|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
26.7.2007 9:30:35   
benika
Po moje je danes ponoči bilo nekaj čudnega v zraku. Beni ponavadi prespi celo noč, ponoči pa se je zbudil mal čez polnoč in bruhnil v neutolažljiv jok. Nikakor ga nisem mogla pomirit. Ležala sva v najini postelji, božala sem ga, mu govorila da je vse vredu, mu pela (no, mogoče se je zato še bolj drluser posted image ), ampak se ni umiril. Končno mu je po eni uri ratalo nazaj zaspat.Bošček.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.7.2007 9:40:03   
Nika v službi
Sem pogledala na koledar - v ponedeljek bo polna luna. Po moje bo to. Tile naši piški so še posebej občutljivi na te zadeve....

Zdaj grem pa z mojim dragim možekom ven, po očala in potem na kosilo.

Pa, pa!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.7.2007 11:11:11   
Pia67

Eh, Katja, niti najmanj nisem mislila nate (zakaj neki, saj vedno, ko kaj napišeš, se zelo potrudiš in te je prav fajn prebrat. Še mene si zbrcala na veliko Planino, ki je v teh mesecih res zakon. Mnjami, kislo mlekouser posted image ). Itak včasih človeku zagusti in bolj ali manj redno piše. V mislih sem imela osebe, ki nikoli nič ne napišejo. Tako, da zase lahko rečem, da me včasih ni na naš forum cel teden. Včasih pa mi rata vsak dan prebrat, pa tudi kaj napisat.

Kar se tiče nemirnih noči. Jaz bi pripisala še prihajajočo fronto. Da ne bom razvila cele znanosti. Ko se vreme spreminja, je Nina čist naspidirana. Včeraj je slabe pol ure hodila po moji postelji (pred spanjem, jasno) in se odrinila, da je z ritjo padla na površino. Skratka, predspalni trampolin. Že dva dni pa je za vsako zadevo, ko jo vprašaš, besedica NE. Potem pa v jok in na drevo. Upam, da ne bo trajalo dolgo. Moja mama trdi, da imam železne živce.user posted image

Upam, da se še kaj javim, keruser posted image , ah, ni vredno omembe.

Aja, 1x sem omenila, da ne bi uporabljala rokavčkov. Načeloma jih odsvetujejo (Plavanje od rojstva do šole), sama pa vem, da so se malčki ful pokonc držal, ko so plaval in so bili ko kake želve. Nekoč so me poslali na izpit vaditelja plavanja, ko so bili v šolstvu še zlati časi user posted image  priznam pa, da sem v obupu že iskala ene majhne rokavčke (našla sem le take od 18 kg naprej. Je mal sitn, da ti otrok skoz okoli vratu visi in grabi po teb...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.7.2007 21:12:52   
tažana
čer.
se še malo javim ker potem me kakšen teden ne bouser posted image . bolj gledam vremensko napoved za drug teden bolj me je groza user posted image . bom kar trenerke s seboj pakirala!
danes nisem pa za nobeno delo user posted image . kar nekaj stvari bi morala še uredit in pospravit pa kar bluzim po računalniku in gledam slike pa na forumu berem od atka. Ga danes ful pogrešam user posted image
no upam da se jutri bolj vesela zbudim user posted image .
u pa še neakj se moram pohvalit po kar nekaj mesecih sem ponovno zlikala VSO žehto! ne morem se načudit sama sebi  user posted image .

glede popoldanskega spanja pa me kar malo skrbi, kako bo na dopustu. danes dopoldan smo se potepali po Kranju pa potem smo šli ven jest kosilo in sem bila prepričana, da bo Katarina zaspala v avtu nazajgrede, ampak ni user posted image . šele v postelji, ko je bila tema in mehka postelja se je umirila in zaspala. sem kar malo računala, da bo kakšen dan malo zaspala v avtu ampak očitno bo to malo težje... no pustim se presenetiti. bom potem poročala.

če bo jutri še kaj časa se še kaj oglasim. lep pozdravček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
27.7.2007 9:17:16   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

u pa še neakj se moram pohvalit po kar nekaj mesecih sem ponovno zlikala VSO žehto! ne morem se načudit sama sebi  user posted image .

