|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
6.8.2007 1:23:44   
petarda
...no tega pa nisem mogla spustituser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
6.8.2007 7:33:52   
amy26
dobro jutrouser posted image

čist sem neprespana, Ela dežurala zvečer jst pa vsa polomljena ker sem jo morala že zlo zgodaj dati k sebi v spalnico.
Tako da sem potrebna eneuser posted image  da pridem mal k sebi, pol se pa še oglasim.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6102
6.8.2007 7:55:29   
*bubi*
Dobro jutro!

Amy, zate: user posted image

Nina, brez besed sem user posted image user posted image user posted image  Tina je res pogumna princeska. Komaj čakam, da gremo z bubijem kaj na bazen, da vidim reakcijo. Na morju ni bilo šans, da bi hotel bit v globoki vodi. V svojem bazenčku pa je nazadnje začel neko junaštvo kazat user posted image , potem pa ni bilo več lepega vremena, da bi še kak napredek naredili.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6103
6.8.2007 9:16:31   
Nej
Dobro jutro!

Tina in Anže sta prav lepa in na slikah sploh ne zgleda, da je Anže 2 leti (vsaj mislimuser posted image ) starejši.

user posted image user posted image  Za Petardita, da je tako hitro kahlico pogruntal.
S tem, da se je Anej tudi zdaj kdaj pa kdaj polulal, ko je malo 'hladno' postalo in je bil oblečen. Ampak sem kar vztrajala in ga pač preoblekla ter ga opominjala oz. sama dala kdaj pa kdaj lulat. Zdaj pa spet lepo pove in smo spet že tri dni brez nesreče. Lulat pa po novem hodimo na školjko z nastavkom.

Dobro jutro Amyuser posted image .

Kdaj pa se Paštetka vrne?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
6.8.2007 12:23:09   
petarda
Kdaj pa se Paštetka vrne

Danesuser posted image

Pa user posted image user posted image user posted image  za Aneja, da tako pridno hodi na školjko. Kateri nastavek pa je to? Je v redu? Kje se ga nabavi in ceno prosimuser posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 6105
6.8.2007 12:59:39   
catja2
pa sem končno naročila brezplačno fotoknjigo za L&J in eno dražjo verzijo za ata (abraham) user posted image

Sedaj pa čakam, da mi pride sosed nov računalnik naštela in čakam...in čakam... pa ga ni... ker je verjetno kje zabluzil user posted image

Popoldne pa gremo v nakup: rezervni del za avto user posted image ; pa seveda čevlji in cote za naša 2 malčka, ki sta vse prerasla user posted image

Ada včeraj nas verjetno ne bi našla doma, ker smo bili dopoldan v Q; popoldan pa na roj. dnevu!!!
Ampak ob prvi priložnosti pa res pridi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
6.8.2007 13:00:56   
catja2
moj je v BC kupil tapiciran nastavek za školjko; ki je bil precej drag; jaz pa sem imela namen kupiti nastavek v Merkurju, kjer stane ca. 2€!!!!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
6.8.2007 13:03:12   
catja2
Naty, Naty, Naty,..........kje si?????????????????????????????

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6108
6.8.2007 13:14:47   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kateri nastavek pa je to? Je v redu? Kje se ga nabavi in ceno prosimuser posted image

Tak je kot kahlica le, da nima podna, ima luknjo.
Kupljen v Pikapolonici, cena okoli 5 EUR.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
6.8.2007 13:22:05   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Na morjuuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
6.8.2007 13:22:28   
petarda
Hvala za info za nastavke...bomo šli mal pogledatuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
6.8.2007 13:34:39   
tincci
Punce, kak nasvet rabim.

Šli bi nekam za 3 noči, APP z malo kuhinjo, terasa, po možnosti ločena spalnica. Ful sem razmišljala o Rogli, ampak tam je bolj hladno in to imamo že v naših hribih, z Bohinjem je enako. Pa sprehode rabimo. IDEJE?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
6.8.2007 13:43:06   
Anonimen
NinaŠ, midva sva bila prejle na Brniku (no, letaliscu Jozeta Pucnika Ljubljana user posted image  - na ploscadi se krasno vidi pristajanje in vzletanje letal, ce sedis notri v zaprtem delu lokala - tamale itak lahko das na okensko polico in se krasno vse vidi. Pa se klima je noter (in extra pocasni zaposleni, pa drago je ful - zala z okusi 1,80€).

