|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.8.2007 19:43:23   
*bubi*
Čeeeer! user posted image

Kje pa ste?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6026
3.8.2007 19:52:51   
Urša
Ful luštno, bubi! Me je čisto raznežilo!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6027
3.8.2007 20:02:12   
*bubi*
Jaz sem se tudi takoj zagledala v njo, ko sem jo videla v Toysovem katalogu. Potem sem se sicer že prepričala, da je ne rabimo, nazadnje pa je kar sama padla v voziček v Toysu user posted image

Pa sploh nisem vedela do zdaj, da jo na Sončku tudi imajo. Samo s ceno malo pretiravajo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6028
3.8.2007 20:23:23   
petarda
Mi smo jutri cel dan fraj, v nedeljo popoldan pa se odpravljamo k pradedku na RD.

Popoldan je pa...kdajuser posted image ...ob 14., 15.user posted image ...mam občutek, da se bomo ravno zgrešili....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6029
3.8.2007 20:28:37   
*bubi*
V tem primeru bo popoldan, ko bubi vstane. Ampak ni šans, da se zgrešimo!!! Kaj boste pa dopoldan delali?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6030
3.8.2007 20:31:53   
*bubi*
Glede na to, da boste na Ptuju prespali..... kaj pa če bi naredili eno tako mini srečanje nekje tam? Samo bi morale tudi Ada, catja, nej,... obljubit, da pridejo. Naty pa ne vem, če bo že doma v nedeljo user posted image

No, ker mi gremo na RD bolj v tisti konec, nekje na pol poti med Ptujem in MB, tak da nam ne bi bilo ful odročno. Bubi bi pa moral pač v avtu spat. Pa user posted image  bi morala prepričat, da se je kot očka novembrčka dolžan udeleževat srečanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6031
3.8.2007 20:33:02   
petarda
Malo se bomo po Ptuju potepaliuser posted image ....bomo videli kako bodo stekle zadeve...nič na silo....mamo telefone pa se slišimouser posted image ...Težko zdaj rečem, ker nimam niti predstave koliko je od Ptuja do Mb user posted image ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6032
3.8.2007 20:33:44   
amy26
bubi, zelo lep košekuser posted image  kar se vozička zadeva tudi jaz sem si želela novega, no pa še vedno si ga želim, sam mojmu se zdi brezveze ga kupovati, saj imamo dva seveda že zdelana od Aleksa, tako da zaenkrat še nič ne bo razen če bo res kje kak ugoden voziček in mi bo všeč, pol ga ne bom spraševala in ga bom kar kupilauser posted image

petarda a ti pa jutri kar na Štajersko, ja super, pa fajn se načvekajte

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6033
3.8.2007 20:34:36   
petarda
Pa bi morala prepričat, da se je kot očka novembrčka dolžan udeleževat srečanj

Nekak tak kot jaz mojega user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaaaa to bi bilo super, če bi se vse dobile na enem koncuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6034
3.8.2007 20:36:27   
*bubi*
koliko je od Ptuja do Mb ...

Niti ne tak malo, sploh če je gužva na cesti. Da bi se sem in tja vozili, je verjetno res malo preveč.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6035
3.8.2007 20:37:46   
*bubi*
Razen če se že v jutri v MB ustavite. To bi bilo super!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6036
3.8.2007 20:38:28   
*bubi*
Aaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kak si ti s službo čez vikend?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6037
3.8.2007 20:57:52   
petarda
No...zjutraj še pogledam preden odrinemo, če je kaj novega...od Nej številke pa nimamuser posted image ...Ada a jo lahko ti kontaktiraš, če je za kak kafeuser posted image

imejte se...in Lahko nočuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6038
3.8.2007 21:13:39   
*bubi*
Kam zdaj greš?

Dajte si splanirat, sa pridete jutri v MB. Al pa v nedeljo dopoldan.

Drugače pa se slišimo sproti!

Lahko noč! Meni tudi ni več pred računalnikom za bit....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6039
3.8.2007 21:25:35   
petarda
user posted image ...na spletni strani Ptuja je napisano, da je DANES Ptujska noč...Vlado kalember...user posted image

Bubi...jutri ne bo šlo, ker smo se že najavili pri mojih sorodnikih...in bi potem delali prevelik ovinek....se slišimo...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6040
4.8.2007 6:11:40   
ada2
jutro
samo na hitro:
čez vikend ne delam, grem pa zdaj na priprave na Ptuj. Petarda: ko prispete na Ptuj me takoj pokliči, ker če bom še tam, se lahko dobimo in dogovorimo za srečanje. zvečer pa imamo mi namen v mb v kino gledat simpsonove - Nuši že 100 let obljubljamo kino in ravno danes je taka krasna priložnost, za naprej spet ne vem kako bom delala in.....no, v nedeljo smo fraj, saj srečanje bi itak bilo v nedeljo, ne?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6041
4.8.2007 6:13:07   
ada2
aja, od Ptuja do Mb je isto kot od Ptuja do Ormoža - 25 km, s tem, da je cesta Ptuj - Mb veliko bolj prometna, razen, če greš čez Vurberk.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6042
4.8.2007 8:28:30   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6043
4.8.2007 8:40:43   
petarda
Nič ne bo z našim izletomuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Petardito je imel zvečer malce povišano temperaturo, ponoči pa je bil fuuuul vroč....zdaj je dobre volje, poje, se igra, barva slikice...ampak je še vedno temp. 38 tak, da mi zdrava pamet ne pusti ga matrat.user posted image ...verjetno so zobki, ker mu je včeraj tista trojkica, ki jo že taaaaaaaaakoooooooooo dolgo čakamo orng pogledala ven...samo vseeno...si ne upam riskirat, ker smo si zadali kar naporen izlet. Drage moje...vidimo se prvo soboto, ko bo burja, petardito pa brez vročineuser posted image user posted image user posted image ....pa tako sem si želela it mal na potepuser posted image ....

Ah....glavno, da bi bilo z njim vse v redu....tako pač je, ko imaš otroke...vedno zbolijo ob nepravem trenutkuuser posted image ....s tem, da itak nikoli ne bi bil praviuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Imejte lep dan...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6044
4.8.2007 9:27:06   
Urša
Ojoj, Petardito, ti pa jo rad mamici zagodeš! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6045
4.8.2007 9:53:43   
catja2
mi smo pa mislili iti na Roglo in po dooooooooolgem času imeti eno nedeljo zase; potem pa se je včeraj nekaj na avtu pokvarilo in ne bo nič z izletom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej nas spet čaka delovna nedelja user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6046
4.8.2007 10:58:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

mi smo pa mislili iti na Roglo in po dooooooooolgem času imeti eno nedeljo zase; potem pa se je včeraj nekaj na avtu pokvarilo in ne bo nič z izletom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej nas spet čaka delovna nedelja user posted image

user posted image user posted image user posted image maš pa vsaj zdrave otrokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6047
4.8.2007 11:00:53   
petarda
Paštetka pije kavico, rešuje križanke, bere trač revije...user posted image user posted image user posted image user posted image  M je pridna in lušna kot cuker, ne moreta se nagledati ena drugeuser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6048
4.8.2007 11:36:03   
Urša
ne moreta se nagledati ena druge

Kako lepo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6049
4.8.2007 12:34:09   
catja2
PEtarda ne morem ti povedati, kako sem hvaležna, da imam zdrava malčka; zato pa me je že strah pregleda , ki ga imamo 21.8 v MB; da ne bi bilo spet kaj narobe...

Kdaj pa PAštetka in Muser posted image  potujeta domov????

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?