|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 13:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3701
   RE: septembrke 2005
23.7.2007 13:37:43   
Nika v službi
Joj, pia67 in tery, kaj vaju je bilo fino prebrat. Prav nasmejala sem se - Pia, ti imaš tak zabaven stil pisanja. user posted image

Tery, pri tvojem opisu Nikovega prepevanja, pa sem se prav naglas zasmejalauser posted image .

Samostojno oblačenje - ZF, obuvanje pa ji še kar gre. Ji tudi uspe obuti sandalce in jih zapeti z ježki, če le trofi pravo nogo. Je pa sicer Nika čista usekana na obuvala ostalih - najraje obuva moje natikače s peto in se potem po polžje pomika po dvorišču. Že nekajkrat je padla na nos, pa ne odneha. Sicer običajno stopam zraven in jo držim za roko, ker se bojim, da si bo nogo zvila. Res je smešna. Glede tega je prava punčka, le da sem mislila, da te stvari pridejo nekoliko kasneje....

Kavica: vprašanje se je sicer nanašalo konkretno na preteklo soboto (21.07.), vendar sem absolutno ZA srečanje. Imata kakšen predlog? V poštev pride najbrž edinole kak vikend (zaradi naših služb). Tale vikend pri meni gre samo v soboto dopoldan do 14. ure, popoldan imamo fešto, v nedeljo tudi.

Ali pa seveda po vrnitvi z dopusta....

Zdaj imam pa sestanek, se še javim kasneje.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
24.7.2007 8:44:58   
ninocka
Tery, WB user posted image A Nik pa ze tko lepo poje? user posted image user posted image JSt sem se tud ful nasmejala opisu njegovega repertoarja (upam, da sem tole zdej prav napisala, se ne funkcioniram cist OKuser posted image ).
Evan je pa zdej ful vesel, ko so mesane skupine in vecji otroci - ga komaj domov spraviva. Pa Samo pravi, da ima eno prijateljico (mislim, da je od sodelavca hci, je tudi sicer v njegovi skupini), ker je skoz zraven njega in zadnjic se je baje ze v atriju drla, ko ga je vidla: Evan, Evan user posted image

Pia, matr so zoprni tile tvoji v sluzbi...jst bi uni dala kr eno po njuski, ko tolk za tabo vohlja user posted image Kako je pa kaj z iskanjem nove sluzbe? A isces samo v NM al tudi kje drugje - LJ? Jst lahko mal spremljam, ce bodo pri nam kaksni razpisi, drugace se ti pa splaca dat prosnjo na TUSmobile, ker baje ful iscejo ljudi za razlicna podrocja. Upam, da sem kaj pomagala. Za hujsanje pa same cestitke user posted image user posted image user posted image   Valda je nam starim kokam tezje dobit dol kg kot pa unim 16 letnicam, k jim se vse samo po seb v zrak in gor strli user posted image

Nika - gospodnijska pomocnica - Samo me prepricuje ze nakaj casa, jst se pa kr ne morem odlocit. Se mi zdi po eni strani ful neumno denar dajat za to, da mi pride ena prah pobrisat in posesat, ker mi je to najlazji za narest (ce se mi da, seveda). Po drugi strani pa vedno razmisljam, da sta to 2 uri vec, ko jih lahko prezivim z njima in lahko kam gremo...bom vidla, kako bo zdaj, ko bomo dobili se enega - ce mi res ne bo zneslo, bom pa najela kaksno, da mi pride 1x na teden mal popucat... a poznas kakno dobro user posted image

Danes zjutraj mi je pa Evan ful bruhnil - je popil kakav, se dvignil in hotu k men vnarocje, je pa zacel kasljat in se mu je zgleda zaletelo in je samo bruhnil. Se je pa revcek tolk ustrasil, da je zacel fuul jokat in sem ga komi potolazla, da ni blo nic hudega. JE kr k men v mojo pojstlo sel lezat in se stisku k men in me objemal (moram to napisat, zdej ko se je zacel cartatuser posted image ). Sva se pol mal ponoskala in ko sem se odmaknila, je kr sam z glavico migal sem in tja in nosek vihal user posted image
Sta ga sla pa mojadva uceri v vrtec iskat (jst sem bla popoldan, Samo je mogu pa urejat stvari vzvezi z greznico) in sta mu pustila njegove copatke v vrtcu, kao da to niso njegovi, ker so strgani (ma levi nogici se mu je natrgalo blago zgoraj pri prstkih), domov sta pa prinesla ene hlace, k sploh niso njegove user posted image MIslim....sej za hlace nic ne recem, ampak copatke sta pa ze stokrat vidla! IN pol mi mami rece, zakaj mu ne kupim novih, ker so ti strgani? Mogoce zato, ker je samo se 1 teden v vrtcu, do septembra pa ne vem kolk mu bo nogica zrastla?? Joj, ti starsi...user posted image

