fiona apple
|
HOJ, sem kar sprožila debato o tepežu otrok. Se strinjam s pikico, da tovrstna božanja po plenički še ne pomenijo pretepanja otrok. Sploh pa to ni konstantno- bi lahko na prste ene roke preštela, kolikokrat jih je dobila po plenici. Po mojem mnenju so januarčki (spremljam namreč le zgodbe teh malčkov) zelo ljubljeni, oboževani... in še daleč od tega, da bi bil kateri od naših malčkov zlorabljen. V bistvu si niti ne smem zamisliti življenje otroka, na katerega starši vpijejo in ga obmetujejo z raznimi žaljivkami ali ga fizično zlorabljajo. No ali pa zgodba iz včerajšnjih poročil, ko je mamica odšla sama na dopust, še ne triletnega otroka pa pustila zaklenjenega doma v stanovanju. To so krute zgodbe. Našim otrokom pa res nič ne manjka in pikica midve sva se že srečali in meni si delovala zelo umirjeno in velikokrat se spomnim prizora s tvojo taščo- sem si mislila, da je tvoja mama, ker sta se tolk dobr zastople. Je pa prav, da starši ostanejo starši in liderji svojim otrokom in ne obratno. Pikica sedaj se pa trebušček že pozna- kaj gre hitro, saj si že na polovici! Kaj pa spol? Hiše pa nimava v naselju za gostilno, ampak malo niže od gostilne (v ulici, ki seka glavno cesto). Kako pa vaš nakup stanovanja. Jaz pa pravim vsa čast tistim, ki si v Lj lahko privoščijo stanovanje. Cene so res katasdtofalne- midva sva si za ta denar že postavila in opremila hišo. Tinka: za vroče hlačke, še bolj pa je lepo slišat, da se imata z možem tako rada in se mu iskrijo očke, ko si kaj takega oblečeš. Joj kok simpatično je moglo to zgledat, ko sta prišla k tebi v bolnico in je bila Iza opravljena po "moško". Miza pa ni masiva oz. sploh ni les, ampak kombinacija stekla in neke podobne stvari kot ratan, vendar ni občuitljivo na vremenske spremembe (dež, sneg, vlago...)- no čeprav je pod streho. Rahelca: To sploh ni več res. Uboga Sara. Upam, da bo kmalu bolje. Ta revica je že spila teh antibiotikov več kot soka. Saj ko bo malo starejša bodo ti konstantni prehladi in podobno bolj redki. Renan: Pozdravite se čimprej Hvala vsem za komentarje slik- ampak še zdaleč nise: m tako mlada- imam tudi jaz že trojko spredaj- pozitivno je pa to,da je še vedno dvomestna številka . Kot ste že nekatere napisale sem tudi jaz oblečena več ali manj v kavbojke in mikico in to ti ponavadi ne da neke resnosti in si posledično malo mlajši. Jaz sem ful vesela, da mi ni treba kostimčkov in pet nosit in da v službi smuknem v belo opravo. V elegantnih cunjah se ne počutim najbolj udobno, poleg tega pa če sem iskrena tudi nekega posebnega smisla nimam za kombiniranje . Včeraj sva z spet doživela presenečenje. Moj kaže Eli živali in ker majhne bučke nočeš obremenjevat s kopico podatki ji moj reče ob slikici pingvina :" Ela to je ptiček." Ela pa njemu :"Ne oči, to je pigin." Kakšne slikice se zbirajo- spet sem nekaj prešpricala. lp/petra
|