Anonimen
|
Jaz sem kupila koš za plenice Angelcare. So imeli dva na izbiro, pa ker pojma nimam o teh kantah, sem prodajalko vprašala kaka je razlika med enim in drugim, pa mi je namignila da samo v znamki koša . Haloo, znamka koša za smrdljive plenice . Itak da sem vzela cenejšega in tudi kasete za vrečke so precej cenejše. Kako pa se bo obnesel v praksi pa še ne vem. Še vedno malo dvomim da naj nebi nič ven prismrdelo . Vložke dobiš v porodnišnici, vsaj v večini je tako. jaz si bom vseeno vzela kak paket s seboj, da nebi imeli kake fore, da je število vložkov dnevno omejeno in bom pol morala v tistem smradu in krvi ležat.....Drugače jih pa itak rabimo pol še eno tono za doma, čišča zna trajat tudi 6 tednov. Zgleda da bomo sedaj imele M za vseh 9 mesecev nazaj, ko smo na vložkih šparale . Guppy, kje si???? rožica, čisto jasno mi je kako prenove zgledajo. Midva sva končala s tem pred 2 tednima, čeprav pravkar zunaj nekj betonirajo, samo kaj se zunaj delaja me ne zanima. Samo da imam jaz noter mir. Se mi pa ne da več pospravljat, vse je tako oddaljeno, omare previsoko, tla prenizko, kopalnica je tako mala da se komaj stiščim okoli školjke da obrišem še vzadaj..... Pa danes zjutraj sem se zjokala možu, da hočem it zvečer nekam ven, da nikoli več ne bom mogla it spontano nikamor, da me ne bo mogel nihče poklicat in rečt a greš na kavo in se preobujem in grem skozi vrata in pridem ko pridem.....Zdaj bom morala gledat kako vreme je, ali je zbujen, kdaj je nazadnje jedel, 1h ga zimsko oblačit, napakirat celo torbo, njega, voziček v avto......in me do takrat že vse mine....Pa edina sem v družbi, ki čaka , druge še fanta nimajo. Bom čisto osamljena, po začetnem navdušenju bodo hitro pozabile name, ker ne bom več zanimiva in aktualna . No, pa sem se še jaz malo skašlala.
|