že nalimala nalepke. ko bo še včerajšnja stena suha in polimana, bom pa slikala in dala v album. user posted image fuuul sva zadovoljna kako je soba uspela. pisana in luškana. drugače sem se pa sedaj odločila, da bom naredila nekaj pavze z kupovanjem in opremljanjem za otroka. kar naenkrat se mi je zazdelo, da bom sedaj od začetka, ko še ne vem čisto točno kaj bova rabila, pokupila preveč navlake in bo na koncu vsega preveč.
mah, danes me čaka tok nekega čudnega dela v službi, sicer nič preveč stresnega, samo zna se pa zavlečt do večera. user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
9.8.2007 8:39:27   
Kofi
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Jaz sem bila v ponedeljek tako živčna, da sva se na poti do Maribora na NS z dragim skregala, ko psa. čist brez veze. Hvala bogu je moj dost potrpežljiv pa me je potolažil, sam živčna sem pa bila za umret.
Je pa dobra lastnost...spucalo te pa le je  user posted image user posted image

Hihihi....jaz pa nisem hotla povedat tega user posted image  Zaradi moje živčnosti pred NS sma se mi2 tut fesjt ruknila! Še mala je zadaj začela cvilit, ker ji ne paše, da se kregama! Samo pol pa sem se pomirila...

Lara76  meni je G tud reku, da ker se otroček ni pravilno postavil, da mi lahko vaginalno pogleda, če bo kaj boljš vidu, al pa da grem na sprehod za 10 min...otročk se je itak 100x vmes obrnu če mene kaj vprašate...pa je pol bla res ok pozicija :)

BarbikaB jaz prvič čujem za to, da bi računali za materinsko knjižico. Pa kaj si pri privat G, ki nima koncesije al kako? Jaz sem zdaj 2. noseča, pa nisem ne prvič ne zdaj plačala čist nič.

Speli double trouble torej user posted image  ... kak ti je pa to ratalo? Hihih...jaz bi tudi, da bi se rešla na enkrat vsega, ker mislimo pol še enega met :) aja...rok pa imaš na moj rojstni dan...veš kaj bosta fajn punci...aja...kak pa veš da bosta punci???

Jaz pa nisem čist nič lačna pol popoldan. sAmo dopoldan. Ful mi je čudno to. Samo, če se dobro spomnim, je blo tko tudi pri moji prvi bebi.
Kar se tiče pa utrujenosti...welcome to the club!!!! Najraje bi mizo spucala in se gor ulegla...ma kaj pa vem, po mojem nam manjka kaj železa...bo treba jest rdečo peso, da bomo bolj aktivne! Pa več se migat! user posted image  hehe

Ah...grem še kaj narest, da me ne bojo odpustili user posted image
Papa

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
9.8.2007 8:44:03   
pina-1
doooooobbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooo jutro!!!!!!!!!!

načvekale pa ste, svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image
sploh ne vem kje naj začnem. čekaj pozabim se globoko opravičujem že sedajuser posted image user posted image

speli dvojna srečka nosečka. Sem prav zadovoljna, da bomo imele tudi eno tako med nami....

polonca hitro slikat sobo, me firbec mantrauser posted image user posted image

janey a ti pa že o hrani na vse zgodaj zjutraj. Mene je tako bolel želodec danes zjutraj da sem komaj dočakala v trgovini, da pridem do mojega rogljička. Uffff samo ga je tako hitro zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz se pa danes za en dreke počutim. Me trebuh boli, pa vsa sem neka taka brez energije. Pa samo še dva dni delam, pa grem na dopust.
Veste, da vas bom pogrešalauser posted image user posted image user posted image  S kom bom jaz čvekala dva tedna.... No en teden me ne bo, ampak ko pridem domov pa se vam takoj pridružim.

