rumba
|
Danes smo se pa prvič kopali. In uživali. No, patronažna je kopala, jaz pa le gledala. Sem ji povedala, da Julijo kar celi dan zvija, pa da se zaradi tega slabo doji (beri krega na joški kako uro!). Pol mi je pa dala celi spisek, kaj naj ne jem. Madonca, sem se že vprašala, če bom sploh še kaj jedla. Brez laktoze (Hana je imela laktozno intoleranco), torej nič, kjer je mleko, mlečni izdelki, mesni izdelki, nič kjer so konzervansi, nič svežega sadja in zelenjave, ne paradižnika, paprike, čebule v kakršnikoli obliki... Kaj tej naj npr. jem za zajtrk??? Za kosilo mi ostane meso in krompir ali riž ali pašta (omake spet ne). Ma. če bi se tega držala, bi se sicer lahko že čez teden dni pohvalila, da sem že pod težo, ko sem zanosila, v naslednjih dneh bi me pa pobralo... Kakorkoli, smo lepo skopani! Je pa ta naša štruca pred kopanjem pokakala tri bombažne pleničke in eno brisačo (vedno kaka, ko jo slečem in se fino sprdi). Po kopanju pa seveda jok. Pa jo patronažna zavije v brisačo in stisne v naročju. Tedaj pa rata Julija temno rdeča v obraz, se napne in eksplozija. Tako se je pokakala, da brisača ni zdržala. Teklo je po patronažinih rokah, nogah, po čevljih in po tleh. Jao! Pol pa te vsa blažena pogleda: Ratalo mo je! Freycha in Tejči77, čestitke vajinima pupama za 1 mesec! Pinkyca, dobrodošla nazaj! Jaz imam trenutno tudi obe joški prazni. Zvesta, a si že nagruntala, katero naj pa sedaj ponudim? Zdaj še spi, a bo kmalu auf. Me je že strah, ko se bo spet kregala. Takoj ko priteče, se začne zvijati, pol spusti in jok. Freycha, kako se že reče tvojim čudežnim kaplicam?
|