|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
29.7.2007 12:03:50   
cuma
Čau pupe!user posted image user posted image user posted image  ... več k'sno, ampak iz srca ... oziroma iz kofetjere user posted image

Mi še kar kuhamo in kurimo user posted image . Ema ima virozo - peljali smo jo k dežurnemu (user posted image  naša P), ki jo je pregledala, poslala v laboratorij. Tamala zakuha čim ji svečka popusti (to je na 5 ur po voltarenu) na 39,5 ... šlo bi še više, samo ne čakam, ji kar novo svečko dam - po navodilih P.
Danes ponoči jo je tako treslo, čisto ledene rokice in nogice je imela, glavo pa vročo ... user posted image . Potem sem ji dala paracetamol in smo "kao" skušali nazaj zaspat. Jaz nisem mogla ... po eni uri, sem ji izmerila spet vročino in je imela še višjo kot pred svečko 39,7 user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da nisem zaspala. Na paracetamol se očitno sploh več ne morem zanesti.
Je pa Ema taka faca. Zgleda, da se je navadila na temp. in se še pri 39 vročine igra ... če pa malo pade vročina, pa takoj k mizi in kazat kaj bi jedla user posted image .

Jana: Hvala za zs user posted image . Te travice so hudič ... najboljše bo res, če se gresta k P pokazat. Upam, da kmalu izginejo, ... vem ,kako me je takrat za Emo skrbelo ... user posted image  Bravo za prodajo stanovanja in srečno za nakup parcele! Si pa res hitra! Meni se je ta prodaja tako vlekla, da je bila groza ... je pa zdej toliko bolj fajn user posted image . Hiška je pa tudi user posted image . Samo glej, da ne boš šla na kak hrib user posted image !

Bino:  A že kaj pohajate po barju? Je Beti rada v vozičku? Kako pa big sister? En objemček od nas treh user posted image

NRMM: Čestitke za lepo težo in mere .. user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj tvoja teža in mere? Da nam ne boš ušla med manekenke user posted image !!!

Mml: Jaz pa sem spregledala, da bo Manca dobila brata ... (smajlikisetolčepoglavi) ... čestitam!!! Ime pa tudi mene zanima! Moj brat čaka fantka v oktobru, pa se sploh ne moreta odločiti kaj bi ...

Pegica: Tudi tebi iskrene čestitke za user posted image  ... pa bosta z mml malo popestrili decembersko druščino user posted image !!!

arielca: si zadovoljna v novem stanovanju? A ste ostali v istem kraju?  

Ne spomnim se več, kaj sem še brala in hotela komentirati ... se bom poboljšala, obljubim user posted image

Pri nas septemberkah se je že začelo (dvojne nosečke) ... pa jih grem preštet, če so še vse ... potem pa malo počivat, ker to spanje ponoči na dve uri(budilka in merjenje vročine user posted image ) ni kaj prida.... mali trening za septemeber user posted image .

Lepo nedeljo vam želim!

Cuma 

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
29.7.2007 15:44:22   
Taja Nagaja
Dober dan!

Sem princeskama ukradala malo svojega časa user posted image user posted image user posted image

mml, lonja, jana in Nana Liza: hvala za obisk, darila in vašo pozornost user posted image . Res sem vas bila zelo vesela in moji princeski tudi. Beti se še sedaj ne more odločit pri kateri se je bolj fino crkljala. Je rekla, da bo treba ponovit, da se bo lažje odločila. Je takoj protestirala, ko je zadnji avto odpeljal z dvorišča. user posted image Bini se pa še sedaj smeje, če ji rećeš, da je imela punčke na obisku user posted image .

cuma: user posted image za vas, da vročina hitro mine. Upam, da se ti ne kolca preveč, ker res veliko mislim na vas. user posted image user posted image user posted image za kuhinjo in klimo. Beti je najraje v naročju. Se mi zdi, da jo tako malo manj zvija. A si se odločila za nov voziček? Mi smo Bini kupili board za daljše sprehode. Ga še nismo stestirali.

NRMM:  user posted image user posted image user posted image za Mašo, je pa res velika punca. Naj se še prehranjevalne navade uredijo, pa spanje pa... Še malo pa se bova lahko pogovarjali o tem kakšno šolsko torbo kupit user posted image . Želim ti mirne noči. tudi za vas.

