|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
2.8.2007 12:00:53   
sandra85
srček,pa daj praši ga,če bi on vedel,kaj bi lahko bilo...user posted image v kopru sploh ne vejo,kaj bi...sam injecije ji dajajo....učeri je vse živoprobal,pa zaman...še v lj je klical,če imajo kak predlog,pa nič....

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
2.8.2007 12:06:06   
Rožica*
Taudi jaz razmišljam tako! Da bom kar sproti nosila ven.
kako se bo obneslo pa bom videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
2.8.2007 12:06:45   
PBJ
Ženske, vložkov in mrežastih hlačk je v porodnišnici dovolj - vsaj v Mb je tako.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6553
2.8.2007 12:11:55   
Anonimen
Jaz sem kupila koš za plenice Angelcare. So imeli dva na izbiro, pa ker pojma nimam o teh kantah, sem prodajalko vprašala kaka je razlika med enim in drugim, pa mi je namignila da samo v znamki košauser posted image . Haloo, znamka koša za smrdljive pleniceuser posted image . Itak da sem vzela cenejšega in tudi kasete za vrečke so precej cenejše. Kako pa se bo obnesel v praksi pa še ne vem. Še vedno malo dvomim da naj nebi nič ven prismrdelouser posted image .

Vložke dobiš v porodnišnici, vsaj v večini je tako. jaz si bom vseeno vzela kak paket s seboj, da nebi imeli kake fore, da je število vložkov dnevno omejeno in bom pol morala v tistem smradu in krvi ležat.....Drugače jih pa itak rabimo pol še eno tono za doma, čišča zna trajat tudi 6 tednov. Zgleda da bomo sedaj imele M za vseh 9 mesecev nazaj, ko smo na vložkih šparaleuser posted image .

Guppy, kje si????

rožica, čisto jasno mi je kako prenove zgledajo. Midva sva končala s tem pred 2 tednima, čeprav pravkar zunaj nekj betonirajo, samo kaj se zunaj delaja me ne zanima. Samo da imam jaz noter mir. Se mi pa ne da več pospravljat, vse je tako oddaljeno, omare previsoko, tla prenizko, kopalnica je tako mala da se komaj stiščim okoli školjke da obrišem še vzadaj.....

Pa danes zjutraj sem se zjokala možu, da hočem it zvečer nekam ven, da nikoli več ne bom mogla it spontano nikamor, da me ne bo mogel nihče poklicat in rečt a greš na kavo in se preobujem in grem skozi vrata in pridem ko pridem.....Zdaj bom morala gledat kako vreme je, ali je user posted image zbujen, kdaj je nazadnje jedel, 1h ga zimsko oblačit, napakirat celo torbo, njega, voziček v avto......in me do takrat že vse mine....Pa edina sem v družbi, ki čaka user posted image , druge še fanta nimajo. Bom čisto osamljena, po začetnem navdušenju bodo hitro pozabile name, ker ne bom več zanimiva in aktualnauser posted image user posted image user posted image .
No, pa sem se še jaz malo skašlala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6554
2.8.2007 12:13:48   
sandra85
MASSA26, PRIJAVI SE-TE BOMO VESELE user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6555
2.8.2007 12:14:42   
Anonimen
Sandra, moj oče je na dopustu in mi vrat zavije če ga pokličem s takšnim vprašanjem. Še sploh ker psa niti videl ni in je lahko 1001 razlog za to kaj bi lahko bilo narobe. Verjemi, tudi on bi se prav tako spraševal kot kolegi v Kopru.....

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6556
2.8.2007 12:19:43   
sandra85
sem čist obupana-res, da je danes že dosti boljše,ma mi je hudo-čeprav je njej čisto ok...
in jutri jo spet na injekcijo peljem in verjeto pojutrišnjem spet.....in kolko časa se bo to vleklo???nej kej naredijo!user posted image

user posted image punce, a ste slišale za veterinarsko kliniko, ki naj bi bila v postojni???????????

to mi je teta rekla,pa ne ve če delajo in telefonsko.....
pa  sem veterinarja v kopru vprašala,pa je sam rekel, da nima telefonske in da se mu zdi da sploh še ne obratujejo....VE KEJ VESTE???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6557
2.8.2007 12:29:33   
Anonimen
Pozdravljene,
zelo pridno tipkate. Kaj vas je večina že doma? Jaz tudi že odštevam...
Kaj se tiče smrdljivih plenic, mi pri pvih dveh otrocih nismo imeli posebnega koša in ga tudi sedaj ne bomo. Nabavili smo več rolc vrečk (takšnih kot jih imajo v trgovskih centrih za sadje in zelenjavo) V njih lahko plenice zelo na tesno zavežeš in nič ne smrdi. Smo pa dnevno (vsak večer) praznili  koš. To je torej stvar odločitve.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6558
2.8.2007 12:45:11   
lemavrica
Sandra

