|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.8.2007 13:20:33   
*bubi*
je pa užival, ko je gledal svoja strica kak se podita po toboganih

Svoja strica al svojo mamico? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6001
3.8.2007 13:21:40   
*bubi*
Petarda, čestitke za 6000. objavo user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
3.8.2007 13:23:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

je pa užival, ko je gledal svoja strica kak se podita po toboganih

Svoja strica al svojo mamico? user posted image user posted image user posted image

vse tri user posted image user posted image user posted image user posted image ....sam jaz sem zreducirala na minimalno, ker sem hotela stričke poslikat user posted image , da bodo imeli za spomin...moj lubi pa ni mogel petardita čuvat, pa še s fotoaparatom okrog skakat nonstop in nas lovituser posted image ...že itak je bil ful v pomoč user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6003
3.8.2007 13:25:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, čestitke za 6000. objavo user posted image  

Hvala user posted image ...sploh opazila nisemuser posted image ...ti si se pa ziher hotla zagrebst, ne? user posted image user posted image user posted image ....

Nič...grem zdaj kosilo dokončat, da se ne bo petardito prej zbudiluser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6004
3.8.2007 13:26:32   
petarda
A ptujska noč je tudi podnevi?user posted image ....

...glede na vreme...in napovedano burjo jutri...se pa mogoče res na S odpravimouser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
3.8.2007 13:29:17   
catja2
Ada sem zdaj tvoj mail brala in so se mi solze kar vlile...user posted image

Čisto sem razumela tvoj strah, paniko, bolečino...

Petarda saj ne, da vedno piješ, ampak pazi da ne bo ravno takrat tisti datum za pupo narediti, ko boš ti v šusu in boš pozabila user posted image

Tudi mi smo zapečateni za še 14 let; ampak se bojim, da bo čez 10 let obrok že kakšnik 1.000€, če bo tak naprej šlo... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6006
3.8.2007 13:29:53   
*bubi*
Jaz sem danes spet zapravljala user posted image . Samo v H&M-u sem 65€ pustila user posted image . Na otroškem oddelku, za user posted image  nimajo noč pametnega. Oz. res ne rabim in se mi ne da niti trudit, da bi kaj pametnega našla user posted image . Pa za bubija sem posteljni pod naročila, jogi je itak na zalogi, kupila sem mu zaščitno ograjico. Res ne bi rada, da mi prvo noč s pojstle pade, pol sploh ne bi hotel več spat na njej. Tak da sem vzela najdaljšo ograjico, 1,5m user posted image  Upam, da ne bo smešno zgledala.

Od Tomyja se dobi ena ful lepa ograjica z medvedkom Pu. Pa je čisto enaka enobarvna pol cenejša (isto od Tomyja) user posted image . Ampak sta samo 1m dolgi.

Pa v vozičke sem se zagledala user posted image  Jaz bi kaj novega nabavila. Ampak naš PP je še vedno čisto OK in še vedno mislim, da je eden boljših vozičkov. Samo jaz bi še enega z veeeelikimi kolami. Tega vozička ne bi nič skupaj zlagala in v avto dajala. Pa ne vem...... moram se malo bremzat. Preveč zapravljam user posted image . Že posteljica je nadstandard user posted image  Sem vam pokazala, kaka je?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6007
3.8.2007 13:30:20   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6008
3.8.2007 13:31:59   
*bubi*
Tudi mi smo zapečateni za še 14 let; ampak se bojim, da bo čez 10 let obrok že kakšnik 1.000€, če bo tak naprej šlo...

če bo tak šlo..... pa se res splača prej odplačat. Saj veš, da ima vsaka banka vsako leto NAJboljši kredit.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
3.8.2007 13:33:23   
catja2
Bubi  ograjico pa jogi imajo v H&M????????????user posted image

Naša lumpija dobita veliki postelji za roj. dan, do takrat pa bosta mogla biti zadovoljna na malih...

Ograjica pa je res pomembna; naša 2 sta večkrat padla in potem sta se bala zaspati, no potem pa je moj tišlar naredil rešitev...user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6010
3.8.2007 13:40:31   
*bubi*
Bubi ograjico pa jogi imajo v H&M????????????

Ne. Ograjico sem kupila v BC, jogi in latoflex pa sem naročila v M pohištvo. Jogi bom vzela kar Dormeo in ga imajo na zalogi, za čisto navaden latoflex pa se čaka 14 dni user posted image .

No, pa tak al tak bomo na posteljo še ene 3 tedne čakali, tako da bo konec avgusta vse kompletno.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
3.8.2007 13:48:31   
catja2
Bubi kaj pa o tandem vozičku si kaj razmišljala???

