|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
2.8.2007 14:10:19   
Rahelca
Kornelija, sočustvujem s teboj. vem kako je tole z urinom. Mi smo včeraj ponovno dali vrečko, s tem da je P rekla, da moramo priti tja dat vrečko. Tudi nisem smela sama. Moram poklicati, kako je z izvidom.
Jutri imava kontrolo, Saro bi že dala v vrtec, pa še ne sme, dokler je antibiotike.

Tinka: sem ful mislila nate, sem te mela na sumu, da si žeuser posted image . Kam pa gresta? A je to to, kar si govorila? da je bi prejšnji vikend uvod? Seveda bo uživala pri babici....in dedku seveda.

Fiona: mi je žal, da sem odprla to temo s tepežem. Verjamem, da nobena od nas ni kakšna takšna mama, da bi pretepala otroke. Kaj vse berem o teh revčkih. saj ne moreš verjeti, da je na svetu toliko brezvestnih staršev... Mene kar na jok sili.

Tukaj je spet vroče. Sva bili v ZOO. je bilo super, Sara zelo uživa.
Zaenkrat toliko....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7351
2.8.2007 14:42:02   
Jerneja_
Manjkajoče teme imamo shranjene. Morda se bodo v začetni fazi povrnile na temo v nekoliko drugačni obliki (združene objave).

Ko bo tehnično vse urejeno, pa upamo, da se vrnejo v pravi obliki.

Ker je teh informacij veliko in upočasnijo delovanje strežnika bo vračanje potekalo v odsekih in v nočnem času.

Hvala za razumevanje!

LP

Jerneja RR

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7352
2.8.2007 14:43:28   
bobika
Še enkrat pozdravljene!
Sem bila prej full zmedena. Nove  strani sem mislila - Katja user posted image
Se mi je full mudilo in sem na brzino hotela pregledati kaj pišete pa vidim vse narobe.
Sedaj sem se učila in upam, da bo Manci spala da še kaj napišem.
Kornelija: joj, to pa se ti mora že zmešati, da sta tako dolgo čakala na urin. Potem ga pa še izgubijo user posted image Upam, da bodo izvidi bp
katja: ja super, da tako poganja. Manci naš tricikel še ne gre najbolje od nog. Je zelo nepraktičen. Se je zanič skoraj triletna punčka vozila pa je komaj gonila. Ne vem kako to, pa še tako grozno drag je bil.
Tinka: kako pa to, da gresta sama na dopustek? Po moje vaju spolh ne bo pogrešala kaj dosti, saj jo bosta babica in dedek po vsej verjetnosti razvajala do onemoglosti user posted image . Je pa meni ravno včeraj rekla mama, da bi jo ona imela "na počitnicah". Mi je kar malo nelagodno, pa čeprav je v isti hišiuser posted image . Ma sem čudna. Lepo se imejta! Pa mislim, da je ravno pravi čas (ovulacija) tudi pri tebi, da bi lahko nastala kakšna mala pikica user posted image   Veliko sreče!!!
Rahelca: super, da sta s Saro uživali v zooju

Manca je pa danes uživala na kmetiji pri moji babici v družbi pujskov, kravic, zajčkov, pipik, muc in kužeka user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7353
2.8.2007 14:50:57   
ajdaN
U pridemo nazajuser posted image !

Tinka helou! Si me za par minutk prehitela na drugem forumuuser posted image . Uživajta v samskem dopustuuser posted image !

Kaj drugače počnete? Pri nas nič novega - mulčka sta pridna, Lovro trenutno spi, Ana bi mogla spat, ampak se rajš pogovarja ven iz košareuser posted image . Še zmerej oba spita cele nočiuser posted image .

Ravno včeraj sem nam rezervirala morje - še točno en mesec pa gremo. Upam, da bo OK!

Očija smo v ponedeljek dobili nazaj - ima za nadaljnih 5 let prepoved "samskega" morjauser posted image , za naprej se bomo pa še pogajaluser posted image .

ZA pokomentirat pa itak nimam kaj preveč, ker se nič ne spomnimuser posted image . Ampak glavno, da bojo vrnil teme. Sem zjutraj mislila, da sem malo čuknjena. Takoj zjutraj sem še Rijin post prebrala, pol pa kar ni bilo več temeuser posted image . Sem mogla prav na iskalnik!