JSt sem jo tud, jst sem jo tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO ZA NAJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok, sicer se mi se susi ena, pa za oprat mam se ene 3 stroje, ampak bom tud to polikalauser posted image

Evan je danes zadnji dan v vrtcu, moj me je pa obvestil, da imajo v vrtcu skrlatinko...upam, da je nas ni fasu, ker drugace bo pa res sel adijo dopust user posted image
Noc smo pa preziveli mirno, prespali, brez kaslja in zbujanja.
Mam obcutek, da je to kasljanje pri Evanu cist s psiho povezano, ker kaslja samo ponoci in takrat, ko me ne vidi. Uceraj sta me pocakala in sva se se ene 1/2 h igrala, potem sem ga pa dala spat in je lepo noc prespal.
Pa potem smo si vsi zmerli temperaturo, ce smo dost zdravi, da gremo na morje user posted image

Vedno pozabim vprasat - a majo vasi kaksno ful smesno navado? Ker nas eno foro, da ga vedno po kopanju oz. tusiranju, ko ga zavijem v brisacko, dam na umivalnik. Na omarci imam tam prisraufano eno ogledalo na poteg in ga potem k sebi potegne in se gleda not in lupcka. To pocne ene par minut, pol pa lahko gremo naprej se rihtat. In sploh ne pusti, da ga odnesem direkt iz banje v njegovo sobo, se zacne ful bunit in stegovat proti ogledalu, tko da se mormo obvezno ustavt, da se polubcka, pol pa lahko gremo. Narcis mali user posted image user posted image user posted image

Jeej, danes pa ze odstevam ure do dopusta...komi cakam, da mi ni treba vec v sluzbo, ceprav se sje stanje mal umirilo in ni vec take guzve. Smo pa v sredo pol cist zabluzli, ker smo se tolk uni zenski z ogrodjem smejali - jst sem narobe neki blagajno zakljucila, pol smo pa se ves denar z menjalnino vred oddali. Zjutri me pa klice sodelavc in prav Kam je pa ves denar zginu? sem najprej mislila, das o nam ga ukradli, pol sem se pa spomnla, da smo v tisti zbrki pol vse skup na banko odnesli user posted image user posted image user posted image

Evo grem zdej se racune placat, da ne bom sla dolzna na dopust, pol grem pa se mal v City park pogledat, ce je se kaj takega kar rabim za na morje ( OK, mal se grem pockrkljat s  kaksno novo stvarjo, morje je samo izgovor user posted image ).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
27.7.2007 9:19:19   
Nika v službi
Pia67, ja, saj prav zaradi tega sem jaz pristaš rokavčkov - naša Nika bi šla rada v visoko vodo oz. tja dol daaaleč (kaže z rokico v daljavo in govori tu), ampak brez rokavčkov oz. česar koli. In mi visi za vratom. Kako naj tako plavam? Ko je Tomaž odplaval stran, je ona na vsak način hotela za njim, pa sva šli, kolikor se je le dalo globoko, celo nekaj zavesljajev globlje, ko že nisem veš dosegla dna z nogami, ampak tako ne gre. Kratka razdalja ni problem, kaj več pa je, pa še preveč riskantno je. . Pa še preveč riskantno je. In tako smo zaenkrat obsojeni na nizko vodo.....

Pridna, tažana, vse zlikala!user posted image
Danes si sigurno že v pakiranju in pripravljanju za odhod. Upam, da vam bo vreme služilo.

Mi se odločamo, da bi šli v nedeljo na Veliko planino - eko, Pia, hitra realizacija, a ne? No, saj ni še vse dokončno zmenjeno, možnosti pa so precej velike.

Včeraj sem četala s Pety - sva se "našli" na gmailu in prav prijetno poklepetali. Je čisto okupirana z opremljanjem stanovanja.

