|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.8.2007 20:45:26   
dorotea
Kaj počnete? Jst sem si prišla oddahnit od knjig, ve pa zbežite!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6601
2.8.2007 20:47:38   
dorotea
Pikica pokica, mene je g. naročila čez 5 tednov??? Mogoče vmes že rodim.
Jaz tud pravim, da ne bom šivana...mala bo kar ven padla...hi, hi

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6602
2.8.2007 20:57:20   
Pikica pokica
Čez 5 tednov... UF.. pa sem mislila, da sem samo jaz tako pozno naročena.

Danes sem se spet zbudila že ob 5h zjutraj in pisala diplomo. Čez dan mi ne rata, ker se ne morem zbrati, ko pa pride sin iz vrtca, gremo pa malo ven na zrak.
Vsak dan se ful sprehajamo, čeprav ne hodim ampak racam user posted image za sinom in možem, tako da upam, da bo tokrat kaj lažji porod.
Naslednji teden začnem še z akupunkturo za hitrejše odpiranje in na splošno lažji porod. UPAM, DA TO RES KAJ DRŽI user posted image .

Sicer pa mala tako brca, da komaj sedim... JOJ, moja rebra!!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6603
2.8.2007 20:58:41   
jst86
pa kaj je s temi G,a ni rečeno naj bi proti koncu imele pogostejše preglede??!!
no malo me tolaži da mate tud ve tko pozno naslednji pregled.meni je začel trebuh otrdevat,pa mi prej nikol ni. user posted image kolikokrat na dan je normalno?komaj čakam da naši pridejo domov iz morja,da mi bo kdo mal pomagal,ker sem res že preutrujena od vsega. se počutim ko ena stara mama ko me vse boli.user posted image
ste že vse zaključile z MŠ? midva greva v ponedeljek,sem končno vabilo dublauser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6604
2.8.2007 21:05:11   
dorotea
Dobra si pikica pokica, da se sprehajaš, pa tudi če racašuser posted image ...jaz bi tud šla kam dlje, pa mi takoj otrdi trebuh...mi je prav hudo, ko ne morem na malo daljši sprehod...kot kaka nonica sem. Dobro da grem vsaj vsako jutro v trgovino peš.
Jst86, meni tud že kar nekaj časa trdi trebuh...menda ni nič takega, če te nič ne boli...meni se včasih pojavijo tud večkrat zaporedoma na 5-10 minut, potem pa spet nič...mislim da so nekje pisali, da ne smejo biti boleči, pa ne v rednih intervalih, pa naj jih ne bi blo več kot 10 na dan(čeprav mislim, da jih je včasih pr meni več)...Bolj počivaj, pa kakšen Mg spij, če jih bo preveč. Drugače pa je to pač čisto ok, saj se maternica pripravlja na veliki final.user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6605
2.8.2007 21:17:24   
sandra85
js sem pa brala, da ne sme bit več kot 3 otrdevanj na danuser posted image ...ma se mi je zdelo malo čudno, ker 3 ni nič...

kako nej počivam, če pa mi psica sam probleme dela.....zaj sem jo šla pogledat in si je strgala dol cel povoj in un metuljček za infuzijo, ki ji je not pustil, če bo treba dat spet infuzijouser posted image me razjezi ta pes!!!

enkrat se je po taci poškodovala in jo je moj dragi ponoči našivanje peljal...je dal 18.000 sit za par šivov...sta prišla domov, čez 10 minut je imela vse šive ven potrganeuser posted image grozna je!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6606
2.8.2007 21:21:16   
sandra85
grem dat noge v luft...kako zna pes utrudit človeka-kaj šeleuser posted image ... :)

