|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
6.8.2007 10:53:31   
ElaM
Jaz imam tudi njene majčke in so super. Pa tudi gospa je zelo prijazna.user posted image

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.8.2007 11:19:39   
soncek.djukelica
ojla,

kako smo? Sem bila na morju čez vikend,bilo je super!user posted image
Skaana, kar mal žalostna sem bila,ko sem brala tvoj post! Upam in želim ti,da se vse skupaj izteče krasno zate in za tvojo user posted image !user posted image
Lana, res jih poskusi poklicat! Da bo bolj mirna in vesela! Zgubiti resnično nimaš nič, samo zavrnejo te lahko, pridobiš pa lahko ogromno!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.8.2007 14:28:38   
lana38
Sem klicala, pa sem samo še bolj zmedena. Mi je rekla:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna."
Zakaj ni enostavno rekla, da je v redu. Spet ne vem, pri čem sem.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.8.2007 14:51:22   
DANVARI
lana38 verjetno si dobil akakšno sestro, ki si ravno ne upa po telefonu razlagat pa se je mal izmazala. Glede na to, da izvid že imajo pa te do zdaj ni noben poklical, je sigurno vse ok.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.8.2007 15:06:00   
DANVARI
 evo pa sem tudi jaz na delovnem mestu danes. Čeprav sem se zjutraj takooooooooo vleeeeeklaaaaaaa da sem šla sama sebi na juhuhu.

Mi smo bili včeraj popoldne mal na morju, sem šla samo kosti gret, mi ni lih za namakat se pa še tako fino "barvo" imam  - stregna in trebuh čist bela, roke in noge spodaj pa zagorele! MOram enkrat v solarij da se malo izenači user posted image user posted image user posted image
Sem pa ravno razmišljala d ami ne paše plavat v morju, ker moraš plavat po soncu in bom šla rajši v kak bazen (notranji). Sicer sem kar temne kože, ampak sem par let nazaj dobila alergijo na sonce in jo še vsako leto fašem, tako da se prav izogibam soncu zadnja leta. Ko sem bila majhna sem bla pa kot črnc. user posted image user posted image

Vidim da vas je veči na bla že na dopustu- blaaagor! Meni se počasi meš aker imam tako gužvo v pisarni pa vsi so na dopustu. Sem mislila joj kolk bo fino k bom sama in bom malo bluzila, pa se mi je kar plaz usul! Komaj čakam dopust v septembru!

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.8.2007 15:51:54   
Ayo
No jaz pa ravno danes v sluzbi zabusavam in ze cel dan visim na forumeih in ze komaj cakam da se bom pobrala domov, kaksen dolgcas user posted image .
DANVARI, ne vem pa ce je solarium priporocljim med nosecnostjo...user posted image  Jaz imam pa ful rada sonce in se skoraj vsak dan po sluzbi med 18 in 19 uro nastavljam in sem tudi ze prav lepo rjava. Morje pa cez slab mesec, juhuuuuuuuuuu!!!user posted image  Sem si ravno zadnjic kar kupila enodelne nos. kopalke pri Benettonu, so bile znizane iz 53eur na 14 in sem si bila tako vsec, da sploh ni blo razmisleka!!user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.8.2007 16:14:09   
Magi*
lana, gotovo je OK, ampak sestra najbrž nima pooblastil, da bi pojasnjevala izvide. sigurno je to, sicer bi te že klicali.

vseeno vem, da se ti bo tale teden vlekel kot kurja čreva. želim ti, da ga čim mirneje preživiš in ti konec tedna posije tako težko pričakovano sončece.user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.8.2007 16:19:37   
soncek.djukelica
lana, če ti je rekla, da je načeloma v redu, potem te nima kaj skrbeti! ni razloga za skrb,saj te v 3 tednih niso kontaktiral!
danvari,čestitke za prvi delovni dan!user posted image
tudi jaz se izogibam soncu, nisem na plaži tam nekje od 12 do 16 ure! si vzamem čas za kosilo in počitek! za bazen pa, pri toliko ljudeh,ki se kopa v njem, pa višini klora...mal premisli!!!!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
7.8.2007 7:33:16   
loncica
Dobro jutro vsem!