Prejsnji petek sem pa padla v depresijo (nc resnega) - zakaj? Ker so ugotovili, da je v Munchmallowih salmonela. In edina sladka stvar, ki sem jo jedla...user posted image user posted image user posted image user posted image Me je ena sodelavka takoj opozorila, ko je vidla, na netu objavljeno, pol zvecer pa dobim se SMS od ene druge, ki mi je tud napisala,da jih ne smem jest, zarad salmonele. Ko sem prebrala SMS so mi kr solze stopile v oci, ker se mi je tolk lepo zdelo user posted image user posted image

Poleg tega sem si pa v cetrtek privoscila mal razvajanja in sem sla h kozmeticarki na depilacijo. Sem sla spet na brazilsko (zdej ze ene 3ic zaporedoma) in moram rect, da me sploh ne boli vec. Zdej imajo pa se en poseben vosek, ki pa res se manj boli. Obcutki so pa itak bozanski user posted image
Sem se spomnla, ko sem vidla Nika, ko si napisala, da gres na manikuro in pedikuro. Jst se na pedikuri nisem bla, pa me zanima, a se splaca it? A mas dejansko pol ful bolj mehko kozo na nogah al je cist isto, kot da si doma vsak dan nardis piling in se mazes z vlazilnimi kremami? Dej mi mal razlozi, prosim!
Sva pa nameravala z mojim njegovi sestri za RD kupit bone za kozmeticarko, da se gre zdej mal razvajat, ker bo sla kmal nazaj v sluzbo (po porodniski). A je OK darilo? A bi ga ble ve vesele (jst bi ga bla, ampak jst sem jstuser posted image ). Nocem ji kaj takega za dom kupit, al pa dat bonov za kaksne  trgovine, ker pol itak vse za tamli zapravi.

Zdej sem pa popapala moj zajtrk, grem se mal likat in pospravit perilo, ena zehta se mi pere... Sva s Samotom od njegovih odbila pumpo za vodo za RD, ker smo meli res nikakav pritisk (lih komi, da je voda tekla) in mi po novem pere stroj samo 1.5 ure, prej je pa pral 2uri in 40 minut user posted image Pa ne vem, a je to zdej zarad vecjega pritiska, al se je stroj kaj pokvaril?

vam ne bom vec morila...

Sam se to, pol pa res grem - jst sem tud za to, da se dobimo, ampak mi gremo zdej v soboto na morje...tko da jst sem za mal kasnje, al pa tud ce se ve dobite, pa se pol dobimo se enkrat,pa se enkrat...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3703
24.7.2007 9:04:01   
Nika v službi
Ninočka, meni so taka darila (za lastno razvajanje) daleč najboljša, ampak jaz sem pač tak tip, da mi tovrstni wellness ful sede. Komot mi lahko podariš en bon, RD imam februarjauser posted image

Resno, te zadeve so meni ful dobre. Na pedikuro hodim že dolgo, gre bolj ali manj za razvajanje, pete in nohte ti ful poštima, pa še namaže (zakaj bi se sama matrala s tem), moraš pa jasno tudi sama kaj naredit, da ohranjaš mehko kožo. Jaz imam malo problemov z vraščanjem nohtov, tako da je pedikura tudi občasno potreba, ne samo razvajanje. Ti kar pojdi, poskusi, pa boš videla, če ti ustreza. Če potrebuješ kakšno referenco, imam dve.

Grr, tisto s salmonelo pa nisem nikjer zasledila.... Saj bo vse o.k., boš videla!

Gospodinjska pomočnica - zaenkrat še nimam nobene, ki bi jo lahko priporočila, vendar ugotvaljam, da je kar problem najti kakšno dobro, zanesljivo. Z eno (oz. z njeno hčerko) se pogovarjam, mogoče jo celo povabim na razgovor in ogled hiše. Na jesen, kdo ve.

Mah, saj sem tudi sama v dilemi, ampak najelo bi jo takole za kakšno likanje, 1x tedensko, pa mogoče za generalno čiščenje, 1x mesečno. Da posesa, pomije, pobriše prah, pomije okna.... Res mi je škoda cele sobote, ko ne moremo biti skupaj. Bajta je pa velika in te packarije se toliko nabere. Med tednom ni šans, da bi kaj naredila razen dnevnega pometanja in pomivanja po tleh, 2 - 3x tedensko oz. po potrebi. Lika pa mi večinoma mami. Saj ravno zato, bi jo rada razbremenila. Občasno itak odnesem Tomaževe srajce v čiščenje in likanje v Labod tukaj v Mercator centru nasproti službe, ampak tudi ostalega je cel kup. 

Evo, me preganjajo, pišem kasneje.... 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
24.7.2007 12:22:15   
tažana
dan.
danes sva s Katko imeli polno planov, kaj vse morava opravit, pa jih nisva izpolnili niti pol. Ko sva šli v Tržič ene papirje urejat (tista stvar je bila zaprta user posted image  ) je Katarina veselo naznanila da jo kakat (že prej sva 2x tekli za hišo lulat user posted image  ) in jest jo popokam in jo nesem k moji stari mami, da greva kakat (to res ne moreva delat "za hišo" user posted image ) in ko vsa zmatrana priletim gor (katarino sem nesla da sva bili hitreje) jo dam na stranišče ona pa izpusti 2 kapljici in reče ŽEEEEEE! user posted image user posted image
no in potem sva se zasedeli in zaklepetali pa je šel ves dopoldan po gobe. še nekaj malenkosti sva kasneje imele čas  uredit ampak do Radovljice pa nisva prišle user posted image . no toliko o veselih prigodah odvajanja plenic.
Katarina me povprečno 10x na dan pelje na "led", da jo lulat, 1x ali 2x na dan ji uide drugače pa nam kar gre user posted image user posted image  (če lahko temu tako rečem).
največ problemov pa ima za lulat v naravi. kahlica ali stranišče nista problem, če pa jo držim pa velikokrat ne more lulat. posledica tega je da ji kasneje uide. ampak jest sem se odločila in tako bo!user posted image