ko sem pravila zjutraj očetu na kavi, kaj smo preživljali in kako nisva celo noč spala-je rekel, da naju psica pripravlja na neprespane noči z user posted image in da je zaj to samo predigrauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6607
2.8.2007 21:21:17   
dorotea
sandra, kaj tvoja psica nima unga ovratnika , da si ne bi mogla potrgat teh stvari ven? Kaj pa če bi ji dala pol Apaurina, al pa četrt če je mala?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6608
2.8.2007 21:24:08   
sandra85
ja imamo doma un satelit, ma če si je od včeraj zvečer pustila tisto na miru, sem upala, da bo do jutri še zdržalouser posted image
ma sej ni problem, je rekel da je itak plastična igla in da nima kej bit, če si strga-sam ker ona to dela, sam zato, ker naju hoče jezit, ker ve da ne sme-in to me jezi user posted image
in pol jo hočem kregat in me tak žalostno gleda, da jo ne morem okregatuser posted image

zakaj apaurin?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6609
2.8.2007 22:41:21   
cuma
Čau punce!

Sej sem vedela, da bo vsaj 4 strani za prebrat ... user posted image

Najprej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Heleno in Klaro!!!!

Potem user posted image user posted image user posted image  za našo Guppy - heroja!!! Tako se dela! Super, da ste vsi trije dobro in da se ne mudi v Rim!

Sandra: me je kar groza, k oberem za tvojo psičko - se spomnim na svojega user posted image user posted image ! Ne ostajaj predolgo v KP, če se ti zdi, da se ne izboljšuje. Jaz sem jih predolgo poslušala in čakala, da ukrenejo ... pa je bilo žal prepozno. Srečno in držim pesti, da se kmalu porihta!!! Ti pa tudi - čuvaj se in  ne pozabi, da si user posted image ! user posted image   

vložki: v Izolski porodnišnici smo jih imeli vedno dovolj ... pa če ti je zmanjkalo, so sestre takoj prinesle še. Imeli smo navadne vir - brez krilc.

koš: imamo navaden koš s pokrovom, nismo kupovali zavijalčka.

pregledi: jaz imam pregled 14.8. torej 15 dni po prejšnjem - to se mi zdi normalno za to fazo user posted image .

Lepo in mirno noč vsem, pa brez čudnih sanj user posted image !

Cuma

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6610
2.8.2007 22:53:10   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž

V toplem naročju staršev: 4user posted image in 1user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6611
2.8.2007 22:56:39   
sandra85
še seznamček sem hotela prpopat za lahko noč

js upam, da se danes naspim, saj to noč nisem spala niti 2 ureuser posted image
zjutraj pa spet k veterinarju...
cuma, hvalauser posted image
malo prej sem bila pri psici, pa opažam, da je boljše-ji je sam kake 4x tekla kri po malo, odkar smo prišli zjutraj od veterinarja...tko da je vredu....
učeraj ji je lila na vsake 10 minutuser posted image ...tak da sva danes z mojim drgnila celo teraso z čistili in vročo vodo...user posted image

lepo spite user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6612
   [Brisano sporočilo]
2.8.2007 23:12:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6613
2.8.2007 23:15:23   
cuma
Še niste šle spat? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6614
2.8.2007 23:20:06   
guppy
dorotea in pikica pokica, pridni, da še študirata! Meni je kar odleglo, da sem za zdaj končala, tako da vama pošiljam še ostanke svoje študijske energije. Naj vama zlaufa!!

Malo nenavadno mi je, da imate še vedno preglede na 4 tedne in da vas je toliko, ki jih imate tako poredko? Zdi se mi, da bi zdaj res morale imeti na 14 dni?? No, itak pa sama nimam neke mere, ker imam zdaj skoraj na 3-4 dni kontrole, vsakič dam vodo, naredijo CTG... saj ni čudno, da mi gre tako dobro, če sem pod takim nadzorom zdravnikov.

