|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
7.8.2007 11:02:26   
catja2
Stolčka oz. jabolki sta bila kupljena okrog božiča v Intersparu; imeli pa so tudi hruške... Ampak niso preveč fajn za sedeti user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
7.8.2007 11:03:47   
catja2
ohohoho se vidi da cel dopoldan pred rač. čepim, da sem novo stran uspela načeti...

Grem zdaj okrasne lončke pospravit, sem jih danes hotela vse v isto barvo prešpricati; pa mi je na polovici spreja zmanjkalo user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
7.8.2007 11:38:11   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  cuker mali!
Kaj pa če bi le lulček v zadnjem tednu zrastel? user posted image user posted image user posted image

Tako velika je videt, potem pa v lupinici drobižek mali user posted image  Pa slikica št. 5 mi ni jasna - to je sama tak glavico dvignila user posted image

Pa kar takoj ste se na kuhanje vrgli? user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
7.8.2007 11:43:48   
Anonimen
slikica št. 5 mi ni jasna - to je sama tak glavico dvignila

jap že v porodnišnici predvčerajuser posted image .

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6179
7.8.2007 11:44:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

To bo že v kratkem, ker Muser posted image nima kaj za oblečt z dolgimi rokavi.

Jaz pa komaj čakam, da boš ti rodila, da končno izvemo, kaj bo, če pupa ali pupek user posted image .

Jaz tudi bubiju pridno dolge hlače in majčke kupujem. Mislim, da ima zdaj kar fajn zalogo. V H&M sem dobila take v bistvu čisto navadne bombažne dolge hlače, srednje debele, ful mehke, različne barve, za 10€. Da ne govorim, kake hlače sem mu zadnjič kupila v Claru za 3€ user posted image  Sam po moje se je malo zmotila prodajalka. Dolge bombažne majčke pa sem tudi že po razprodajah pobrala. Še kake teniske mu nabavim. Prav toplih oblačil pa še itak ni na policah.

Zdaj pa se me naj pazi, če se bo čez noč preveč potegnil, mu bo vse premalo user posted image  Kake številke pa nosijo zdaj vaši? Jaz kupujem 92, ampak dosti znamk ima št. 86/92, pa me je strah, da mu bo prehitro premalo. Večja številka pa se mi grozno velika zdi.

Jaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
7.8.2007 11:45:56   
*bubi*
RR se je odločila, da sem dovolj napisala..... pa še 2. stavka nisem komentirala user posted image

Jaz tudi komaj čakam, kljub temu pa si ne želim že zdaj rodit. Bi bila prehuda. Si pa želim že zdaj zvedet in če bo danes ob petih luna ta prava, bomo zvedeli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
7.8.2007 11:47:04   
*bubi*
U madona, kak to glavica zraste v slabih dveh letih user posted image user posted image user posted image  Srčka sta oba!!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6182
7.8.2007 11:58:40   
Anonimen
Še 3 nove slikice souser posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6183
7.8.2007 11:59:09   
amy26
Kok sta oba srčkauser posted image  se vidi da bo M imel rad sestricouser posted image  pa roza oblačila, pri nas je zdaj tudi vsaka druga stvar roza. Se vidi da smo prej morali kupovati samo fantovska oblačila pa nevtralne barve, tako da zdej končno lahko damo gor še eno punčkasto barvo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
7.8.2007 12:01:03   
amy26
bubi, jaz Aleksu isto kupujem št. 92, zadnjič sem v Eleclerku kupila celo nekaj za tri leta, ker tam so male številke in mu je kot ulito.
Eli pa kupujem cunjice št.68 oz.74 odvisno od modela in od proizvajalca

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
7.8.2007 12:07:55   
petarda
Mam dve pripombi na slikce!!!

1....zakaj se nikjer ne vidi cimre???? user posted image user posted image user posted image

2....moja še nespočeta user posted image user posted image  se javlja za dedovanje Mašinih cunjic user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
7.8.2007 12:12:25   
Nej
user posted image user posted image user posted image  Maša in M. Joj kak sta krasna skupaj.

Zdaj si mi pa take lušte naredila. Jaz bi še enegauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
7.8.2007 12:14:13   
petarda
Zdaj si mi pa take lušte naredila. Jaz bi še enega

No...greva...zvečer v akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz že skoz iščem družbo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
7.8.2007 12:16:36   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

1....zakaj se nikjer ne vidi cimre???? user posted image user posted image user posted image

2....moja še nespočeta user posted image user posted image  se javlja za dedovanje Mašinih cunjic user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
7.8.2007 12:21:49   
*bubi*
Ja, Amy, jaz sem nekoč tudi v Leclercu kupovala. Zdaj pa čakam, da ga v MB odprejo. In res imajo manjše številke, je pa zanimivo, da to tudi piše na cotikah. Oni imajo recimo 54 cm in ne 56 user posted image .

