|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.8.2007 11:26:46   
rumba
siskamiska, user posted image user posted image user posted image . Niti ne misli na to, da ti bo zmanjkalo mleka! Počivaj, kadarkoli utegneš in se se sekirati. Saj bo minilo. No, tako se jaz tolažim. Samo ti rabiš najmanj dvojno tolažbo.user posted image
Julija je še vedno v Mullerjevih planicah in bo tako še vse, dokler ne neha nonstop sračkat. Ja, se pa spomnim, da je tudi Hana imela ritko višje od glave. Sem ji pa potlej zaradi bruhanja in polivanja dvignila vzglavje in sta bili ubiti dve muhi na en mah.
Jaz sem jih dala malo manj v sušilca, pa so se lepo posušile. Če pa kdaj ni ratalo, pa na sonček ali pa še naprej v sušilca za pol ure.

Julija še vedno spi!user posted image  V košku, da ne bo pomote.user posted image  Že.... 40min.user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 551
3.8.2007 11:40:33   
Freycha
waw rumba... čestitke za Juijo. BTW me zanima, pa ne morem, da ne bi vprašala: a je Juliji ime Julija, ker je rojena julija, al bi dobila tako ime, tudi če bi bila rojena recimo marca?

šiškamiška, kot je rumba rekla: ne razmišljat o tem, da ti bo mleka zmanjkalo. Pri mleku moraš imeti full pozitiven odnos do mleka če hočeš, da se dela. In čeprav se čudno sliši, kar verjamem v to.... vsaj pri meni je delovalo. Pa ne daj sedaj toliko na gospodinjstvo ampak čimveč počivaj, ko lahko (no, kdo to pravi hehehehe - sama pa tudi ne znam izklopiti)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 552
3.8.2007 11:43:03   
Freycha
sam smo pa res mi ene prave čvekeuser posted image user posted image  Junijke smo prehitele za 10. strani, še 7. strani nam pa manjka do majčicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.8.2007 11:47:16   
siskamiska
dejmo hitr neumnosti pisat da jih bomo prehitele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene, sm že boljše volje

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.8.2007 11:51:16   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

waw rumba... čestitke za Juijo. BTW me zanima, pa ne morem, da ne bi vprašala: a je Juliji ime Julija, ker je rojena julija, al bi dobila tako ime, tudi če bi bila rojena recimo marca?

Evo, še vedno spi! C,c,c,c... Ponoči pa ne gre brez dojenja na najmanj dve uri. Sedaj pa se je nazadnje dojila ob devetih.
user posted image user posted image user posted image  Midva sva imela na koncu v igri dve imeni Julija ali Zarja. Meni sta obe isto lepi, pa je izbral mož. Rodila se je devet do dvanajstih sredi dneva na sončen dan, pa je rekel user posted image , da Zarja pa že ne more biti. (razen če bi se rodila zgodaj zjutraj ali zvečer). Jaz pa v smeh v porodni. OK. Tudi prav. Ne, nič ni povezano z mesecem julij, čeprav sem nato študirala, da bi bilo prav fajn, če bi prej nosila majčko "prihajam julija", ker bi bila fino dvoumna: meseca julija ali deklica Julija.user posted image  Sicer pa če sem iskrena, skorajda nisem razmišljala o deklici, ker sem imela ful filing, da bo Kristjan.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.8.2007 11:52:36   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

dejmo hitr neumnosti pisat da jih bomo prehitele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene, sm že boljše volje

user posted image user posted image user posted image
Jaz imam tudi še zgleda neki cajta.user posted image user posted image user posted image
Sicer bi lahko dala plenice prat, a je to neštetokrat boljši.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 556
3.8.2007 11:53:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Rumba in Zvesta, imam težavo glede racmank in sicer ko stlačim Domna notri ima ritko višje od glaveuser posted image , in to v rumenega racmana. A je pri vama enako al delam kaj narobe?
Davidu je pa še pamperska 1 prevelika, kaj šele racmankauser posted image .
Pa še nekaj - sušim jih v sušilcu in se mi ne posušijo do koncauser posted image , vedno jih moram dati še malo na stojalo. Se vama dogaja isto??

