ninocka
|
Da dokoncam od prej - sem mogla na hitrco poslat, ker se je zacela guzva. Hranjenje je bla katastrofa - jest ni hotu nic, razen frutke in jogurte in vecerni cokolino ter jutranji kakav. Vse ostalo je blo pa porazno. Edino kar je ful pojedu je en dan ponfri (sem olupla krompir in mu ga spekla) in en dan je pojedel 1/4 hrenovke Sva se s Samotom skoz zaebavala, da je kot manekenke, poje en listek solatke in rece I'm full Spanje je blo odlicno -vsak dan od 3 - 3.5 ure popoldanskega spanja, ki sva si ga privoscila tudi midva. PA vsak dan smo se sli peljat z vlakcem in avtomobilcki. Najprej se je cel dan dru AUTO in CU CU, ko je pa sedel na njih, je bil pa ful resen, kot da smo ga prislili, da je mogu se it pelat. Oh ti bogi revez Sladoleda tud ni kaj prevec jedel, edino rad je mel pa sam kornet in da si mu rob namocil v sladoled. To mu je pa slo v ritko. In pa, zenske moje drage, v cetrtek sem uradno napredovala iz ATIja v AMI Zdej se pa skoz dere za mano ami, ami, ami Men je pa tolk kjut, sploh, ker sem tolk dolg cakala na to. IN prvi dan me je klical se oboje, da mi je povedal, da me je preimenoval - sta s Samotom lezala na pojstli, jst sem bla pa v dnevni, in je hotu, da pridem se jst tja, pol se je pa dru ami, ami, ami in ker se nisem oglasila me je poklical ati, ati, pol pa spet ami Pa zacel je neki govort: teta, stric, pica, ful ponavlja besede...mogoce bo pa zdaj to to...al pa tud ne... me prav zanima, kaj mi bo v razvojni rekla cez 2 tedna? Sem ze razmisljala, a je mozno, da me zato poslje k logopedu? 2ursae in teta beta - ne bosta verjela, ampak naju so tud 1 dan prav vsi nategoval s cenami. Jst sem se ustavla pri enmu sadjarju ob cesti in kupila 1 banano za katero sem dala 0.75 EUR (kg je bil 1.5 EUR, v mercatorju je bil kg 0.96 EUR ), Samo je pa za kavo na plazi dal 1.8 EUR (v enmu drugmu kaficu 0.8 EUR). Pol sva se skoz hecala iz une banane, da ma ziher en extra okus in je napram mercatorjevim ful boljsa... katja - samo, da je s tabo in Ano vse OK. Uno babnco bi pa jst na gobec, kolk eni komplicirajo. Se najboljs bi blo, da bi kar direkt policijo poklicala, pa bi jim rekla, da si noseca in te je ful zvilo in si zato trcla v njo... koza ferdamana... Nika midva sva napisala vrednost avta glede na starost, ne novega. Moj green monstercek je bil takrat vreden borih 1000 EUR, ford pa mal vec tam okrog 9000. Ne vem kako bo pa zdaj, ko bom jst mela ganz novega? Ker pol bomo meli pa dva (ful) vredna avta pri hisi. AH, sej novim pade za 30% cena, takoj, ko ga iz salona odpeljes. Bom za tolk nizjo napisala Ko smo ze pri vrtcih - mi je rekla kolegica (dela na ministrstvu za solstvo...), da je bil oz. bo sprejet zakon, da bos mel zdej za drugega otroka vrtec zastonj. V veljavo pa naj bi stopil v septembru 2008. Lih fajn za nas ponovne nosecke, ker bojo takrat enkrat sli nasi pikci v vrtec (ce je res, seveda). Tazana, naj ti ne bo nerodno zarad Katke, sej nas je isti - stal je pri morju in not metal svoje lopatke in kanglice, pol je pa ljudem kazal, da ma v morju igracko in jih lepo gledal, da so mu stvari ven pobirali. Cez 1 min jih je pa spet not vrgel in fehtal novo zrtev, da mu pobere IN folk mu je dejansko nasedal, ne morem verjet Jst sem mela pa danes G, vse je OK, mal sem se velik zredila (v cca. 6 tednih 4 kg ), od tega ziher 2 kg na morju, ker sem tolk jedla , pa vsak dan sladoledek, pa ledena kava, pa piskotki, pa sladko (k ga drugac niti ne jem ). Kri mam mal slabo, moram pit un sirup (ga mam doma ze ene 2 meseca, pa vedno pozabim, poleg tega dobim pa naslednji teden piko v rit (rh-), pa moram it sama po injekcijo na zavod za transfuzijo Povedala mi je se, da me bo narocila na priprave na CR. Pa mi ni jasno, zaklaj rabim priprave (Pia, a ti mogoce ves kaj vec, ker si mela nacrtovan CR - kaj je to, kako potekajo?), saj sem ga ze enkrat mela? Se pa ful nagibam, da bi mela unga spinalnega, ko si napol buden al kako ze. No, bomo vidli. No, tko, to je nase morsko porocilo, upam, da vam nisem prevec zamorila. Zdej grem pa neki pojest, ker sem fuuul lacna (to je se razvada od morja ). Aja, se to, Evan gre v sredo s tasco spet na morje do sobote, v nedeljo gre pa z mojimi v Crno za 1 teden. Kr ne morem verjet, da bom spet brez mojga pikca . Sveda pa, ce bo zdrav, ker danes, ko je bil v varstvu pri mojih (nismo vec v vrtcu), mu je skoz narascala in padala vrocina (tam do 37.8), pa nic ni hotu jest. Sva ga peljala k P, pa je rekla, da je zaenkrat vse OK, edino grlo ma mogoce malo rdece. Upam, da se nebo nic razvilo Zdej pa res, caubau, se beremo jutri