|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.8.2007 11:06:23   
Anonimen
SANDRA, joj kakšna novica... user posted image  Pošlji ji sms, da smo vse user posted image  tu v mislih z njo in da držimo pesti zanjo in za štručko Klaro. Res upam, da se bo vse uredilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6526
2.8.2007 11:09:25   
Anonimen
Daaaan!

Kako lep dan je danes.......

Nora: jaz sem v enem tednu dobila 5kg. Pa nisem nič bolj jedla, kot običajno. Ampak otekla sem pa kot balon.
Še vedno. Pa nič ne pomaga, ne grozdje, ne preslica, ne lubenica.....preprosto vse obrdžim v sebi.....že mora biti tako.

Včeraj sem bila spet v Ikei.....pa meni se je čisto utrgalo. Sva kupila kinderpet, pa posteljnino pa seveda baldahinček. Danes sva ga pridno sestavila, zdaj pa ne paše tako, kot sem si jaz zamislila in sem čisto preč. Sicer ni slabo, ampak ni pa maksimalno. Že 2 tedna iščem po cvetličarnah svilen oz. satenast trak (roza), ampak ga v celem Celju nimajo.....pa sej ponoriš.

Kdaj boste postlale posteljice..... meni se zdi malo prehitro še......da se mi bi prah nabiral na dojenčkovi pojstlci.....joj.

Grem še malo občudovat.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6527
2.8.2007 11:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Že 2 tedna iščem po cvetličarnah svilen oz. satenast trak (roza), ampak ga v celem Celju nimajo.....pa sej ponoriš.

Jaz sem tudi norela, ko sem iskala tak trak (samo moder no) in končno sem ga našla v neki trgovini, kjer prodajajo blago na meter; metraža pač. Ne vem kako se tam pri vas v Celju reče takšni trgovini. Sigurno je kakšna, kar pejdi pogledati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6528
2.8.2007 11:13:39   
Anonimen
Ojoj upam, da bo s Heleno in njeno user posted image vse OK.
Tudi meni je prejšnji mesec user posted image malo zaostala v razvoju, pa sem morala več počivat, pa se je mičkeno popravila. Tko, da menda ne bo hudega.
Držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6529
2.8.2007 11:13:59   
sandra85
NO...ZAJ PA ŠE MALO O MOJI PSIČKI...
ITAK DA CELO NČ NISEM SPALA, SEM SKOZI USTAJALA IN JO HODLA GLEDAT-ZAJ PA IZGLEDAM KOT ZOMBI!!!
veterinar ji je dal eno injekcijo in rekel, da se je stanje resno izboljšalo (trkam na les)...že cela nora je danes-kar nori...vsake toliko ji steče malo krvi, ampak zelo malo...
krvi je izgubila nekje 2dl (sliši se malo, ampak glede na to, da ima v sebi samo 3l, je to kar dosti) glede na stanje ordinacije včeraj, je meni zgledalo, da je izgubila vse 3 luser posted image

učeri je dobila umeten nadomestek krvi, da se nebi slabo počutila...jutri moramo bit spet ob 8h na veterinarski, da jo še 1x pregleda in vzame kri, da pošlje v LJ na preiskave......
plačala pa sem celo premoženje za učerajšnjo noč(glede na to, da vseskupaj ni kaj dosti pomagalo), saj stane 1 ura dela (dežurnega) veterinarja 54€user posted image ....ma mi ni bil problem dat ta dnar, samo da mi jo rešijo!
no, zaj počiva...

js pa vseskozi na našo heleno študiram, pa tako me mika, da bi jo šla pogledat v bolnico (saj nimam daleč), samo nevem glih, kolko bi me bila vesela, glede na to, da je potrtauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6530
2.8.2007 11:15:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Kdaj boste postlale posteljice..... meni se zdi malo prehitro še......da se mi bi prah nabiral na dojenčkovi pojstlci.....joj.

Hmm, ne vem. PDP imam 24.9., ma se mi zdi, da bo prej, tako da... Verjetno bom postlala v začetku septembra.
Bi pustila mojemu user posted image , da on (takrat, ko bom jaz v porodnišnici), ma se bojim, da ne bo nič barvno in stilno usklajeno... user posted image  Jaz bi pa rada vse UAU! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6531
2.8.2007 11:21:17   
sevenka
Tianna, tosamine izdelke prodaja tudi Ariel sem zadnjič videla, vendar so cene za 30% dražje. Znamka se imenuje to to, izdelki pa so v oranžni barvi z medvedkom.