hišna pomočnica: tudi meni Aljaž govori, da bi lahko kakšno imela, seveda ko začnem delat, ampak ne vem če bi se znala obnašat. bi ji pomojem kar pomagala zraven user posted image  potem pa smisel zgubi vse skupajuser posted image .

razvajanje: tudi tega ne znam. pomojem ne bi mogla na miru čakat da me kdo manikira ali pa masira... user posted image  ja čuden tip sem jaz
edino kar mi ustreza je da mi predragi možek nežno riše po hrbtu, rokah user posted image .

tisti ki ste v vrtcu: a se otroci kaj kopljejo? jest sem namreč prejšni teden vsak dan pumpala bazenčke za otroke. pa me zanima kakšno politiko imajo v vaših vrtcih?

tudi katarina poje:
nina nana punčka pana,
očke ple,
anati uža pazi
lepkom miga.
tako zapoje kar dve v isti sapi (prevod)
nina nana punčka je zaspana, očke naj zapre sanjati (začne- spusti in nadaljuje) kuža pazi z repkom miga.

srečanje: sem za, vendar po dopustu. mi gremo ta vikend v kanal ob Soči user posted image  za en teden.

no to bo vse grem za delom!

Neposredna povezava do sporočila: 3705
24.7.2007 12:45:11   
Nika v službi
Živjo, Tažana!

Odvajanje od plenic vam očitno dobro laufa, poudarek je na "laufa". Ker tukaj predvsem mamica fino laufa (gor po stopnicah). Pa praviš, da ne delaš nič na sebi, tekanje po stopnicah z obremenitvijo, je krasna vadba zadnjice. Boš kot izklesana.user posted image

Vreme se nekaj kisa, upam, da na Soči ne boste potrebovali štumfov....

Ja, dejmo se dobit po dopustih, razen če ima kakšna v soboto dopoldan čas za kufe, sploh če bo dež....

p.s.
A likalnik ti pa zdaj dobro dela?!user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
24.7.2007 13:38:27   
tažana
ti teli likalniki jih bom vse skozi okno zmetala user posted image . ta novga (iz katerega se kažejo iskrice) bom nesla nazaj samo mami išče račun, ker mi ga je za obletnico poroke prinesla.
ta star je pa tako - tako. za nujno zlikat dober zraven pa upam, da mi kaj ne zažgeuser posted image .
user posted image user posted image
pa ravno zdej se mi to dogaja ko imam napad likanja (rada likam samo težko se spravim k temu delu) in sedaj ko imam dopust pa več časa pa tole...

za dopust pa res upam da ne bo treba kakšnih nogavic!? pa dežja tut vseeno če ni... šotor, dež ne grest skupej.
aja sem pozabila povedat da bo imela katarina končno svojo sobo... (na dopustu v šotoru user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3707
24.7.2007 13:46:29   
Nika v službi
Ej, tole s svojo sobo je pa dobra forauser posted image

A rada likaš?! A potem se kar midve lahko zmeniva, pa mi prideš enkrat tedensko polikat, pa še za varuško bi te uporabila...user posted image  Si čist multipraktik...

Zdaj pa kar takoj vprašanje za VSE (ker vedno pozabim vprašat) - ali ima katera izkušnje z nakupi v Turbo Limaču (online ali osebno)?! Info, prosim!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
24.7.2007 13:50:23   
tažana
neeeeeee. ne bo me! sej pravim da imam težave da se k stvari spravim! ne se hecatuser posted image . sem si komaj 14 dni dopusta zrihtalauser posted image
Turbo Limač - ne poznam user posted image
pa, pa grem kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 3709
24.7.2007 13:51:59   
Nika v službi
Tud prov, pa se naj človek še na koga zaneseuser posted image

Dobro kuhaj! A to ti tudi laufa?! user posted image

Kaj pa kuhaš?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
24.7.2007 14:09:03   
tažana
evo dober jest kuham. user posted image  danes bomo jedli kar RR user posted image
v načrtu pa imam skutine palačinke.

Neposredna povezava do sporočila: 3711
24.7.2007 14:13:10   
Nika v službi
A to za kosilo? Njami! Ampak to je pri nas bolj sladica....

Njami, njami in še enkrat njami!

Ajd, te pustim pri miru, sicer bo Katka lačna!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
24.7.2007 14:15:06   
Nika v službi
Spet jaz - se vidi, da imam zatišje, a ne?

