mml
|
Jutro...lenobe lene...saj bomo še na drugo stan padle cuma za novo kuhinjo in klimo. Kaj pa če ima Ema 6. bolezen??? Manca je bila takrat tudi vsa nikakva, ko je imela vročino 39.5, ko ji je padla je bila pa kot nova. Pa nič drugega ni bilo narobe z njo...no če bo Ema jutri brez bročine in bo po tem dobila pikice je to to, seveda, če 6. boelzni še ni prebolela. Upam, da bo kmalu zdrava in boš ti lahko spet boljše spala . Moraš izkoristit še tele zadnej tedne jana upam, da se Eli izpuščaji ne širijo več in da ne bo treba k pediatru Na Gorenjskem sta se imeli z varuško super. Manca je menda totalno uživala na vlaku in celo več ali manj sedela (oziroma je varupka rekala, da ji že na začetku ni dovolila, da bi kam šla in je po tem bilo OK), Manca je uživala, ker je bilo okno do tal in je stala pri oknu in gledala ven in komentirala . Tako da mogoče ne bo niti tako slabo, če vsi trije poskusite, pa saj ste v uri in pol že v MB. bino Bina je očitno dala Manci nekaj namigov glede govorjenja, ker sedaj kar naprej nekaj žlobudra v manščini , razume jo pa verjetno samo njen medvedek . Bova naslednji teden z veseljem prišli po dodatne inštrukcije. Pobožaj Beti in požgečkaj Bino v mojem imenu NRMM očitno je za tabo naporen vikend, ker ni nobenega glasu...upam, da ste OK pegica ni lepo, da na nosečniškem forumu "grdo" govoriš o nas pajaca upam, da uživate na morju Včeraj sva na družinskem pikniku povedala žlahti ,da pirčakujemo konec januarja še enega , pa ni bilo kakšnega hudega navdušenja, mislim, da ni nihče niti čestital...bratrančeva žena je sicer rekla super, ampak zraven takoj dodala, da nama je nevoščljiva ...sicer pa sploh ni pomembno, ker bova imela zaradi naju in ne zaradi njih . Moji mami bova povedala v soboto, ko greva po Manco, ki bo pri moji mami na počitnicah od srede (varuška je na dopustu). Je bila pa Manca sedaj 2 dneva skoraj ves čas brez plenice in smo uspeli zgrešiti samo eno lužico, ki je šla v hlače Danes se mi je prvič v ogledalu zazdelo, da se mi pa že pozna trebuh, še dobro, da sem v službi samo še ta teden, po tem me pa 2 tedna ni, no po tem jim bom pa povedala, ker bo zadeva že preveč očitna. Se mi zdi, da je prav, da povem "uradno" najprej šefu, ki je pa sedaj na dopustu, po tem pa vse mostalim. No sej povedati je treba 2 ali 3 pa vedo vsi . Zdaj grem pa pred popoldansko tlako še malo lenarit, upam, da bo manj noro, kot je bilo v petek Lepo se imejte