Nič grem gledat kaj dela Anči - iz košare se sliši samo cmokanje palčkauser posted image ! Mogoče se je pa odločila še mal zadremat.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7354
2.8.2007 18:29:35   
KatjaD
Renan - tricikel sva kupila v Babycentru, je pa Rolly Roys - siv s črnim sedežem in rdečimi ščitniki ter gume kot je treba, ne plastične.  Tiste bi nam pomoje na makedamu po ulici, ker nam razkopavajo, propadle. Stal je okrog 70 ali 80 Eur, ampak je definitivno vreden svojega denarja. Sem hotla prilepit slikico, pa mi noče naložit slik v album, vsakič mi napiše napaka. Potem pa tudi sem ne morem dat.Če mi uspe bom dala gor slikico. Matic ful uživa na njemu, jaz pa ob njem, ker mi ni tako kičast kot vsi tisti s piskajočimi igračami gor...

bobika - kar se tiče dopusta. Meni je bilo ful bedno, ko mi je moja mami rekla, da bi bil Matic z njima na dopustu en teden, ker nisem vedela, kako bo odreagiral. Potem pa smo se zmenili, da sva šla midva za vikend zraven, če bi bila kakšna kriza. Onadva sta se pedenala, midva sva bila samo za back up, če bi bilo treba. No, pa ni bilo treba nič in Matic je užival 700 na uro tisti teden brez naju, midva pa sva si spočila in naspala za celo leto in pol za nazaj. Sej sva ga ful pogrešala, prva dva dni sem ful prejokala, ampak če on uživa, zakaj ne. Je pa res, da ga tašči ne bi dala nikoli, ker je ne pozna toliko. Moja mami je vseeno v isti hiši.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7355
2.8.2007 20:19:53   
KatjaD
Uf, napaka - tricikel je Rolly Toys, ne Roys, sem se malo zatipkala. So jih imeli pa ful malo, pa ne vem, ali so jih še naročili.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7356
2.8.2007 20:22:55   
KatjaD
No, pa da vidimo, če bo vsaj tokrat uspelo:

Tole je naš tricikel:
user posted image

< Sporočilo je popravil KatjaD -- 2.8.2007 20:24:58 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7357
2.8.2007 20:30:03   
Rahelca
KatjaD: najbrž ne bi imela nič proti, tudi če bi bil Rolls Roysuser posted image .

Punce, tiste, ki imate možnost otroke dat k babica in dedkom, ne oklevajte!!! Kaj bi jaz dala, da bi lahko Saro z mirnim srcem kam oddala (itak je ne bi, izgovor je pa doberuser posted image ). Na začetku sem ful imela željo, da bi imela še enega, zdaj pa nisem prepričana.....

Naš izvid urina je pa bil BP. Jutri imava kontrolo pri zdravnici. Najine P itak ni, je na dopustu.

Bobika, fajn, da imate babico z domačimi živalmi. Naša Sara resnično zelo uživa na kmetiji. Izgleda, da bomo morali ovce imeti....user posted image .
Nočko

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7358
2.8.2007 22:09:26   
renan
KatjaD: hvala za izčrpno informacijo. jaz tudi želim kaj takega kupit, ker za tiste kičaste tricikle bodo naši otroci že kmalu preveliki.

Babice: naša naj bi prišla v nedeljo k nama na obisk, pa se je malo prej spet sprla z možem po telefonu na spet isto depresivno foro z jokanjem.( nezadovoljna je s svojim življenjem in to nezadovoljstvo prenaša na vse okrog sebeuser posted image )  zdaj sploh ne vem, če želim, da pride- samo očitkov mi še manjka. tako, da smo rahelca mi na istem. jaz vladimirja nimam nikjer pustit. danes sva celo k frizerju šla skupaj.user posted image tudi jaz razmišljam, kako bo moje življenje hektično, če bom imela dva otroka, ker že zdaj sem zvečer kot krpa. bo pa nedvomno bolj pestro..