ČE boš npr. sama šla z bubijema na sprehod???

Takrat ko sva midva kupovala voziček so bili tandem precej cenejši kot ti za dvojčke...

PA mislim, da ima babywelt tandem voziček z večjimi kolesi... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6012
3.8.2007 13:49:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa ti tak režiš? user posted image user posted image user posted image ...Pri nas imamo kostanjeviško noč recimo...pa traja tri dni in nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
3.8.2007 13:52:01   
petarda
Petarda saj ne, da vedno piješ, ampak pazi da ne bo ravno takrat tisti datum za pupo narediti, ko boš ti v šusu in boš pozabila user posted image

ni šans, da takrat pozabim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
3.8.2007 13:52:19   
*bubi*
Ja, tandem je tudi varianta..... ampak mislim, da se bo bubi moral kar navadit zraven hodit oz. na buggyboardu vozit. Spomladi bo že kar velik, pozimi praktično ne bomo skupaj na sprehode hodili, ker je že tema, ko pride iz varstva.

Res ne vem, saj sem rekla, da bom pačakala in videla, kaj bomo v bistvu rabili. ampak mene zdaj ti vozički tak mamijo user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6015
3.8.2007 14:11:37   
*bubi*
Naša lumpija dobita veliki postelji za roj. dan, do takrat pa bosta mogla biti zadovoljna na malih...

Saj v ta mali bi komot do 3. leta spali. Jaz sem se odločila za selitev v veliko posteljo zaradi dojenčka.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
3.8.2007 14:37:18   
Urša
ampak mene zdaj ti vozički tak mamijo

Te čisto razumem. Meni se je komaj ratalo pri Jakatu zadržat, da nisem novega kupila. Pa smo obdržali prejšnjega in če bomo imeli kdaj 3.user posted image , pade nov voziček! user posted image
Mi tudi še čakamo na Jakatovo posteljo, 2 meseca je rok dobave.user posted image
Bubi, pokaži košek, jaz sem si ga tudi v drugo zaželela in mi ni bilo žal!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6017
3.8.2007 15:09:33   
ada2
speglala 4 stroje cotuser posted image user posted image user posted image ......pa 3 oprala, tak da bo zvečer na istemuser posted image

Adam pa danes kar ni hotel iz vrtcauser posted image
očitno ve, da je petek in da 2 dni ne bo videl prijateljev.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6018
3.8.2007 15:46:15   
catja2
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Adam pa danes kar ni hotel iz vrtcauser posted image
očitno ve, da je petek in da 2 dni ne bo videl prijateljev.

L&J tudi komaj dobim iz vrtca domov; zjutraj pa itak tak šibata v igralnico, da ju včasih niti preobuti ne sfolgam!!

Jaz imam danes tudi 3 stroje cot za oprati; pa sem prej komaj zlikala kar se je do sedaj nabralo; tak da bo vikend spet v znamenju peglanja user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
3.8.2007 15:51:18   
Urša
zjutraj pa itak tak šibata v igralnico, da ju včasih niti preobuti ne sfolgam!!

A ni to fajn? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem oprala 2 stroja, malo tudi zlikala.

Teni, kako kaj priprave? Zdaj bo pa kmalu dan D!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
3.8.2007 16:30:56   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image   pridemo na štajersko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 6021
3.8.2007 16:33:09   
petarda
Načrt gre nekak takole....jutri zjutraj odrinemo...gremo pogledat moje sorodnike v podravino, gremo mal po štajerski...se ustavimo na Ptuju...si ogledamo Vlada Kalemberja in Turbo Angels...user posted image user posted image user posted image user posted image ...prespimo na Ptuju...in v nedeljo nadaljujemo proti...user posted image user posted image user posted image user posted image  Mb ali Ormož ali MS...ali pa kar vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo je za kavico in kje?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6022
3.8.2007 16:41:15   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image   pridemo na štajersko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image     user posted image     user posted image user posted image user posted image

Mi smo jutri cel dan fraj, v nedeljo popoldan pa se odpravljamo k pradedku na RD.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6023
3.8.2007 16:41:50   
*bubi*
Za kavico pa itak da smo, v MB, kje pa drugje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6024
3.8.2007 16:44:25   
*bubi*
Tega sva kupila:

user posted image

Imeli pa so samo modrega. Rozastega itak ne bi upala kupit user posted image

Opis pa je tukaj:
http://www.soncek.si/si/8943-zibelka-4-v-1-modra-s-posteljnino-i5623.shtml

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?