|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
7.8.2007 8:43:09   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  bravo, petardito. Bubi pa reče "o juto". Kr malo na hitro.
Sploh si zadnje dneve zmišljuje besede, ker se mu ne ljubi lepo povedat. Smo kupili knjigico Medo Jaka in reče eko aka user posted image  Čeprav zna medo čisto lepo povedat.

Danes zjutraj je hotel spet igrače v varstvo vzet, jaz pa mu vedno rečem, naj pusti doma, drugače potem več ne bo imel. Razen kakega pliškota si nese zraven. Evo, danes je pa sam začel: pusti odje (orodje) doma. user posted image

Hmmmm, petarda...... dve poročili?
1. ni panike
2. upam, da bo kaj za poročat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6151
7.8.2007 8:44:29   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Sploh ne pusti, da bi ga kdo drug hranil, so ga v vrtcu dobro natrenirali!user posted image   

Enako!user posted image

Naju sta pa včeraj L&J tak razkurila, da se nama je verjetno res čez nos kadilo user posted image
Smo šli torej po čevlje in cote... J je tak kričal, ko smo stopili v trgovino, da ga nisva mogla pomiriti; L je bil malo boljši ampak sem ga po celi trgovini lovila, da sem mu čevlje lahko probala... J nisva mogla toliko zadržati, da bi mu čevelj obula user posted image  In tako sva bolj ali manj vse kupovala na blef; in doma sem ugotovila, da smo čevlje in trenirke kupili na srečo v pravi velikosti user posted image

Ne vprašajte kakšna sva midva prišla iz te trgovine user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6152
7.8.2007 8:46:37   
*bubi*
Bubi pa kak se mu zahoče..... včasih govori sam, sam.... včasih pa mami magala user posted image  Drugače pa tudi ful lepo je, pa niti kaj preveč ni zbirčen.
Ko je čas za pospravljanje igrač, pa vedno mami magala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6153
7.8.2007 8:48:13   
*bubi*
catja, saj prodajalke so tega navajene user posted image  Ne sekiraj se.

BTW: si spregledala moje vprašanje nekaj strani nazaj - kdaj boste kaj v MB? Smo se nazadnje videli, ko L&J še nista hodila, bubi pa komaj komaj user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6154
7.8.2007 8:58:53   
petarda

Doooobroooo juuuuutroooooo. Smo se naspali?

Tolko že pove? Neverjeten je!user posted image

Ja...vse se zmeniva...ko prideta po mene v službo reče...Mami, gremo domov. Luka je lačen. Luka bo hamal čokolino user posted image user posted image user posted image  In potem letimo domov in potem svizec zavije čokolado user posted image user posted image user posted image ...

Mami...luka ni lačen....Mami bo hamala čokolinouser posted image user posted image user posted image

Pa ful se pogovarja s svojimi igračamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa če koga srečemo na cesti...pa jaz rečem...adijo..pa lepo se mej...petardito pa takoj za mano....adijo..pa lepo se mejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6155
7.8.2007 8:59:29   
Nej
Dobro jutro!

Pozdravljena Paštetka- to pa je bila brzinauser posted image user posted image , si že spet na RR.
Petradito pa res že lepo govoriuser posted image user posted image .
Anejev najdaljši stavek je 'mami pidi igat' (mami pridi igrat). Doma se sploh več ne ve sam zaigrat.user posted image

Tudi mi spadamo med bolj ali manj neješče in imamo borbe pri obrokih, on bi jedel samo jajčkouser posted image . In ko mu zmiksam jajčko jo poje čisto sam z žlico, tako da ve sam jest. No, poje tudi 'čoko pops' z mlekom sam, drugo pa ga še vedno pitamo.

Bubi mi imamo več knjigic Medo Jaka, jih ima Anej ful rad. Na zadnji strani, ko so narisani predmeti sva se midva vedno šla igrice 'ki je, ki je....... npr. bager'. Zdaj pa ko že govori pa on mene sprašuje 'ki je, ki je.....npr. metla' in jaz se delam kot da ne najdem in mi potem on ponosno pokaže. Če pa jaz njega vprašam pa mi vedno na začetku odgovori 'ni je' in se seveda smeji zraven. In to vsako večeruser posted image .

Imamo pa probleme z kakanjem. Se mi zdi, da se boji dreka, ker nonstop govori, ko ga lulat 'mami dek ne (drek ne), samo jujaj' (samo lulal) user posted image user posted image . Posledično tako po tri dni ne kakauser posted image user posted image , ker zadržuje. Eh upam, da je to samo faza in ne preide v neko večje zaprtje.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6156
7.8.2007 9:00:38   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ko je čas za pospravljanje igrač, pa vedno mami magala user posted image user posted image user posted image

Enakouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6157
7.8.2007 9:18:30   
*bubi*
Joj, mi smo bubija vedno pri knjigicah vprašali, kje je...... potem pa "pa kje še?". Zdaj pa sam pokaže, potem pa reče pa ki še? user posted image  Ali pa če osebe našteva - pa kdo še? Ali pa kaj še? In ko naštejem že vse možno, kaj raste na njivi, mi reče pa kaj še? user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6158
7.8.2007 9:35:49   
Urša
Mami...luka ni lačen....Mami bo hamala čokolino

user posted image user posted image user posted image user posted image  Blagor mamici!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6159
7.8.2007 9:38:38   
Urša
In ko naštejem že vse možno, kaj raste na njivi, mi reče pa kaj še?

