|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
4.8.2007 15:51:22   
*bubi*
joj, petarda, pa ne no! user posted image  Jaz pa sem ravno prišla pogledat, kdaj se jutri pri Adi dobimo user posted image

Pa kdaj drugič, zdravje naših otrok je res najpomembnejše. Jaz tudi ne bi mogla bubija mučit z dolgo vožno.

Nič, gremo mi še malo ven, cel dopoldan sva bila na sprehodu in sem bila tak zmatrana, da sem kar z bubijem zaspala. Na morju sem ful hodila in sem se odločila, da malo vzdržujem tempo, drugače bo potem kriza.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
4.8.2007 18:59:22   
Urša
Mi pa že odštevamo dneve do našega dopusta-še 9! user posted image  Gremo pa na Krf, smo dobili en super last minute.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
4.8.2007 19:09:33   
petarda
Ooo Urša superuser posted image user posted image user posted image ...a izdaš kje je ta super last minuteuser posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
4.8.2007 19:10:31   
petarda
Pa paštetka vas pozdravljauser posted image ....moram še avgustovke pozdravit...upam, da jih bom našlauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6054
4.8.2007 19:32:26   
*bubi*
Waw, bravo Urša user posted image .

Petarda, pozdravi paštetko nazaj. user posted image  Je petardito kaj boljše?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
4.8.2007 19:38:46   
Urša
Eno majhno mestece, družinski hotel z apartmaji, super za otroke.... Pomoje bo res fajn, ker bomo čisto ob plaži! user posted image  Gremo pa z letalom, kar je strah in trepet mojega user posted image , ampak bo že kakšno pivce za živce ruknu!user posted image user posted image user posted image  V glavnem, da poskrbi za kufre, jaz bom že za oba otroka. user posted image  Pride pa letalo in namestitev z zajtrkom 269 EUR na osebo plus taksa, Jaka ima gratis, Nika pa plača pavšal za letalo.

user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
4.8.2007 19:41:09   
*bubi*
Iiiiiiiiiiiii. Upam, da boste imeli znosno vreme user posted image  Pa da bo res tak lepo, kontakte pa le spravi, bodo še komu prav prišli. Kaj pa ostala hrana, je možnost v tem hotelu ali boste morali ven hodit? Kaj pa prevoz iz letališča do hotela?

je pa videt res čisto na plaži user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
4.8.2007 19:41:54   
Urša
Aja, sem pozabla povedat, da sem bila skoraj prepozna z rezervacijo-namreč dobili smo zadnje 3 sedeže na letalu in zadnjo sobo v tem hotelu! user posted image user posted image user posted image  Potem nam je že usojeno!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
4.8.2007 19:42:48   
Urša
Upam, da boste imeli znosno vreme

Upam da res. Ta teden je bilo čez dan 28 stopinj.user posted image  Ravno prav!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
4.8.2007 19:46:17   
Urša
Kaj pa ostala hrana, je možnost v tem hotelu ali boste morali ven hodit? Kaj pa prevoz iz letališča do hotela?

Sicer bomo imeli majhno kuhinjo (bo prav prišla za kakšen čokolino), ampak je v bližini hotela precej restavracij, tako da bomo hodili kar tja jest. Prevoz od letališča pa je organiziran s strani agencije, že v ceni.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
4.8.2007 20:34:30   
petarda
Urša, če bo res tko fajn, kot zgleda, si moraš pa ta kontakt res spravituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
4.8.2007 20:47:14   
*bubi*
Gremo drugo leto skupaj? Z dvema novembrčkoma in dvema dojenčkoma? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
4.8.2007 20:51:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Gremo drugo leto skupaj? Z dvema novembrčkoma in dvema dojenčkoma? user posted image

naš bo še premajhenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6063
4.8.2007 21:05:17   
petarda
No...kar pestro je bilo danes...zjutraj sva šla s petarditom k zdravniku, ker me je mal zaskrbela ta vročina, pa rito ma že več kot teden ful rdečo, pa sem mazala s praško pasto, b-pantenom...in ni nič pomagalo...Pa še rekel je, da ga ušesek boli in sem ga šla raje pokazat, kot da bi čakala in potem šla v ponedeljek iz dopusta na bolniškouser posted image ...

No...in pridemo tam..in jaz rečem, da je rekel zjutraj, da ga ušesek boli in da ne vem, če je res....in ga tam vprašam še enkrat...povej teti kaj te boli...in reče NOSEK user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image  

In ga pregleda in je ugotovila, da ima en ušesek res malce vnet, pa grlo (še vedno verjetno..ker ga je imel, že predno smo šli na morje..)...ritka je pa rdeča od glivic, ki so se verjetno preselile iz ust (grla)...dala mi je antibiotik za grlo in ušesek in daktarin..za ritko in usta...čez dan je bil super, le malce vroč..zdaj zvečer pa spet kar dost vročuser posted image ...upam, da se čimprej pozdraviuser posted image