Za mehčanje materničnega vratu... res počivajte, če so vam tako rekli. Sicer pa za tolažbo: jaz imam že od prejšnjega tedna zmehčan maternični vrat in sem odprta 1 cm, pa še nisem rodila user posted image

Punce, ki imate "prelahke" otročke - po mojem mnenju so te izmere čisto OK. Če se stanje ne popravi, pa hitro uredimo eno srečanje v Ljubljani in se nažremo sladoleda user posted image . Jaz sem vedno za (spomnite me na to, ko ne bom mogla shujšat po porodu user posted image ). Tile moji otročki bodo pravi bajski user posted image user posted image

Upam, da me po teh izlivih pozitivnih čustev ne bo kaj doletelo. Že cel popoldan sem kot prežvečen čigumi, nenaspana in z malim glavobolom. Upam, da jutri vse mine, ker me potem čaka prijeten obisk!

Punce, zdaj pa spat,
počitek dela čudeže!!!

P.S. Sandra, zlata si, da tako skrbiš za seznamček user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 6615
2.8.2007 23:26:47   
nana 27
En dan me ni gor pa se je toliko nabralo za prebrat.

Upam, da se bo mala Klara čim prej zredila user posted image

Guppy, uf..8.8. je zelo blizu user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6616
3.8.2007 7:14:26   
lumpa6
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

jaz hodim na preglede vsak teden, mi tut ctg naredi, pa vodo pogleda

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 6617
3.8.2007 8:26:26   
lumpa6
kje ste zaspanke?user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6618
3.8.2007 8:32:20   
bodoča
Helenav in mala Klara,držita se in se pridno poredita user posted image .

Sandra85, upam, da bo s tvojo kužiko čimprej bolje, pocartlaj jo še namesto mene user posted image .

Guppy, ti si pa taka faca, še kar "skačeš" okoli, dobra si user posted image .

Glede koša za pleničke, midva sva se tudi odločila, da ne bova kupolvala unga prav posebnega za pleničke, bova kar navadnega s pokrovom imela pa vsak dan ven nosila robo. Če pa se mi bo zdelo potrebno, ga pa še itak lahko pol kupim.

Jaz si bom tudi nabavila nekaj Vir 80 in nekaj Vir Nature vložkov, v P bom mogoče nesla nekaj malega, ker jih drugače tak tam dobiš.
user posted image  Punce, a si boste za doma ful unih mrežastih hlačk za enkratno uporoba nakupile, al boste kar svoje normalne uporabljale med čiščo? Ker malo se mi zdi velik strošek, da bi za približno 6 tednov morala une hlačke kupovat.

Jaz imam pri moji G zdaj preglede na 14 dni, pa tudi vse komplet, vodo, kri, ctg, vaginalni pregled,... Pri UZ-jih pa res šparajo, jaz sem uradno imela samo tri + tiste ko sem bila zadnjič v bolnici in samoplačniške.

Meni se je zadnjič tudi tako noro sanjalo, sem kar jokala. sanjala sem namreč, da se je moj lubek user posted image  ubil z motorjem (pa sploh motorja nima) in da smo jaz in najini dve punčki bile priče tej nesreči. Pa ga vsa panična zbudim in mu med jokom povem o sanjah, me malo pomiri, pol pa jaz še zakompliciram, da jaz pa ne bi imela dveh punčk user posted image . Noro.

Jaz moram danes še na CSD nest papirje za očetovski dopust, odločbo za paket oz. denar in porodniško pa sem že dobila.
user posted image  a mislite, da bo denar od paketa nakazan že v avgustu, če sem odločbo že dobila?

mojeustvarjanje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6619
3.8.2007 8:36:31   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

No, sedaj mi je pa jasno zakaj sem se včeraj tako slabo počutila - dežuser posted image  Danes ponoči sem spala kot ubita. Nekaj sem sanjala - ampak nič omembe vrednegauser posted image  Sem si pa odpočilauser posted image

Pregledi: jaz imam v ponedeljek pregled - po 6 tednih. Bomo videli kako me bodo sedaj naročali. Mislim, da prav dosti pregledov ne bom imela pred porodom, saj sem že v 36 tednu.

