|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
7.8.2007 14:11:21   
Ayo
ajtak, sem brala o "ultivi", pa po resnici povedano prvic slisim. user posted image  kaj to sploh je, a to je neki druzga od epiduralne, v cem je razlika?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
7.8.2007 14:40:20   
soncek.djukelica
ojla,

danvari, sem se mogla nasmejati sama sebi! Naj ti teden mine hitro!user posted image user posted image user posted image
Sem šla brat zgodbo Paštetkovega kruha! Tale ultiva je krasna, podobna kot EA,ki jo opuščajo! Škoda je edino to, da je v LJ ne delajo! Pravijo,da jo prakticirajo le v P v Murski Soboti, Ptuju in Kranju!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
7.8.2007 16:05:38   
ajtak
Tu si lahko vec preberete http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787, jaz vidim bistveno razliko med EA v tem, da se ultiva dodaja v roko in postopoma, EA dobis pa v hrbtenico v enkratni dozi... Pravijo, da EA sedaj opuscajo in da je ta Ultiva dosti boljsa...

Tudi sama sem za tole prvic slisala danes! Moram rect, da se za EA nisem zanimala, ker me je bolj groza, da bi me v hrbet spikal, kot to da bi porod boleluser posted image ... Tole se pa slisi zelo fajn, sploh ker baje nima efekta na dojencka in se ne mores predozirat...

Me pa jezi, zakaj je to drugod po evropi ze cista rutina pri nas te pa vsi cudno gledajo ce bi zelel porodne bolecine umilit.
Ja, saj vem, da so nase mame do zadnjega delale in kljub temu rodile zdrave otroke... pa kaj, zakaj bi mogla zato tud jaz na najvecjem soncu krompir okopavat, ce niti njive nimamuser posted image

Ah mal sem zabluzila, sam me jezi k me hocjo dolocene mame, se bolj pa stare mame v druzini prepricat, da smo zenske zdej cist prevec pomehkuzene.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
7.8.2007 16:21:27   
soncek.djukelica
ajtak, čist prav imaš! pomehkužene!user posted image user posted image user posted image
časi so se spremenili, izgleda da, starejši tega glih ne zastopijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.8.2007 8:32:37   
ElaM
Dobro jutro,
kako ste? Jaz zadnje dneve zelo slabo spim in sem vsa povožena. Ponoči se zbujam in ne morem zaspati nazaj.user posted image

Danvari, nisem sama slikala v Tinkarini sobi. Sem bolj leva za take zadeve. Poslikavo je naredil moj stric in je res super. Uporabil pa je vsega skupaj 4 dipote in jupol. Je pa tamala hudo navdušena nad sliko in skoz dela ga-ga, ko gleda tisto raco.user posted image

Mene zadnje dneve kar bega misel na porod.user posted image  Pa je bilo prvič čisto ok, počutje v redu, rojevala sem 3 ure, res pa je da sem bila zadeta kot mina.user posted image  Zdaj me je pa kar strah. No, saj do decembra se bom že pomirila.user posted image
Lepo se imejte na ta zaspan dan.

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.8.2007 9:37:39   
ajtak
Dobro jutro, spet me nekaj zanima??

Se je katera ze prijavljala za solo za starse? Zadnjic me je G. kar prestrasila, da naj se narocim, potem sem pa tja klicala in je sestro skor na "rit" vrglo ker sem tako zgodnja, je rekla da za takrat se seznama nima user posted image

Torej, ste ze kaj razmisljale o tem?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.8.2007 9:37:56   
lana38
Meni je pa kar fajn, da so se malo spustile temperature. Deževalo pa pri nas danes še ne bo. Vsaj tako so rekli.
Pošte še vedno nimam. Očitno bo še kar nekaj časa trajalo. Čez 2 dni bodo minili že 4 tedni in zdaj res mislim, da bo vse OK, kljub tisti čudni izjavi v ponedeljek po telefonu.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.8.2007 9:41:10   
pikica*
ajtak, ne vem kako je pri vas, ampak v LJ se nismo nič prijavljali. Dobila sem samo razpored terminov, potem sva pa šla, ko nama je ustrezalo. Je pa res, da je bila gužva za umret. Še dobro, da nama je zdaj to prihranjenouser posted image .