Grem sedaj malo delat, je prišu šef z dopusta pa je trebauser posted image user posted image user posted image

Suzy kje si ti danes zjutraj?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1213
9.8.2007 8:44:26   
speli
joj Pegica vejem, da ni bil plan met 2 na enkrat...sem skoz govoririla, da bom mela samo enega in pol sva se bl za hec kot ne odločila še za enega ,evo pa me je moj dolg gobec, ko sem skoz govorila da mam enega dost, pripeljal do tega da sta zdej dva..user posted image
Ja drugače je pa to dedno, moj star ata je bil dvojček tako da mi baje to ni moglo uidt...

A kako vem, da sta punčke...
na nuhalni mi je Strahova zagotovila, da ena je ziher, torej glede na to, da sta enojajčna je potem druga tud..

No ja nikol pa ne veš, glede na to, kako se tepeta in boksata, jima zna še kej zrastuser posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
9.8.2007 8:46:15   
pina-1
pozabla povedat:

barbika, jaz sem tudi dobila brezplačno materinsko. Sem pa brala na RR da jo je kar nekaj punc moralo kupit, pa ne vem v čemu je fora.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
9.8.2007 8:59:07   
amaya
dobro jutro...

koliko časa me ni bilo na spregled. Prav pogrešala sem vas.
Mene pa še kar slabost matra, predvsem zvečer...kile pa kar rasztejo. čeprav ne jem nič več kot prej...user posted image user posted image user posted image
Opazila sem, da se mi je pojavil celulitis še tam kjer ga prej ni bilo...pa me mal meče slabo vreme in hormoni, pa jokam brez veze: ker avto dela vruuuuuum in ne bruuuuum user posted image user posted image user posted image ...moj se samo križa in smeje...pol pa jaz še bolj v jok, na KONCU PA SE SAMA SEBI SMEJEM...user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče knjižic je tako: tisti zdravnik, oz. G., ki je privat in ima koncesijo: ti zračuna materinsko. Tako je večina v Postojni.

Drugače pa moj buši nič ne raste: no malo že, vendar ne pretirano.
Nisem še nič kupila (razen termometra-vodnega). Bom počakala na oktober, za ostalo pa konec leta, ko se selim...KOMAJ ČAKAM. kar malo omejena se počutim, ker ne morem že zlagat na kupček, risat po stenah, itd.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
9.8.2007 9:05:15   
katka37
Jutro!

Špeli, dobrodošla in čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Marsikatera sanja, jaz pa nič. Me res zanima, kaj bomo imeli tokrat, dva fanta že imamo in malo bolj si res želimo punčke, bomo pa veseli, karkoli že je. Mulca si kar sama že določata, da potem pa bosta imela malo manj časa, ker bosta morala pomagati, pa jima pojasnjujem, da bosta pa čas za sebe tudi morala imeti, ne samo za dojenčka. Me res zanim, kako bo potem.

Meni pa skoraj vsak dan za zajtrk paše maslo in marmelada, imam tudi težave z zaprtjem in pijem donat ter pojem žličko figove marmelade, sem dobila domačo.

Larisa, tudi jaz ne morem vstavljati več smeškov, mi ni jasno.

Vsem, ki vas mučijo še kakršnekoli težave pa naj čimprej minejo

Aja, jaz tudi materinske nisem plačala.

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
9.8.2007 9:07:31   
BarbikaB
Punce, sem takoj danes zjutraj šla za Bežigrad se zmenit, da me bodo vseeno vzeli h ginekologinji, kamor sem že junija hotela iti. Mi je sestra zagotovilia, da se bo dalo zmeniti, naj pa pokličem po 20., ko bo doktorica z dopusta. Sem ful vesela. Ker k tej babi ne grem več, sem včeraj po forumih še par mnenj bivših nosečk o njej prebrala in so vse svetovale, naj se jo izogibam kot hudič križa. Ampak sem iskala kake informacije že preden sem jo izbrala, pa teh žal nisem našla. Sedaj pa imam...