Bolnica za živali Postojna
Cesta v Staro vas 14
6230 Postojna
Slovenija

Recepcija:
05 - 721 2255

Faks:
05 - 721 2266

Elektronska pošta:
info@ahp.si

Spletna stran:
http://www.ahp.si

Pon. - pet.: od 9.00 do 12.00 in od 15.00 do 19.00
Sobota: od 9.00 do 13.00
Nedelje in prazniki: zaprto

Upam da bo s psičko vse ok.

Grozna tale novica o heleniv, upam da bo z malo Klaro vse ok in da ne bo treba sprožit poroda.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6559
   [Brisano sporočilo]
2.8.2007 13:00:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6560
2.8.2007 13:07:30   
sandra85
LEMAVRICA ZLATA SI!!!!!!! HVALA!!! user posted image
bom takoj ob 15h poklicala!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6561
2.8.2007 13:16:10   
LINA31
Jaz sem šla samoplačniškov 29 tednu še na en UZ in mi je takrat povedala, da naj bi naš fantič imel 1380 g. Mere trebuha, glavce in stegnenice se po razpredelnici v materinski knjižici, v povprečnem razponu.
Me pa prav zanima, če bom imela še kakšen UZ. Najbrž ne. Bi pa full rada vedela kako napreduje, pa imam pregled komaj 24.8.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6562
2.8.2007 13:25:01   
Anonimen
Jaz bi tudi full rada vedela kako napreduje moj user posted image , a imam pregled šele čez 4 tedne!! user posted image  V torek, ko sem bila na pregledu mi je prvič ocenil težo moje štručke. In močno upam, da bo še kdaj to naredil.
Ma mislim (in upam), da nam bodo ti ginekologi pred porodom povedali težo, pa obseg glavice itd. Pač vse kar spada zdraven.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 6563
2.8.2007 13:27:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Carmy

Sem šla v prejšnjo materinsko gledat in mi piše pri 33.t  OTT 2400g pod tem pa

Koliko kg pa je imel tvoj user posted image  na koncu? Meni je namreč ocenil težo mojega user posted image  na 1847g v začetku 33. tedna. Pa me prav zanima koliko bo imel na koncu. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6564
2.8.2007 14:07:14   
žarnica
NO,jaz sem imela včeraj pregled (33.teden) in je naše detece težko 2160g, kar je baje ustrezno tednom.

Moram pa it jutri še enkrat v bolnico,saj sem imela včeraj visok sladkor (9.9) in je je G poslal v bolnico na preiskave,kjer sem pa imela sladkorja še samo 3.7, za kar je rekla med.sestra,da je čisto normalno. In da ne verjame,da imam diabetes,ker je zanj že malo prepozno. Tak da se ji moram oglasit jutri,dve uri po zajtrku.

Glede vložkov: mi smo jih dve leti nazaj v porodnišnici Ptuj imele nonstop na zalogi (že ko so nas v sobo pripeljali,je bila vložkov polna omarica-kaki 4-5 paketov),pa vedno so bli na voljo,pravtako mrežaste hlačke. Sem jih pa seveda imela tudi s sabo,za vsak slučaj,pa ni bilo treba.

Pa tako se mi spi,a ne morem spat. POnoči me vse boli,trebuh imam skoraj vso noč trd----no,še par tednov,pa bo minilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
2.8.2007 14:11:45   
sandra85
GUPPY??????????????????????????????????????????????

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6566
2.8.2007 14:11:47   
nora
Helenauser posted image user posted image user posted image user posted image samo, da bo vse v reduuser posted image
Danes guppy ni nič pisala...a to nekaj pomeniuser posted image guppy če si šla v Rim, srečno!!

