|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
5.8.2007 9:23:25   
catja2
sedaj me je skoraj pobralo

L&J sta se igrala v spalnici, čez čas sta se začela dreti in nisem  ukrepala ampak sem naprej delala svoje delo, ker ju včasih pustim, da se sama pomirita, ker se itak vsakih 5 min skregata...

Potem sta počasi utihnila in grem gledat... vrata od spalnice jima je veter zaprl in sta se drla, ker nista mogla ven... stopim v sobo in Luka nekaj jamra na drugi strani postelje... gledam kje je Jaka in ga ni nikjer... ga pokličem in nič... Luka gleda na tla in pogledan bolje na drugo stran postelje... in tam Jaka nepremično leži... skočim do njega in ga pokličem... nič....... Ga dvignem in stresem in se začne smejati... V tistem trenutku sem se tak začela tresti, sa ga nisem mogla niti držati in še sedaj komaj tipkam...

Pozneje sem pogledala pod posteljo in videla, da je tam ležal kovanček in on se je iztegoval za njim in me verjetno ni slišal oz. ni reagiral, ko sem ga poklicala...

JAz sem pa mislila, da sta se suvala ali pa da je iz postelje padel....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
5.8.2007 11:36:52   
petarda
Verjamem, da je bil šok user posted image user posted image user posted image user posted image ....a drugač se L in J veliko igrata skupaj...al se bolj vsak zase držita?

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6077
5.8.2007 12:32:13   
catja2
Zunaj se rada okrog avta lovita, potem v pesku se še kar razumeta; notri rada skupaj rišeta; ko pa so kakšne igrače ali knjigice vmes pa se obvezno skregata!!

Drugače pa eden brez drugega ne moreta... Ko npr. L nasipam v skledico kekse mi takoj reče še Kaka (Jaka) in potem ponavadi on prvo skledico odnese J, šele potem pride po svojo... PA če je kateri na drugem koncu hiše se kar hitro začneta iskati...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6078
5.8.2007 16:14:40   
petarda
to je pa lepo slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz opažam, da se petardito raje igra z večjimi otroci, kot z vrstniki...user posted image ...samo baje je to značilno za to starostno obdobje...pri dvojčkih je pa stvar razumljivo drugačna, ker sta skoz skupajuser posted image

Ej, petardito je pa danes že cel dan brez pleničke (razen za popold.spanje) in se ni NITI ENKRAT polulal na tla user posted image user posted image user posted image user posted image ...hodi na kahlico user posted image  in za svoje dejanje ne zahteva več čokoladeuser posted image user posted image user posted image ...samo neskončno navdušenje mamice in očijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...morava ploskat in skakat kot norauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
5.8.2007 17:30:09   
catja2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zgleda, da bo še en novembrček brezpleničnik user posted image

Saj se L&J tudi najraje igrata z večjimi otroki, ampak doma se pa pač skupaj igrata...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6080
5.8.2007 17:31:24   
Urša
Bravo Petardito! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
5.8.2007 19:40:04   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  petardito!

Nam pa ni uspelo user posted image  Jutri je konec počitnic za bubija, tako da bo kar lepo s pleničko šel v varstvo. Ah pa kaj, se sploh ne sekiram, po pravici povedano se niti nismo kaj trudili user posted image  Čeprav je bilo v načrtu.

Danes smo preživeli še en lep dan, bubi je bil spet ful priden. Edino zame je bilo too much hrane, bo treba kak dan pavze user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
5.8.2007 19:41:43   
*bubi*
catja, me je kar stisnilo, ko sem tvojo zgodbo brala user posted image . BTW: kdaj boste kaj v MB, mi se pa res že zelooooooooo dolgo nismo nič videli. Menda nazadnje takrat, ko so naši trije pobalini tla v Planetu Tuš pucali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
5.8.2007 19:57:47   
petarda

Nam pa ni uspelo Jutri je konec počitnic za bubija, tako da bo kar lepo s pleničko šel v varstvo. Ah pa kaj, se sploh ne sekiram, po pravici povedano se niti nismo kaj trudili Čeprav je bilo v načrtu.

Bubi saj mi smo tudi imeli v načrtu biti na dopustu malo brez pleničke, pa nam tudi ni uspelo in nam niti nebi...če nebi bili PRISILJENI ta vikend ostati doma...in za povrh še luftat rito, ker je rez grozno rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in potem eno z drugim....