Aja, pa na ZZZS sem klicala, kakšen je postopek za zamenjavo prej kot v enem letu, pa so rekli, da v bistvu nekih problemov ni, le na izjavo o izbiri moraš dopisati še razlog (ki pa je lahko npr. osebno neujemanje ali kaj takega).

Edino še kri moram iti dat še na napotnico tastare, potem pa iti en dan kar po izvide, da jih bom prenesla k novi, mogoče me takrat kak konflikt še čaka (menda tale moja sedanja noče kartoteke novemu ginekologu poslat, če ga zamenjaš....). A se ne bom pustila, ker z otrokom se pa ne grem špilat, hočem, da me spremljajo tako, kot je treba, ne pa, da se igrajo z zdravjem mojega otroka, ker se ženski ne da delati.

Debate o materinski knjižici se spomnim še od Eme - eni ginekologi kar nekaj zaračunavajo, čeprav osnovno zavarovanje krije vsaki nosečnici tole knjižico. Eni te menda kar pošljejo, naj jo greš kupiti v Mladinsko knjigo pa naj jo prineseš na naslednji pregled. Če ti jo zaračunajo pri ginekologu in DAJO RAČUN (meni ga včeraj ni mislila dati), lahko potem na ZZZS zahtevaš vsaj povračilo (oni potem manj stroškov priznajo tvojemu ginekologu). Če jo greš sam kupit v knjigarno, pa ne...

Punce, jaz sem pa danes čisto uboga - ne vem, ali me boli zob ali bezgavke, a ne morem praktično nič požirati, cela leva stran je razbolela (se je začelo včeraj zvečer in noče nehati)....Pa sploh ne vem, ali bi se morala iti pokazat splošnemu zdravniku ali zobarju, pa itak vem, da je ful omejeno, kaj mi lahko dela. Zobar bi me itak poslal na slikanje, kamor ne smem. Držite pesti, da bo bolečina minila in da gre samo za osmico, ki spet malo ven rine......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
9.8.2007 9:18:20   
Suzi*
joj, čveke, ste včeraj še naklofale..... user posted image user posted image  Pina, berem in berem, da nadoknadim vaše maratonske čvekarije. user posted image user posted image

Bom kar sprot mal odgovarjala, upam da mi znese...

Larisa, jaz sem se med prvo nosečnostjo cel čas mazala z mandljevim oljem, ampak ni čist tako kot si misliš, da si pol ful masten. Jaz sem imela enga tazga v spreju in se ful lepo vpije. Malo pomasiraš, kar itak paše, pa se vpije, in se lahko pol normalno oblečeš. Sem ga pa kupila v Mullerju. Če hočeš ti bom sporočila od katerega proizvajalca je, ker ga mislim it spet kupit. Nisem pa pridelala na bušiju nobene strije. user posted image

Glede položaja spanja in ležanja.....najbolj je priporočljivo ležanje na boku (izmenično), pozneje ali pa tudi že zdaj z blazino pod trebuhom in eno med koleni. Pa ko se obračate na drug pok, delajte to s koleni skupaj (to so pa navodila iz nosečniške telovadbe). No, kakorkoli že pravijo dr. različno, meni je bil ta položaj tudi najbolj udoben.

Barbika, materinsko sem dobila obakrat zastonj. Držim pesti, da te neha bolet zob!!!

ooo, Špeli, mislim da bodo to prvi dvojčki/čici med februarčki!!! Čestitke in dobrodošla! Jaz tudi že včasih sopiham kot slon. Danes sem mojega 2,5 letnika nesla 2 nadstropji gor, ker ni hotel zjutraj v varstvo. Sem ga kar čez ramo vrgla kot žakelj. user posted image Ampak sem pa sopihala kot slon. user posted image user posted image user posted image   Se pa podpišem pod tvojo trditev, "čim manj odvečne krame". Še kako prehitro se vsega nabere čist preveč. user posted image

Janey, jaz sem tudi v prvi user posted image  dostikrat sanjala da sem noseča in celo porod. Enkrat vem, da sem sanjala, da sem rodila fantka.....pa še res sem ga. user posted image  Tako da ne vem, lahko se pa kaj vseeno uresniči. user posted image

Lanchy, tud navadne blazinice, povšterčki za pod trebuh in za med kolena so uredu. Ne rabiš posebej kupovat.