Ko smo ravno pri tej temi. A mogoče katera ve koliko časa velja tisto potrdilo od materinske za očete? V glavi imam podatek, da tri leta, ampak nisem prepričana. Pa kakoje potem sploh s tem? V bistvu miej bilo edino potrdilo tist žig (al podpis, al nekaj takega) v materinski. A to pomeni, da moram na porod prinest s seboj tudi staro materinsko, da bom imela dokaz, da je mož že takrat dal to čez? Malo kompliciram in prehitevam, ampak vseenouser posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.8.2007 9:44:18   
pikica*
lana38, jaz mislim, da se je sestra po telefonu tako čudno izrazila samo zato, ker pač ni kompetentna za komentiranje izvidov. In si mora pač tudi ona zaščitit hrbet. Itak pa vsi pravijo, da te v primeru slabih izvidov pokličejo. S tem pa verjetno ne čakajo ravno en teden. Verjamem, da je težko in da boš mirna šele takrat, ko boš imela črno na belem, da je z otrokom vse ok, ampak po moje res nimaš več za kaj skrbet. Pa hec je v tem, da je izvid itak lahko samo ok ali pa ne ok. Ni vmesnih variant. Tisti "načeloma" pa je po moje res samo za ščitenje lastnega hrbta in nič drugega.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.8.2007 9:49:43   
lana38
Samo toliko, da me je zmedla, je tako čudno govorila. Zadnjič, ko je imela moja punčka DS, so me klicali že na 13. dan po AC. Motilo pa me je zdaj to, da so našo mediko 13 klicali šele 20. dan po AC. Zato me je bilo zdaj kar pošteno strah. Ne vem, kaj so tako dolgo mečkali v njenem primeru.user posted image Pa slaba izkušnja iz preteklosti tudi dosti pripomore k strahu.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.8.2007 9:52:28   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Ne vem, kaj so tako dolgo mečkali v njenem primeru.user posted image

Mogoče so imeli samo gužvo in je dlje trajalo, da so sploh naredili celotno preiskavo. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.8.2007 9:54:48   
loncica
Čav punce!

Jaz bi šls tolk mal v šoping za user posted image , pa moj dragi nima časa, ker skoz dela. Sama pa nočem it. Ugotavljam, da sem mal tečna zadnje dniuser posted image .

Ajtak, glede šole za starše pojma nimam. Meni G ni še nič rekla. V katerem tednu, pa naj bi šel v sš?

Glede gibov, a ve čutite tamale ves čas ali samo določene dele dneve. Ker moj parkrat pobrca, potem pa recimo 2 uri nič.

Lana, upam da ta teden dobiš še na papirju, da je vse ok, da bo konec mučnega čakanja.

Lep dan vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.8.2007 9:54:56   
pikica36
lana38, brez strahu, vse bo ok.da bi še drugič šlo kaj narobe je skoraj nemogoče. boš videla da je z user posted image vse kot mora biti.
uživaj vuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.8.2007 10:08:55   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Mene zadnje dneve kar bega misel na porod.user posted image  Pa je bilo prvič čisto ok, počutje v redu, rojevala sem 3 ure, res pa je da sem bila zadeta kot mina.user posted image  Zdaj me je pa kar strah. No, saj do decembra se bom že pomirila.user posted image

ti ElaM, a veš da se midva zadnje dneve tud o tem pogovarjava. Kako je vse potekalo in kako bo sedaj in moram rečt, da imam en strah zdej, da bi šlo kaj narobe. Ker prvič si res ko en teliček, nič ne veš kaj se ti dogaja.

Po eni strani se veselim in mislim da bo lažje, ampak tist strah pred bolečino pa vseeno je. Čeprav je strah oz. odpor do EA večji, kot je rekla ajtak, da ti en tam v hrbet špika, tale ultiva pa ne vem kaj naj si mislim.... mogoče, čeprav se mi zdi da potem tist evforični občutek potem ko rodiš ni isti, kot če se mal pomatraš user posted image NO sej ne rečem za tiste dolge porode, moj je od prvega popadka do poroda trajal 8 ur od tega so bile recimo ene 3 hude, med popadki sem pa itak spala user posted image user posted image user posted image

ajtak glede šole za starše pa ne hiti, jaz sem šla tudi prej, ker je bla naslednja datumsko okol mojega roka pa nisem hotela riskirat, ampak sem potem še enkrat šla na ene par predavanj, ker sem v dveh mesecih vse pozabila. Da ne govorim, da ko so se mi začeli popadki sem šla v knjigo gledat kateri položaji so že ugodni, da te manj boli, ker sem v momentu pozabila vse user posted image user posted image user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.8.2007 10:19:18   
soncek.djukelica
ojla,