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 2.8.2007 22:11:50 >

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7359
2.8.2007 22:47:48   
KatjaD
Sploh ni panike... Moj mi je rekel, da sem obsedena, ko sem iskala nek pameten tricikel. Da zakaj pa tisti niso dobri, pa sem mu razložila, da ni problem v tem, da niso dobri, ampak, da se ga bo hitro naveličal.

O agresiji smo govorile - Matic ima na momente kakšne poskuse izpadov trme, ampak nič hujšega. Bolj kot to, da bi iz zlobe ali tečnobe,... hotel mlatit okrog sebe, ponavadi faševa kadar se valjamo po postelji, pa naju uspe pobrcat, ali pa ko se s kakšno stvarjo igra, pa še nima občutka, kako daleč seže. Da bi pa zanalašč udaril pa zaenkrat še ne, pa upam, da tudi ne bo. Je že drugje dovolj dela z njim.
Danes je npr. pogruntal, da bi bilo lahko ful zabavno plezat na sedežni čez naslonjalo za hrbet user posted image - in seveda po možnosti na glavo kresnit čez... Za znoret kaj vse pogrunta.
Smo bili pa v Tivoliju na igrišču in se je ful lepo igral z vrstniki v peskovniku, vse igrače je prečekiral, ampak tudi vse svoje posodil drugim. Sem prav ponosna mami danes.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7360
2.8.2007 23:57:42   
rija
Joj, skoraj me je potiralo! user posted image  Ko sem videla obvestilo......pa nisem še mela časa narediti dnevnika do konca....user posted image  še dobro, da niso zbrisali starih sporočil....

Tinka & Katja: jaz vama zavidam. Jajca, namreč. Da pustita otroke več dni pri babicah....jaz tega enostavno ne zmorem.... Me je že vse groza, ko bom morala v jeseni službeno v Italijo za dva dni.....user posted image  pa bom dva dni brez miškotauser posted image user posted image
Enostavno psihično še nisem tako daleč, da bi mi kaj takega zneslo. Pa tudi babi ni več fizično tako daleč, da bi našega piškota sfolgala par dni in noči. Je baje že po 4 urah ko ga pazi zmozgana do amenauser posted image user posted image user posted image

Midva greva jutri vseeno do P, ker je bil danes naš mišek pri najinem prijatelju, ki je slučajno najin osebni zdravnik in ga je malo prekontroliral in videl, da ušeska še niso glih taprava.....user posted image  grlo pa je baje super.....user posted image

Mirno noč....

...vox populi...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7361
3.8.2007 8:05:35   
Rahelca
Renan: skoda, da nisva kje blizu, bi si popazili otroke. Jaz sem tudi šla včeraj s Saro k frizerju, ampak je bila tam tudi moja nečakinja, ki jo je pazila. Edino njej bi zaupala spanje čez noč....Pa odhaja.... Šmrc.
Sem že iskala kakšno varuško, pa kar ne zaupam. Čeprav sem bila sama v študentskih letih 2 leti varuška punčki Neji.

Rija: te čisto razumem. Jaz moji mami ne zaupam Sare niti 5 minut. Žal. Zaenkrat pa hvala bogu nikamor ne grem. Sama.

Danes imava kontrolo. Najbrž bo še en teden doma.
LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7362
3.8.2007 8:49:01   
pikica*
Punce, sam otroke morate zaupat tudi komu drugemu. Drugače bodo tudi oni preveč navezani na vas in bo potem še huje. Saj ne rečem, da je lahko otroka kar pustit za par dni, ampak v končni fazi tudi paše malo relaksacije. Midva sva zelo rada z Zojo, ampak nama paše tudi kakšno kavico v miru spit ali pa it v kino. Za naju. Ker drugače se mimogrede zgodi, da se partnerja oddaljita, mama pa se totalno naveže na otroka. To je pa potem resen problem.
Za nekaj ur ga prepustiti varuški pa sploh ne bi smela bit težava. Seveda, če je varuška na voljo in (logično) zanesljiva. Midva razmišljava, da se bova z eno kar dovorila, da vsak teden enkrat pride k nam in malo počuva Zojo. Midva pa greva takrat na kakšno kavico ali kaj podobnega. Ali pa vsaj stanovanje v red spraviva. Pač si vzameva čas zase. Ko bomo štirje, bo pa to itak nujno potrebno. Da bi pa tamalo s sabo k frizerju vozila. Ni šans. Razumem, da se to naredi, če ne gre drugače. Ampak zato se raje dogovorim za termin, ko je mož doma in takrat prevzame Zojo. Ker obisk frizerja je zame čas, ki si ga vzamem zase. In od tega ne odstopam. Sem pač tip človeka, ki rabi tudi čas zase, ker sem drugače nesrečna.