Žogi marogi.....ojej, to je pa res nizek pritisk. Gibaj se in gibaj se. Zaradi otročka je bolje.

Za zajtrk je bila ravnokar ena vanilijeva blazinica in nežen kapučinček. mmmmm user posted image
Za malico bodo pa testenine s pestom in rdeča pesa. user posted image

Zdaj pa hitro še kaj naredit. Čveke čvekaste ste danes, veste to??!!!???!!!user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
9.8.2007 9:31:55   
speli
punce a katera sploh še kej dela):
jaz iz kufetka in rogljička zdej pa mal na delo...kokr se mi bo dalo seveda..
a mislite da je možno da v 15 tednu čutim na vsake toliko časa kot da me neki žokne v trebuhu, mal prezogdej a ne..
ampak pri dvojčkih je vse hitreje a ni):

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
9.8.2007 9:40:42   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: speli

a mislite da je možno da v 15 tednu čutim na vsake toliko časa kot da me neki žokne v trebuhu, mal prezogdej a ne..

Joooj, speli, jaz pa kar mislim, da je mogoče. user posted image  Sem v prviuser posted image prvič čutila metuljčke v 16. tednu. user posted image Tako da malo opazuj, ampak..................... jeeeeeeeee, blagor tebi!!!!!! user posted image user posted image  Jaz tudi komaj čakam.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
9.8.2007 9:54:49   
pina-1
speli ni prezgodaj, jih je kar nekaj tako hitro začutilo brcike.... Jaz sem prvič šele v 19/20t, upam pa da bom sedaj kaj prej ker komaj čakam. Včeraj sem se na hrbet vlegla, pa sem čutla srce kako mi je hitreje bilo in pošiljalo kri po telesu... Mi je bil fajn občutek, ker so to občutki, ki jih doživiš samo v nosečnosti... Pa na bušija sem dala roko ampak normalno nič ni blo, pa bi tako rada.

Kako pa spati, če si noseč in če ti hči dolomi noht na palcu do polovice in seveda do krvi?user posted image user posted image user posted image  Mater kakot o boli, sem danes kot na pol pohabljena zaradi tega prsta, nič nisem mogla obut, ker me vse moti. Še dobro da je danes vemih dež in bom med malico kar tuki ostala....

aja speli, tu smo vse zasvjene z RR-jem in težko ker gre kaj delat. Vse bi samo tu čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
9.8.2007 10:01:08   
polonca78
jup, letošnje julijke mislim, da so napisale 500 strani čveka. me bi pa rade, da bi februarčice 2008 napisale 501 stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
9.8.2007 10:02:40   
pina-1
ja ja bomo rekorderkeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
9.8.2007 10:13:32   
Marusah
Ja, opažam, da na tem forumu ti res ni nikoli dolgčasuser posted image  Sam čvekate in čvekate....a ni to fajn!? Lanchy in amaya naj vaju potolažim, da nista edini, ki vaju še vedno mučijo slabostiuser posted image . Tudi meni je wc moj najboljši prijatelj... In tudi pri meni so slabosti najhujše zvečer.
Špeli čestitke....user posted image user posted image  za dve pupiki!!!

Sem zadnjič hodila malo po trgovinih, ker sem iskala darilo za novorojenčka....kake lepe stvari imajo za male pikice!!! Sem se komaj zadržala, da nisem kaj kupla. Jaz še posebno če bo punčka bom vse cotike pokupla, tak so šikane. Sem se pa odločila, da počakam do konca leta-potem pa v "šoping"user posted image  Komaj čakam februar!!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?