Jaz bom šla v šolo za starše že septembra in sicer 3.9 se začne v LJ! Ko sem klicala tja,mi je prvo rekla,da ne rabim tako hitro priti,in mi je svetovala,naj pridem konec septembra ali začetku oktobra,ko pa sem ji povedala,da nosim dva, se je strinjala!Tako,da bom konec septembra že vse dala čez!
Lana, sej te čist zastopim!Tole čakanje ubija, upam da user posted image  čimprej pošljejo tisto pismo!

Brce, jaz jih še nimam! Sem si pa včeraj merila pas, okoli popka in okrogla sem 97 cm! A je katera,ki si tudi meri, mal me firbec, a je moj velik?Ker meni se ne zdi!user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.8.2007 10:24:07   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI

ti ElaM, a veš da se midva zadnje dneve tud o tem pogovarjava. Kako je vse potekalo in kako bo sedaj in moram rečt, da imam en strah zdej, da bi šlo kaj narobe. Ker prvič si res ko en teliček, nič ne veš kaj se ti dogaja.

Po eni strani se veselim in mislim da bo lažje, ampak tist strah pred bolečino pa vseeno je. Čeprav je strah oz. odpor do EA večji, kot je rekla ajtak, da ti en tam v hrbet špika, tale ultiva pa ne vem kaj naj si mislim.... mogoče, čeprav se mi zdi da potem tist evforični občutek potem ko rodiš ni isti, kot če se mal pomatraš user posted image NO sej ne rečem za tiste dolge porode, moj je od prvega popadka do poroda trajal 8 ur od tega so bile recimo ene 3 hude, med popadki sem pa itak spala user posted image user posted image user posted image

Ti, Danvari, pa midve živiva čist identično življenje.user posted image
Tudi pri meni je bilo 8 ur od prvih popadkov, tapravi popadki so pa bili 3 ure, vsaj tako piše v MK.user posted image

V materinsko šolo ne bom šla, je znanje še vse frišno. Pikica* potrdilo pa mislim, da velja 4 leta.

Loncica, to je čisto normalno, da pikica tako brca. Mene včasih eno uro skupaj, pa potem par ur nič in ponovi vajo. Ni nekega pravila.
Veliko gibov, ki jih otrok naredi pa tudi še ne čutimo. To vem, ko poslušam z AS, pa se mali premika, jaz pa nič ne čutim.

Lana, kar mirno, če je načeloma v redu je v redu.

Papa

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.8.2007 10:37:12   
DANVARI
Tudi pri meni je bilo 8 ur od prvih popadkov, tapravi popadki so pa bili 3 ure, vsaj tako piše v MK.user posted image

Meni so sicer v MK napisali trajanje poroda 5 ur, ampak mi ni jasno kako so prišli do te cifre, ker takrat sem bila jaz še lepo domauser posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.8.2007 10:41:32   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Sem si pa včeraj merila pas, okoli popka in okrogla sem 97 cm! A je katera,ki si tudi meri, mal me firbec, a je moj velik?Ker meni se ne zdi!user posted image

user posted image , jaz merim preko najsirsega dela 122cm. Meni se zdi moj trebuh za 24t precej velik... Sem pa zadnjic srecala znanko in me je hotla na vsak nacin prepricat, da gotovo nosim v krizu k se mi nic ne pozna user posted image

Zadnjic me je pa G. merla in je rekla da kok mam ze velik trebuh, kdo ma zdej prav??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.8.2007 10:48:03   
Ayo
Dobro jutro!

No danes ste bile pa ze zelo pridne na vse zgodaj user posted image !!

