|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
9.8.2007 10:14:17   
speli
no ja saj hudga nam ni nič....
jaz vaše primorske vinarje obdelujem in zraven mal čvekam):
metuljčki, vprašanje, če je to to...pomoje so pretakalni sistem po želodčku):

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
9.8.2007 10:15:07   
Marusah
Po mojem ste oziroma smo na dobri poti, da podremo rekord!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
9.8.2007 10:28:08   
MetiLu
Živjo punce, dones že drugič pišem, ker mi prvič ni poslalo odgovora user posted image
Včeraj sva bila z mojim na NS, rezultat je super user posted image user posted image  NS 1,4mm, tveganje je pa 1:52xx in 1: 15xxx. Naš malček je velik že kar 7 cm, pa tako lepo mi je pokazal vseh 5 prstkov na levi rokici. Potem smo ga morali malo pretrest, da se je obrnu, pa malo zabrcal, da je potem G lahko zmeril nuhalno. V glavnem sem ful vesela, da je vse ok. Tudi nosna kost je bila lepo vidna in srčke veselo bije.  Spola pa nisva izvedela, ker se ni videlo.
Sicer imam pa danes še eno NS in sicer pri Pušenjaku. Ali katera ve, ali on dela ultrazvok 3D? Bi rada dobila filmček, ker pri mojem G sem dobila samo slikco. Mi je pa delal UZ preko trebuha.

Potem me je pa moj peljal v šoping v Celje, kjer sem si v H&M-u kupila ful lušne kavbojke in dva bombažna modrčka, sicer pa imajo kar nekaj izbire, bi kar vse pokupila user posted image user posted image  Za malega še nič cunjic ne kupujem, ker so tok cortlih, da bi potem preveč nabavila, potem bi pa samo parkrat ponucala, ker itak malčki vse tako hitro prerastejo.

Glede materinske knjižice. Jaz sem si jo mogla sama kupit v DZS user posted image

Punce, bodite pridne in božajte svoje bušije

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
9.8.2007 11:00:52   
Shana banana
Čau, spet jaz,

Hehe, kjub utrujenosti sem ful dobrovoljček ratala. Očetu sem povedala svoje in se je mal držal, pa je bilo včeraj že dobro (mi je pomagal za najboljšo prijateljico darilo pripravljati), trebušček se počasi napenja in vsake toliko časa me malo pošpika po trebuhu, kar je verjetno raztezanje vezi. Tudi jaz sem bila že nestrpna in sem morala nekaj kupiti za user posted image . Hotela sem kupiti nekaj za iz porodnišnice, pa nikakor s prodajalko nisva prišle do skupne besede. Bolj ko sem ji govorila, da potrebujem nekaj za prve dni, bolj mi je ona govorila, da bo tega dovolj in da naj raje kupim nekaj za 3 ali 6 mesecev user posted image . No potem sem popustila (ker bom ogromno cunjic dobila od tete, ki ima nekaj mesecev stare dvojčice) in vzela nekaj za predlagano starost. Pa me je prodajalka vprašala če zavije (user posted image ). "Ne, ne", sem rekla, "bom dala v omaro". Potem je šele dojela, da bo user posted image  najin. Sva bila prav presenečena nad njeno reakcijo. Pa je potem rekla, da zgledava komaj polnoletna in da res ni pomislila na to.

Še nekaj bi vprašala, ima kakšna izkušnje z Madžarskimi vozički? Mi je šefova žena rekla, da je vidla ful lepe kombinirane in cenejše vozičke tam in da ga gre lahko kupit z mano. Samo se bojim, da bi bilo kaj narobe z njim in ga ne bi mogla zamenjati ali vrniti. Sploh ne vem kaj naj glede tega naredim.

LP

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
9.8.2007 11:05:27   
Shana banana
Meti7707, pripoočam, da preden začne G. s pregledom, rečeš, da ti zapeče CD (po ne kod vem, da moraš imeti CD s sabo). Jaz sem rekla na koncu, če se to da dobiti, pa je rekla, da bi mogla reči na začetku. Zato sem dobila samo slikici. Lahko bi na začetku to povedala. Kako pa naj mi vemo? No, pa za drugič,. če bo še možno.

LP

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
9.8.2007 11:11:14   
Marusah
Shana banana po mojem mnenju je voziček boljše kupit tu pri nas. Če je karkoli narobe greš lahko uveljevlat reklamacijo. Voziček je le neka taka stvar, ki jo uporabljaš kar nekaj časa... Ne vem no, mogoče pa tut ti vozički niso slabi. Če maš čas pojdi pogledat...sej boš takoj videla kako zgledajouser posted image

Meti7707 tudi midva nisva na nuhalni izvedela spol, ker se ni videlo, je pa pikica velika 8 cm. Ampak, ti je čisto vseeno, a ne? Samo da slišiš, da je vse vredu in da lepo napreduje... Se pa strinjam s tabo, da imajo v H&M lepe stvari. Jaz komaj čakam, da se mi bo bužek pokazal, da si bom lahka kaj kupla za bodoče mamice...