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7363
3.8.2007 9:36:49   
srečica
Pikica to pa si tako lepo napisala, da moram pokomentirat. Se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz si moram vzet čas zase, če ne sem čist adijo. Pa naj bo to kratek sprehod, kava s kolegico, frizer.... Samo, da nisem omejena. Bi se mi zmešalo. NA srečo je moj dragi glede tega full zlati in mi to vedno mogoča (varstvo).
Meni tudi full paše, ko pride soseda in mi za kako uro odpelje Anžeta, da v miru pospravim...
Čez noč pa se ga nisem nikjer pustila. Ne morem. Se mi zdi da ne bi mogla spat v miru. Ne vem? Niosem še pripravljena ga dat kam spat.

Niti pri moji mami, ki je v isti hiši nadstropje niže ga še nisem pustila spat. Če sva z dragim kam šla je spal doli do 1, 2 potem pa sem ga kar v spanju odnesla .

Za tiste, ki imate probleme glede dajanja vode pri zdravniku. Poskusite ga/jo dat na kahlico pri zdravniku, to je naredila kolegica ker se punčka ni hotela polulat v vreško pa je bila kahlica takoj polna.

Aja, včeraj smo imeli sistematskega: Naše mere: 82 cm; 10,9 kg. (težko kategornik user posted image user posted image )

Smo se full nasmejali tam. Bi moral tam nahranit dojenčka. Je dobil malega dojenčka in flaško pa mu je sestra rekla naj nahrani dojenčka. Naš Anže enčas gleda, postavi flaško na mizo, prime dojenčka in ga nasloni na flaško. Pa pravi sestra:  "Ti ga nahrani". Anže pa nazaj: "Ne, sam pije" Smo se full smejali.

Toliko od mene.

Lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 7364
3.8.2007 9:38:37   
rija
Ja, samo meni je čisto nekaj drugega pustit malega mami ali tašči, če greva na kako fešto ali imam kakšne službene opravke, kot pa ga dat za tri, pet, deset dni.....da mali ostane pri babici ko grem na pedikuro, masažo, na kofe s prijateljico itak ni problema.....Ampak ta večdnevna odsotnost je moj problem in zato občudujem tiste,ki takega problema nimajo....

Sva se pa z mojim dragim odločila, da če ne bo nekih neodložljivih zadev, da bo pri nekom čez noč ostal takrat, ko bo sam izrazil željo, da se to zgodi.

Še pri vseh stvareh sva čakala na nek njegov "namig" oz. pustila, da se stvari odvijajo brez pospeškov in zaenkrat se je to izkazalo za zelo dobro.

...vox populi...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7365
3.8.2007 12:06:23   
Jerneja_
Spoštovani!

Teme smo povrnili nazaj.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

LP

Jerneja RR

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7366
3.8.2007 12:08:16   
KatjaD
rija - sej da ne boš mislila, da je bilo lahko. 10 dni prej sem imela moralnega mačka, pa potem me je 2 dni hudo metalo doma, ampak ko sta me poklicala z morja in je mali zadaj vriskal in pel in se očitno zabaval, sem se tudi jaz zrelaksirala. Res pa, da tole zaupam samo moji mami. Tašča ga ne dobi pod nobenim pogojem, če naju ni zraven. Se ne strinjava ravno glede vzgoje otrok, pa mi gre na živce, da hoče vse po svoje delat in naju ne upošteva...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7367
3.8.2007 12:25:35   
Rahelca
Midva sva od zdravnice. najine P ni bilo, druga mi je pa zaključila bolniško v torek. najprej sem bila malo presenečena, kajti moja P bi zagotovo pustila Saro še malo doma, da si opomore. Po drugi strani bo pa Sara šla 3 dni v vrtec (kar je prav super), potem pa itak gremo za 14 dni na morje. Mogoče bo pa bolje, ko bo samo toliko časa doma. Tudi antibiotik bova jedli samo 10 dni. In ne do konca kot ponavadi. Pustila se bom presenetiti.