Loncica, tudi moj user posted image  je tak, vcasih ga ful cutim, vcasih pa manj, najbolje nam gre zvecer, ko lezim user posted image , drugace pa so dnevi ko ga skoraj ne cutim in dnevi, ko je aktiven po cel dan (na primer vceraj je imel prave cirkuske vaje! user posted image  ).

sonckek.djukelica, midva z user posted image  ze vec kot mesec dni tedensko izvajava merjenje pasu, da vidiva kako napredujemo, trenutno smo na 87cm obsega user posted image

Drugace sem bila pa vceraj tako vesela, ker sem sla v trgovino po en katalog za posteljico in prev. mizo, potem sem doma gledala in mi je bil fuuuuuuuuuuul vsec en model in sem komaj cakala da pride domov user posted image  , da mu pokazem in predebatirava, no in je se predno sem karkoli omenila sam zacel gledat...in...pokaze na isti model, da ful vsec, da tega!! user posted image  user posted image  user posted image  Sem bla ful ful vesela, tako da je odloceno, samo se v nakup moramo. user posted image  Tudi jaz ze komaj cakam shopinga!

Glede sole za starsev in ostalih tecajev, je moje mneje, da je boljse prej kot kasnej, kaj pa ce user posted image  prehiti PDP, mislim da je bolj pametno da  je user posted image  pripravljena predcasno kot pa tik pred zdajci. Tudi sama zacnem s temi zadevscinami 19. septmebra in koncam konec oktobra, no razen yoga bo sla do konca. user posted image

Pa se to bi rekla, glede ultive in slov. zdravstva: glede na to da sem v tujini in lahko primerjam, vam resnicno povem, da Slovenija sploh ni toliko zadaj kolikor se govori in tarna, jaz bi ji dala vse pohvale, resnicno!! user posted image   Za primer, jaz tukaj pri nas v Svici sploh se nisem slisala za ultivo...

Lep dan!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.8.2007 10:55:05   
pikica*
ajtak, a si prepričana, da si namerila 122cmuser posted image ? najboljše, da meriš čez popek. Jaz namreč tudi takrat, ko sem šla v porodnišnico, nisem namerila čez 100cm.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.8.2007 11:39:18   
Anonimen
No, da se še malo jaz javim. Odkrito povedano sem čisto hin. Lahko bi cele dneve prespala - kar več ali manj tudi počnemuser posted image . ENostavno se ne morem izbezati iz postelje, tako, da bi Črtomir zjutraj že narazen oči vleče.user posted image  Jah, pritisk pa imam spet pod 100. Pa ne upam več kot eno belo kavo na dan spiti, da ne bo ponovno ponorel. Še sreča, da sva oba z mojim na dopustu in sedaj ima pač on malo več Črtoja kot pa jaz.
Mah, pri nas ni na sporedu popolnoma nič novega. Sedaj, ko sem vse spletla, mi je pa mama do septembra odpovedala sodelovanje (bi morala vse skupaj zašiti), ker je na obisk prišel stric iz Avstralijeuser posted image user posted image user posted image . To bom morala zdaj sama početi. Pa mi čisto nič ne dišiuser posted image .
Voziček smo po dolgih kolobocijah končno naročili - čakalna doba je 10 tednov (ma ko da naročaš Porsheja in ne en obični voziček). Moj je vprašal, če so zraven vlite felgneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in jih morajo narediti po naročiluuser posted image
V materinsko šolo še enkrat ne bom šla. Že prvič je bilo totalno brez veze. Če bi mi bili povedali kaj novega, bi še šlo, tako pauser posted image . Sicer pa, saj veste, da pravijo, da smo učitelji najslabši poslušalciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Naš user posted image  je grozljivo živahen. Kdaj? Od 2 do 4 zjutraj. Morda pa je to krivo, da sem nonstop tako zaspanauser posted image

Z ultivo je rodila paštetka pri nas v porodnišnici v MS in meni se zdi super ideja, sam kaj, ko sem jaz že vnaprej obsojena na CR. Je rekla zdravnica, da zaradi mojega nihanja pritiska ne bo raskirala.user posted image

Obseg mojega trebuha? Krepkh 108 (sedaj, dopoldan - zvečer je 100% več). cm. Do decembra me bo razneslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prejšnjič sem šla rodit z obsegom 132, mislim, da bom sedaj presegla magično mejo 140 cm.

Jah, seznam bo treba obnoviti. Se že nekaj dni spravljam k njemu, pa mi nekako ne uspeva. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedja se bom pra res morala potruditiuser posted image

Drugače smo v totalnem prenavljanju stanovanja - kaj čem - gnezditveni nagon. Prejšnjič sem presortirala vse Črtomirove stvari, da vidim, kaj bo še treba dokupiti. KOnčno so zložene v škatle po številkahuser posted image user posted image user posted image user posted image .