In sem polna vprašanj - a kaj chatate po gmailu, skypu, messangerju...? Mi katera izda svoj naslov, lahko bi kdaj klepetale v "živo".....

Jaz uporabljam vse tri, naslovi pridejo preko ZS....

Neposredna povezava do sporočila: 3713
24.7.2007 20:44:19   
tažana
evo nika da bom imela zadnjo besedo ( čeprav malo z zamudo). ne, kuham pa ne rada user posted image  zato pa imamo takole bolj "lahka" kosila. kakšna sladica nekaj user posted image . potem je preveč pacanja, če delam glavno jed in še sladico user posted image . v moji kuhinji morajo bit kmalu zadovoljni user posted image . pa še tako počasi se obiram v kuhinji da traja celo večnost mojega dragocenega časauser posted image . noja razen če rečem, da je bila glavna jed juha, palačinke pa sladica  user posted image .
drugačepa imam messangerja ampak sem bolj redko tam. lahko pa kdaj poizkusiš, ti pošljem email po ZS.
lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3714
25.7.2007 7:53:26   
Nika v službi
Jutro, tažana. Hvala, dobila tvoj mail, ampak mi ni čisto jasno, saj preko e-pošte ne moreva ravno v živo klepetatiuser posted image  Ali pa ima email tudi kakšno storitev, podobno kot gmail, ko lahko še četaš zraven. Mi res ni preveč poznan, email namreč.... Daj, razsvetli me.

Če pa si pač mislila, da ti kdaj pa kdaj pošljem kak mail in to, potem pa ni blema - dobiš.

Mi smo pa danes po doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolgem času zelo lepo prespali noč. Šele zjutraj ob 5:00 je malo potečnarila in hotela k nama v posteljo, pa "piti" in "duda". Kaj se je prileglo!

Eko, za prvo jutranje oglašanje bodi dovolj. Pa še kaj kasneje. Čau!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
25.7.2007 11:56:59   
tažana
živjo.
nika:
a ne rabiš za messangerja email-a!? user posted image  ok jest itak o teh stvareh nimam prav veliko pojma ampak imam v spominu, da je kolegica hotla od mene mail, da sva se lahko dobile? no kakorkoli že jest imam messangerja če kaj rabim naredit mi pa povej user posted image .

mi smo pa danes malo slabše spali. od 22h- 01h se je kar nekaj jokala in kazala v kot svoje postelje. moje skromno mnenje je bilo da si je roko kaj zapletla med rešetke, moj predragi mož pa preveč tv gleda pa je rekel da jo gotovo nekaj straši user posted image . ampak sem rekla, da ga bom jest začela strašit ponoči če ne bo nehaluser posted image . no se je pa nočno prebujanje poznalo zjutraj- smo spali do 7huser posted image .

čao, čao

Neposredna povezava do sporočila: 3716
25.7.2007 12:24:56   
Nika v službi
Ej, tažana, sorči, sem res čisto zabulila. Preprosto že zelo dolgo nisem dodajala novih stikov na messangerja, ker večinoma uporabljam skype in gmail, pa sem čisto pozabila, kako to gre.

Evo, zdaj sem ti poslala povabilo, upam, da kdaj uspeva malo v živo poklepetati.

Sicer pa - nič novega, čista nirvana, vsi so že po dopustih ali pa vsaj dopustniško razpoloženi. Sem bila prejle v Mercator Centru Šiška tukaj čez progo in sem malo "pošnofala" po trgovinah - center namreč zapirajo s 01.08. zaradi obnove (povečanja) in praktično vse trgovinice nudijo popuste. Se da dobit kaj uporabnega. Jaz sem danes recimo kupila ene natikače v Alpini za 8€ - so bili že od prej znižani za 70%, sedaj pa še dodatno 15%. Pa prav luštkani so, tako za na plažo....

Mah, samo zapravljam, saj vem.... pravzaprav ničesar takega zares ne potrebujem...

Ta teden imamo doma pester - jutri moja dva praznujeta obletnico poroke, v soboto Tomaževi starši, imamo piknik, kupit moram darila....

Če imaš ali ima katera druga kakšno uporabno idejo - na plan z njo! Takoj!user posted image

Hvala. Pa spet kasneje....

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 13:22:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3718
25.7.2007 13:48:41   
Nika v službi
A ne, Tery, ne bi bilo nič počitniškega branja, če ne bi midve s Tažano tukaj gor klofali....user posted image  
In jaz sem nekoč rekla (ko me je Ninočka povabila na ta forum), da res nimam časa za take stvari. Ve ste krive, ker ste me zapeljale!!

Nika je še vedno Nita, še ni napredka oz. preskoka s tega T-ja.

Hm, da bi imela kakšno "čudno" besedo.... Ja, ena je pa res, meni noro simpatična, sploh če jo v živo slišišuser posted image   Basača je brisača. Ampak se ji ta beseda res tako hecno zvali iz ust, da se kar rolam. Gunci-gunci je tudi - user posted image  - tuci, tuci.

