tinkamiška
|
Hejhoj Piševa z Izo, danes sva ves čas skupaj(no sej ponavadi tudi), ampak danes sva kot dva klopka...tudi mene stiska, ker jo bom pustila doma...ne vem, jst nikoli ne bom pripravljena je pustit, enkrat se je treba odločit, poleg tega sva v dveh irah iz Portoroža, če bi blo hudo, se bi tudi ob 2eh jutraj usedlav avto in gasa domov...sploh mi ni lahko in najbolj si želim, da bi se Iza imela fino. Zelo je navezana na babi in dedija, drugače je tako ne bi niti pomislila pustit... Rija, midva sva bila zadnjič po dveh letih v kinu, ker smo pač sami tukaj in nimam kje Ize pustiti, razen tako, da prideta babi in dedi k nam in če sva pozna, potem je boljše, da tukaj prespita, kot, pa da se vozita domov...nimamo pa sobe za goste, da bi lakho vsi tu spali...in zdej bo prvič, da naju dve noči ne bo, oh me zdej spet duša boli, ampak bova poskusila in upam, da bo vse redu.... Pri nas je tudi mrzlo in dežuje V hiši je sicer 25 stopinj, kar je zame ravno prav, se z možem vedno bockava, ker njemu je pa tam okoli 20 ravno prav, jst sem pa bolj zmrzljive sorte Rahelca, upam, da bo s Saro vse vredu in potem uživajte na morju kar se da! In mislim, da bo tudi sari pasal morski zrak, da bo le lepo vreme Sem pa tudi jst brala to temo, o kateri si pisala...eh ene so pač pametne, druge pa primitivne... Midva greva Portorož, kjer bomo imeli 2x na dan treninge(borilne veščine) in seveda se bo tudi pilo vse tri dni, jst pa totalno brez kondicije za pijanko , je že dost, da samo pivo povoham No in tja res ne moreva Ize zraven vzet in malo si morava vzet čas samo zase, ker imava res stresno obdobje in ga zgleda še ne bo tako hitro konec... Petra, tudi meni se dopade, da se še možu zasvetijo očke, pa jas niti nisva še tako dolgo skupaj...6 leto je sedaj,pravzaprav sva prejšnji mesec vstipila v 7, pa še celo življenje naju čaka Pikica se strinjam s tabo, samo je pa zelo težko led prebit.... Rija, naj se Til hitro pozdravi Joj, vse sem pozabila vmes, sva z Izo pojedli, je bila prevelika lahkota in zdej boa šli pančat, ker je že prava tečka mala Seše oglaASIm, se opravičujem za napake, Iza me drži okoli vratu in se dere opi, opi, bi morala skakat na žogi, ki jo imam namesto stola papa tinka