14. avgusta imam pregled, potem pa še 1x morfologijo v MS. Upam, da bodo končno lahko ugotovili, kakšnega spola je user posted image . Moj je rekel, da je user posted image  trucik ko mama - ni šanse, da razkrije karkoli.

Ta mesec me čaka še moj RD - s puncami (kolegicami) se dobimo za od vsake RD in nekaj finega pojemo in se načvekamo do mile volje. Same, brez otrok in brez dedov. Moram odkrito povedati, da nam prav pašeuser posted image user posted image user posted image . Samo je pa sr..., ker od 10 imamo 4 RD avgusta.user posted image  

No, sedaj sem se razpisala - upam, da vam nisem pojedla preveč časa.user posted image user posted image user posted image

A ostale ste že kaj kupovale za user posted image . Jaz sem do sedaj od opreme kupila samo novo prevleko in 4 kolesa za PP - pa za vse skupaj plačala 60 €user posted image user posted image user posted image  - novi stolček pa stane 110.user posted image

Magi* - vem, da sem pozna, pa kljub temu - LEPO SE IMEJTE NA MORJU!!!!

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.8.2007 11:44:59   
Anonimen
Joj, hotela sem vas še nekja vprašati. Koliko ste se kaj zredile?

Jaz se doslej nisem še nič. In me je prejšnjič Miglar kar malo skregal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.8.2007 12:04:31   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

ajtak, a si prepričana, da si namerila 122cmuser posted image ? najboljše, da meriš čez popek. Jaz namreč tudi takrat, ko sem šla v porodnišnico, nisem namerila čez 100cm.

Sem se sla samo zate glihkar se enkrat zmerit in sem namerla 120cm (verjetno je manj, ker nisem razen enga jogurta se nic jedla)... Tako da bo kar drzalo user posted image .
Je pa treba vedet dejstvo, da nikoli nisem bila ravno drobckena. Obsega trebuha si prej sicer nisem nikoli merla ampak obseh prsnega kosa imam 85-90, ali naj raje recem sem imela...

Do 24t sem namrec pridelala 9kg user posted image , kar je tudi razlog da moram na test za sladkor, ker ne jem nic vec kot obicajno, tudi sladko mi ne pase nic bolj kot prej (no, manj pa tudi neuser posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.8.2007 12:18:23   
pikica*
jah, ajtak, potem bo pa že držalo. Škoda, da nimam v službi kakšnega metra, da bi videla koliko namerim pri sebi. Pa saj še doma ne vem, če je kje kakšen. To se pri nas vse pogubi.
Sam po moje obseg prsi itak nima veze z obsegom trebuha. Ker men se je najprej poznalo ravno tam....sem morala najprej po nove modrceuser posted image . Možeku se pa kar učki zasvetijo, ko si grem prsni obseg merit. No, meni malo manj. Sem že najavila, da hočem po porodu obisk pri kakšnem plastičarju, da zreducira obseguser posted image .

Evo, našla en papirnat meter iz Bauhausauser posted image . In namerila 87cm okrog trebuha. Če bi me kdo v službi videluser posted image .

Kg pa mi raje ne omenjat. Sploh več ne upam na vago stopit. Zdaj sem že na ene +7user posted image . Ampak vidim, da samo za kak kg prehitevam glede na prvo nosečnost. Je pa res, da sem tudi štartala z 1kg več, tako da sem približno na istem. Ampak to pomeni, da bom spet šla tja na +18user posted image . Sam kaj čmo. Bom preživela.  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.8.2007 12:42:26   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: raho

Joj, hotela sem vas še nekja vprašati. Koliko ste se kaj zredile?

Sem bila ravno včeraj na pregledu in sem se zredila za 4kg.Običajno pa sem v prejšnjih user posted image  bila že precej bolj rejenauser posted image .

Lana38 na morfologijo grem v torek na Ptuj v porodnošnico .
Ja,Lukman je pa res na dopustu in bi me tudi tam drugače vzeli brez problema.
A veš,da sedaj,ko sem se lepo umirila po AC,pa me je začela skrbeti morfologija in spet nisem sproščenauser posted image .No,upam da bo tudi tukaj vse vredu.
Lana,jaz sem prepričana,da so tvoji izvidi vredu in jih boš jutri ali pojutrišnjem že srečna držala v rokah.

Lepo bodite! user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?