Sem pa že opazila, da je užaljena, če se smejimo njeni nepravilni izgovorjavi in potem besede noče več ponoviti. Torej, moram biti kar pazljiva in se hahljati takole malce potiho, na skrivaj.user posted image

Ob Nikovi izgovorjavi kombija sem se spomnila Tomaževe nečakinje Sare (jeseni gre v šolo), ki je "služba" dolgo časa izgovarjala "bomba"user posted image  In potem se je slišal dialog:
Kje je mami? V bombi!user posted image

Res smo padali dol od smeha....

A res nobena ne pozna te hrvaške trgovine Turbo limač (www.turbolimac.com)?! Baje imajo ful cenejše stvari kot pri nas, sama pa nimam izkušenj z njimi, tako da.... čakam še kakšno reakcijo.

Datum se mi zdi zaenkrat o.k., mi bomo že nazaj z dopusta in če ne bomo ravno lovili še zadnje zdihljaje poletja in jo mahnili kam na Obalo, je srečanje z naše strani izvedljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
25.7.2007 15:08:32   
Pia67
Hja, res je. Jaz ne utegnem zabavati vso srenjouser posted image , ki se znajde na našem forumu in prav žal mi je, ker nekateri stalni gostje le berejo in nič ne sodelujejo. Še dobro, da sta vi2: Tažana in Nika35 tako aktivni.user posted image

Turbo Limač imamo v NM, drugače sem ga že videla v ZG, morje časa nazaj. Saj je založena trgovina, ni kaj. Ampak ponavadi jaz samo pogledam in ne kupujem (oherna kozoroginja user posted image ). Do robe sem bila mal skeptična (oblačila). Igračke pa so bile kar zanimive, saj takih ne najdeš v klasični ponudbi SLO. Cene, vsaj v SLO so enake našim. Sem preverila, ko sem nečaku kupovala Ninje. Cene enake, no, vsaj tako je v NM. user posted image

Bazenček & vrtec: imajo skoz na dnevnem redu. So kar v plenicah, pa brazdajo po vodi. Sem videla prav luštne fotke o počitniških dejavnostih.

Hišna pomočnica, 2. del: jaz ne vem, a so moji higienski kriteriji res tako nizki al sem v iber pridna (v to dvomim). Ne vem zakaj bi naj rabila neki tacga. No, res je, da nimam cele bajte na pukli ampak le 1 flat in vrt. Pa vseeno. Men se zdi, da vse naredim mimogrede. No, zato pa jo Nina kdaj kako všpiči, ker je nimam skoz pod kontrolo. Pa, da ne bi spet nakladal user posted image , da mi je lažje, ker sem sama in mi nima kdo razmetat. Ko je Gagi pri nama, se mi zdi amerika, ker mi ni treba skoz animirat Nine in se še kdo lahko ukvarja z njo.
In ker sem hotela omeniti likanje srajc. Likanje mi ne predstavlja problem, ker hitro in površnouser posted image zlikam. To je posledica večletnega likanja v Murglah, ko sem bi9la študentka in poznam vse finte, da zgleda stvar dobr zlikana, pa temu ni tako user posted image . Včasih pa tudi ne zlikam, ker lepo obesim, pa je pol dela narejenega. Itak se potem še malo poravna v ladelcih in to je to. Mečalec, ne presušene cunje in uspeh je zagotovljen. štirke ne uporabljam, ker mi je mim.user posted image

tery, pozni odhod Nine spat je tudi mene mal skuril (tako, kakor si opisala, nič nisem naredila, sam še spat sem šlauser posted image , ta teden pa mi kar rata, da jo spravim okoli 20.30 v horizontalo. Sem ugotovila, da če prej začnem z umirjanjem in predspalnim obredkom, potem Nino kar pretentam in gre spat. Vprašanje je, kako bo po počitnicah. Aja, zbudi pa se že ob 6.00.

Nika, pojma nimam (darilce...). Morda obisk kakega adrenalinskega parka user posted image . Mal sem žleht. Kaj pa kaka večerjica, al pa karti za kak koncert, kino? Tega je zdaj kar nekaj v LJ.

Glede srečanja in datuma. Najbrž bom takrat glih na morju, al pa več ne. Če bo večina za, se bom potrudila, pa nekako nakontala, da pridemo z morja in gas na naše srečanje user posted image  Se že veselim.

zdaj pa na kolo in po Nino,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 3720
25.7.2007 15:34:08   
Nika v službi
Pia67, koga si pa imela v mislih, da samo bere in nič ne napiše?!

Ja, sem videla, da je TL tudi v NM in v Ajdovščini, če se ne motim. Hvala za tvoje mnenje, bom mogoče šla ob priliki pogledat. Me res firbec matra, ker ga po drugih forumih punce kar hvalijo, no vsaj internet prodajo in originalnega, hrvaškega. Domačih utripov pa nimam.

Čiščenje: ja, saj dokler sem jaz živela v stanovanju v bloku, tudi nisem pomislila na kako pomoč, ti rečem, pri bajti pa je tega sranja čist preveč.

