|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.8.2007 15:19:18   
petarda
Pa ne zamerit, če vsega ne preberem za nazaj

sej sploh nimaš velikuser posted image ..

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6126
6.8.2007 15:25:53   
Anonimen
Slikice...
problem je ker mi računalnik ne dela (ne dela mi tipkovnica in ne morem ničesar napisati) lahko vse delam z miško, tipke pa ne delajo.

Zdaj sem na S računalniku,  ki pa spet nima programa za zmanjšanje slikic user posted image . Pa slike so vse na njegovem računalniku. Tako ne morem niti slik prenesti na mojega, ker jih ne morem shraniti, brez da napišem naslov datotekeuser posted image

Čakam, da pride kolega, da mi računalnik pospravi pa potem bo. Tako, da se lahko tipkamo samo zvečer, ko bo S prišel iz službe. Če ne pozabi rač. vzet domov s službeuser posted image

evo kako je potekal moj porod:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787&mpage=1&key=&#1744787

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6127
6.8.2007 15:44:48   
petarda
No...bubi..pa maš recept za pis of kejk poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6128
6.8.2007 15:45:12   
petarda
...paštetka...podpis si spremeni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6129
6.8.2007 16:03:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

No...bubi..pa maš recept za pis of kejk poroduser posted image user posted image user posted image

jap. Sem Sanjo kar sredi poroda hotela klicati, pa so me že tak vsi čudno gledali, ker sem kar zamudila popadke za dozo ultive in smo se zajebavali user posted image . Pa S je celi čas telefoniral in se prekladal po rdeči usnjeni francoski postelji, ki sva jo imela v porodni sobi. Še časopis bi lahko zraven brala user posted image . V glavnem DOLGČAS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6130
6.8.2007 19:40:00   
ada2
Paštetka WB user posted image user posted image user posted image

Torej za mano je prvi podopustniški delovni dan. Sem bila prav šokirana, ko me je ena stanovalka objela in rekla, da je zelo vesela, da sem se vrnila....user posted image

Pa Adama moram pohvalit.... tako lepo je. Sem mu prej za večerjo pogrela juho, pa je vso skodelico lepo sam pojedel, še privzdignil si je krožnik, da je vse na žlico spravil.user posted image user posted image user posted image

Glede lulanja na kahlo pa očitno še ni pripravljenuser posted image user posted image ....sicer vsak dan gre na kahlo, pa sedi na njej nekaj časa, ampak nikoli mu ne uspe nič narediti....ah bo že. Ga ne mislim nič silit.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6131
6.8.2007 19:41:38   
ada2
Ej, Petarda, mojega Andreja zanima kje si ti kupila Petarditoju tisto abecedo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6132
6.8.2007 19:45:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ej, Petarda, mojega Andreja zanima kje si ti kupila Petarditoju tisto abecedo?

A boš poslala josipo ponjo?user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo jo kupili v BC, sem jo pa videla včeraj tudi v Mullerjuuser posted image . Pride pa okoli 15 EUR mislim da user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6133
6.8.2007 19:48:59   
ada2
A boš poslala josipo ponjo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne. Bo ati prineseluser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6134
6.8.2007 19:52:04   
petarda
Pa Adama moram pohvalit.... tako lepo je. Sem mu prej za večerjo pogrela juho, pa je vso skodelico lepo sam pojedel, še privzdignil si je krožnik, da je vse na žlico spravil.

Glede lulanja na kahlo pa očitno še ni pripravljen ....sicer vsak dan gre na kahlo, pa sedi na njej nekaj časa, ampak nikoli mu ne uspe nič narediti....ah bo že. Ga ne mislim nič silit.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Adamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Joj kako različni so si otrociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz ne vem, če bom kdaj dočakala dan, ko bo petardito sam pojedel krožnik juheuser posted image ....za vsak obrok se moram pošteno kregati in zmišljati nevemkakšne zanimive zgodbice user posted image user posted image user posted image user posted image , da mu totalno preusmerim pozornost in po moje nima pojma, da sploh je vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