Sva pa cel dan luftala rito in izkoristila to še za odvajanje od plenic...celo stanovanje imam polulanouser posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kak je to težko dopovedat...pa na kahlico sploh noče ituser posted image ....in najprej sem mu govorila, da tako se pa ne sme...lulat po stanovanju in tako...naj gre lulat na kahlico ali v školjko..pa bo mamica vesela, ponosna in oh in sploh in bo dala čokoladouser posted image user posted image user posted image ...pol sem bila že jezna, ko se je polulal....no...in pozno popoldne je potem rekel...mami na školjko...luka lulaluser posted image user posted image user posted image user posted image ....in ga nesem že ene 500 tič...in je res lulal...in sam sebe gleda kak lula in reče....mami...zdaj pa lukatu čokolado dajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...in jo je dobil....pa pustila sem mu, da je vodo potegnil za sabo in je bil čist navdušenuser posted image user posted image user posted image  (to je nasvet od podgurkeuser posted image )...no in potem je bil še kaki dve uri odvit...in vmes šel kar ene petkrat na školjko lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še ene 10 krat kao lulatuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Ah...saj bo....user posted image  jutri bo itak spet cel dan doma in razvit in bomo imeli časuser posted image ....

Aja...pa zlikala sem vmes pol gore perila...polovica me še čakauser posted image ....

Aja...pa moj user posted image ...me je tolk razuser posted image , da itak škoda besed.user posted image ...

ajdi....grem zdaj še nad drugo polovico....user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
4.8.2007 21:49:32   
catja2
PEtarda jaz sem že končala z likanjem user posted image

Ko sta popoldan malčka zaspala sem hitro mislila zlikati in pograbim likalnik in voda se je kar vlila iz njega user posted image

Potem je moj rekel, da se verjetno tak ne bo dal popraviti in potem sem letela po nov likalnik user posted image

Naj povem, da mi je v zadnjem tednu računalnik že 100x zaštekal; printer je crknil; avto se mi je pošteno pokvaril in danes še likalnik...

Sedaj čakam, da še pralni stroj gre k user posted image  in potem bomo vse kar prej nismo kupili, kupili sedaj... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
4.8.2007 21:53:10   
catja2
Pa z našim L tudi ni vse v redu; zadnje čase čisto malo poje, najbolj se mi zdi, da mu paše kruh!

PA ves dan si tišči roke v usta in je siten tak da mislim, da mu 5ke rastejo... Da ne govorim, da se ponoči tudi pogosto zbuja...user posted image

Zgleda da so trenutno za Lukce slabi časi... user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
4.8.2007 22:01:50   
Urša
Petarda, vi pa imate dogodivščine okrog lužic!user posted image user posted image user posted image  Jst sm tud kakce tako za njim pobirala, ne samo lužic. Mi je prej povedal, da bo kakal in šel iskat kahlico pa si plenico slačit, pa je bila seveda že prej polna. user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
4.8.2007 22:41:22   
tincci
A je petarda tudi user posted image ???

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
4.8.2007 22:48:01   
Urša
A je petarda tudi ???

Dela na tem. user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat naj še ne bi bila. Bo pa kmal!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
4.8.2007 23:41:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

A je petarda tudi ???

Dela na tem. user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat naj še ne bi bila. Bo pa kmal!

Iz tega PC-ja v božja ušesauser posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
4.8.2007 23:46:23   
petarda
Evo...končala sem za danesuser posted image ...ampak mi je še ostalouser posted image ...pa kolk cunj mamo pri naši bajti user posted image user posted image user posted image user posted image ...šele ko jih imaš tko na kup speglane vidiš, kolk je vsega preveč user posted image user posted image user posted image user posted image ....Sem pa zdaj gledala tv zraven, ker je moj glih gledal en film....in prišla do spoznanja, da koristneje čas preživim tukajuser posted image , kot pa ob gledanju enega butastega filma, kjer na koncu pogruntaš, da te že od začetka nategujejouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
4.8.2007 23:49:56   
petarda
Catja nekaj podobnega kot pri vašem L se dogaja tudi pri našem...upam, da bodo petice kmalu zunaj, da ne bodo naši malčki tolk trpeli user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
5.8.2007 8:32:33   
Urša
Zakaj moramo mi VSAK dan vstat točno ob 6.00? user posted image  Tega  še vedno ne razumem. user posted image

šele ko jih imaš tko na kup speglane vidiš, kolk je vsega preveč

Ja, to pa je res, sploh otroških. user posted image  Po nepotrebnem! Pa kar še kupujemo!user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
5.8.2007 9:04:48   
petarda
Zakaj moramo mi VSAK dan vstat točno ob 6.00? Tega še vedno ne razumem.

Ko boš dojela, pa še men zaupajuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ista ura, raje malce prej, res redko pozneje user posted image user posted image user posted image ...

Me pa zanima kakšne spalne navade bo imela Mašauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6074
5.8.2007 9:06:39   
petarda
Dobro juuuuutrooooooooouser posted image

Petardito je ponoči spet kuhal, zdaj pa spet brez posebnosti, razen z malo višjo temperaturouser posted image .....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?