Likanje: imamo sušilec, obešamo ful lepo (takoj ven iz pralnega stroja, stresemo, zravnamo, obesimo, primerno posušimo, takoj lepo zložimo, in ne vem kaj še), pa je še vedno treba kar fajn polikati. Res je, da sem jaz za likanje štorasta (pomanjkanje prakse) in rabim celo večnost, da eno srajco lepo zlikam. Je pa dejstvo, da srajca pač mora biti primerno zlikana, ker nekaj najgršega je, če ima tip kravato na zmečkani srajci. Fuj in fej. Potem naj raje obleče kako športno, bo manj tolklo ven.
Pri nas ne likamo brisač, spodnjega perila, nogavic, pa kakih določenih majic, ki se dokaj lepo posušijo, oz. tistih nekaj kosov, ki normalno zgledajo, da jih lahko oblečeš tudi brez likanja, sicer pa vse po vrsti. Ne vem, te robe se nabere enormno. Zdaj pa ne vem, ali se mi prepogosto preoblačimo, ali kaj?!user posted image

Mi že ves čas pozno odhajamo spat, sedaj poleti pa je ura blizu 22:00, ko Nika končno zaspi. Rihtat se začnemo tam okoli 21:00, tuširanje in te zadeve, potem še knjigice in v spalnico, potem pa še kakih 15 - 30 min, da dejansko zaspi. Tudi meni to strašno narobe hodi, ker je ura takoj polnoč, preden se še sama spravim spat. Sicer s Tomažem zadevščino delava izmenično, vsak dan eden, ampak bistvene razlike ni. Če je potem še noč burna, sem zjutraj čisto hin.

Aja, sem pozabila povedat zjutraj - tudi nam je uspelo pasti dol s postelje. Nika je babici včeraj zjutraj padla čez ograjico, udarila z glavo ob rob najine postelje in se zložila na tla. Strašen jok in velika buška na čelu.
To se nam je zgodilo prvič in sedaj smo posteljico premaknili na zadnjo stopnjo (najnižjo). Je pa padla čez zato, ker si je pod noge podložila tisti vzglavnik, ki sem ji ga jaz pred kratkim kupila, da preverim, če ji ustreza (mogoče se spomnite, sem omenila), in ker je dokaj visok, je lepo padla čez rob.
No, mimogrede, vzglavnika ne mara. Nobenega, sedaj še tistega povsem tankega ne. Mi ga zvečer vedno pomoli preko rešetk in reče "na, ni všeč".user posted image

Zdaj grem pa domov. Se pišemo jutri!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
25.7.2007 19:44:37   
ninocka
Mi smo mel tud burno noč - Evan je začel ob 3:30 kašljat in kr ni in ni nehal. Sem mu nesla mal vodice, pa je ni hotu spit. Pol je pa pokazu na vrata in mi zlezel iz narocja in tekel v najino splanico (vmes se je se ves munjen zaletel v radiator user posted image ), skor skocu k nama na pojstlo in se stisnu k men. Sicer je bil ful miren in je lepo lezal, vsake tolk casa se je mal popravil, ampak zaspal pa ni. Jst sem se pa tud cist zbudila, sem ze razmisljala o tem, da bi vstala in sla likat user posted image  in pospravljat. Po 1 uri matranja, je moj odnesel Evana (kljub njegovim protestom) nazaj in je takoj zaspal. Zjutraj smo bli pa vsi take kome - ne vem ker je bil bolj zaspan, Samo, Evan al jst user posted image user posted image
Tery, edina Evanova beseda, ki se men zdi smesna je baja (ki je BTW se zdej nisem razvozljala). Ha, ha, sem se ful nasmejala Nikovi devetki user posted image user posted image user posted image  Evanovo stetje: Jst: Evan, prestej avtocke, medvedke... Evan: še, še,  še, še... user posted image
Datum mi je OK, zaenkrat nobenih planov še za takrat, če pa ne bom mogla pridet pa sporočim. A veste, da bo moj edini že (uradni) dvoletnik takrat user posted image user posted image ...kolk cajt beži, ne morem verjet, jst sem lih dons razlagala sodelavki porodno štorijo user posted image
Moja utrujenost - midva zdej gledava nadaljevanko Supernatural (ko je mojga zdravnika konc user posted image ). Uceri se je en del ful napeto končal in sem rekla Samotu, naj gre še naslednjega posnet. Sem samo vidla, kako se je tist dramatičen trenutek končal (5min), pol sem pa v komo padla. Ko je blo konc me je Samo zbudu, pa mi ni blo nč jasn - ne kje sem, kdo sem, kaj delam.... user posted image
tažana, men se zdi, da se naši ne kopajo oz. jim mogoče nardijo vodico, da mal pacajo po njej. Sicer pa Evanu "dol visi" za kopanje user posted image
Likanje - se ne bom ponavljala, že vse veste, da ga res sovražim. Pol ko se enkrat pripravim, še nekak gre, samo pripravt se do tega...sem se lih uceri pogovarjala z eno kolegico na to temo in je rekla, da ona ful rada pere, lika pa ne in se ji pol samo stroji nabirajo (kar je pri meni isto). Pol pa likam samo najnujnejše oz. za sproti. Je pa pol ful dobr, ko začnem enkrat likat in pol odkrijem ful enih cunj, na katere sem že pozabila, ker jih tolk časa nisem vidle user posted image user posted image   Sem grozna, a ne user posted image user posted image
Jst ma tud probleme z likalniki - še moja tašča je nad njimi pojamrala, ko je likala z njima...pa obadva sta od Phillipsa - v glavnem, ne kupim več Phillipsa user posted image