Mi bomo tudi kmalu dočakali dopust - še 1 teden! Jupi. Moj zadnji delovni dan bo četrtek, 02.08., petek sem si vzela frej - ups, sedaj sem se spomnila, da sem to že omenila. Sorči, demenca, EMŠO...user posted image

Pridem pokukat še kasneje....

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
27.7.2007 13:28:39   
2ursae
hojla, mi smo doma user posted image  (pa mal tud user posted image )

Imeli smo se v nulo krasno, tamali je zelo užival, kjerkoli smo bili, pa al je to bila plaža, ali sprehod ali doma user posted image . Je bilo pa peklensko vroče, redko pod 35'C, sam smo vsi kar dobro prenašali, moški del družine (vsi3je user posted image ) sploh b.p., mene je včasih mal mučilo, ker smo bili sredi dneva doma in se seveda skrivali pred nevarnim soncem in mi ni pasal ne ležat ne sedet, od mene je kapljalo ... ampak nikol ni dolgo trajalo pa še ful pozornega moža imam in je fajn šlo skozi. Vsi smo zamorčki, Anže je ful temen (itak smo vsi v družini temnejši), pa smo se kopali le dopoldne max do 12h ali popoldne od 17h naprej, skratka, samo zdravje nas je. Edino na tehtnico si sploh ne upam stopit user posted image .
Tole obdobje z našimi čmrlčki je res ful fino, jaz sem vpijala vsak dan sproti, tamalmu smo se nasmejali še pa še, je tak šaljivček pa take pogruntavščine že ima. Ko mu je bilo na plaži dost, se je kar obrnil in jo urezal proti stopnicam, ki vodijo na cesto, kjer smo imeli parkiran avto. In ko sem ga vprašala, kam gre, mi je nonšalantno odvrnil "mov" (= domov) in dejansko prehodil celo plažo in začel lezt po stopnicah user posted image .

No, da vam povem največji napredek - podnevi smo suhi, brez plenice user posted image . Ful lepo gre, reče za kahlico, gre lulat, včasih se sicer preveč zamoti z igro in pozabi, ampak to se zgodi vse redkeje, pa tud v avtu potrpi, dokler ne ustavimo. Ful sem zadovoljna. Pa sploh ga nisem nič nameravala še navajat na to, sam je kar sam hotel, ko mu ni bilo všeč, da dela lužce po tleh (na morju je bil seveda brez plenice). Ponoč mu še dam pleničko, ki pa je pogosto zjutraj suha in se potem kar v kahlico na veliko polula. Mi je ful fajn, da bom oktobra imela samo eno rito za previjat user posted image .
Govor tud ful napreduje, pove že stavek in to vse v pravilnih sklonih! No, ne vedno, ampak sem vedno znova šokirana, kako tak malček že zna uporabljat slovnico.

Bor je bi ful živahen, po mojem mu je bilo všeč, ker je stalno lahko poslušal naše glasove, pa tud na plaži mu je bilo najbrž ful svetlo, k je sonce močno sijalo user posted image . Zvečer, ko pojem Anžetu uspavanke, je sploh ful živahen. Uf, še mal, pa bo pokukal na svet ... kolk čas beži.

tko, bo zaenkrat dost, bom se potrudila še s fotkami, pa še vas mal za nazaj preberem, kolikor bom utegnila. A se je kaj pomembnega zgodilo, kakšna nova user posted image , kakšna poroka? Mmmm, imam rada dobre novice user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3732
27.7.2007 13:45:46   
Nika v službi
Samo na hitro, WB, 2ursae! Lepo je slišati dobre novice. Ja, ja, čimprej slikice, prosim.

Mislim, da boš skozi prebiranje ugotovila, da se ni nič pretresljivega zgodilo - no, ne vem, ali veš, Tažanin oče se je poslovil.user posted image  Mogoče pa si še bila tukaj, sedaj se res ne spomnim.... sorči.

Sicer pa novih nosečk ni (vsaj ne da bi vedele), porok tudi ne.... vse smo še tukaj.

Nekaj se menimo za kak kufe, ampak verjetno potem proti koncu avgusta, ko drugi paket počitnikarjev pride nazaj.