Pikica: se popolnoma strinjam s teboj. Saj ne, da ne bi imela varstva za Saro. Imam opartnerja in Aljo. Ampak tako rada sem s Saro (kar seveda ne pomeni, da ti nisi rada z Zojo!!!), da mi je ni problem nikamor s seboj vzeti. Ne rečem, da ni prav, da si zaželiš malo prostega časa. Podpiram to. Jaz ga zaenkrat ne potrebujem in ne čutim potrebe. Saro sem komaj čakala, malo starejša sem od vas, pa sem nekako vse živo čez dala. Na kavo grem med službo, vse moje prijateljice imajo pa majhne otroke, tako da to res ni problem. Če pa bi si zaželela kino ali kaj podobnega, pustim Saro nečakinji Alji. Saj sva šla v kino. Pa sem enkrat jaz zbolela, dvakrat pa Sara. In zdaj zbiram pogum, da jo bom čez noč pustila pri sestri.

Moram vam povedat: včera,j ko sem iskala naš ponovno najdeni forum, sem našla eno debato o jaslih. Kako so se punce prav "kregale" na eni temu!! Prišlo je tudi do žalitev. No koment! Nekatere so se spotikale ob pravo slovenščino. In je ena napisala nazaj, da se ji zdi, da je forum za domačo rabo in da ni potrebe po pravilni slovenščini. Se zelo strinjam z njo. Še dobro, da me nismo tako picajzlaste. Kar se slovenščine tiče. Joj.

A ni danes deprasto vreme? Hvala bogu, da je petek in konec tedna.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 7368
3.8.2007 13:05:34   
renan
Kaj je to čas zase? res mi zelo manjka, a trenutno ni teorije za kaj takega , ker sva sama. sicer pa jaz tako ali tako nisem glih vrsta ženske za raznorazne salone in mi je frizer nujno zlo, tako, da ni bilo panike. vladimir je ta čas žvečil palčke v vozičku in opazoval frizerko.

Res je danes depresivno vreme in jaz sem podobne volje. babica nama je odpovedala obisk za naslednji teden. sem bila res srečna, da ne bova sama, a se je spet zgodila že videna stvar. zamerila je možu. tako sem žalostna zaradi tega in  ne vem, kaj naj storim. bi ji povedala vse živo, kar si mislim, a bi  verjetno šla predaleč. njej res ni pomoči. na vse stvari v življenju gleda samo z negativne plati. namesto, da bi bila srečna, da bo videla vladimirja in preživela nekaj časa z njim, zdaj objokuje, ker ima že 40 let napačna pričakovanja glede mojega moža. res sem žalostna, ker smo mi trije tako sami in se lahko zanesemo samo sami nase. tako zelo pogrešam svoje starše, ker čeprav niso bili perfektni, bi jim definitvno bila največja sreča biti z vladimirjem.
blagor tistim, ki imate velike družine z veliko sorodniki, ker to je po moje največ vredno.

tudi mi bomo v zg poskusili najti neko varuško, da bova vsaj občasno z možekom za kakšno uro lahko kam sama odšla.

lp, renanuser posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7369
3.8.2007 13:08:29   
tinkamiška
Hejhojuser posted image

Piševa z Izo, danes sva ves čas skupaj(no sej ponavadi tudi), ampak danes sva kot dva klopka...tudi mene stiska, ker jo bom pustila doma...ne vem, jst nikoli ne bom pripravljena je pustit, enkrat se je treba odločit, poleg tega sva v dveh irah iz Portoroža, če bi blo hudo, se bi tudi ob 2eh jutraj usedlav avto in gasa domov...sploh mi ni lahko in najbolj si želim, da bi se Iza imela fino. Zelo je navezana na babi in dedija, drugače je tako ne bi niti pomislila pustit...
Rija, midva sva bila zadnjič po dveh letih v kinu, ker smo pač sami tukaj in nimam kje Ize pustiti, razen tako, da prideta babi in dedi k nam in če sva pozna, potem je boljše, da tukaj prespita, kot, pa da se vozita domov...nimamo pa sobe za goste, da bi lakho vsi tu spali...in zdej bo prvič, da naju dve noči ne bo, oh me zdej spet duša boli, ampak bova poskusila in upam, da bo vse  redu....