(odgovor članu Shana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
9.8.2007 11:13:52   
Marusah
Jaz sem tut CD s seboj prinesla in ga takoj dala ginekologinji. NS sem imela v MB in sem zelo zadovoljna. Imam tudi filemček, ki traja kar dobre pol ure in štiri slikice.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
9.8.2007 11:23:45   
BarbikaB
Shana Banana, mi smo naš voziček morali enkrat na servis dati - pa ko malo razmišljam, ne vem, če katera od znank v letu dni ni vsaj enkrat vozička na servis peljala...Se mi zato zdi res boljše, da je kupljen v Sloveniji, da ga lahko nazaj brez problema pelješ.

Pa še: voziček greš gledati vsaj petkrat pa vmes moraš preveriti, če ima vse, kar hočeš pa rabiš. Si ne predstavljam, da bi šla na Madžarsko pa tam na prvi obisk ugotovila, a je ta voziček to, kar hočem, po moje bi mi bilo vsaj desetkrat fuuuuul žal, ko bi videla pri nas kakega še bolj takega, kot sem si zamislila. Pa že pri nas po malo preučevanja vozičkov ponavadi posekaš vse trgovke v BC in Arielu z znanjem točnih specifikacij vozička, da bi se pa zanašala na eno Madžarko, ki drugega jezika ne zna, da smo se razumeli, kaj bi rada in ali ta voziček to ima, pa tudi ni šans.....

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
9.8.2007 11:45:21   
Suzi*
se opravičujem, ampak se mi zdi da ene pa res kar mal preveč komplicirate glede teh vizičkov. Je še kakšna bolj pomembna stvar na svetu. Pa ne vem zakaj bi rabla petkrat it voziček gledat, če ji bo všeč, pa zakaj bi se moral pokvarit, če je na Madžarskem kupljen. user posted image  Midva sva ga tudi kupila na prvi ogled v Grazu, takih v Slo nimajo, oz. jih takrat niso imeli, pa je super , pa je bil tud fuul cenejši kot ti v SLO, pa nič se ni pokvaril!!!!! Tako da ne vem zakaj bi posploševali, da je vse kar ni od tukaj pa en šit. user posted image

Se še enkrat opravičujem.

Shana banana, ti pa če imaš možnost, kar pojdi pogledat ta voziček. Če ti bo všeč in če bo imel vse to, kar si želiš, ga boš kupila, drugače boš pa pač iskala dalje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
9.8.2007 11:59:33   
speli
no jaz sem prvič kupila voziček v Grazu v toy-su-Graco...veliko sem slišala od te firme da je ok, imel je vse dodatke pa še pocen je bil, mislim da okorg 180 EUR...
Pa lahko rečem, da se mi ni enkrat pokvaril, bil je super, edina napaka je bila da ni bil za dojenčke, vendar smo tudi to rešili z desko, ki smo jo podložili pod ležišče...uglavnem čim manj kompliciraj..

no za drugič sem se odločila, da bom kupila dva peg peregeto pa jih skupi spela..

prvič bl praktičen, drugič še prodala jih bom lepo brez problema..

Mim glede nažrla ko mali pujs, pojedla pol kosila iz menze in celo skledo solatke (kok paše kis)user posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
9.8.2007 12:49:28   
pina-1
moje mnenje okoli vozičkov je čisto isto kot od Suzy in speli. Predvsem imam feeling , da večina kupuje tisto kar je trenutno inn in ne pomisli na praktičnost. Jaz sem za prvo pupo kupila chiccotovo marelo in jajček. Je aprila rojena in košare nisem rabila. Sedaj v drugo si bom košaro sposodla in verjetno bom kupila enega trikolesnika druge roke oz. sem uočila enega Hauck-ovega jeepa, ki nov stane cca 100€. To pa zato, ker imamo pri nas veliko neasfaltiranih površin in so trikolesniki najboljši za tak teren.

speli jaz sem tudi maznila en sendviček z ementalom in sedaj hmmmm bi še kar naprej nekaj jedla. Komaj čakam kosilo!user posted image user posted image

aja danes pa še nobena ni povedala kaj bo jedla:
No pri nas bodo zreski v omakci, pa riž pa paradajz na solato za dragega in kumare na solato zame..... Za sladico pa slivovi njoki od včeraj. Zelo malo kalorijuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.8.2007 13:15:56   
speli
pina pa mate kosilo da dol padeš...
men pa verjetno sledi še ena mineštra od tašče....
za popoldansko malčko bo superca

