Freycha
|
waw... kak večer in kaka noč Od 17h naprej Dite nikakor nisem mogla pomiriti (pa že cel dan je bila pokonci in ogromno prejokala). Stalno je jokala, se napenjala, prdela ko ta velik in nič ni pomagalo. Edino, kar je bilo še približno ok je bilo, da sem hodila po stanovanju z njo v naročju in pela pesmice. Skor mi je križ odpadel.... Potem je moj dragi prišel domov, sva se podojili do konca in smo šli ven, češ, da ji sprehod vedno pomaga. Jok brate, odpade. Vmes se je dvakrat tako začela dreti, da sem jo vzela ven iz vozička. Drugič se sploh ni pomirila in je jokala do doma. Ko smo prišli domov se je stanje samo še poslabšalo. Sploh je nisva mogla umiriti. Pomagalo ji je, da sem ji malo nogice premikala in masirala po trebuščku, da je prdela zraven, ampak jokat ni nehala. Potem sem si pa malo mleka stisnila, pa čudežne kapljice notri dala in ji dala po žlički piti, potem sem jo podojila in je spala od 11h pa do 3.30 ure zjutraj in nekje od 4h (kjer sem ji spet malo kapljic dala - sem si kar na bradavico polila, pa je potem v usta bradavico dala) in sedaj ob 7.46 še kar spi Jaz sem se pa tudi naspala in se prav odlično počutim. Za Dito pa ne vem, a so ji kapljice res tako pomagale, al je bila tako zaspana (ker ni spala cel dan), da je omagala... samo dvomim, da je omagala, ker jo je res napenjalo. Sem pa prepričana, da ji je škodovala ČOKOLADA, ki sem si jo privoščila v torek, ker včeraj Dita tudi kakala ni kaj dosti in drugega kot čokolada ne more biti Baja, jaz sem se včeraj enako počutila, ko sem bila od 6.30 pa do 19.30 sama doma, ampak sem si rekla, da tako pač mora biti pa sem se postavila v vlogo samohranilke in sem relativno dobro furala cel dan.... Edino Dita je bila bogica. Jaz je tudi še nisem kopala sama, vedno je dragi zraven in me tudi ne mika. Če je ne skopam, naredim nego, pa je čisto dovolj. Nama je tudi patronažna rekla, naj je ne kopava več kot dvakrat do trikrat na teden.......
|