Ojoj, zdej se s sodelavko ful reživa, ker je ena stranka prijavla, da bi kupila samo OGRODJE, ker številko že ima user posted image user posted image user posted image  Sploh nisem najprej poštekala kaj bi rada user posted image user posted image , šele pol mi je kapnlo, da hoče nov telefon user posted image user posted image

Nika, sem se spomla (ful mi dela spomin z zamudo user posted image user posted image  - sej vete kako je to od 2 možganskih celic dam eno Evanu, men ostane še 1 in še od te dam polovico novmu, po pa mi možgani bolj tko delajo user posted image user posted image ) za une cokle (crox al kaj že). Men osebno so ful grdi in bi jih mela samo za smeti nest al pa zdej za na plažo, nikakor pa ne za v mesto al pa kot kos navadne obutve. Čeprav moja sodelavka jih ima (neoriginalne) in pravi, da so ful udobni za nosit, ampak da se pa počuti kot ena kmetica user posted image .

Da vam povem še eno štorijo na temo razvajanja - sem bla s sodelavko v CP in sem si kupila eno kremo od Johnsona - Holiday skin, ki ti drži rjavo barvo po počitnicah. Pa bla je kao vlažilna in sem se  seveda lepo pridno mazala par dni zjutraj in zvecer z njo (trebuh, prsi, roke). Pol pa v ponedeljek, preden sem šla v službo, se gledam v špeglu in rečem moju A se ti ne zdi, da mam ful rjave joške? Pa prav on, ne, nč nimaš. Jst si tist dan namažem še noge (ful suha koža) in grem v službo. Popldne pa sediva s Samotom  na sončku in gledam jst spodnji del (tist, bolj bel) mojih rok in mi ni jasno, kaj mam kr ene rjave fleke in isto pol po nogah - ful beli kraki, pol pa tam pa tam ena rjava lisa. IN mi je (mal z zamudo) poštekalo, da je to samoporjavitvena krema in bi si jo mogla ful lepo mazat in not vtirat, jst sem si jo pa samo flosala nase, ker sem mislila, da je vlažilna krema, ki ti podaljša obstojnost rjave barve user posted image user posted image user posted image  Še zdej se mi ni čist sprala dol, kozmetičarka se mi je pa itak pol ful režala, ko sem ji razlagala in ko je vidla, kakšne rjave otočke mam vsepovsod...user posted image user posted image

Ok, zdej grem pa počasi domov, se beremo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3722
25.7.2007 21:37:28   
benika
Pia je po moje mislila mene, saj ponavadi samo berem in bolj redko kej napišem. Ampak še tako komej sfolgam stvari in mam največkrat net samo prižgan in ekran ugasnjen. Jah, pomanjkanje cajta je k....

Beni nima nobene take svoje besede, je pa še ne dolgo časa nazaj razlagal ljudem, da njegova stara mama dela v dum dum (vojski)user posted image .

Do deset tud zna štet, pozna pa tudi črke in jih zna povedat po vrsti do M-ja.

Gospodinjska pomočnica; jah, bi mi krvavo prav prišla ampak ni evrčkov za kaj takega. Likanje je meni zadnja najljubša stvar na tem planetu in če v škafu ni vsaj 10 neopranih žeht, likalnika sploh vklopim ne. Itak peglam ponavadi v petek ali v soboto ponoči, ko moja ljubčka spita, tako da imam blažen mir.
Kuhanje mi ne predstavlja nikakršnega problema, tko da Nika, če bi rada kdaj catering na dom, ti kr poklič.

Zadnjič smo bili na Veliki Planini in Beni je neizmerno užival v vožnji z gondolo in žičnico, prvič je tud videl kravo od blizu (doma ga namreč tud pod razno ne pripravimo do tega, da bi pogledalv kakšen hlev). Totalno je bil navdušen nad mlakužami in po celi planini se je slišalo, ko je vpil morje, morje!!!Šli smo tudi na pravo planšarsko kosilo, na ajdove žgance in kislo mleko, gospodarica pa je bila še tako prijazna, da je Beniju skuhala govejo župco. Uživali smo maksimalno in če kdaj ne veste, kam bi šle na izlet, vam res priporočam obisk tam gor.

Ninočka, morfologijo imam 9.avgusta. Za spol ne bomo vprašali, ampak se bomo tudi tokrat pustili presenetiti. Zadnje čase me sicer precej skrbi, ker nekako ne čutim pravih otrokovih gibov, sploh, ker bi jih drugorodka morala čutit prej. Brcike in rahlo premikanje sem sicer že čutila, sedaj pa je že od petka zatišje. Zdej ne vem, al je mali bolj lene sorte, ali je še prezgodaj za konkretne gibe, ali je kaj narobe, ali pa je za vse skupaj krivo moje rahko povečano maščevjeuser posted image  Ne vem no, upam da je vse OK.
Kar se tiče imem, sem nekje tam kot ti. Nobeden mi ni pretirano všeč. Itak izbiram samo ime za punčko, ker ima fantovska imena čez moj dragi.