Se še pišemo!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
27.7.2007 14:10:23   
2ursae
ja, uh, tažana, zdajle vidim za tvojega očeta user posted image user posted image user posted image , iskreno sožalje. Saj najtežji del ste že prestali, on je pa tudi nekje na lepšem user posted image user posted image .

A ktera ve, kako je kaj z dorotejo? Morda ima kakšna štajerska naveza kaj več info? Teta beta morda?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3734
27.7.2007 14:12:44   
2ursae
Aja še neki, da oznanim: mi2 z mojim imava obletnico: 10 let sva že skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uf, tretjino mojega življenja user posted image . Lepa cifra, kajne?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
27.7.2007 14:17:13   
Nika v službi
2ursae, Doroteja me je kontaktirala preko zs, da mi je poslala svoj mail, če bi hotela četat preko msn-ja... Sem ji poslala mail, ker tudi mene zanima, kako so, se nič ne javijo...

Sicer pa midva pa septembra praznujeva 10. obletnico poroke! Skupaj pa sva še 4 leta več, torej od daljnjega leta 1993.... Hudo!

Komaj že čakam, da bova popraznovala. Greva namreč v prestižni hotel Livada Prestige in se bova 3 dni razvajala!!! Sama! Le termin morava še definirati, odvisno od tega, kako bo Nika sprejela vrtec. Če bo o.k., potem bo to kar tam okoli dejanskega datuma (27.09.), sicer pa nekaj kasneje v oktobru. Že sedaj se veselim.

In kdaj praznujeta vidva začetek vajine ljubezni oz skupne hoje?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
27.7.2007 14:23:29   
2ursae
Po mojem bova praznovala tako, da bomo šli jutri zjutraj na zajtrk v Poeta (tist lokal ob Ljubljanici v centru Lj) user posted image user posted image . Mmmmm, men ni problema pojest čokoladne sladoledne kupe za zajtrk user posted image , uf kakšen zgled dajem otroku user posted image . Pa še mal na špancir po centru, upam, da bo kakšna fajna prireditev z glasbo pred prešercem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3737
27.7.2007 14:28:32   
Nika v službi
Aja, to je že jutri! No, iskrene čestitke! Sladoled zjutraj, pa po možnosti na prazen želodec - ne, hvala, to pa mi ne laufa. Jaz obožujem ledeno kavo, sam sladoled me sploh tako ne gane, sem ful žejna po njem.

Ja, Poet je o.k., še bolje pa je po mojem mnenju v Čolnarni v Tivoliju - pa še igrišče imaš zraven. Lahko jo pičite tudi do mesta po promenadi....
Mi dostikrat naredimo eno tako "turo"... meni je ful luštkan v Tivoliju, sedaj imajo še knjižnico pod krošnjami - ležalke, pa knjigice, pa lahko bereš v senčki... (seveda takrat, ko Nika spi).

No, lep vikend vam želim, lepo praznujta, Anžetu pa poljubček od NiTe user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
27.7.2007 14:29:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: katja

Po moje je danes ponoči bilo nekaj čudnega v zraku. Beni ponavadi prespi celo noč, ponoči pa se je zbudil mal čez polnoč in bruhnil v neutolažljiv jok. Nikakor ga nisem mogla pomirit. Ležala sva v najini postelji, božala sem ga, mu govorila da je vse vredu, mu pela (no, mogoče se je zato še bolj drluser posted image ), ampak se ni umiril. Končno mu je po eni uri ratalo nazaj zaspat.Bošček.

Ej, ne moreš verjet, tudi Vid je danes ponoči jokal, enkar prav kričal v joku. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.7.2007 17:08:12   
benika
Ej, ne moreš verjet, tudi Vid je danes ponoči jokal, enkar prav kričal v joku.

Ti povem, to jih je sama solidarnostuser posted image .

Drugač pa 2ursae WB!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anžeta in suhe pleničke. Pri nas je Beni sicer čez dan brez plenice, ponoči pa ni nobene variante, pa tudi od doma ni šans, da bi šli brez plenice. Res pa je, da se niti nismo poglabljali še v to, mogoče čez 2 meseca na morju.