Pa saj počutim se OK, princeska pridno rogovili - jaz pravim, da mi pomaga pospravljatuser posted image , klepeta - vedno, ko je okoli mene ropot, začne brcat kot norauser posted image , kot da bi še ona hotela kaj povedat... Da o nogicah v mojem želodcu in pod rebri, niti ne govorimuser posted image . Če bi samo posumila, da ni vse OK, bi takoj drvela na urgenco v porodnišnico.

Lepo bodite - danes me čaka generalka kuhinjeuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6620
3.8.2007 8:40:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

user posted image  Punce, a si boste za doma ful unih mrežastih hlačk za enkratno uporoba nakupile, al boste kar svoje normalne uporabljale med čiščo? Ker malo se mi zdi velik strošek, da bi za približno 6 tednov morala une hlačke kupovat.

user posted image  a mislite, da bo denar od paketa nakazan že v avgustu, če sem odločbo že dobila?

S hlačkami bom malo kombinirala - odvisno koliko bom krvavela.
Denar od paketa boš dobila do 15.8. Tako so meni rekli na CSD - sem že v začetku julija dobila odločbo za porodniško in denar.

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 6621
3.8.2007 8:42:41   
lumpa6
Denar od paketa boš dobila do 15.8. Tako so meni rekli na CSD - sem že v začetku julija dobila odločbo za porodniško in denar.

mislm da bo 14.8 ,ker je 15 praznik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6622
3.8.2007 8:58:39   
Pikica pokica
Dobro jutro!

Pri nas na srečo še ne dežuje, ampak kolikor zgleda, bo kmalu user posted image .
Tudi meni so rekli na CSD, da bo denar  nakazan dan pred praznikom - torej 14.8.

user posted image A se še kateri dogaja, da ima nenormalno povečan apetit? Saj sem že prej jedla kot nora, ampak zadnja dva dni je pa obup user posted image . Celi čas bi samo jedla in jedla... Kot da bi bila noseča user posted image user posted image user posted image . Joj, raje ne stopim na tehtnico, saj imam gotovo še dodatne 3 kg. Mogoče se  pa pikica hoče malo porediti user posted image . No, ta se pa kar naj malo.

Da vam povem še, kaj sem zadnjič zvedela - z možem imava življenjsko zavarovanje pri Adriatic Slovenica in sva ga sklenila lani avgusta ( začelo je veljati s 1. naslednjega meseca - torej s 1. 9.). In nekaj časa nazaj sem zvedela ( sem že bila noseča), da dobiva 1000 eur ob rojstvu otroka user posted image , ampak je pogoj, da si vsaj eno leto njihov zavarovanec user posted image . Tako bova dobila ta denar, če se rodi septembra. Če pa kakšen dan prej, pa NIČ.
Tako da draga moja pikica, le počakaj še ta mesec notri!! DANES IMAM ŠE TOČNO 1 MESEC DO PDP.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6623
3.8.2007 9:15:19   
Anonimen
Eh, zaspankeuser posted image - sem napisala DO 15.8. Julija so nakazovali že 11. Sem šla pogledat na spletno stran CSD Šiška, če že kaj piše za avgust, pa so podatki še za prejšnji mesec.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6624
3.8.2007 9:20:20   
Anonimen
Jutro!

Jaz sem pa danes takooooo slabooooo spala, praktično nisem spala niti 3 ure. Zdaj sem pa zombi. Bi mogla likat, pa bo kar moralo počakat.
A še katero boli tudi hrbtenica. Mene med lopaticama. Po moje je to od pretežkih jošk....poln kufer jih že imam. Kaj šele bo....user posted image

PikicaPokica: upam, da ti bo ratalo bit septemberka. 1000 € pa ni mali denar. Superca. Če ne boš pa za tretjega otročka dobila eure.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  263 264 [265] 266 267   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?