Kako ste? Jaz se ravno odpravljam na jutranji sprehod, pa sem še skočila do računalnika prej. Mali vedno bolj brca po mojem trebuhu, tako da je prav fajn občutek, da vem da uživa notriuser posted image ,

Lana sigurno je vse ok, samo ta sestra se je mal čudno izrazila. Skanaa, ti pa pridno pičivaj, pa bo vse dobro.

Lep dan user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
7.8.2007 9:10:11   
andreja2000
Lana38  jaz mislim,da te nima kaj skrbet,ker drugače bi te že itak poklicali in izvid ne bi šel naprej po pošti.user posted image

Jaz pa se sedaj počasi pripravljam na mojega G,da vidimo kako kaj napredujemo.
Imejte se lepo!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
7.8.2007 9:44:13   
lana38
Sem se zdaj kar malo pomirila. Mi je ena na Mamini čvekalnici napisala, da so njej po telefonu isto rekli, pa je potem dobila dober izvid po pošti. Res ne vem, kaj jim je, da takole govorijo.user posted image  Niti malo ne pomislijo, kako se me počutimo? Včeraj tega sploh nisem nikomur omenjala doma. Še dobro, da imam vas, da sem sploh lahko to z nekom delila. Nisem hotela, da bi se še drugi tako klaverno počutili, sploh če je vse v redu.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
7.8.2007 10:14:20   
ElaM
Lana, če je rekla, da je načeloma ok, potem te najbrž nima kaj skrbeti. Samo sestre niso kompetentne za dajanje informacij. Boš videla ob koncu tedna boš dobila dober izvid.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
7.8.2007 10:14:22   
Magi*
punce moje, jaz grem na težko dočakan in zelo zaslužen dopust. nekje do konca avgusta me ne bo, odvisno od vremena in počutja. upam, da bomo lahko kaj plavali, se sprehajali, dobro jedli:)

pazite nase in neizmerno uživajte s svojimi trebuščki. tiste, ki ste na mirovanju, počivajte. tiste, ki čakate rezultate, naj vas čim prej razveselijo. tiste, ki boste še imele morfologijo, jo dobro opravite!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
7.8.2007 10:17:49   
ElaM
Magi*, lep dopust.user posted image  Sem ti čist enemičkeno fouš.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.8.2007 10:26:56   
pikica*
Magi*, uživajte! Vam pa kar zavidam, ker boste tako dolgo na morjuuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.8.2007 11:12:30   
lana38
Magi*, uživajte na user posted image  in se lepo imejte.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.8.2007 11:30:08   
DANVARI
Ayo glede solarija sem preverila in je dovoljen, sicer grem pa jaz v tistega tašvoh, ker mi ni preveč do čokoladne barve, samo da se mal izenačiuser posted image Sicer pa zelo trpim ker ne morem v savno user posted image Sva bla z možem redna obiskovalca, sedaj pa že dve leti nisem bila user posted image

Soncek.djukelica mal si me narobe razumela glede dela, tako sem napisala ker je bil ponedeljek, drugace pa pridno delam že od junijauser posted image Kar se pa bazena tiče, mi je pa čist jasno, da je klorirano kot hudič user posted image . Sem se pa s prijateljico pogovarjala in on misli na DIF hodit, ker imajo lep plavalni bazen (ker men ni za namakanje v 1,5m globini ampak res za plavanje) in res skrbijo za vodo, tako da bom mogoče hodila tja na razgibavanje. Bomo videli.
Drugače pa zaradi tamale nameravamo v ene toplice parkrat it, tam bom pa itak samo do kolen v vodi user posted image user posted image user posted image

ElaM na eni drugi temi sem zasledila poslikavo strene od tvoje punce, a to si sama naslikala? Ker res super zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.8.2007 11:31:36   
DANVARI
evo tolk dolg sem packala tale post, da se je Magi že odpravila na dopust vmes user posted image
Lepo se imej!

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.8.2007 12:16:38   
Ayo
Joj Magi* a kar do konca avgusta!?! To je pa prav fino in res zavidanja vredno! user posted image  Lepo se imejte!

DANVARI, tudi jaz ful pogresam sauno in se jo bom verjetno do zime 2008 user posted image . Plavat pa redno hodim tedensko tudi sama in moram rect, da je super! Za user posted image je pa se posebej priporocljiva.

