|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
4.8.2007 9:55:45   
ajtak
Dobro jutro! user posted image

Pikica, prav simpaticen trebuscek. Moj je ze prav ogromen in glej ga zlomka kljub temu da se mazem 2× na dan (vcasih celo trikrat) sem ze pridelala prvo strijo user posted image , kaksna sele bom?

Aja, sem ze pred casom sprasevala, kaksne jogije ste kupovale za posteljice (znamka in priblizna cena) in na kaj naj bom pozorna pri nakupu? A mora bit lezisce bolj trdo, mehko user posted image

Torej, vsem zelim eno lepo soboto in upam, da ste tiste ki se delate vsaj danes doma in bozate svoje busije!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
4.8.2007 10:44:47   
loncica
Čav punce!

Kako ste? Jaz sem imela včeraj morfologijo. Definitivno je fantek. Tehta skoraj 500g, vse ostalo je ok. Blo je ful fajn, mojuser posted image  je bil zraven in je nama G ful časa vse razkazovala. Videla sva kako odpira usteca, rokice, nogice - vse je pokazal.

Pikica, lep buši imaš.

Ajtak, glede jogija. Meni sta sestrična in mož (oba zdravnika, ki imata tudi novorojenčka) priporočila lateksov jogi s kokosom (to se sliši kot kakšna hrana) od slovenija postelje. Je pa kar drag, okrog 130€.

Pa še to, a katera ve a je v Celovcu še kakšna trgovina razen Kike, kjer lahko dobiš kaj za dojenčke?

Lep dan vsem

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
4.8.2007 14:50:51   
Skyline
hellouser posted image

da se malo javim, upam, da niste pozabile nameuser posted image

jutr greva za 4 dni malo na morje, da vidim, če je še slano, hehe....

...čez  dni mam pregled, predvidevam, da mi bo G naredil tudi morfologijo, čeprav spet ne bo moje G, ampak  ur, je baje ful super...upam samo, da mi ne bo treba spet čakat 7 ur, kot nazadnjeuser posted image

moja pikicauser posted image  veselo brca, predvsem okrog polnoči, hehe...že vidim, kako ne bomo nič spaliuser posted image

uživajte v sončku, se javim kaj, ko se vrneva nazaj....papaaaaaa

lp, sabina

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
4.8.2007 14:56:51   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image Hojla user posted image

Pri nas še zaenkrat nič ne kopujemo za našo punčko,bomo pa počasi pričeli.
Smo pa se veliko pogovarjali o imenih in se odločii,da bo tokrat glavni pri izbiri imena ati.Joj,kako se je ponosno skup naredil,a imena še pa ni nobenega izustiluser posted image

A slučajno ve katera kdaj se vrne iz user posted image  Lana38?

Želim vam prijeten vikenduser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
4.8.2007 15:56:06   
Skaana
user posted image

žal se danes oglašam s slabo novico. V sredo sem torej šla na ponovno izmero dolžine MV in panika. Takoj v bolnišnico na cirklažo.user posted image  Moram pa rečt, da se izredno zadovoljna z osebjem na gineku I. v celjski porodnišnici user posted image . Odpustili so me že naslednji dan user posted image , vsi pravijo, da zelo hitro. Tako da sem se danes zelo zelo ustrašila, ko sem dobila krvav sluzast izcedek. Sem klicala gor, a pravi, da če nimam krčev in če ni krvavitve, da naj kar ostanem doma in da pri 21. tednih itak nimajo kaj več za nardit kot cirklažo user posted image . Zdaj pa strogo ležim in ... Ah, pa saj veste, da sem lahko žalostna. Edino kar me tolaži, je to, da je pika zelo živahna in mi vsake toliko daje vedet, da se splača in da se ne bo dala user posted image  .

Vsem čestitke za morfologijo. In držim pesti še za vse, ki jih to še čaka.