V porodnišnici imajo vlošk za dost. Babica je govorila, da nam ni treba nosit s sabo. Tudi hlačke za 1x uporabo imajo in naj jih ne bi šparaleuser posted image . 100x je poudarila, da se večkrat na dan tusiramo in zamenjamo hlačkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6567
2.8.2007 14:13:29   
nora
Ja, zdaj sem se spomnila...tudi men niso delali UZ od morfologije....upam, da user posted image normalno raste...zakaj tolk šparajo na te UZ??!!!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6568
2.8.2007 14:26:46   
ašun
Punce tudi v lj. porodnišnici je vložkov dovolj....samo imajo ene plastične italijanskeuser posted image , tako da nam je babca svetovala, da si s sabo prinesemo paket bombažnih vložkov, če bomo slučajno šivane. Če jih pa ne bomo ponucale, jih bomo pa domov nesleuser posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 6569
2.8.2007 14:28:09   
jst86
me je kar šokirala novica o heleni!držim pesti!user posted image

sandra-v lj so menda štručkoti,tko da če se slučajno ne popravi,jo pelji tja-moja kolegica bi ti jih ful priporočala.

za vložke kolikor jaz vem jih dobimo v porodnišnici,kolikor jih rabimo.mislim da jih ne bom jemala v P.

aljab midva sva samo sobo prebelila in malo preuredila,pa je tok dela da se ne vidim vn.res ste pridne tiste ki ste se selile.boga rožicauser posted image

tud jst sem imela včeraj pregled,je rekla G da ga bova naslednjič pogledali-teža in kako je obrnjen.ups, ampak sem šele zdej ugotovila da imam naslednji pregled šele v 38. tednu. sem še zaprta,mv nič mehčan pa mi je rekla da še 3 tedne.zdej mi pa ni nč jasno.zakaj me je tko pozno naročila?!takrat lahko že rodim...

srček-ne se sekirat,verjetno imamo kake strahove vse.prav tako boš lahko še šla spontano kam, vendar kasneje. imeti otroka je itak velika odgovornost in sprememba,zato nas sploh prvič mamice vse po malem skrbi. mene pa ful skrbi da ne bom vedla kaj narest ko joka, da bi ga kej narobe namazala in bi imel vneto ritko,...take stvari.ampak verjamem vase in vem da bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6570
2.8.2007 14:55:33   
PBJ
Ko vas tako berem mi ni jasno, da vas ima kar veliko preglede še zdaj na 4 tedneuser posted image .
Jaz sem jih imela do 28 tedna na 4 tedne (no, od 1. do konca 2. meseca sem imela zaradi krvavitev vsak teden); potem sem ga imela čez 3 tedne (konec 31. tedna) in sedaj na 14 dni. Zadnji mesec pa pregled opravlja vsak teden. Tako je bilo tudi pri prvem.
Če se ne motim je tako nekako tudi določeno.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
2.8.2007 15:02:03   
sandra85
jst86, hvala....bom prvo v postojno poklicala, pol pa še gor user posted image

pbj user posted image meni sploh ni prav, da me je naročil šele čez 1 mesec!!!user posted image
pa že tko sem bila 2x v bolnici zadržana-lahko bi me imel malo več na očesu!!!

eh, kaj čmo!
sem rekla, da po porodu menjam G!!!
naslednjo nosečnost me bo imel najboljši G, ki ne špara na UZ! magari da se bom mogla v mb vozit!

glede vložkov-tudi js si jih bom nekaj sabo vzela v P

guppy,guppy,guppy........user posted image

zaj pa je že cajt, da se javišuser posted image ....
če pa si not ostala, pa eno user posted image zate

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6572
2.8.2007 15:05:17   
Rožica*
Ja tudi meni se zdi da je tako določeno.
sama pa imam preglede zdaj na 14 dni in mi že delajo ctg.
Drugače pa tudi jaz ne razumem zakaj tako šparajo z UZ jaz sem imala vsega skupaj 3 (potrditvenega , morfologijo in zdaj da je na hitro pogledal lego za minutko). Sem pa bila še dvakrat samoplačniško na 4d.

Me pa tako kot vse znima kako dojenček napreduje, koliko je zrasel, koliko tehta,.... upam da bo mi naredil še kakšen UZ.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
2.8.2007 15:06:33   
lemavrica
Sandra če v Postojni slučajno nebi blo ok za psičko probaj še tukaj
http://www.klinika-vtz.si/ - so izredno prijazni, mi vse naše pse sem vozimo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6574
2.8.2007 16:08:39   
sandra85
lemavrica, res si zlata-hvala ti!!! user posted image
veterinar v postojni je bil ZELO prijazenuser posted image
sem zmenjena z njim, če jutri v kopru nič ne rešijo, da jo lahko takoj pripeljem. je rekel da jo je treba malo bolj strokovno pregledat, če že od včeraj krvavi...je možno, da so krivi ¨retrociti¨...sej nevem, če sem prav napisala-ker js in zdravstvo...kot noč in dan

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?