Pri nas je tudi mrzlo in dežujeuser posted image V hiši je sicer 25 stopinj, kar je zame ravno prav, se z možem vedno bockava, ker njemu je pa tam okoli 20 ravno prav, jst sem pa bolj zmrzljive sorteuser posted image

Rahelca, upam, da bo s Saro vse vredu in potem uživajte na morju kar se da! In mislim, da bo tudi sari pasal morski zrak, da bo le lepo vremeuser posted image Sem pa tudi jst brala to temo, o kateri si pisala...eh ene so pač pametne, druge pa primitivne...

Midva greva Portorož, kjer bomo imeli 2x na dan treninge(borilne veščine) in seveda se bo tudi pilo vse tri dni, jst pa totalno brez kondicije za pijankouser posted image , je že dost, da samo pivo povohamuser posted image No in tja res ne moreva Ize zraven vzet in malo si morava vzet čas samo zase, ker imava res stresno obdobje in ga zgleda še ne bo tako hitro konec...

Petra, tudi meni se dopade, da se še možu zasvetijo očke, pa jas niti nisva še tako dolgo skupaj...6 leto je sedaj,pravzaprav sva prejšnji mesec vstipila v 7, pa še celo življenje naju čakauser posted image

Pikica se strinjam s tabo, samo je pa zelo težko led prebit....

Rija, naj se Til hitro pozdraviuser posted image

Joj, vse sem pozabila vmes, sva z Izo pojedli, je bila prevelika lahkota  in zdej boa šli pančat, ker je že prava tečka malauser posted image

Seše oglaASIm, se opravičujem za napake, Iza me drži okoli vratu in se dere opi, opi, bi morala skakat na žogi, ki jo imam namesto stolauser posted image user posted image user posted image

papa

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 7370
3.8.2007 15:58:11   
tinkamiška
Šibam, se beremo čez tri dni...

Lepo se imejte!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 7371
3.8.2007 21:52:42   
rija
Tinka: lepo se mej user posted image  pa čim manj sekiranja.....

Midva sva šla danes do P in začuda ni bilo gužve.....dobila še kapljice za ušesta in potem je kao zdrav, do četrtka, ko ima cepljenjeuser posted image

Tak pa še par fotk...

današnji zajtrk user posted image user posted image  (ko sem prišla dol, je mali veselo jedel kokice....pa mi je nekam čudno zadišalo v spalnicouser posted image )
user posted image

danes pa nebo nič s sprehoda, dežuje....user posted image

user posted image

in potem nova moda v vezanju pižame (ati design) user posted image  in pozing....

user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 7372
3.8.2007 22:03:55   
bobika
Rijauser posted image user posted image user posted image user posted image mali je prava faca, sem se nasmejala ob njegovem zajterku in zavezovanju pižamice.
Pa ga boš kljub temu pustila cepiti, čeprav še jemlje zdravila. Naša p noče cepit, če otrok ni popolnoma zdrav.
Tinka uživajta!
Sem se pa danes odločila, da bova res Manco pustila kmalu čez noč pri babici (sp. nadstropje). Kot večini mi je to zelo neprijetno. Ampak sem bila danes z najboljšo prijateljico, ki si že lep čas ni vzela časa zase in mi je prav hudo kaj preživlja!

Nocoj sva pa sami, ker je user posted image na fantovščiniuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7373
3.8.2007 22:09:36   
rija
Bobika: kapljice ma samo do ponedeljka zjutraj in P je rekla, da je najbolje, da ga cepi zdaj, ker sicer lahko zopet zboli....potem pa gremo sept. na morje pa ga jaz ne dovolim cepit....da nebo kakega sranja doli.

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7374
3.8.2007 22:13:55   
kofetek2010
rija - kokice so za lepoto! user posted image  A si res mislila, da je po tebi tolk cart? user posted image

Vedno lepši je moj zet! user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?