Vsekakor pa v porodnišnico vzemi vložke vir80, ko pa prideš domov pa uporabljaj vir nature, te imajo namreč krilca. Meni je gospa v Tosamini trgovini ful dobro svetovala. Vložke s krilci v porodnišnici skoraj ne moreš imeti zaradi njihovih mrežastih spodnjih hlačk.
Upam, da sem kaj pomagala.

Tudi danes se je meni vse živo sanjalo... groza. Verjetno je bila taka noč.user posted image

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6532
2.8.2007 11:22:20   
sandra85
sem poslala zaj heleni SMS, nevem kdaj ga bo prebrala, sem pa sigurna, da bo vesela da mislimo na njo in na njenouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6533
2.8.2007 11:23:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js pa vseskozi na našo heleno študiram, pa tako me mika, da bi jo šla pogledat v bolnico (saj nimam daleč), samo nevem glih, kolko bi me bila vesela, glede na to, da je potrtauser posted image

Ne vem... Po eni strani bi bilo dobro, da jo pustiš pri miru; po drugi strani, pa rabi podporo, ker je biti  žalostna in ji bo vsak topel nasmeh in lepa beseda prišla prav... Kaj pa, če bi ji poslala sms in jo vprašala, če jo lahko prideš pogledati?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6534
2.8.2007 11:27:23   
sandra85
JOOOOOOJ DANES JE SPET TAVELIKI DAN-GUPPY IMA PREGLED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaj mi je helena pisala in se lepo zahvaljuje za našo podporo...user posted image

danes je pa res vse na kupuuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6535
2.8.2007 11:27:33   
Anonimen
SEVENKA, si pomagala, hvala. Ja sej vem, da so drugod Tosamini izdelki dražji; zato sem upala, da je kje v Ljubljani Tosamina trgovina... Glede vložkov... Kupila bom oboje, pa kar bo bo. Skrbi me edino to, če bom šivana, da se mi bodo VIR80 zalepli na šive in baje, da zna zelo boleti, da se ti lahko še šiv vname itd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6536
2.8.2007 11:28:27   
Anonimen
SANDRA85, si jo vprašala, če lahko prideš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6537
2.8.2007 11:29:08   
aljab
Joj to pa niso fajne novičke... Helena tud jaz držim pesti zate in malo štručko!!user posted image
Ampak velikokrat se zmotijo....te meritve z Uz niso ravno zanesljive. Upam, da je tud v tem primeru tako.

Sandra pa upam, da bo tvoja psička kmalu bolje!

Nefretiti tud jaz sm si kupla tisto knjigo (sm "slučajno" nanjo naletela v knjigarniuser posted image user posted image ). Zdaj se pa veselo režim, ko berem.

Moj ljubi pa se je danes spomnil, da bi pleskala steno v dnevni in montirala police, pa še serviserja za pralni stroj mava tu. Meni je vse tko odveč. Zdaj on vrta, mala pa brca.... Sploh ne vem kako se nekatere lohk selite in še veselo prenavljate. Res pridne!!! Jaz si sam želim met mir in pospravljeno....

Včeraj sm pa tud jaz vse dokončno uredila na CSD. Pa šla k frizerju....to je zame ful velik dosežekuser posted image (predvsem frizer).

Nič. Grem v spalnico čakat, da se vrtanje končauser posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6538
2.8.2007 11:29:21   
sandra85
sem ji napisala, če rabi KARKOLI, naj me pokliče, da bom takoj gor...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6539
2.8.2007 11:29:38   
PBJ
Helena tudi jaz držim pesti za vaju, da se hitro poredi mala Klarauser posted image ...

Mene pa spet v želodcu peče user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6540
2.8.2007 11:30:00   
LINA31
Joj naj se helenav dobro drži in upam na najboljše. Mene bi kar kap, če bi mi kaj takega rekli. Ali je imela Helena včeraj pregled, da so ugotovili te pomanjkljivosti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6541
2.8.2007 11:33:51   
sandra85
ja, pregled je imela

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 6542
2.8.2007 11:34:08   
LINA31
Aha, sem šla mal za nazaj pogledat...pa sem vidla, da je res pisala, da odhaja pogledat, če je pikica kej zrasla.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 6543
2.8.2007 11:34:23   
Rožica*
nefreti boš videla, da bo posteljica prav lepo zgledala, ko boš ti vse prespala. Tudi jaz sem tako razočarana sedela in opazovala kako ne izgleda tako kot sem si zamislila in celo malo užalila ateka , ki se je tako trudil.
Naslednji dan pa je bilo vse veliko lepše.
Pač user posted image  kaj naj drugega rečem.
Se  nisem mogla odločiti  za barvo sobice in sem rekla naj kar belo pusti, da bi mi pač dal mir, ker takrat ravno nisem bila volje za urejanje,.... Zdaj pa sem si namislila barvanje user posted image .  Seveda pa je moj user posted image  en velik user posted image , ki naju ima zelo rad in je samo vprašal kakšno barvo želim. Čeprav je pritrdil že obrobe po steni,....
Tako user posted image  ga imam rada.