siskamiska...pri nas je isto.... in pri visoki riti in pri sušenju

Neposredna povezava do sporočila: 557
3.8.2007 11:57:11   
rumba
Jao, zdaj se mi je pazačel nabirat pritisk v joškah in že ven teče. Ma, ne smem niti pomisliti, da je že cajt za dojenje. Baloni so že v akciji. A se vam tudi to dogaja? Najbolj noro pa je, ko sem kje zunaj, pa se to zgodi. Namreč, ne nosim blazinic, ker imam preveč občutljive bradavice, pa se moram ustaviti, spustiti voziček in primit za joške. Madona izgleda debilno.user posted image user posted image user posted image

Evo, konc luštnega. Jok. Grem v akcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.8.2007 11:57:48   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image
Jaz imam tudi še zgleda neki cajta.user posted image user posted image user posted image
Sicer bi lahko dala plenice prat, a je to neštetokrat boljši.user posted image

šiškamiška me veseli, da si boljše volje user posted image user posted image user posted image

joj, jaz bi morala likat, pa se tolažim s tem, da se bo Dita vsak čas zbudila (to se že eno uro tolažim user posted image ), pa bom potem šla likat, ko jo spet podojim.

Punce, kdaj se tile naše pijavke začnejo na daljše obdobje dojiti? Da recimo vmes mine 3 ali 4 ure, pa ne slučajno, ampak da je potreba po hranjenju manjša? Jaz bi tudi kdaj šla kam za dlje z njo ven, pa imam probleme, da ne znam dojiti drugače, kot ležeuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.8.2007 12:00:54   
Freycha
Rumba, jaz puščam za sabo sledi če nimam modrca non stop gor, pa blazinice notri. Da ne govorim o majicah, da so mokre, kot bi se polila.......

evo, moja se je zbudila.. šibam tudi jaz!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.8.2007 12:01:55   
siskamiska
Zvesta verjetno je glede visoke ritke normalno, ker so plenice res debele otročki pa miceni. Saj bodo še zrasli user posted image user posted image user posted image

Glede sušenja me pa res pošteno moti ker imava ful majhno stanovanje in res nimam veselja še štenderja postavljat da se komaj mimo pride user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.8.2007 12:05:57   
siskamiska
No punce mleka zgleda da še ne bo zmanjkalo, se si ga šla pumpat da prečekiram koliko ga je in ga je priteklo ven 190ml user posted image
Še je upanje za nas - čeprav se mi zdi da joške ne zmorejo več pridelat kolikor tamaledva ponucata vsake 3 ureuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
3.8.2007 12:27:14   
rumba
Ne morem verjeti. Najedla se je v 20minutah in sedaj spi kot ubita.user posted image  Joj, ko bi lahko fotokopirala ta vzorec in ga nonstop ponavljala.user posted image
siskamiska, user posted image , ti si pa ful napumpala. Ni se še za bati, ne. Pa je tudi not kaj ostalo, da se bosta še fanta potešila in ne samo tvoja radovednost?user posted image user posted image user posted image

Freycha, po moje bomo ful time dojilje, dokler ne začnemo dodajati goste hrane. Pol bomo pa ful time kuharice.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
3.8.2007 12:35:23   
siskamiska
Rumba spumpala sem vse ker jima bom dala po flaši - sej je vseen , moj mleko bosta dobila - to je važno. Sej to da to ni velik mleka ker sta 2 - komaj zadostuje za obrok. Sploh se ne upam zračunat koliko mleka pridelam v celem dnevu ker me bojo hotli v mlekarnah za sponzorjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.8.2007 13:03:29   
Freycha
rumba, to že, da bomo full time dojilje.... ampak kdaj začnejo bolj poredko jesti? Sedaj se recimo hranijo na 2. uri (približno), kdaj se pa začnejo na recimo 4 ali 5 ur dojiti? A sploh se, al se stalno (do uvedbe goste hrane) dojijo na približno dve uri?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
3.8.2007 13:17:08   
Ajvy
sem od zdravnika, sem fasala gnojno angino, sem dobila antibiotike, upam da bomo zdejle lahko nadaljevali z našim dojenjem, ker je že kar mau kriza.. danes ponoči sem si spumpala mleko, me je tak joškovje bolelo da nisem mogla zaspat, potem pa je naša pikica že od petih budna- tečkano vremenska...
Sedaj že pol urice spi, tako da je meni le uspelo nekaj v usta pobasat.... grem še dat cunjice njene prat, potem pa ležat in seveda spumpat si mleko, saj je med pregledom dobila umetn mlek, jst mam pa zdej čist poln jošk...