HIMH: lepo se imejte na morju. Uživajte.

jana73: mi je kar hudo, da je pikice dobila po obisku pri nas user posted image . Upam, da kmalu izginejo. Bom držala pesti. za malo damico. Me veseli, da imate hiško že izbrano. Še mao pa se ti te  sanje uresničijo. user posted image user posted image user posted image

mml:
se veselim ponovnega srečanja. Razmišljam o imenu za malega pikca. Me prav zanima kaj je Manca pokazala Bini. za vse štiri M.

Nana Liza:
lepo vaju je bilo videt, Ela je že prava deklica. user posted image user posted image user posted image za user posted image .

lonja: ti se pa le oglasi. Ja, pod ladijskim imaš lahko talno, vendar je zadeva dražja, ker mora bit les pravilno ušen in obdelan, da se ti ne razteza in krči preveč zaradi temp./vlaž. razlik. Zato  imamo mi v bivalnih prostorih ploščice in talno gretje v spalnih pa ladijski pod in radiatorje. user posted image Žalm ti veliko potrpežljivosti z obrtniki.

arielca: user posted image user posted image user posted image , da so bolečine popustile. Pri meni je bilo včasih tako hudo, da sem kar v nezavest padla   A se hodita z Brino kaj namakat v bazen?

pajaca:
upam, da uživate na morju, brez vročine in pikc.

Se javim ob podobni priliki user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
29.7.2007 21:38:49   
kofetek2010
čeeeeeeeer!

bino - zgleda, da jih je že zraven prinesla, ker sem jih že pri vas opazila user posted image   je pa vedno huje, so se ji "skopirale" še na roko - pod pazduho jih ima točno v radiju kolikor lahko s komolcem gre proti trebuščku in nazaj na hrbet user posted image  zgleda, da se ji kar množijo user posted image  
Brez problema še pridem kdaj Beti požulit. user posted image

mml - kako je bila Manci všeč vožnja z vlakom? Naš gospod oče ima idejo, da bi šli mi3 v torek z vlakom v MB in bi nas potem on pobral, ko se vrača s sl. poti. user posted image   Sem zelo skeptična, ker bi v tem primeru lahko le za Elo letala po vlaku. Mogoče bi me pa prijetno presenetila in bila ful navdušena nad vožnjo in skoraj 2 uri na miru sedela, ker bi uživala v novem doživetju?! user posted image  Mi je z avtom bolj komot oz. če bi on mulca odpeljal v MB mi sploh ne bi bilo treba hodit. user posted image

cuma - kako Ema? Upam, da je viroza že na odhodu. user posted image  
Eli sem dajala svečke Paracetamola, a od kar ima fobijo pred njimi dobi Calpol. Ostalih domačih receptov se nisem posluževala, razen hlajenja v vodi.

HIMH - lepo se imejte na dopustu! user posted image

NRMM - si okupirana? user posted image

lep večer še naprej, mi nekaj po želodcu kruli user posted image

uživajte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
30.7.2007 9:25:12   
mml
Jutro...lenobe lene...saj bomo še na drugo stan padle user posted image

cuma user posted image  za novo kuhinjo in klimo. Kaj pa če ima Ema 6. bolezen??? Manca je bila takrat tudi vsa nikakva, ko je imela vročino 39.5, ko ji je padla je bila pa kot nova. Pa nič drugega ni bilo narobe z njo...no če bo Ema jutri brez bročine in bo po tem dobila pikice je to to, seveda, če 6. boelzni še ni prebolela. Upam, da bo kmalu zdrava in boš ti lahko spet boljše spala user posted image . Moraš izkoristit še tele zadnej tedne

jana upam, da se Eli izpuščaji ne širijo več in da ne bo treba k pediatru
Na Gorenjskem sta se imeli z varuško super. Manca je menda totalno uživala na vlaku in celo več ali manj sedela (oziroma je varupka rekala, da ji že na začetku ni dovolila, da bi kam šla in je po tem bilo OK), Manca je uživala, ker je bilo okno do tal in je stala pri oknu in gledala ven in komentirala user posted image . Tako da mogoče ne bo niti tako slabo, če vsi trije poskusite, pa saj ste v uri in pol že v MB.

bino Bina je očitno dala Manci nekaj namigov glede govorjenja, ker sedaj kar naprej nekaj žlobudra v manščini user posted image , razume jo pa verjetno samo njen medvedek user posted image . Bova naslednji teden z veseljem prišli po dodatne inštrukcije. Pobožaj Beti in požgečkaj Bino v mojem imenu user posted image