Se še vrnem....

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
   [Brisano sporočilo]
27.7.2007 19:06:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.7.2007 22:02:08   
Pia67
Kaj ste bile pridne in natipkljale cel kup zanimivih stvariuser posted image . Da ne bom česa pozabila, no, nocoj imam vsaj mal mir. Starša sta na dopustu in skrbim za mali živalski vrt, ki med drugim šteje 92 golobjih duš. Morda že kako manj, saj sva pozno popoldne videle sokolico, ki je švigala nad nama. Mal imam bedast občutek, saj ne vem kaj bi naredila, če bi bilo kaj narobe, mislim na to, da sva čisto sami. Na koga bi se obrnila user posted image Hm, se pa res bliža polna luna user posted image

2ursae WB in čestitke za obletnico. Pa za tak hiter napredek. Lahko le tiho upam, da bi bila Nina suha čez dan, ker še vedno kakšno lužico naredi. In za tako lep napredek pri govoru. Stavki, pa še skloni. user posted image Za Nino ZF.

Ninocka, nisem še opazila tako izrazito Ninino navado, kakor si jo opazila pri Eviju. Mislim pa, da sem brala, da je to ena izmed faz otroškega razvoja, npr. po Motessori pedagogiki je nujno, da ima otrok veliko ogledalo in se gleda vanj ter se zaveda sebe. Ampak takšna ljubezen do samega sebe. Zanimivo user posted image

Jutri se greva z Nino kopat na Kolpo, če bova pozni zaradi živinorejskih opravil, bova pa zavili le do toplic. Danes sem zvrtala rokavčke, ki imajo 20 cm premera in Nina je celo pustila, da sem jih nataknila, ko se je namakal v bazenu. Itak mi ni jasno kako bom popolnoma napihnjene spravila na njene ročice, ker so tako tesni. Zanimivo je, da je bila deklaracija za 6-12 letne otrokeuser posted image , Orig. deklaracija pa zaradi varnosti od 3 do 6 let. Mal me bega le to, da se mi zdi, da bo Nina zajela vodo in se bo prestrašila, potem pa smo tam. Mal preveč pogumna je. Sem pa zadnjič videla nekega septembrčka 2005, ki se je dobesedno metal v plitvem bazenu po vodi z rokavčki.
A je morda katera izmed vas že sporbala rokavčke na morju (v mislih imam predvsem valove).

Drugače nič novega. Opazka glede osebic, ki radovedno berejo naš košček foruma, pa je letela na to, da stranka moje "trenerke", ki bdi nad mojim manjkom kilogramov, špeca, da sem vas informirala o tem, da papam ob 23. uri. Nisem mogla verjet svojim ušesom. Jasno, sledila je pridiga in jaz sem še vedno zmedena. 1. ta forum prav gotovo ni namenjen temu, da vam težačim okoli prehrane(na ostalih forumih itak ne pišem), 2. pohvalila sem se le s tem kar me trenutno poleg Nine tako veseli. tekom. Sem našla nadomestilo za hribe, ker me je preveč strah, da se mi kaj ne zgodi. Zadnjikrat sem imela neprijetno dogodivščino, ki me je spravila na realna tla.

Evo, sem se izkašljala. Zadnje čase se mi zdi, da srečujem toliko privoščljivosti in zlobe pri ljudeh, da sem očitno dobila dozo za nazaj, pa upam tudi za kako leto vnaprej.user posted image

Lep vikend in nocka,

Damjana

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
27.7.2007 22:29:03   
2ursae
pia, mi rokavčkov nismo sprobali, ker jih Anže ni in ni hotel imet na sebi. Je pa pri teh letih tko, da kljub rokavčkom otroka ne smeš pustit samega, da se v morju zabava, saj ga ti ne držijo pokonci, če sam "zaplava". Rokavčki so mu sam tko mal v oporo, za občutek, vseeno ga moraš držat. Mogoče kompliciram, sam jaz ga ne bi pustila samega, da se meče po vodi. Tako detece še ne zna zapret ust, ko ga zalije in se lahko v trenutku utopi. Sem videla pri našemu, ko smo brodili po plitvini, pa je včasih mal morja zajel v usta - sledilo je izkašljevanje tega, kar je popil. Mende je na morju kar veliko primerov, ko se otroček utopi.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
29.7.2007 10:30:01   
benika
O groza, kakšno zatišje vlada tu gor. Se vidi, da glavne akterke pakirajo oz. že dopustujejouser posted image .