Spanje; Beni gre spat ob 21h in spi do 8h. Ampak to se dogaja zadnje čase, ponavadi ima turnus med 21.30 in 7 uro zjutraj, tako, da sem čisto zadovoljna s trenutnim stanjem.

Datum srečanje mi je OK, itak bomo doma.

Nika, jaz chatam prek MSN-ja. Moj naslov je pa edo.tic@siol.net.

lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
26.7.2007 8:47:28   
Nika v službi
Ninočka, tale z ogrodjem je pa res dobra! To me spominja na štorijo, ko je k Tomažu v Real enkrat prišla ena gospa in hotela luč za clio. Pa moj sprašuje, ali desno ali levo (ona pa: a je razlika?!), ali ima regulacijo višine ali ne (ona spet pade v veliko začudenje), pa letnik avtomobila (??) in ne vem kaj še, potem gre Tomaž v 2. nadstropje skladišča ter pritroska LUČ, ona zadevo vidi, pa sramežljivo izjavi: Oh, oprostite, ne luč, sem se narobe izrazila, mislila sem žarnico!user posted image  Ženske in tehnika, a ne?!

Sicer pa smo danes ponoči tudi mi izredno slabo spali - že kmalu po polnoči je začela rogovilit, jokat, silit k nama v posteljo, potem se je celo noč premetavala med nama na sredini, zjutraj sem jo dala nazaj v njeno posteljico, pa je bila povsem budna in bi se kar pogovarjala z mano. Sem jo držala za rokico, božala, ji prigovarjala.... vsakič, ko sem se odplazila do kopalnice, je bil jok "mamiiiii". Potem je vskočila babi, da sem lahko sploh šla v službo. Ne vem, a bo kakšna luna ali kaj?!

Ninočka, hvala za info o Croxih - mah, saj meni so tudi toliko mimo, da so mi že skoraj simpatičniuser posted image  Če bi že kupila, bi original, ker sem imela oboje na nogi in moram priznati, da je velika razlika.

Katja, a Beni pa že kar črke pozna?!?! Uf, čisto preveč hiti tale tvoj dečko! Bravo, bravo! Črke so pri nas ZF, šteje pa nekako takole: jaz začnem ena, dve, tri, Nika nadaljuje štii, pet, šest, daj (štiri, pet, šest, zdaj). Ker veliko tečemo (po baseball igrišču od baze do baze) in vedno začnemo "tri, štiri, zdaj".

Katja, a ti to resno glede cateringa?! Jaz take stvari hitro pograbim, le pazi, da te res ne upecam za kakšno praznovanje! Resno sprašujem!

Ej, na Veliko planino imam pa tudi jaz krasne spomine, je pa štos, da mi do sedaj še ni padlo na pamet, da bi šli gor z Niko. Dobra ideja, hvala. Mogoče pa res realiziramo že kar v kratkem.

Nam je namreč nedeljski piknik odpovedan, ker so tast, tašča in Tomaževa ta mala nečakinja Manca spet fasali rota virus. Če se spomnite, smo bili vsi popadali spomladi, in evo, oni so spet ponovili zadevo sedaj poleti. Manca (2 meseca mlajša kot Nika) je bila ful revček, silovito bruhanje in driska, sedaj je že malce bolje, vendar je jasno piknik v nedeljo odpovedan oz. prestavljen za nedoločen čas. Zdaj si moramo naredit plan za nedeljo in mogoče pade Velika planina....

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
26.7.2007 9:13:40   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: katja

Zadnje čase me sicer precej skrbi, ker nekako ne čutim pravih otrokovih gibov, sploh, ker bi jih drugorodka morala čutit prej. Brcike in rahlo premikanje sem sicer že čutila, sedaj pa je že od petka zatišje. Zdej ne vem, al je mali bolj lene sorte, ali je še prezgodaj za konkretne gibe, ali je kaj narobe, ali pa je za vse skupaj krivo moje rahko povečano maščevjeuser posted image  Ne vem no, upam da je vse OK.

Da te potololazim, jih jst nisem nic kaj prej cutila kot pri Evanu, pa se to najprej obcasno in sploh nisem bla ziher, a je to to (mal ze pozabila vmes). Zdej je pa pravi mali brcac, se bolj intenziven in vecji razgrajac kot Evan.
Pomoje je se mal prezgodaj, bos ze cutla pravo brcanje, da se ti bodo oci okrog obrnle, vsakic, ko jih bos pod rebra dobila user posted image user posted image

Ostalo pa napisem kasnje - edino: tud mi smo se ponoci spet zbudili, ker je Evan spet ful kasljal. Sem ga pol vzela k nama v pojstlo, dokler se ni umirilo in me je bozal po laseh in cohal po hrbtu user posted image user posted image POtem sem ga pa nazaj odnesla, da je lahko zaspal, zjutraj, ko sem ga sla dvignit, pa sploh oci ni mogu odpret in mi je se kr v narocju spal. Boscek, se mi prav smili, ker mu ocitno manjka spanca (men pa tuduser posted image ).

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.