Imam še eno vprašanje user posted image user posted image user posted image
Ste vse kupile košek za pleničke?  Kakšnega ste kupile?  Tiste zavijalčke,.....

LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6544
2.8.2007 11:40:26   
sandra85

user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

1.9. Sarah + zmaj (25 + 27), 1n, Lj. --> Lj. user posted image Tim
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
2.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 24user posted image , 21user posted image  in 17user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)
26.7. CUKRČEK (PDP 1.9.), user posted image Klara + user posted image Aljaž

V toplem naročju staršev: 4user posted image in 1user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6545
2.8.2007 11:42:20   
Rožica*
Aljab saj si lahko zgoraj prebereš kako težko je zdaj prenavljanje.
Tudi jaz si želim imeti mir in samo čistim za njimi, tako da sem kar nadležna. Imam občutek da je povsod prah,.....
Nobeni ne privoščim prenove ali selitve na koncu nosečnosti.
Jaz sem res preveč brezbrižna, sploh kadar sem utrujena so mi napoti vsi delavci,... in se ne morem odločiti kako bi imela in potem pride do takšnih , zgoraj opisanih situacijah.
Zato pa bom zdaj, ko bodo začeli z postavljanje in podiranjem še dveh sten, odšla na krajši oddih da se izognem vsemu temu.
Ker sama vem, da sem zelo TEČNA oziroma user posted image .  Pa se trudim da nebi bila, sicer mi ne očita  nihče, vendar se vidi, da sem utrujena in  ne morem več, morala bi počivat jaz pa polno hišo ljudi, ki jim je treba streči. Če se uležem pa bo kdo rekel, da sem ležala da nisem vprašala, če bi kdo kaj pil......
No pa sem tudi jaz malo pojamrala.
Upam da bo zdaj lažje user posted image

LP.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6546
2.8.2007 11:48:39   
Anonimen
Vložki: a ne dobimo v porodnišnici vložkov? Mislim za čas bivanjauser posted image  No, jaz sem kupila Vir nature.
Koš za plenice: nisva kupovala, ker bova sproti nosila v smeti.
PBJ: za želodec poskusi s pitjem metinega čaja. Predvsem pa nikoli ne imej praznega želodca - pa magari če prepečenec glodaš.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6547
2.8.2007 11:49:35   
Anonimen
Sandra, upam da se krvavitev kmalu konča in da ni bilo nič hujšega. Kokiko pa veterinar stane pa dobro vem, ker je moj oče veterinar.

Kako je kaj Helena....držim pesti da je samo manjši user posted image in da ne gre za kaj hudega. Pa čisto na koncu smo že, kot maratonci ki tečejo zadnji krog....

Posteljico in celo sobo sva midva že postavila, vsa oblačila oprala in zložila v omaro, edino posteljnino bom dala gor šele kak teden pred pdp ali pa jo bo kdo druga dal gor, pa blazina na previjalni je če vedno v najlonu, prav tako jogi in prevleka za stol. Sicer pa se sedaj prah nabira v isti količini kot se bo kasneje. Ga bo še v eni sobi več treba brisatuser posted image .

Meni manjka samo še par stvari iz lekarne (olje, hladilno mazilo, bepanten....in tona vložkov in mrežastih hlačk). pa razmišljam da bi mamo poslala v Vir drug teden ko pridejo iz štajerske k meni, saj jim je v bistvu po poti. Pa verjetno je kaj ceneje. Ker so kar dragi, 10 kom 1.5 evrov. Groza, glede na to da jih res tono rabimo. Jaz se tudi sprašujem ves čas katere vzeti. Vir 80 lepo vpijajo, ampak me je strah da se mi na šive zalepijo. Aua. Vir natura pravijo nekatere da so boljše.....Ah, koliko težav z enimi vložkiuser posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 6548
2.8.2007 11:53:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Vložki: a ne dobimo v porodnišnici vložkov? Mislim za čas bivanjauser posted image  No, jaz sem kupila Vir nature.

Pojma nimam... user posted image  Verjetno ja. Jaz bom vseeno imela svojo zalogo zdraven. Saj veš; od viška glava ne boli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6549
2.8.2007 11:53:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Koš za plenice: nisva kupovala, ker bova sproti nosila v smeti.

Midva isto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  260 261 [262] 263 264   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?