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.8.2007 13:21:55   
Suzi*
Pina, zdaj si mi dala pa dobro idejo za kosilce doma. Mislim, da bom jaz tud tole skuhala!!! user posted image user posted image  No, razen njokov (a lahko prosim poveš, če so to slivovi cmoki al so to navadni njoki pa pol v taki omaki???), za sladico bo pa še ostanek tortice,....isto od včeraj. user posted image user posted image user posted image  Ja, bomo hujšali.user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.8.2007 13:43:31   
larisa
nč hujšanja če smo pa user posted image .....he he he user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.8.2007 13:46:12   
lillchy123
Tudi mi smo preživeli NS in je vse super fino fajn user posted image user posted image . tko da sploh nisem bla razočarana, ker nismo ugotovili spola. Bolj ko smo ga rukali, bolj nam je user posted image  ritko kazu. Zgleda, da bo trmast po mamici.... user posted image  je bil pa moj user posted image  tud čist šokiran, ko je prvič najino user posted image  vidu. Sploh ni dojemal, kok mali miga... Je še zdravnik reku, da je zelo živahen. čist po očku. user posted image

Pol sva šla pa neki za dšo kupit pa mal vozičke gledat, pa sva našla enga, ki nama je bil všeč in ga kar naročila. V paketu s košaro in lupinco. happy happy happy

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.8.2007 13:47:50   
speli
illchy123, a nista mal prezgodnja za voziček..
no ja saj sem bla jaz v taprvo tud tko zmešana):

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.8.2007 14:09:47   
lillchy123
Speli, sva zgodnja ja. Sam voziček bo definitivno ta, ker zdaj tud moj lubi noče druzga, je pa treba čakati nanjga do štiri mesece.... Drugače si bova ful sposodla, edino voziček bova imela svoj. To pa zato, ker rabiva ta hudo športno verzijo, pa nima nobena takšnega....

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.8.2007 14:16:14   
speli
a lahko vprašam kak voziček si si pa umislila..

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.8.2007 14:28:11   
mlavla
ojla..jst pa danes že ves čas samo likam..mah kako je pa to zoperno opravilo postalo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.8.2007 14:32:04   
lillchy123
Voziček je high trek od Bebe Confort. Tam, kjer sem zdaj doma so hribi in makedam, asfalta pa samo za okras..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.8.2007 14:33:27   
Janey
Kak čvekateuser posted image
Jaz pa sem delala ko mravljica, zdaj sem pa lačna ko pes user posted image , pol pa grem domov na kuro (hehe...sej ne,samo dobro se je slišalo) Ne vem kaj mam za kosilo.
Pol ure sem še v službi, v trbuščku pa KRULIII

lillchy super za voziček...jaz bi tut kupla če bi našla takega ko ga hočem met...namreč tisti za beton mi niso ql, kr mi2 sva bol za gozdne poti in korenine in kamne, po tem pa ne gre kr vsak vozek. Ima ena kolegica tega Quinija speedi 3xl al kak je že in je še kr ok...ampak težek...tak da mi2 tut iščeva teki off road voziček...
ampak dobim pa za začetek enga globokega, pa še zimica bo...tak da bo srčku toplo in udobno, ko bo pa že sedel in gledal bo pa na pravem vozeku v naravi user posted image
Pina ne delaj mi luštovuser posted image

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.8.2007 14:37:16   
Janey
Kje pa majo te vozičke? V baby-centru?? Kolko pa stane?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.8.2007 14:42:05   
lillchy123
ja, majo jih v baby centru. Lahko si ga ogledaš na njihovi e-strani, cene pa ne vem točno. Naju bo kar nekaj stalo, a bova dokupila še košaro in lupinico za novorojenčke. Pa če ga boš šla gledat, da ne bom jaz kriva, če ga boš kupila... user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.8.2007 14:44:05   
Janey
Hehe...pomoje še ne zdaj...že zaradi tega kr bom mela vozek za prve mesece. Tak da to bomo potem se odločali...bo še naša mala žaba povedala če se ji dopade..oz.pokazala, povedat še nebo znala user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.8.2007 14:50:01   
pina-1
ohoho.človek ne pride na net kako urco pa ma za brat cele romaneuser posted image user posted image

suzy, slivovi njoki so slivovo cmoki.... Veš kaj bomo začeli primorsko slovenski slovar pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

lillchy123 vravo za voziček. če je vama všeč pol je kar prav da sta ga kupila.... ko pride domov hiro slikat. aja pa bravo za NS.

janey no maš tudi ti idejo za koslio. hitro in dobro.....

mi pa gremo danes po laminat in gips plošče za našo novo sobo...Komaj čakam.... He bom tudi jaz poslikala pred in po končanem delu.... sem prov vesela, čeprav bo šlo zdej 400€ ampak bo vsaj lepo...... jutri pa možek dobi pol regresa in gremo na dopustek...ja tako je to pri naši hiši žviotarimo in praskamo € na kup

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?