|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.8.2007 16:14:51   
sandra85
moj G še CTG-ja nima...tko da tega js sploh ne bom imela, razen v bolnici, ko bom šla rodituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6576
2.8.2007 16:47:16   
sandra85
mogoče pa je šla guppy spet po pregledu na obisk k tašči...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6577
2.8.2007 17:28:55   
guppy
JOJ, kok ste čvekice danes ...... user posted image

Mi smo spet s pregleda - sem rekla, da je mogoče bolje, da vam ne govorim, kdaj grem v P, da ne boste zaman panike zganjale user posted image . Sandra je prav predvidevala, da sva se ustavila v Ljubljani pri mojih starših, zato se tako "pozno" javljam. Zgleda preveč klepetam, ko opazite vsako mojo nekaj urno odsotnost, hehehehhe.

No, bila sem prepričana, da me bodo zadržali not, ker je zadnjič dr. Blejec rekla, da ob tako visokem pritisku (130/90) glede na moj izhodiščni (110/70) in ob tem, da sem bila že zadnjič 1 cm odprta, nimamo kaj "ugibat", če se situacija ponovi. Danes je bil pritisk 135/90, ampak so bili vsi izvidi PERFEKTNI (urin, hemogram, CTG), tako da se je odločila, da me tudi danes pošlje domov. Počutim se odlično, razen grooozne utrujenosti od izleta v Ljubljano, tako da mi ni težko biti doma. Bi pa raje rodila, ko grem takole na pregled, kot da me doma kaj zvije in moram klicat rešilca...

TOREJ: držimo se super, rodit pa bom morala enkrat do konca 38. tedna (cca 15. avgust...?), ker je to pri dvojčkih skrajna meja. Tudi tokrat hvala vsem, da se spomnite na nas tri user posted image  user posted image user posted image

-----

sandra, pošiljam lupčke za tvojo kužico :** Pošlji heleni občasno še kak SMS od vseh nas, da držimo pesti za obe!!!

tianna, jaz imam spakirane Vir 80 in Vir nature, pa bom videla na licu mesta, kaj mi bolj odgovarja. Pravijo, da imajo včasih v porodnišnici neke bolj plastične vložke in da je fajn met vsaj en paket svojih "za vsak slučaj".

nefretiti, pri nas bo možek postlal posteljico na dan našega prihoda domov. Tudi meni se zdi brezveze, da se prah gor nabira po nepotrebnem. Že zdaj imam jogi pokrit s polivinilom...

Rožica, mi smo dobili od moje mami košeg Sangenic, pa se mi zdi prav fajn. So pa kasete precej drage, ... ampak smo tud tega dobili nekaj na zalogo.

Carmy, težo itak bolj "ocenjujejo" oziroma izračuna jo aparat, ko G vnese podatke o gavici, trebuščku itd. pri UZ meritvi. Če ti ničesar niso omenili, je verjetno rast normalna, tako da se nič ne sekiraj.

Pozdravček in lahko noč,
grem v deželo sanj user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6578
2.8.2007 17:39:45   
Anonimen
Uf, Guppy... Smo bile že kar nervozneuser posted image  Pa ne zamerit... Saj verjetno, ko bomo me lepo po vrsti začele hodit v porodnišnice, ne bo več take frke...
Super, da ste vsi trije zdraviuser posted image  in da se ti tako dobro držišuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6579
2.8.2007 18:05:11   
Anonimen
Guppy, lepo da si še z namiuser posted image . Jaz mislim da ne boš nič prej rodit šla kor 15.8. pa še fajn datum je, ker boš vedno takrat prosta v službi ker je praznik in boste lahko na veliko praznovaliuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6580
2.8.2007 18:07:37   
Anonimen
O Guppy, si še z nami. No, le da sta tvoja zakladka v redu. user posted image user posted image user posted image

Sandra, kako je s Heleno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6581
2.8.2007 18:08:56   
ašun
Pa če rodiš na 15. v mesecu dobiš darilo od quelle

http://www.quelle.si/Information/ServiceNeu/tippsundtricks/gewinnspiele/fs07/babygewinnspiel.asp?sparte=2636

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6582
2.8.2007 18:13:54   
Anonimen
Vidiš Guppy, 15.8. je pravi datum, do takrat pa noge skup držiuser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi upam da bom rodila 15.9.user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 6583
2.8.2007 18:35:00   
nora
guppy maratonkauser posted image še samo 2 tedna, pa boš zibala!! super, da ste vsi 3 v reduuser posted image kot je rekla Zabonka, smo bile malo nervozne, ker te ni bilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6584
2.8.2007 18:58:04   
dorotea
Joj mi je prav hudo za helenov, pa še včeraj smo se menle, da sta najini pikici mali, pa da bo vse ok in da bova lazje rodili.Upam da bo z njima vse v redu...malo me pa tud za mojo pikico skrbi, ki je s težo priblizno tam kot njena, sam da meni ne bo delala več UZ, ker je rekla da ni treba...itak pa je zdaj do 17.8. na dopustu...se moram pomirit in si dopovedat , da je vse ok, saj bi drugače videla na prejšnjem uz, če ne bi bli, ne?Naša pika je imela v 30. tednu malo manj kot 1400g...pa saj je to OK?G. mi ni nič rekla, da bi blo to premalo, sam helenina Klara je tud takrat mela tam nekje okoli.
sandrauser posted image za tvojo psičko.
Pridna Guppy, še vedno z nami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6585
2.8.2007 18:58:56   
guppy
Hahahha, kok ste luštne user posted image