Zadnjič sem vam pozabila povedat, da sem v službi končno obvestila tudi glavnega šefa o moji nosečnosti in sedaj delajo z mano kot z nebogljenim otrokom. Vse mi dvigajo, prenašajo...mah, počutim se čist nekoristno. me je pa šef razveselil z novico, da mi bodo kljub izteku pogodbe med porodniško le-to podaljšaliuser posted image . Tako grem z eno skrbjo manj na porodniško.

Moram tud povedat kaj je zadnjič pogruntal naš divjaček. Popoldne imamo že tako ali tako probleme s počitkom in spanjem. No in včeraj ko sem ga dajala spat in sva ležala v postelji, se je obrnil k meni in mi čist resno rekel; Mami Beni ne ajat, kri beliuser posted image In pol je dvignu nogice in pokazal na palčka, kjer si je zadnjič mal podrsal kožico in mu je priteklo mal krvi. In potem je prstek gledal, pa pihal pa jokal zraven kako njega beli kriuser posted image  in da ne more zato spat. Sej nisem vedla al nej jokam al nej se smejem.

So pa facke.....

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
29.7.2007 12:16:22   
ninocka
Mi smo se kr doma, tasca in moj sta nas dopust (kot vsako leto) ponovno zajebala (pardon izrazu) in smo mogli prestavt odhod na danes. Po drugi strani pa tud sreca, ker je v petek zvecer Evan ful jokal  n sploh ni hotu zaspat, vceraj, ko se je zbudil, je bil pa ful vroc in mu je iz desnega useska na polno tekel gnojcek. Diagnoza pri P - vneto uho. Smo dobili antibiotike in tud dovoljenje, da lahko gremo vseeno na dopust, samo tunka naj se ne (kar itak ne bo problem, glede na to, da ga se do  kolen v vodo komi spravmo).
Potem je cel dopoldne prelezal na kavcu in gledal risanke in se stiskal, sem ga komi prepricala, da smo sli mal dol na vrt, tam se  mi je pa takoj vsedel v narocje in po 5 min zaspal. Tko da sva ga ob 11h dala ze spat in je spal mal do 4ih, pol se je pa zbudil cist prerojen - vesel, dobre volje...ocitno je antibiotik prijel, pa naspal se je, nehal ga je bolet in je blo pol vse OK.
Danes pa ze razgraja kot ponavadi user posted image
Zdej ga bomo pocasi dali spat, midva bova se spokala do konca (hrana, kozmetika, vecina je pa ze spokana od petka). Ko se zbudi pa jo pocasi mahnemo na morje (koncno), samo se mi zdi, da bomo meli bolj  jalovo vreme user posted image .

Se prej moram pa izpolnit vlogo za otroski dodatek (v avgustu jo boste mogle oddat ve - ne pozabit!!!), ker drugace mi bo za 1 mesec propadla. Jo izpolnjujem ze 3 tedne, pa vedno pozabim, pa se spomnem, pa spet pozabim...kriza user posted image

Tko na hitrco, zdej grem pa pokat naprej!

Lepo se mejte, pa kaj napiste, da bom mela kaj za brat, ko pridem domov user posted image user posted image

PA PA

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
29.7.2007 22:16:14   
2ursae
Ninočka, mejte se na morju user posted image user posted image .

