|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
3.8.2007 7:52:42   
amy26
dobro jutro

petarda si pa res žurerka, da ga piješ vso nočuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
3.8.2007 7:53:10   
amy26
celo nova stranuser posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
3.8.2007 8:07:21   
Urša
Urša...to da je včeri feštala pri kolegici NI izgovor

Ja, sm tud jst ruknla 2 Laška. user posted image  Z mislimi na M, Paštetko in na vas. Računalnik se je pa formatiru, ker je nekaj štekal se je moj tako odloču in nism mela kaj, je do polnoči trajal.user posted image
Na zdravje!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5978
3.8.2007 9:59:24   
Nej
Dan!

Ada zgleda da bo dežuser posted image .
V primeru dežja naju ne bouser posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
3.8.2007 10:10:38   
Urša
Pri nas je dež že od jutra naprej.

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
3.8.2007 10:27:27   
petarda
Pri nas se je tudi zdaj uscalo in naju pregnalo z igrišča....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
3.8.2007 10:29:59   
Urša
No,sej malo je treba travo in rožice zalit.user posted image  Ima Paštetka še čas križanke brat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
3.8.2007 11:35:00   
catja2
Namesto mene se ga je moj včeraj nalil za Muser posted image ; potem je celo noč hrgulil, pa čeprav je v dnevni spal sem ga še vedno slišala... user posted image

Jaz sem pa danes dobila nov printer; in seveda ker računalnik šteka, je moj očka na vsak način hotel kupiti še računalnik in tako bom imela v torek novo škatlo!!!

NAj omenim, da me je ta teden že mama obdarila z novo spalnico: takšna bo

user posted image

Jah ne vem kdaj jima bom lahko kaj povrnila, ko mi toliko dajeta... user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
3.8.2007 11:38:47   
catja2
PEEEETAAAAARDAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti si celo noč prosila, da naj mene danes buča boli!!! NO uspelo ti je!!!!!user posted image

Sedaj mi pa malo pomagaj prosim: lani sva vzela kredit in letos od januarja do junija se nama je obrok zvečal za 19€!! Plačujema pa sedaj 279€!
A mi veš povedati, kako to, da toliko več plačujeva??????

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
3.8.2007 11:56:00   
*bubi*
Ojoj, catja. Taki krediti so user posted image . Na videz ugodni, ker so začetni obroki nizki, potem pa začne obrok rast..... Nista takrat dobila pogodbe in anuitetnega načrta?

Ker tudi če imata na švicarja vezan kredit, ne bi smel toliko zrast. Vsaj nama ni. Celo zmanjšal se je obrok za nekaj €.

Drugače pa - lepa spalnica user posted image . Če le imata kam vse to postavit user posted image . Nama komoda že ne bi šla not.

Jaz pa sem menda neko vnetje fasala user posted image  Ne da bi vedela user posted image . Ampak mi vseeno nekaj ne gre skup - toliko se že na anatomijo spoznam - kako vezo imajo levkociti v urinu in vnetje nožnice user posted image user posted image user posted image  Pa še neke čudne globule mi je napisala, ki jih v lekarni (samo dveh v MB) sami delajo. Bog ve, kaj je not, ampak piše zelo podobno kot kloramfenikol user posted image user posted image user posted image  Bom šla po globule in pri Pušenjaku prečekirala, če jih naj res porabim.  

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
3.8.2007 11:57:33   
petarda
A mi veš povedati, kako to, da toliko več plačujeva

Zato, ker sta zrasla Euribor in Libor...glede na to na kaj sta vzela....pri tem je treba pazit, ko jemlješ kredit....najslabša varianta je mesečno spreminjanje Liborja ali Euriborja, najboljša...na letni ravni....kako pa imata sklenjeno pogodbo?

Tako je to pri kreditih....ful ga preplačaš...je pa res, da imaš denar takoj, ko ga potrebuješuser posted image

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje starše, da vama pomagajo in da sploh lahko pomagajo...moja mami še sama komaj leze iz meseca v mesec user posted image user posted image user posted image .....to spalnico sva tudi midva gledala, ko sva kupovala...pa se kar nisva mogla odločit...in je še zdaj nimavauser posted image ...

Kako jima boš povrnila?user posted image ...Še par vnukov jima boš podarilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ti so največje veseljeuser posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
3.8.2007 11:58:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: catja2

PEEEETAAAAARDAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti si celo noč prosila, da naj mene danes buča boli!!! NO uspelo ti je!!!!!user posted image

Ne nisem.user posted image  Jaz sem celo noč prosila, da pridi z mano pituser posted image user posted image user posted image user posted image ...vidiš, če bi prišla, te ziher nebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
3.8.2007 12:01:10   
petarda
Jaz pa sem menda neko vnetje fasala Ne da bi vedela . Ampak mi vseeno nekaj ne gre skup - toliko se že na anatomijo spoznam - kako vezo imajo levkociti v urinu in vnetje nožnice Pa še neke čudne globule mi je napisala, ki jih v lekarni (samo dveh v MB) sami delajo. Bog ve, kaj je not, ampak piše zelo podobno kot kloramfenikol Bom šla po globule in pri Pušenjaku prečekirala, če jih naj res porabim.

