Freycha
|
evo, ko sem napisala prejšnji post, sva se šle dojit in do sedaj....... v bistvu sem čakala, da se je umirila, da je zaspala. Pa sem med branjem revije in čakanjem, da se umiri razmišljala, če delam prav ali narobe, da vedno ležim z njo v postelji in čakam, da zaspi, sicer začne jokati?! Res ne bi bila rada ena od tistih mam, ki morajo iti spat z otroki, da tamali sploh zaspijo...... Po drugi strani pa se mi zdi zdaj tamala čisto premala, da bi dobila nek vzorec, po drugi strani pa sem spet razmišljala - kdaj pa lahko dobi tak vzorec, da bi jaz pred tem nehala s tem početjem...... V glavnem filozofiranje, samo se res bojim tega, da bi Dita zahtevala, da spim zraven nje, dokler ona ne zaspi tudi kasneje, ko bo večja. Zvesta, mi danes ne gremo ven, je čisto preslabo vreme. Sva se včeraj zmenila, da bova šla popoldne s tamalo na sladoled, samo pomoje bo premrzlo in prekislo vreme za kaj takega..... Se bomo pa doma cartali čez dan Pišuka, nisem vedela, da so Pampers 2 od 3-6 kg. Mogoče bi pa tiste Diti bolj na rit pasale, ker se mi sedaj zdi, da jo vsaj okoli nogic tele Pamperske kar malo zelo stiskajo.... joj, kolk sem nepoučena Pa jih imam doma, pa nisem nikoli pogledala na vrečko, kaj piše....... No, čeprav zadnjič mi je pa polulala Pampersko 1 tako, da je šlo vse ven.... pa bodi potem pameten, če moraš bit
|