Sem mogla tole napisat, ker sem ravno tvoj post prebrala, preden sva sla in sem bila vsa razocarana, dokler nisva bila tam user posted image  Pa se ujela sva taprav timing, ko letala samo vzletajo in pristajajo.

LP

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6113
6.8.2007 13:48:48   
petarda
Šli bi nekam za 3 noči

Kdaj pa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
6.8.2007 13:50:25   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Punce, kak nasvet rabim.

Šli bi nekam za 3 noči, APP z malo kuhinjo, terasa, po možnosti ločena spalnica. Ful sem razmišljala o Rogli, ampak tam je bolj hladno in to imamo že v naših hribih, z Bohinjem je enako. Pa sprehode rabimo. IDEJE?

Kaj pa Kranjska Gora? Jaz sem bila lani z Zaro, ful imaš možnosti za sprehode, asfaltirano kolesarsko stezo, greš lahko z rolerji ali kolesom, hotel z bazenom za kopanje ...

Glede nastanitve vprašaj NinoŠ, saj je tam v bližini doma user posted image .

Lp, petja

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6115
6.8.2007 13:55:23   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: catja2

Na morjuuser posted image

Ahaaaaaaa jaz sem pa mislila, da je že doma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
6.8.2007 13:58:42   
catja2
A mogoče ve katera kako dolgo se voziš iz MB do Dunaja (vsaj približen čas)???

Bi mogoče šli tja pa ne vem ali bi bilo pametno iti za en dan...user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
6.8.2007 14:02:39   
tincci
konc avg/zač sept

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
6.8.2007 14:18:18   
petarda
pa bi te mikalo morje? Naša soseda v Karlobagu oddaja apartmaje...mislim, da zdaj pride 40 EUR...verjetno v začetku sept. tudi manj...kar soliden apartma s kuhinjo in veliko teraso...

zrak in voda sta najbolj čista na jadranu...plaža kar v redu in blizu...in v začetku sept. napol prazna...sprehodi pa...hm...malo ob obali, drugače pa ogromno pešpoti na velebitu- ...(20 minut vožnje).

Če ne najdeš nič primernejšega lahko vprašam, če bo imela kaj prosto.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6119
6.8.2007 14:31:29   
Anonimen
aloha, mi smo doma user posted image user posted image user posted image user posted image . MAša je za pojest user posted image . MAx pa pravi cuker do nje. Ji je že vse vragolije pokazal. user posted image

KAj več pa napišem, ko bo čas. user posted image

Pa ne zamerit, če vsega ne preberem za nazaj user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6120
6.8.2007 14:34:56   
NinaŠ
Paštetka user posted image . Zdaj pa hitro pofotkaj bratca in sestrico, smo vse željne ogleda tvojih cukrčkov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6121
6.8.2007 14:35:53   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petja

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Punce, kak nasvet rabim.

Kaj pa Kranjska Gora? Jaz sem bila lani z Zaro, ful imaš možnosti za sprehode, asfaltirano kolesarsko stezo, greš lahko z rolerji ali kolesom, hotel z bazenom za kopanje ...

Glede nastanitve vprašaj NinoŠ, saj je tam v bližini doma user posted image .

Če bi radi na toplo, Kr.Gora odpade - no tu je približno tako kot na Rakitni user posted image

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
6.8.2007 14:36:05   
*bubi*
WB, paštetka! No, če ne boš brala nazaj, ap ti še 1x napišem: HOČEMO SLIKICE!!! user posted image user posted image user posted image

In recept za ultra hiter porod user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
6.8.2007 14:40:13   
*bubi*
A mogoče ve katera kako dolgo se voziš iz MB do Dunaja (vsaj približen čas)???

Na AMZS strani piše, da je MB-Dunaj 255 km. PA ves čas je AC, tako da je verjetno dobri 2 uri. 

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6124
6.8.2007 15:18:06   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Paštetka user posted image . Zdaj pa hitro pofotkaj bratca in sestrico, smo vse željne ogleda tvojih cukrčkov user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.