Jaz nekako še vedno "pikiram" na 8.8., ker je tak fajn bajsasti datum, ki paše dvojčkom user posted image . 15.8. pa ravno zato ne bi rada rodila, ker je praznik, da ne bo pol porodnišničnega osebja odsotnega :))) Je pa drugače super datum, ker je imel tudi moj dedi takrat rojstni dan.

Srček, mere na seznamčku bom pa kar iste pustila, ker se nisem nič zredila, obsega si pa ne upam več izmerit user posted image .

Ful je fajn it iz porodnišnice, ko se vse osebje čudi, da s takim trebuhom še lahko hodim okrog in da je vse super (bom trikrat potrkala), pa vsi mi pravijo, da sem taka nasmejana in pozitivna nosečka, da sem čisto polna neke nove energije!! Sicer pa, tukaj med septembrkami niti ne moreš biti slabe volje, je treba oddajat pozitivno energijo, da preženemo vse mini težavice, ki jih imamo!!!!

Zdaj grem pa noge tiščat skupaj
user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6586
2.8.2007 19:29:34   
sandra85
GUPPY, ŠE SI MED NAMI!!! pa človek res ne more  vrjet-sem vesela, da se tak super počutiš-za dvojno nosečko je to nekaj neverjetnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pravi heroj!

sem poslala SMS heleni, takoj ko sem prebrala tvoj post-ker je prosla, če ji poročam o tebiuser posted image ...vse nas skrbi zate, na koncu, pa bomo vse pred tabo rodileuser posted image
hvala za lupčke za psičko...user posted image je še vedno mal boga, pa zdrogirana mi deluje...

zaj ji grem fino pasjo paštico skuhat pa pomešat z govejo konzervo-da jo mal pocatramuser posted image
zjutraj pa mora spet po injekcijo...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 6587
2.8.2007 19:49:46   
Anonimen
Živjo souser posted image .

Sandra: pozdravi Heleno. Držim pesti, da bo vse v redu.

Tianna: tudi meni so v 26. tednu ugotovili, da se mi je materični vrat skrajšal in zmehčal. Imela sem odrejeno strogo ležanje do naslednje kontrole, na kateri pa je bilo vse v redu. Sedaj me redno spremljajo zaradi tega in še zato, ker imam gestacijski diabetes. Zaenkrat je v redu. Ponovno so se začeli pojavljati krči in otrdevanje maternice, ki pa mine. Občasno me zbada v križu, malo tišči, a kar gre. Upam, da bo malček zdržal vsaj še 2 tedna (upam da do dopolnjenega 34. tedna), potem pa le lahko pride kadarkoli želi user posted image .

Guppy: sem te prav ocenila vidiš. Absolutno najbolj pozitivna nosečka med nami. Le bodi še z nami. Meni je kar malo hudo, ker imam rok ob koncu septembra. Mi bo prav dolgčas, ker bom zadnja ostala, če seveda malček ne bo hotel prej ugledati sveta user posted image .

No toliko za sedaj. Se tipkamo,

T.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6588
2.8.2007 19:55:59   
Anonimen
TANJA LINA; veš, da me je ginekolog prav prestrašil, ko mi je to rekel. Vedno, ko me je vaginalno pogledal oz. potipal je rekel:"Trdo kot kamen", al pa kej podobnega. V sredo pa... da je rahlo zmehčan... Ni mi rekel, da moram strogo ležati in naročil me je šele čez 4 tedne. Če si brala kaj tam, ko sem user posted image  vprašala za nasvete, je rekel le, da naj ne bom fizično aktivna in da naj se pazim. Vse ostalo je bp. No, saj se pazim, da bo ja vse v redu. Pa ti tudi, prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6589
2.8.2007 20:00:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina
Meni je kar malo hudo, ker imam rok ob koncu septembra.