Bo pa tudi petardito šel s pleničko v vrtec...ker tako daleč pa še zdaleč nismouser posted image ....pa sploh nimam zanjga nobenih spodnjih hlačk...bo treba nabavit...od 15. imam spet dopust, pa bomo potem sprobali kako stvari delujejo, ko je oblečen...Ker sedaj je bil cel dan nagec spodaj in je pač večkrat šel na kahlico...ko sem mu pa oblekla trenirko...(pa je bil brez pleničke spodaj)...se je pa itak polulal, ker je verjetno pozabil, da je nimauser posted image ....Dolga pot je še...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6084
5.8.2007 20:06:19   
petarda
Me pa zanima kakšne spalne navade bo imela Maša

Je paštetka prej napisala, da je princeska ponoči žurala, mami pa dežurala

objemčki ne delajo user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
5.8.2007 20:07:17   
*bubi*
Saj bo..... ravno danes sva bila na igralih in je prišel eno leto starejši fantek z mamico in babico. In so se ful pohvalili, da zdaj pa je že kakih 14 dni brez pleničk user posted image

Je katera za čvek danes? Moj je šel v kino, bubi je lepo sam zaspančkal, meni pa se klepeta. Spet imam pomisleke...... pa ne bi na forumu user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
5.8.2007 20:08:20   
petarda
Jutri gresta pa venuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
5.8.2007 20:10:20   
*bubi*
Aja.... danes sem naročila tisto fotoknjigico. Upam, da reklama drži in bo zastonj. Drugače pa bomo pač dali tistih 10€, da sprobamo. Na obvestilu, ki sem ga dobila po mailu, je namreč znesek dobrih 10€. Sem pa pogledala v letak in je res bila reklama user posted image

Eh, sem zbluzila zdaj....... v glavnem - komaj čakam, da vidim, kaj bo ratalo, tak al drugače user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6088
5.8.2007 20:11:09   
*bubi*
no, fino, bo lahko poročala....... in dala še ful fotk gor...... in povedala recept za ekspresni porod user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6089
5.8.2007 20:14:33   
petarda
Spet imam pomisleke...... pa ne bi na forumu

...no potem pa pridi na kafe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6090
5.8.2007 20:15:33   
petarda
prime takoj, samo petardita odložim v posteljouser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
5.8.2007 20:48:39   
NinaŠ
user posted image user posted image PC mi je crknil oz. zgleda, da še ne totalno, ker sem ga danes uspela prižgati user posted image . V četrtek se mi sploh ni štartal user posted image ... ...sem potem pred TV spila 4 Ice za Mašo user posted image ... no prejle, ko smo prišli domov iz Snovika, se je pa čudežno prižgal  user posted image - še dobro da, zdaj moram hitro pripravit fotke za razvit in oblikovat fotoknjižico user posted image , da se spet ne premisli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
5.8.2007 20:52:43   
NinaŠ
Drugače smo se imeli ful dobro, samo prijateljičina hčerka je včeraj malo zakuhala user posted image , tako da nista imeli ravno super vikenda in so danes takoj zjutraj šli domov, dol je pa prišel moj user posted image tako da smo preživeli ob bazenu še en fleten dan user posted image . Smo se pa na poti domov ustavili še na Brniku - nova razgledna ploščad je podn od podna - najatraktivnejši del - vzlet in pristanek sploh ne moreš videti.... ...glavno dolgčas, še Anžetu ni bilo zanimivo, čeprav je bilo tam en kup letal.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
5.8.2007 21:15:08   
petarda
Super Nina, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image  A kake slikice bomo tudi deležni?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6094
5.8.2007 21:25:14   
*bubi*
Super, Nina user posted image  Ja, čakamo slikice user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6095
5.8.2007 21:41:45   
ada2
lahko noč.

zgleda, da me je zagrabila delovna mrzlica.........obupno sem zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj hočemo, dopust je mimo.....

catja sem mislila danes peš do tebe priti, ko smo bili pri tašči, samo potem sem si mislila kaj pa če vas ne bo doma, telefona pa nisem imela s sabo.....no, pa drugičuser posted image

zdaj pa res lahko noč, jutri moram vstati ob 5.15 user posted image user posted image user posted image

aja, samo še to: se katera spomni pravljic: Medvedek zleze vase, Korenčkov palček, Pevsko tekmovanje zajcev na goljavi, Obtoženi volk.....?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6096
5.8.2007 21:45:25   
NinaŠ
A kake slikice bomo tudi deležni?

bodo, sam jih je en kup, tako da... ...mal bo za počakat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
5.8.2007 21:54:44   
NinaŠ
Hm, shrani.si me nekaj heca user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
5.8.2007 23:05:52   
NinaŠ
Nekaj fotk:

skok v vodo:
user posted image

plavalca:
user posted image

na igralih:
user posted image
user posted image
user posted image

na malem tobogančku (po tavelikem se je samo Anže vozil, pa ga žal nisem uspela pofotkat):
user posted image
user posted image

...eh, spet mi je shrani.si ven zabrisalo user posted image user posted image user posted image  

Najbolje, da se spat odpravim user posted image . Nočko!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
6.8.2007 1:22:27   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj so dobre fotke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ampak Tine pa nebi na cesti prepoznala...se mi zdi, da se je ful spremenila user posted image ....Anže je pa istiuser posted image ...

Je pa pogumna tvoja princeska user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz sem se ful čudila, ko so zadnjič na bazenu enega malo starejšega od naših user posted image  metali v vodo.... z rokavčki...v olimpijski...on pa vriskal od veseljauser posted image user posted image user posted image ....našega bi pobralouser posted image ...pa ne od veseljauser posted image ...

No...grem nazaj spat, sem šla samo petardita prestavit in računalnik ugasnit, ker mi je fotoknjigo pošiljalo...malo več kot urouser posted image

Lahko noč...še par uric user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?