Kaj so to globuleuser posted image

Vnetje si lahko dobila kje na morjuuser posted image ...al pa od preveč user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
3.8.2007 12:21:31   
petarda
Evo...tako smo se imeli včerajuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
3.8.2007 12:25:39   
catja2
bom morala malo papirje od kredita poiskati user posted image

Da bi jima še več vnukov naredila???? Ah bom raj počakala, da še bratec kaj naredi user posted image user posted image

Bubi jaz sem imela celo nosečnost povečane leukocite in še vedno ne vem kaj je to pomenilo!!
Vnetje pa saj veš, da hitro pride; sicer pa ti je Petarda vse povedala user posted image

KAj pa uz si tudi imela???

Petarda kako pa je sedaj s tabo-delaš kaj zvečer oz. ponoči ali se samo pije???? Da se ne bi potem zgovarjala da L nima sestrice, ker si ti morala preveč pogosto Muser posted image  zapiti...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
3.8.2007 12:35:28   
Urša
Ful lepa spalnica!user posted image  Pa bravo za starše!user posted image
Krediti...user posted image  Nama je šel tud gor.user posted image  
Fajn ste se mel na bazenu! user posted image

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
3.8.2007 12:36:33   
*bubi*
iiiiii, lepe slikice user posted image  Petarditoju je tudi bilo všeč?

globule=vaginalete. No, G uporablja zelo strokoven izraz: " to so kroglice, ki se dajo zvečer....." user posted image user posted image user posted image

Drugače pa UZja nisem imela. Mi ne pripada več. Saj veste, kak je to.... no, sem pa klicala dr. Pelkičevo, kjer sem bila tudi na NS, in bom tja šla še na dodaten UZ. Zdaj čakam, da me nazaj pokličejo in mi datum sporočijo.
Sestra je sicer nekaj omenjala, da ta moja G dela še en UZ, dohtarca sama pa ni nič rekla. Pa vseeno grem samoplačniško, ker pri morfologiji user posted image  ni smel zraven bit user posted image  Je kao najprej morfologijo naredila, potem pa še njega not poklicala in na brzino ponovila: tu so roke, tu so noge, tu se obrazek vidi..... Kr neki v glavnem. Drugače pa se mi še vedno zdi OK G, nimam se kaj pritoževat.

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
3.8.2007 12:37:02   
Urša
Kje imajo pa ta stolp? Lani ga nisem vidla.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5993
3.8.2007 12:41:06   
*bubi*
Zato, ker sta zrasla Euribor in Libor...

Za kolko pa sta zrasla? Jaz pojma nimam, kake obroke moj plačuje. Vem samo, da je fiksni znesek v CHF in se vsak mesec preračuna v €. Edino zaradi spremembe libor se verjetno na 6 mesecev tisti fiksni znesek v CHF spremeni?

Bi morala prav pogledat...

Eh, itak smo za 15 let zapečateni user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
3.8.2007 12:41:50   
catja2
tak zdaj pa sem jih dobila po ušesih!!

Grem mimo babice in pravi: kam pa tako lepa??? In jaz: v klet.

Pridem iz kleti in pravi: kaj za vraga si se danec cela v belo oblekla????

Jaz: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (oblečeno imam belo kr. majico in bel sp. del trenirke)
no a je to res tak čudno za videti????user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
3.8.2007 12:43:51   
ada2
jaz bi tudi novo spalnico imela user posted image

no, se je prej vlilo in sva se z Nušo domenile, da ne greva na Ptuj. bova šli v nabavo ko bo lepo vremeuser posted image

Nej - kdaj je Ptujska noč?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
3.8.2007 12:53:02   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Nej - kdaj je Ptujska noč?

Jutriuser posted image

Ada pa kdaj naslednji tedenuser posted image .

Grem zdaj domov

Čao

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
3.8.2007 13:06:12   
petarda
Petarda kako pa je sedaj s tabo-delaš kaj zvečer oz. ponoči ali se samo pije???? Da se ne bi potem zgovarjala da L nima sestrice, ker si ti morala preveč pogosto M zapiti...

veš kaj...ti lepotica v belemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....to si pa tak napisala, kot da ga vsak večer pijemuser posted image user posted image user posted image ....

Itak, da se dela...sam punčke ni tako lahko naredituser posted image user posted image user posted image user posted image ...boš vidla, ko boš probalauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Urša mislim, da je ta gusarski stolp letošnja novostuser posted image ...je pa kopija tistega iz Gardalanda...samo, da je tisti fuuuuul višji...ta je v bistvu otroški...sam sta bila naša dva kar na trnih, ko smo lezli goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
3.8.2007 13:16:03   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zato, ker sta zrasla Euribor in Libor...

Za kolko pa sta zrasla? Jaz pojma nimam, kake obroke moj plačuje. Vem samo, da je fiksni znesek v CHF in se vsak mesec preračuna v €. Edino zaradi spremembe libor se verjetno na 6 mesecev tisti fiksni znesek v CHF spremeni?

Bi morala prav pogledat...

Eh, itak smo za 15 let zapečateni user posted image

tako ja....itak je vseenouser posted image ...

rasteta pa dnevno...redko padeta...se pa obroki lahko spremenijo mesečno, šestmesečno (takega imata verjetno vidva) ali pa letno...v vsakem primeru je user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
3.8.2007 13:18:13   
petarda

Petarditoju je tudi bilo všeč?

Všeč mu je bilo gledat....user posted image user posted image user posted image user posted image  v vodo je šel dvakrat do kolenuser posted image ..pa hitro ven user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa užival, ko je gledal svoja strica kak se podita po toboganihuser posted image ...mi ni žal, da sem ga vzela zravenuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?