....medtem, ko je danes spet celo popoldne brez pleničke (ampak tudi brez hlačk) in hodi lepo na kahlico lulat, pa še celo kakal je šel enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sam...če bi me kdo vprašal, če bi rajš videla, da bi jedel al pa kakal in lulal v kahlico.....mi verjetno ni treba pisat, kaj bi se odločilauser posted image user posted image user posted image user posted image ....v glavnem...ko bo sam pojedel krožnik juhe...bo spet fešta na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6135
6.8.2007 19:55:32   
petarda
Sem Sanjo kar sredi poroda hotela klicati, pa so me že tak vsi čudno gledali

user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz že itak nisem mogla verjeti, da si me poklicala in rekla, da si rodila....in da JO še tehtajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ej nisem vedela bubi in amy povedat niti imena, niti meruser posted image user posted image user posted image ...sam, da je punčka in da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image ....saj to je pa tudi najpomembneje, neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6136
6.8.2007 19:56:50   
petarda
Če katera še ni naročala fotoknjige in jo namerava, naj si pogleda temo na čveku...baje je treba vpisat geslo FOTOKNJIGAuser posted image , da imaš knjigico zastonj...ne me vprašat, če sem to storila.user posted image ....matr nategujejo folkuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6137
6.8.2007 20:03:03   
ada2
Jaz grem pa zdaj Prijatelje pogledat, sem že pri 6 sezoni proti koncu user posted image , sedma je že dol potegnjena, osma se vleče....user posted image user posted image user posted image , samo mi ta 6. ne dela na cd-juuser posted image , tak, da moram na računalniku gledat.

No,....fajn se mejte! Pa lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6138
6.8.2007 21:11:52   
*bubi*
Ejte, babe, jutri pa mogoče le izvem..... user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6139
6.8.2007 22:21:13   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ejte, babe, jutri pa mogoče le izvem..... user posted image

Pa poročajuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6140
6.8.2007 22:36:21   
tincci
Sem kar padla v tale porod od paštetke, sem vesela zate, da je šlo tako super user posted image Pa si me potolažila, da če bom v drugo šla rodit, ne rabim na EA niti naravno se it vsega tistega user posted image

Vse lepo z 2 srčkoma ti želimuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6141
6.8.2007 23:58:25   
Urša
Paštetka, WB! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6142
7.8.2007 7:23:46   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6143
7.8.2007 7:49:40   
petarda
Dobro jutro!

Jutrouser posted image ...zvečer mi dolguješ dve poročiliuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6144
7.8.2007 7:51:27   
petarda
Veste kako naju petardito pozdravi zjutraj?user posted image

Doooobroooo juuuuutroooooo. Smo se naspali? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, jao....si mislim, da če bi bil on mal več v svoji postelji...se bi pa mogoče resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6145
7.8.2007 7:57:08   
amy26
Doooobroooo juuuuutroooooo. Smo se naspali?

Petardito je pa facauser posted image user posted image

Pri nas se bomo tudi prej odvadili od peleničk seveda prej kot bo Aleks pojedel sam krožnik juhe, tako da Adam le čestitke za hranjenjeuser posted image user posted image user posted image

Paštetka, WBuser posted image  jst bi tudi tak porod imela v tretje, seveda če bo še tretjiuser posted image user posted image v kratkem sigurno še neuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6146
7.8.2007 8:24:32   
Urša
Doooobroooo juuuuutroooooo. Smo se naspali?

Tolko že pove? Neverjeten je!user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6147
7.8.2007 8:27:01   
Urša
Jaka tudi samostojno je, že nekaj časa. Sploh ne pusti, da bi ga kdo drug hranil, so ga v vrtcu dobro natrenirali!user posted image  Jst nisem mela živcev za začetniške packarije, tako da nimam zaslug pri tem. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6148
7.8.2007 8:31:24   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Če katera še ni naročala fotoknjige in jo namerava, naj si pogleda temo na čveku...baje je treba vpisat geslo FOTOKNJIGAuser posted image , da imaš knjigico zastonj...ne me vprašat, če sem to storila.user posted image ....matr nategujejo folkuser posted image

jaz pa nisem vedela, kje moram naročiti fotoknjigo in sem šla dabate o tem iskat in sem sproti naletela na to, da moraš to geslo vpisati!! Sem za drugo fotoknjigo tudi geslo vpisala, pa me je takoj opozorilo, da sem že porabila bonus in da za to knjigo ni možno (velika knjiga s trdimi platnicami)!!! user posted image

L&J si tudi krožnik dvigneta, da vso juho ven dobita; ampak zdaj imata novo finto in kar poln krožnik dvigneta in juho pijeta... Ne vprašajte kam pa leti zelenjava in rezanci... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6149
7.8.2007 8:40:47   
petarda
L&J si tudi krožnik dvigneta, da vso juho ven dobita; ampak zdaj imata novo finto in kar poln krožnik dvigneta in juho pijeta... Ne vprašajte kam pa leti zelenjava in rezanci...

Neverjetni so res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.