2ursae
|
hojla, mi smo doma (pa mal tud ) Imeli smo se v nulo krasno, tamali je zelo užival, kjerkoli smo bili, pa al je to bila plaža, ali sprehod ali doma . Je bilo pa peklensko vroče, redko pod 35'C, sam smo vsi kar dobro prenašali, moški del družine (vsi3je ) sploh b.p., mene je včasih mal mučilo, ker smo bili sredi dneva doma in se seveda skrivali pred nevarnim soncem in mi ni pasal ne ležat ne sedet, od mene je kapljalo ... ampak nikol ni dolgo trajalo pa še ful pozornega moža imam in je fajn šlo skozi. Vsi smo zamorčki, Anže je ful temen (itak smo vsi v družini temnejši), pa smo se kopali le dopoldne max do 12h ali popoldne od 17h naprej, skratka, samo zdravje nas je. Edino na tehtnico si sploh ne upam stopit . Tole obdobje z našimi čmrlčki je res ful fino, jaz sem vpijala vsak dan sproti, tamalmu smo se nasmejali še pa še, je tak šaljivček pa take pogruntavščine že ima. Ko mu je bilo na plaži dost, se je kar obrnil in jo urezal proti stopnicam, ki vodijo na cesto, kjer smo imeli parkiran avto. In ko sem ga vprašala, kam gre, mi je nonšalantno odvrnil "mov" (= domov) in dejansko prehodil celo plažo in začel lezt po stopnicah . No, da vam povem največji napredek - podnevi smo suhi, brez plenice . Ful lepo gre, reče za kahlico, gre lulat, včasih se sicer preveč zamoti z igro in pozabi, ampak to se zgodi vse redkeje, pa tud v avtu potrpi, dokler ne ustavimo. Ful sem zadovoljna. Pa sploh ga nisem nič nameravala še navajat na to, sam je kar sam hotel, ko mu ni bilo všeč, da dela lužce po tleh (na morju je bil seveda brez plenice). Ponoč mu še dam pleničko, ki pa je pogosto zjutraj suha in se potem kar v kahlico na veliko polula. Mi je ful fajn, da bom oktobra imela samo eno rito za previjat . Govor tud ful napreduje, pove že stavek in to vse v pravilnih sklonih! No, ne vedno, ampak sem vedno znova šokirana, kako tak malček že zna uporabljat slovnico. Bor je bi ful živahen, po mojem mu je bilo všeč, ker je stalno lahko poslušal naše glasove, pa tud na plaži mu je bilo najbrž ful svetlo, k je sonce močno sijalo . Zvečer, ko pojem Anžetu uspavanke, je sploh ful živahen. Uf, še mal, pa bo pokukal na svet ... kolk čas beži. tko, bo zaenkrat dost, bom se potrudila še s fotkami, pa še vas mal za nazaj preberem, kolikor bom utegnila. A se je kaj pomembnega zgodilo, kakšna nova , kakšna poroka? Mmmm, imam rada dobre novice .