Lepo bodite user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
4.8.2007 19:29:27   
andreja2000
skaana ojoj,ampak bodi pogumna naprej,saj poznam kar nekaj punc,ki se jim je potem user posted image  lepo iztekla.
Stiskam pesti zate in tvojo pikico,da se vse srečno konča .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
4.8.2007 19:31:41   
Anonimen
Ojej, Skaana! Miruj, počivaj, ne hodi... Delaj vse. Zdrži do 28. tedna. Močno držim pesti, da bo vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1582
4.8.2007 21:56:43   
lana38
Pozdravljene!
Evo sem že doma iz user posted image . Najpomembnejša novica pa je, da me ni do sedaj še nihče klical iz LJ.user posted image  Včeraj je minilo 3 tedne od AC. Resnično upam, da me sedaj nihče več ne pokliče in v kratkem pride pismo z dobrim izvidom. Moram priznati, da sem bila tudi na user posted image  kar pod psihičnim pritiskom, ampak se je nekako lažje preživelo, ker nisem bila samo, tako kot če bi ostala doma. Vidim, da ste zelo dosti napisale in bi porabila kar nekaj časa, preden bi vse prebrala. Bomo videli, če utegnem v naseldnjih dneh. Drugače pa vas bom verjetno v kratkem ujela.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
4.8.2007 22:56:26   
Magi*
lana38, dobrodošla nazaj! zdaj si zares na dobri poti, da dobiš težko pričakovano kuverto z dobrimi novicami.

skaana, drži se in veliko počivaj! poznam kar nekaj punc, ki so uspešno pripeljale nosečnost do konca s cerklažo. glavno je, da se sedaj stanje umiri in, da resnično počivaš.

pa še en PS: naš današnji dan smo preživeli enkratno. gostila nas je ena najbolj prijaznih družinic, kar jih poznam. raho, vsa čast! ampak sobo za čevlje si mi pa pozabila pokazat. nič, bo treba prit še enkratuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
5.8.2007 7:57:49   
lana38
Resnično upam, da pride dober izvid po pošti, ampak še vedno me neki črvek gloda. To je pa slaba izkušnja iz preteklosti. Pa še to, da so našo mediko 13 klicali šele 20. dan po AC. Pri meni je pa danes 23. dan po AC.
LP

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
5.8.2007 8:07:44   
Anonimen
Danes sem čitala da traja 3 tedne da so rezultati gotovi za AC,zato mislim da so tvoji zelo dobri,saj je že preko 3 tednov.Držim pesti in se opravičujem ker se malo vmešavam med vas.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1586
5.8.2007 10:34:14   
klepetka
se opravičujem ,ker smetim,ker sem sicer januarčica ,ampak moram ti povedati Lana38 ,da upam s tabo na najboljše.Spremljala sem tvojo zgodbo in res ti želim zdravega dojenčka.Pa še PDP imava zeloo blizu,samo par dni narazenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
5.8.2007 11:38:55   
lana38
Hvala klepetka!user posted image

lana38

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
5.8.2007 13:53:05   
Ayo
Skaana, drzimo pestke zate in tvojega user posted image  in verjamemo da bo vse ok. user posted image  user posted image  user posted image

Lana38, ti pa si tudi na dobri poti! user posted image

Drugace pa sem jaz zadnje dni ful psihicno na tleh, vse mi gre na zivce, skos bi jokala in upam, da bo to kmalu minilo. user posted image  user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
5.8.2007 20:35:00   
Skaana
user posted image

Punce, najlepša hvala user posted image user posted image user posted image  za vzpodbudne besede. Zdaj res počivam, v bistvu skoz ležim.

In danes je izcedek že skorajda izzvenel. Izgleda, da je bila le posledica operacije.

Lana38, tudi jaz upam na ugodno pošto user posted image user posted image .

Magi* in Raho, lepo da ste se spoznali user posted image user posted image .

Ayo, kar potoži tukaj. Mogoče te bomo pa znale malce potolažiti... user posted image user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
5.8.2007 21:04:52   
lana38
Skaana, ti samo pridno počivaj, pa bo vse OK.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.8.2007 9:57:05   
ElaM
Zdravo,..
Skaana, močno stiskam pesti zate in za tvojega user posted image , da čimdlje ostane pri tebi.user posted image  Poznam primere, ko tudi s cerklažo zdržijo do konca nosečnosti. Pa še malo za tolažbo, porod pri takih je mala malca. Počivaj te 4 mesece, potem za počivanje ne bo časa.user posted image
A v prvi nosečnosti pa nisi imela teh problemov? A si morala tudi ležat?
Lana38, čestitke zdaj si pa res že skoraj na cilju oz., da zveš, da je tvoj user posted image  zdrav.user posted image
Ostale pa lepo pozdravljam, danes sem še na dopustu in se greva s tamalo igrat v senco.