Glede otr. dodatka bi imela vprašanje: a se to lahko vloga odda pred rojstvom? K zdaj, ko bomo 4je, bom pa zihr uveljavljala user posted image  in me zanima, a moram čakat na Borovo rojstvo ali naj oddam zdaj avgusta?

nočko miške user posted image  

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
29.7.2007 22:45:22   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Glede otr. dodatka bi imela vprašanje: a se to lahko vloga odda pred rojstvom?

never mind, sem že našla, da je treba vlogo vložit 90 dni po rojstvu user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
30.7.2007 8:56:55   
Nika v službi
Ej, 2ursae, a ti bi pa zdaj že kar pred rojstvom, a?!user posted image  Ker si prejšnjič zamudila, bi pa zdaj prej evrčke, kaj? Nak, ne bo šlo. Med drugim moraš emšo otroka noter vpisat, domnevam, da ga še ne veš....user posted image

Čestitke, Katja! Sem res vesela, da se je tole s službo vendarle tako pozitivno obrnilo. Pa pusti se crkljati, naj malo nadoknadijo za nazaj! user posted image user posted image

Pia, imaš še vseh 92 golobjih dušic?user posted image

Sicer pa najbrž je odveč ponavljati, da mi rokavčkov nismo uspeli sprobati na morju, ker je dobila skoraj živčni zlom že ob natikanju le-teh na rokice.
Res ne vem, kako vam uspe te zadevščine spravit gor, ne da bi bila cela scena in krokodilje solze. Sicer pa, Pia, rokavčke lahko natakneš tudi nenapihnjene in jih šele potem, ko so že na rokah, napihneš (mi smo sicer tudi to poskusili, pa je bilo še huje). Če pa so napihnjeni, morajo biti obvezno mokri (podobno kot plavutke), sicer jih res ne boš spravila gor. Če pa je otroček namazen s kremo proti soncu (kar običajno je, a ne?), potem gredo sploh kar solidno gor.

Drugače pa je tudi naša Nika hud narcisek - ima ogledalo na steni poleg postelje in vsako jutro se najprej polupčka! Saj če se spomnite, sem napisala, kako je bila huda, ker sem ji jaz to ogledalo ob svojem prvem odhodu na službeno pot prelepila z luncami in sončki, da bi ona ja videla, koliko časa mamice ne bo. Pa je bil cel halo, ker sem ji list valjda nalepila na ogledalo, pa se zdaj ona ne more gledat in lupčkat. Kaj mamica in njena odsotnost, ogledalo je pomembno.user posted image

Tistega s špecanjem pa ne razumem najbolje?! user posted image  Kdo te je zašpecal in o kašnem prehranjevanju ob 23. uri govoriš? Hm, očitno sem kdaj tudi kaj površno prebrala ali kaj, ampak tukaj pa ne kapčim čisto vsega.... Najbrž sem bila v prejšnjem življenju blond ali pa mi ob zadnjem barvanju usekalo na možgane!

Ninočka, upam, da lepo preživite dopust in da se Eviju uho dobro pozdravi! Čofotajte še v našem imenu.
Nasploh upam, da bodo imeli vsi dopustniki kolikor toliko lepo vreme. Res se je ohladilo, Tažana ob Soči bo najbrž res potrebovala nogavice in dolge rokave.

Mi ravno iz razloga slabega, oblačnega vremena včeraj nismo šli na Veliko planino. Kasneje se je ta odločitev izkazala kot dobra (predvidevam), saj je sosed, ki sicer vozi rešilca, prišel domov v "uniformi" in povedal, da je bil na Veliki planini v dežurstvu, ker je bila kao neka dirka v gorskem kolesarjenju... Posledično je najbrž bilo kar veliko folka tam, tako da mislim, da je bila naša odločitev kar prava. Smo pa šli v Tivoli, pa v Čolnarno na ledeno kavo, pa popoldan na sprehod za Savo (in noter kamenčke metat), itd. Taka spokojna, lenobna nedelja je bila. Prav prileglo se je.

