dorotea
|
Sandra, sem mislila, da bi psički dala mal Apaurina, da bi se mal pomirila in zaspala, da ne bi vseh šivov trgala in izpulila igelc, pa tud vidva bi imela kakšno mirno noč...sam itak je že naredila kar je mislila, tko da je najbrž vseeno.Lepo, da je že bolje! Jaz sem tudi dobila odločbo od csd...juhu!Pikica pokica, ti pa tišči noge skupaj do 1.9. Nefretiti, ko je tak grd dan danes, loh pa spanje popoldan nadoknadiš...mene tud vleče v ležeč položaj, pa sem kar dobro spala. A sem pozabla ti napisat, da mi je škoda za tvojo rožico...moje male orhidejce pa so spet pognale...če mi uspe jih lepo vzgojit, ti podarim eno za tolažbo. Joj punce kake pa to sanjate! Prosim, danes samo lepe misli in lepe sanje ponoči. Pa še to, če sanjate o smrti, to itak ne pomeni dobesedno to ampak konec nečesa in začetek nečesa novega(kar se pa res hitro približuje!) In tistega ki ste sanjale, da je umrl, bo doooolgo živel! Andreja32 dobrodošla spet med čveke! Pa en objemček za heleno in klaro(lepo, da nam tako poročaš, sandra) Mony79 lep bušti!!!! Sem glih hotla predlagat vsem vam, da bi prpopale slikce o vaših trebuščkih sedaj ko smo pr koncu...se mi zdi full lepo te buštije gledat, jaz bi svojga ves čas božala...no, če hočete. Bom moj mikro bušti tud jaz poslala danes, ko ne bo ta smotan internet zabušaval...joj, crkne vsake 5 minut....za znoret! Hvala Guppy za energijo za učenje...upam, da se me bo kaj primlo! Drži se...joj kmalu boš vidla tvoja malčka!
|