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.8.2007 10:08:38   
pikica*
Skaana, kar se cerklaže tiče, vem samo to, da je je imela tudi moja mama. In sicer takrat, ko je bila noseča z mano in kasneje še enkrat z mojim bratom. Obakrat je potem rodila čez rok. Kaj več se pa ne spomnim. Še sreča, da so ti jo naredili. Zdaj se po moje nimaš več česa bat. Počivanje pa verjetno vseeno ne bo škodilo.  Je pa menda tako, da je potem tudi v naslednji nosečnosti cerklaža zopet potrebna. Vsaj pri moji mami je bilo tako. Držim pesti, da nosečnost brez skrbi pripelješ do koncauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.8.2007 10:10:50   
pikica*
Aja, še nekaj sem pozabila....celjske nosečke. A mogoče katera ve kako je kaj vaš H&M založen z nosečniškimi zadevami? Imam v planu, da bi se kar tja zapeljala, ampak bi vseeno rada dobila vsaj približno poročilouser posted image . Hvala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.8.2007 10:14:26   
lana38
Danes še ni nič s pošto, so bile samo reklame. Jutri še počakam, potem bom pa verjetno klicala. Še vedno nisem sproščena, čeprav je že danes 24. dan po AC. Nakej me še gloda, kaj pa če... To je vse posledica slabe izkušnje iz preteklosti.
Moj user posted image  pa že vsak dan veselo miga, vedno bolj intenzivno.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.8.2007 10:19:16   
pikica*
Lana38, glede na to, da pošte že tako dolgo ni, je to najbrž dober znak. Če pa user posted image  aktivno miga, še toliko bolje. Meni je namreč moja g. po slabih rezultatih NS rekla, da dvomi, da bi bilo kaj narobe, ker je otrok  zelo aktiven. Takšni z DS pa so ponavadi bolj mirni. Na koncu se je izkazalo, da je imela (verjetno) prav, ker so bili rezultati po DHT bistveno boljši.
Zato samo pozitivno razmišljajuser posted image . Verjamem pa, da je težko čakat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.8.2007 10:28:45   
andreja2000
Lana38 user posted image  dobrdošla nazaj!
Ti priporočam,da danes pokličeš na genetiko,ker rezultati pomoje so že,jaz sem jih dobila na 24dan.Boš videla,da je vse vredu.

Vse ostalim lep dan!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.8.2007 10:34:53   
Anonimen
Lana38 - vse je OK! 100%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.: pikica* - jaz sem bila v Grazu v H&M in je bilo ful nosečniških stvari -70%. Čeprav nisem potrebovala nič, sem morala ene par stvari kupiti.

Grem sedaj naredit tisti album do konca ali fotoknjigo ali kaj je že. Gospod Raho je anmreč imel včeraj rodjstni dan in mu nisem nič kupila, sedaj mu bom pa nareidla fotoalbum z naslovom Moji prvi dve leti z atijemuser posted image

< Sporočilo je popravil raho -- 6.8.2007 10:36:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.8.2007 10:39:38   
lana38
raho, ti si mi napisala stran, kjer se naročijo nosečniške majice z napisom, ampak jaz sem nekje za "bregom" user posted image  in na tej strani nikjer ne najdem, kje bi lahko majico naročila. Do sedaj je še nisem naročila, ker bom počakala izvid AC. Bi mi bilo preveč hudo ob pogledu na majico, če ne bi bilo vse v redu.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.8.2007 10:46:54   
Anonimen
Lana, kontaktiraš gospo na nalepkice@gmail.si
Z njo se dogovori.

Drugače pa je to, to:

http://nosecnice.moj-album.com/album/7558043/?os=8196368

To je moja majica

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?