Mam eno vprašanje, a katera shranjuje svoje mleko v zamrzovalniku???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.8.2007 13:42:01   
siskamiska
Ajvy želim ti da se čim prej pozdraviš in ohraniš mleko user posted image user posted image

Freycha jaz tud čakam dan ko bosta začela bolj na redko jest user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.8.2007 13:48:58   
rumba
Freycha, moja dva se nista nikoli bolj poredko dojila.user posted image  Šele z gosto hrano so se obroki razredčili. Upam, da bo pri vas kaj prej, ker naši niso ravno "po knjigi". user posted image
Ajvy, držim pesti, da se čimprej pozdraviš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 568
3.8.2007 14:11:49   
*maja
O madonca ste pridne čveke user posted image , da vam sfolga takole čvekat. Jaz sem srečna, če si lahko pol urce vzamem brez pumpanja mleka, previjanja in podobnih stvari user posted image . No ni še za obupat bom tud jaz nadoknadila tole čvekanje user posted image .
Naša pupa je na cca. 3 ure pa kot kaže je ena redkih, kaj ve vse dojite na 2 uri al kako user posted image ?

No punce kdaj gremo na en skupinski kofe in sladoled z našimi mulčki, kaj bova midve s Siskomisko same okoli hodile user posted image  , opa sorry Rumba se je tudi najavila zraven kaj ne user posted image ...?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.8.2007 14:14:55   
siskamiska
*Maja počas si bomo mogle kar kak lokal rezervirat če bomo vse uletele z vozički. Saj si vidla zadnjč kako je blo , pa sva bile samo midve user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.8.2007 14:16:14   
*maja
Ja sej zdaj ko je še toplo ni panike, ko smo lahko zunaj, potem v hladnejših mesecih bojo pa rezervacije za vozičkarje padale user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 571
3.8.2007 14:30:33   
rumba
*maja in siskamiska, dajmo se zmenit za kak čvek še pred morjem, a? Naslednji teden bo spet lep, tako da bi šlo. Jaz se vama prilagodim, kdaj vama bolj ustreza. user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.8.2007 14:30:59   
Freycha
Ajvy, jaz mleko v zmrzovalnik tlačim. Zakaj te to zanima?

joj, jaz sem pa tako pridna.. sem vse plenice zlikala user posted image  sicer sem jih tako na hitri način - sem jih zložila, pa samo polikala na obeh straneh, ampak bolje išta nego ništa.

Pišuka, spet je čišča nekaj naokoli prišla..... sej ni močna, ampak le toliko, da me jezi.

Naša pa že cele pol ure leži v ležalničku in čisto nič ne joka, ne razburja se ne... celo napenja jo, pa se ne dere pa je cel čas zbujena user posted image user posted image user posted image  to pa je napredek!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.8.2007 14:36:38   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

*maja in siskamiska, dajmo se zmenit za kak čvek še pred morjem, a? Naslednji teden bo spet lep, tako da bi šlo. Jaz se vama prilagodim, kdaj vama bolj ustreza. user posted image user posted image

Meni je vseeno kdaj, samo da vaju opozorim mi pridemo kar skupinsko user posted image  imam vso mularijo doma in to cel mesec, tako da pripeljem tutto completo user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 574
3.8.2007 14:43:16   
siskamiska
Men je tudi vseeno kdaj se dobimo, lahko dopoldne, lahko popoldne.......lahko ponoči user posted image . sej Rumba vem zakaj hočeš da se dobimo - da mi bosta z Majo delale lušte glede morja user posted image .
Meni osebno bi blo najlažje da se tisti dan ko se bomo dobile zjutraj zmenimo za uro da bom mela tamaledva zrihtana, če se strinjata. Vidve pa določita dan.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?