Ti večkrat hodiš tja? BI mi nekaj pogledala? SAmo v Leclercu namreč prodajajo mako majčke na netke. One na trakce sovražim. Ampak vem, da niso vedno na zalogi. Pa če boš kdaj mimo šetala in se slučajno spomnila, te prosim, da pokukaš, če imajo št 54 in 60 (al kolko je že pri njih naslednja). Bi rabila vsake po dve, vsaj včasih so bile po 2 skupaj pakirane. Lahko samo sporočiš, bom že user posted image  tja poslala. Ker je tudi njemu odročno, čeprav dela v LJ. Še boljše pa bi bilo, če bi kar nabavila user posted image  Thanx user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
7.8.2007 12:57:18   
amy26
bubi, ni problema veš da bom pogledala če jih imajo, sem pa res pogosto tam ker večkrat kaj za Aleksa kupim, za Elo pa najraje kupujem v H&M- mu

petarda, ti kar večkratuser posted image user posted image pa se bo že prijela tudiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
7.8.2007 13:01:13   
Anonimen
Zdaj pa se me naj pazi, če se bo čez noč preveč potegnil, mu bo vse premalo

ne bi te rada strašila, ampak ko sem šla rodit je bilo M še vse skoraj preveliko. Včeraj se p'a vrnem in  opazim, da je M postal pravi bik in da mu je vse premajhno user posted image . Ne moreš verjeti.

Včeraj se mu je tako dogajalo, ko sva z Mašo prišle domov, da zvečer ni in ni mogel zaspati. danes pa ne vstati. SPloh ga zbuditi nisem mogla z nobeno finto. Potem pa vprašam, kje Maša aja, pa je bil že smeh do ušes in ves v luftu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6192
7.8.2007 13:06:33   
Anonimen
Petarda, ne rabiš cimrine slike. V ogledalo se poglej user posted image . Res, človek ne more verjeti kako ti je podobna. Jaz bi kar mamo vprašala po kakšni dvojčiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede cunjic....komot. Tole kar je imela v lupinici oblečeno: puloverček , kapico in nogavičke je pa darilo naše Ade. Je njena mami naredila user posted image user posted image user posted image .

Saj ne morem verjeti. Sva šli za 5 minut ven in kar oa 2 človeka, ki sta se v naju smela: A je fantek? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . MAša pa vsa v roza. TAk roza, da bolj ne more biti. user posted image user posted image user posted image   Glede na to, da pa je M user posted image , še vedno deklica, je torje itak vseeno. PAR IMAMOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6193
7.8.2007 13:17:56   
petarda
Tole kar je imela v lupinici oblečeno: puloverček , kapico in nogavičke je pa darilo naše Ade. Je njena mami naredila .
¸

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image ....res lepo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
7.8.2007 13:18:42   
petarda
Jaz bi kar mamo vprašala po kakšni dvojčici

pa saj zato me zanima...ker moj oči ni bil daleč od vaših krajev domauser posted image ...kaj pa če imam res kje polsestro?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
7.8.2007 13:21:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če jo bomo pa doooogo delali, pridejo pa tudi Katjine v poštev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
7.8.2007 13:21:53   
petarda
Sva šli za 5 minut ven in kar oa 2 človeka, ki sta se v naju smela: A je fantek? . MAša pa vsa v roza. TAk roza, da bolj ne more biti.

tisti, ki se po tleh valjajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
7.8.2007 13:22:12   
Anonimen

pa saj zato me zanima...ker moj oči ni bil daleč od vaših krajev domauser posted image ...kaj pa če imam res kje polsestro?user posted image

Stara je 22 let, piše se pa Smodiš. Vprašaj ga user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6198
7.8.2007 13:26:47   
Anonimen

Sva šli za 5 minut ven in kar oa 2 človeka, ki sta se v naju smela: A je fantek? . MAša pa vsa v roza. TAk roza, da bolj ne more biti.

tisti, ki se po tleh valjajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

en od teh, ko sem mu pojasnila, da je deklica še dodal: pa od prej imate tudi deklico, a ne? Bajdovej, nas ta človek vsak teden vsaj 2x vidi na kavi skupaj.user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6199
7.8.2007 13:34:32   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Stara je 22 let, piše se pa Smodiš. Vprašaj ga user posted image

moj oči je že 12 let med user posted image .......

če pa jaz pri 28 zgledam, kot ena pri 22...pol bo pa danes spet fešta na RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.