Sicer pa - še 3 dni, ker današnjega ne štejem več! Torek, sreda in četrtek in dopust!!!! Jupi, jupi!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
30.7.2007 12:33:13   
2ursae
Nika, pomislila sem le, da bi lahko vlogo oddala pred rojstvom, da mi pol ne bo treba letat, to je vse. A ne bi bilo to bolj praktično user posted image . Pa tud ničesar nisem zamudila, saj lahko vlogo oddaš kadarkoli do otrokovega 18. oz 26. leta, sam da v tem primeru dobivaš denar od vloge dalje, če pa jo oddaš v 90. dneh po rojstvu otročka, pa jih dobivaš od rojstva dalje. Tko da se ne počutim, da bi kaj zasrala in zamudila user posted image .
Čolnarna - smo šli v soboto in sem naročila kofetek (brezkofeinski, da ne bo pomote) - uf, tolk dobrega še nisem pila! Valjda sem kelnerja vprašala, kaj je to zaen in je rekel da je "Italiano Vegnano" (al neki tazga), teh pa v trgovini še nisem videla. Bo treba kar v Čolnarno hodit, sam kaj, k je un tam user posted image  drag user posted image .

Fajn se mejte v dežju

Neposredna povezava do sporočila: 3749
30.7.2007 21:15:28   
teta beta
Dober večer!

Tudi mi smo že doma. Pravzaprav smo se vrnili že v soboto pozno zvečer. Smo šli že kar zvečer na pot, ker so za nedeljo napovedovali gnečo. Na morju je bilo fantastično. Ni bilo prevroče, ker je skoz malo pihljalo, bili pa smo več ali manj skozi na terasi, le ko smo šli v vodo, smo šli na plažo, se pravi nekje 3x, 4x na dan. Daša je vodo lepo sprejela, na začetku je seveda potrebovala veliko animacije, ko pa je bila cela mokra, pa ni bilo problema. Zaplavala je v sredo, torej tretji oz. četrti dan (to pomeni, da je v vodi plavala oz. lebdela sama, je nismo držali, smo bili pa seveda zraven). V vodi je imela čeveljčke, sicer pa je bila cel teden bosa in naga. Če bi hodili na javno plažo, bi imela kopalke, tako pa je lahko bila lepo skozi nagec. Še dodatno je bilo to fajn, ker ji ni bilo treba povedat, da gre lulat ali kakat, ker je imela kahlico na terasi in je samo šla tja in se usedla nanjo. Zdaj je že čisto zares suha, na vem, kateri datum naj vpišem v knjigo user posted image . Saj tega najbrž ne moreš točno na dan določiti, po moje bo 22 mesecev kar v redu. Čestitke tudi za Anžeta!!!!
En dan smo šli na izlet v Krk in Staro Baško. Vožnja v Staro Baško je čudovita, ker je razgled zares prekrasen, ampak je to tako bogu za hrbtom, da moraš dobesedno obrniti in iti po isti cesti nazaj. No, mi smo šli tam še na kosilo in plačali - reci in piši - 300 kun user posted image . Za eno juhco in pomfri, brancina, šurlice z morskimi sadeži in dva piva. Mislim, ej... to je cca 10 jurjev. Prav zasoljeno je bilo. En dan sva pa kupila orade (sama nisva žal nič ujela user posted image ) in smo pekli na žaru, ker so prišli na obisk še eni kolegi. Kolesarili smo predvsem v trgovino in nazaj in enkrat v blato na začetku zaliva. Se je splačalo vzeti kolesa s sabo, jih nisno peljali samo na izlet.

Prebrala sem vse za nazaj, ampak se zdaj že ne spomnim več vseh vprašanj.
Kava 25. ali 26. mi ustreza.
Rokavčki in valovi - Daši so bili valovi všeč, se je guncala, le kadar si je zmočila ušeske, je bil za kratek čas joj.
MSN, Skype, gmail - imam vse to. Poslala bom Niki in za MSN tažani, ne spomnim se, če je še katera druga rekla, da ima. Če bi katera imela moje podatke, naj mi pove ali pa pošlje svoje na zs.
Turbolimač - jaz sem za to slišala na HRT že pred leti, to pa je vse. Ne poznam.

Če bi katera še izrecno rada moje mnenje ali odgovor na kakšno vprašanje, ki se ga trenutno ne spomnim, naj prosim še enkrat vpraša. Če bom imela čas bom šla še enkrat za nazaj prebrat, ampak zdajle se moram še lotiti enega drugega dela.

Uživajte, lp, se beremo!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.