Pa kaj na nas si pozabila, al kako??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6590
2.8.2007 20:04:35   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Joj mi je prav hudo za helenov, pa še včeraj smo se menle, da sta najini pikici mali, pa da bo vse ok in da bova lazje rodili.Upam da bo z njima vse v redu...malo me pa tud za mojo pikico skrbi, ki je s težo priblizno tam kot njena, sam da meni ne bo delala več UZ, ker je rekla da ni treba...itak pa je zdaj do 17.8. na dopustu...se moram pomirit in si dopovedat , da je vse ok, saj bi drugače videla na prejšnjem uz, če ne bi bli, ne?Naša pika je imela v 30. tednu malo manj kot 1400g...pa saj je to OK?G. mi ni nič rekla, da bi blo to premalo, sam helenina Klara je tud takrat mela tam nekje okoli.
sandrauser posted image za tvojo psičko.
Pridna Guppy, še vedno z nami.

Jaz mislim, da je vse ok. Moja punčka je bila v 31t težka cca 1600g. user posted image  dobijo približno 200g na teden gor. Pa mi ni nobeden rekel, da je karkoli narobe.
Eno user posted image za vse naše otročke

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6591
2.8.2007 20:13:43   
sandra85
sem si  zaj mal s heleno pisala....klara zaostaja za 2-3 tedne...tko da to ni hudo-mi je kar odleglo!!!sem vesela, da ni tak hudo...mora pa zaj pridobit na teži, medtem ko sta v bolnici-to pa itak da bo!!! sem ji rekla, da me mislimo na njiju in da bo vse ok-itak da bo!!!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6592
2.8.2007 20:16:50   
Anonimen
Do kdaj pa bo v bolnici?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6593
2.8.2007 20:20:49   
sandra85
če bo dolgo ostala helena v bolnici, se bom kar ponudla, da ju pridem pogledatuser posted image
pa ji bom nesla kej sladkega, da se še bolj poreditauser posted image

joooj mene pa zanima, kdaj bova z dragim uspela it v ljubljano po ostale potrebščineuser posted image
sva imela namet it danes al pa jutri-ma kako nej greva, če ne upam nikamor brez psice...
upam, da nama bo naslednji teden uspelo, ker postajam že panična, ko se spomnem, kolko stvari nama manjka!!!user posted image

tianna-kaj bo 270.stran???user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6594
2.8.2007 20:21:38   
sandra85
nevem do kdaj bo-odvisno kako bo klara napredovala...par dni mora biti na opazovanju

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6595
2.8.2007 20:33:54   
dorotea
[/quote]

Jaz mislim, da je vse ok. Moja punčka je bila v 31t težka cca 1600g. user posted image  dobijo približno 200g na teden gor. Pa mi ni nobeden rekel, da je karkoli narobe.
Eno user posted image za vse naše otročke
[/quote]

AŠUN HVALA!

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 6596
2.8.2007 20:36:48   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja Lina
Meni je kar malo hudo, ker imam rok ob koncu septembra.

Pa kaj na nas si pozabila, al kako??

Tud jst sem med zadnjimi...še bomo čvekale!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6597
2.8.2007 20:37:52   
sandra85
in me vse bomo čvekale z vami, ker smo se zmenile, da ostanemo na tej temi, dokler zadnja ne rodiuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 6598
2.8.2007 20:39:07   
dorotea
to je pa tud res...in vse boste že vedele o porodu in nas tolažole, da sploh ni hudo!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6599
2.8.2007 20:44:57   
Pikica pokica
Ja, res ste čveke danes user posted image .

Super, da s Heleno ni tako hudo. Malo več bo počivala, pa bo njena pikica tudi pridobila na teži.

Sandra, upam, da bo tudi  tvoja psica vredu in to čim prej, da boš sama lahko malo več počivala.

Guppy, super, da si še med nami.

Naj še povem, kako je z vložki v Celju - jih je dovolj in še preveč. Pa tudi niso tako slabi. ( upam, da se v teh 3 letih niso kaj poslabšali user posted image ).  Prav tako spodnjih hlačk za 1x uporabo. Obolega je v vsaki sobi veliko in sestre sproti skrbijo, da prinesejo nove, če slučajno zmanjkajo. Jaz ne bom nič nosila zraven v bolnico.

Bom pa tokrat kupila Vir nature, saj so se mi pri prvemu v Vir 80 zatikali šivi. Joj, kako je bolelo, ko sem želela vložek odstraniti, pa se je del šiva zapletel notri... Tega ne bi rada spet doživela. Ne bom pa delala prevelike zaloge, saj se lahko zgodi, da ne bom šivana...user posted image . Ja, sanjam, a ne???

Tudi mene je g. naročila šele čez 4 tedne, kar se tudi meni zdi ful veliko. Enako je bilo pri prvem,  (zdaj imam pregled 16.8.) in po tem pregledu - v 37. tednu  sem pri prvemu imela le še enega, na naslednjega me pa ni bilo več, ker sem prej rodila. Nič CTG ja, nič UZ jev... Baje pošlje tiste, ki so čez rok, na ctg v porodnišnico, ker ga sama nima.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  262 263 [264] 265 266   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?