guppy
|
JOJ, kok ste čvekice danes ...... Mi smo spet s pregleda - sem rekla, da je mogoče bolje, da vam ne govorim, kdaj grem v P, da ne boste zaman panike zganjale . Sandra je prav predvidevala, da sva se ustavila v Ljubljani pri mojih starših, zato se tako "pozno" javljam. Zgleda preveč klepetam, ko opazite vsako mojo nekaj urno odsotnost, hehehehhe. No, bila sem prepričana, da me bodo zadržali not, ker je zadnjič dr. Blejec rekla, da ob tako visokem pritisku (130/90) glede na moj izhodiščni (110/70) in ob tem, da sem bila že zadnjič 1 cm odprta, nimamo kaj "ugibat", če se situacija ponovi. Danes je bil pritisk 135/90, ampak so bili vsi izvidi PERFEKTNI (urin, hemogram, CTG), tako da se je odločila, da me tudi danes pošlje domov. Počutim se odlično, razen grooozne utrujenosti od izleta v Ljubljano, tako da mi ni težko biti doma. Bi pa raje rodila, ko grem takole na pregled, kot da me doma kaj zvije in moram klicat rešilca... TOREJ: držimo se super, rodit pa bom morala enkrat do konca 38. tedna (cca 15. avgust...?), ker je to pri dvojčkih skrajna meja. Tudi tokrat hvala vsem, da se spomnite na nas tri ----- sandra, pošiljam lupčke za tvojo kužico :** Pošlji heleni občasno še kak SMS od vseh nas, da držimo pesti za obe!!! tianna, jaz imam spakirane Vir 80 in Vir nature, pa bom videla na licu mesta, kaj mi bolj odgovarja. Pravijo, da imajo včasih v porodnišnici neke bolj plastične vložke in da je fajn met vsaj en paket svojih "za vsak slučaj". nefretiti, pri nas bo možek postlal posteljico na dan našega prihoda domov. Tudi meni se zdi brezveze, da se prah gor nabira po nepotrebnem. Že zdaj imam jogi pokrit s polivinilom... Rožica, mi smo dobili od moje mami košeg Sangenic, pa se mi zdi prav fajn. So pa kasete precej drage, ... ampak smo tud tega dobili nekaj na zalogo. Carmy, težo itak bolj "ocenjujejo" oziroma izračuna jo aparat, ko G vnese podatke o gavici, trebuščku itd. pri UZ meritvi. Če ti ničesar niso omenili, je verjetno rast normalna, tako da se nič ne sekiraj. Pozdravček in lahko noč, grem v deželo sanj
|