Je pa vedoželjen!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6160
7.8.2007 9:43:34   
petarda
Joj, mi smo bubija vedno pri knjigicah vprašali, kje je...... potem pa "pa kje še?". Zdaj pa sam pokaže, potem pa reče pa ki še? Ali pa če osebe našteva - pa kdo še? Ali pa kaj še? In ko naštejem že vse možno, kaj raste na njivi, mi reče pa kaj še?

Enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6161
7.8.2007 9:43:53   
petarda

Mami...luka ni lačen....Mami bo hamala čokolino

user posted image user posted image user posted image user posted image  Blagor mamici!

Ja, to bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6162
7.8.2007 9:53:40   
*bubi*
Pri nas pa ni šans, da bi mamica jedla linota user posted image . Če si zmešam za večerjo, takoj prileti in mi poje user posted image  Zadnjič pa sem naredila kar z mrzlim mlekom in mu očitno ni bilo dobro user posted image

Pa čez dan ga sploh ne sme videt, se kar spomni, da bi jedel. Pol pa mamico v zadrego spravi, ko mora na obisku pri petardi sredi dneva linota prosit user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6163
7.8.2007 9:57:33   
Anonimen
Petarda, sem te klicala, ker ne znam maila na pamet. Da slikice pošljem, ker sem na S rač.

Če še katera želi slikice naj pošlje po ZS mail.

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 7.8.2007 10:00:47 >

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6164
7.8.2007 10:06:54   
petarda
Pa čez dan ga sploh ne sme videt, se kar spomni, da bi jedel. Pol pa mamico v zadrego spravi, ko mora na obisku pri petardi sredi dneva linota prosit

in to potem, ko je poln krožnik juhe pojedel user posted image user posted image user posted image user posted image ...očitno je bil lačen, ker mu njoki v sirovi omaki niso bili všečuser posted image user posted image user posted image ...sama juha, pa ne zaleže za kosilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6165
7.8.2007 10:17:04   
Anonimen
Je MIŠEK obljubila, da bo do večera naredila v mojem albumu slikice user posted image . Geslo: spet tisto s čimer smo se basale v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6166
7.8.2007 10:19:36   
catja2
Bubi v MB gremo 21.8., ker ima Jaka pregled v bolnici; ampak potem moramo takoj šibati na Ptuj, ker imamo tam cepljenje...

Drugače pa da ti po pravici povem, skoraj ne morem niti slišati za MB, tak se mi je vse zamerilo, ko je bil J v bolnici... Poleg tega pa so ponavadi gužve na cesti in imam še manj volje za iti..user posted image

Edino tja do bauhausa še kdaj letimo, če je sila...
Lahko bi pa vi kdaj prileteli v Prlekijo user posted image

No tako pa je zgledal napad, ko je mama hotela malčka po dooolgem času malo poslikati...
Podaja digitalca mojemu...
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6167
7.8.2007 10:21:27   
catja2
Paštetka prosim pošlji mi geslo na ZS, ker ne vem s čim razen paštete si se basala... ŽE prejšnjega albuma nisem mogla videti, pa sem vso hrano naštevala user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6168
7.8.2007 10:24:22   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Paštetka prosim pošlji mi geslo na ZS, ker ne vem s čim razen paštete si se basala... ŽE prejšnjega albuma nisem mogla videti, pa sem vso hrano naštevala user posted image

Enakouser posted image - prosim

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6169
7.8.2007 10:28:36   
Anonimen
A se res ne spomnita v kaj smo banane namakale? user posted image

Catja, kje ste kupili ta dva sedeža? Ful sta lepa.

Greva danes z Mašiko malo ven, ko se zbudi. Juhuuser posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 6170
7.8.2007 10:36:07   
*bubi*
Joj, paštetka, tak sem vesela zate..... da se je vse tak dobro izteklo in da si dobila Mašo user posted image

Komaj čakam, da malo zraste in bo šla na izlet v MB, takrat pa nujno pokliči. user posted image

Catja, saj verjamem,..... ampak saj MB ni samo bolnica,  pa šopinguser posted image . Kaj pa Pohorje? Joj, kak je lepo tam ob ribniku, ali pa na igralih pri Areni, pa bubi je šel v petek z gondolo na vrh.

Mi čez teden težko.... bubi je začel z varstvom, jaz začnem konec tedna s službo. Čez vikend pa se bo treba kaj zmenit, imaš prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6171
7.8.2007 10:52:54   
Anonimen
Joj, paštetka, tak sem vesela zate..... da se je vse tak dobro izteklo in da si dobila Mašo

Komaj čakam, da malo zraste in bo šla na izlet v MB, takrat pa nujno pokliči.

To bo že v kratkem, ker Muser posted image nima kaj za oblečt z dolgimi rokavi.

Jaz pa komaj čakam, da boš ti rodila, da končno izvemo, kaj bo, če pupa ali pupek user posted image .

V albumu je že nekaj slikic, se še pa dodajajo, če še malo počakate. Hvala MIŠEKuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6172
7.8.2007 10:56:20   
catja2
Paštetka mislim, da vem geslo, moram še sprobati, ker prej ko sem ga vtipkala mi je rač. crknil...

Sem pa šla kar pod napredno iskanje, ker moje kombinacije banan niso bile prave user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6173
7.8.2007 10:58:55   
petarda
ej...Maša je pa cuker da dol padeš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa res je čist podobna starejšemu bratcu!!!!user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6174
7.8.2007 11:00:38   
catja2
Paštetka ful ful ful ste lepi user posted image user posted image

Pa vidim da si se takoj na roza vrgla user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.