Jaz sem v teh dneh ful naspidirana z urejanjem otr. sobice (no, bolj otr. koticka, ker imamo pac malo pomankanja prostora), pa se par drugih stvari v stanovanju bo treba spremenit in dokupit. Se mi zdi da bo kar treba zacet. Pa ravno danes sem se tudi vpisala na telovadbo in materinsko solo (zacnem konc septembra), joj saj sploh ne vem, ce bom imela dovolj casa za vse user posted image . Ker ze kar nekaj casa tudi isceva stanovanje za nakup (sva se najemnika, pac v tujini je male tezje priti do svojega stanovanja), mislim da bo to se kar nekaj casa pocakalo, ker ne bo casa in bo prevec vsega. Joj! user posted image

No, kje ste se druge decemberke, nas bodo Januarcice res prehitele! user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.8.2007 12:35:06   
ajtak
Magi user posted image , uzivaj na morju!!

Pri nas se je pa zacela zgaga in zvecer nikakor ne morem zaspat. Ni vazno kaj jem in tudi ce nic ne jem, ne pomaga donat, mrzlo mleko tudi ne... Skratka ce bo slo tako naprej so pred mano doooolgi trije meseci.

Smo pa tudi mi v fazi gnezdenja. V torek gremo v A. po nocne omarice, tepihe, zavese, policko za nad previjalno, luci... Skratka popolnoma se pripravljava na prenovitev najine sobe, ki bo sedaj domek vsem trem!

Bom poskusla poskenirat skico kako bomo sedaj uredili...

Caka naju pa kar precej dela, ker morava izolirat najdaljso steno, je namrec zunanja in je soba precej mrzla... Tako bova polozila 2cm stiropora, cez pa "gips plate", pa bo malo boljse.

Kako pa nameravate ve uravnavat temperaturo v sobi? Midva bova mogla obvezno dokupit dodatno grelno telo... Zdaj pa ne vem ali naj kupim oljni radiator za celo sobo ali kar tisto infra lucko za nad previjalno user posted image
Po moje je vseeno bolje, da je enakomerno topla cela soba (tudi ce ni ravno 23°C), kot pa da je bogi user posted image  pod tisto lucko ki kar zge... kaj menite?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.8.2007 12:37:36   
andreja2000
Lana38 imam eno prošnjo.Ravnokar sem bila pri svojem G,ki mi je rekel naj se čim prej naročim na morfologijo .V MB me je naročila šele 6.9 kar se meni zdi kar pozno,če prav je ona pa rekla da je to čisto vreduuser posted image .Sem pa sedaj že v 23 tednu.Rada bi te prosila za številko Ptujske bolnice,da vidim ,če bi me pa tam kaj prej naročili.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.8.2007 13:14:18   
lana38
Evo andreja2000, Bolnica Ptuj 749-14-00. To je centrala, pa potem reči za Ginekološko porodni oddelek oz. povej kaj bi rada. Tukaj pa imaš še št. mojega G, mislim, da tudi on dela morfologijo 780-09-30. Do 14h je sestra tam, on je sicer zdaj na dopustu. V pon. in čet. dela popoldan od 12 do 19h. Ostale dni pa od 7 do 14h, razen v petek samo do 12h. Sestra pa je zdaj tam, pa ti bo tudi znala vse povedati.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.8.2007 13:15:43   
lana38
Še to moj G je dr. Milam Lukman, ordinacijo pa ima nad trgovino Spar pri avtobusni postaji, če boš slučajno k njemu šla na morfologijo. Pa glej, da se vidiva, če boš v Ptuju.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.8.2007 13:33:22   
andreja2000
Lana38 najlepša ti hvala.Sem klicala-porodnišnico,a so  rekli,da danes več ne delajo in naj pokličem jutri.Upam,da me naročijo prej kot v MB.Če bom v Ptuju,se pa zmeniva in vidiva.Še enkrat  hvala!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.8.2007 13:35:42   
ajtak
Drage moje pod temo DOJENCEK sem brala kako je "pastetov kruh" rodila z ultivo. Zanima me, ce se tudi katera od vas zanima za tako lajsanje bolecin?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?