Anonimen
|
No, da se še malo jaz javim. Odkrito povedano sem čisto hin. Lahko bi cele dneve prespala - kar več ali manj tudi počnem . ENostavno se ne morem izbezati iz postelje, tako, da bi Črtomir zjutraj že narazen oči vleče. Jah, pritisk pa imam spet pod 100. Pa ne upam več kot eno belo kavo na dan spiti, da ne bo ponovno ponorel. Še sreča, da sva oba z mojim na dopustu in sedaj ima pač on malo več Črtoja kot pa jaz. Mah, pri nas ni na sporedu popolnoma nič novega. Sedaj, ko sem vse spletla, mi je pa mama do septembra odpovedala sodelovanje (bi morala vse skupaj zašiti), ker je na obisk prišel stric iz Avstralije . To bom morala zdaj sama početi. Pa mi čisto nič ne diši . Voziček smo po dolgih kolobocijah končno naročili - čakalna doba je 10 tednov (ma ko da naročaš Porsheja in ne en obični voziček). Moj je vprašal, če so zraven vlite felgne in jih morajo narediti po naročilu V materinsko šolo še enkrat ne bom šla. Že prvič je bilo totalno brez veze. Če bi mi bili povedali kaj novega, bi še šlo, tako pa . Sicer pa, saj veste, da pravijo, da smo učitelji najslabši poslušalci . Naš je grozljivo živahen. Kdaj? Od 2 do 4 zjutraj. Morda pa je to krivo, da sem nonstop tako zaspana Z ultivo je rodila paštetka pri nas v porodnišnici v MS in meni se zdi super ideja, sam kaj, ko sem jaz že vnaprej obsojena na CR. Je rekla zdravnica, da zaradi mojega nihanja pritiska ne bo raskirala. Obseg mojega trebuha? Krepkh 108 (sedaj, dopoldan - zvečer je 100% več). cm. Do decembra me bo razneslo . Prejšnjič sem šla rodit z obsegom 132, mislim, da bom sedaj presegla magično mejo 140 cm. Jah, seznam bo treba obnoviti. Se že nekaj dni spravljam k njemu, pa mi nekako ne uspeva. Sedja se bom pra res morala potruditi Drugače smo v totalnem prenavljanju stanovanja - kaj čem - gnezditveni nagon. Prejšnjič sem presortirala vse Črtomirove stvari, da vidim, kaj bo še treba dokupiti. KOnčno so zložene v škatle po številkah . 14. avgusta imam pregled, potem pa še 1x morfologijo v MS. Upam, da bodo končno lahko ugotovili, kakšnega spola je . Moj je rekel, da je trucik ko mama - ni šanse, da razkrije karkoli. Ta mesec me čaka še moj RD - s puncami (kolegicami) se dobimo za od vsake RD in nekaj finega pojemo in se načvekamo do mile volje. Same, brez otrok in brez dedov. Moram odkrito povedati, da nam prav paše . Samo je pa sr..., ker od 10 imamo 4 RD avgusta. No, sedaj sem se razpisala - upam, da vam nisem pojedla preveč časa. A ostale ste že kaj kupovale za . Jaz sem do sedaj od opreme kupila samo novo prevleko in 4 kolesa za PP - pa za vse skupaj plačala 60 € - novi stolček pa stane 110. Magi* - vem, da sem pozna, pa kljub temu - LEPO SE IMEJTE NA MORJU!!!!
|