NRMM očitno je za tabo naporen vikend, ker ni nobenega glasu...upam, da ste OKuser posted image

pegica ni lepo, da na nosečniškem forumu "grdo" govoriš o nas user posted image

pajaca upam, da uživate na morju user posted image

Včeraj sva na družinskem pikniku povedala user posted image  žlahti ,da pirčakujemo konec januarja še enega user posted image , pa ni bilo kakšnega hudega navdušenja, mislim, da ni nihče niti čestital...bratrančeva žena je sicer rekla super, ampak zraven takoj dodala, da nama je nevoščljiva user posted image ...sicer pa sploh ni pomembno, ker bova imela user posted image  zaradi naju in ne zaradi njih user posted image . Moji mami bova povedala v soboto, ko greva po Manco, ki bo pri moji mami na počitnicah od srede (varuška je na dopustu). Je bila pa Manca sedaj 2 dneva skoraj ves čas brez plenice in smo uspeli zgrešiti samo eno lužico, ki je šla v hlače user posted image

Danes se mi je prvič v ogledalu zazdelo, da se mi pa že pozna trebuh, še dobro, da sem v službi samo še ta teden, po tem me pa 2 tedna ni, no po tem jim bom pa povedala, ker bo zadeva že preveč očitna. Se mi zdi, da je prav, da povem "uradno" najprej šefu, ki je pa sedaj na dopustu, po tem pa vse mostalim. No sej povedati je treba 2 ali 3 pa vedo vsi user posted image .

Zdaj grem pa pred popoldansko tlako še malo lenarit, upam, da bo manj noro, kot je bilo v petek

Lepo se imejte

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4804
30.7.2007 10:14:01   
NRMM
Daaaaaaaaan!

Trenutno še naš mali ''jesiharček''aja,tako da imam čas za rr. Lahko rečem,da je kaki dan ok,drugi dan pa spet prava polomija,ampak je teh drugih dnevov se mi zdi zmeraj manj, od kar kaka med vsakim obrokom,sicer v manjših količinah,ampak potem manj napenja user posted image .

Smo bili včeraj na rd in sta bili obe neverjetno pridni,Maruša je popapala vse,kar ji je kdo ponudil user posted image ,Maša pa spala lepo na rokah vseh prisotnih,mami v miru klepetala,ati pa kdaj pa kdaj pogledal,kje je tavelika punca user posted image .

Bino daješ kakšne kapljice Beti proti napenjaju?Ja to o šolski torbi je pa na žalost kruta resnica user posted image ,tako da so mi včeraj že predlagali,da naj razmislimo še o kakšnem user posted image ,ampak si ne dajo dopovedat,da je to pri nas končano za zmeraj.

Jana mogoče bo pa Ela navdušena nad vlakom,navadno otroci so.Da se vama pikice čimprej popravijo user posted image .

Mml ti le v miru počivaj.Slabosti te še močno mučijo?Tolaži se s tem,da bodo kmalu konec ozr.da po porodu vse mine user posted image ,no pride pa kaj drugega,tok mal za tolažbo user posted image .

Cuma kako Ema?Je že boljše?Kako si ti?Se že klimatizirala v novem stanovanju?kako pa je Ema prenesla selitev,sploh kar se spanja tiče?Moja teža se še spušča user posted image user posted image ,za manekenstvo pa se ni bat,ker sem ozr.imam kar viška že od prej.Baje pa začneva v sredo z user posted image  ločevalno dieto.Taki je bil predlog mojega gospoda,dodatna spodbuda zame in bomo videli kako bo.
user posted image  pravi,da gre težko po lojtri in da je ločevalna več kot potrebna user posted image user posted image .

Tako,mala se zbudila,treba dat flaško,potem pa gremo v A po hrano in plenice za deco.

Uživajte v deževnem in prijetno hladnem dnevu!

PAPA

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
30.7.2007 11:00:44   
kofetek2010
daaaaaaaaaan!

Pa sem spet v službi... user posted image  

... še dobro, da zunaj dežuje in me ne vleče kam na sonček srkat kavo. user posted image

Eline pikice se sušijo (zjutraj ni bilo videt nobene nove), upam, da se poslavljajo. user posted image  
Včeraj smo jo pripravljali, da gre zjutraj k varuški in je vztrajno ponavljala NE! user posted image  zato sem bila prej ful presenečana, ko je kr sama stegnila roke proti njej in ni nič jokala, ko sem se odpeljala. Varuško sem opozorila, da ne bo šokirana, ko bo vidla Eline pike. In ne boste verjele - varuška ima čist iste pike kot Ela. user posted image user posted image user posted image   Na istem mestu in pravi, da bolijo kot sto user posted image  - sploh ne srbijo, samo ful bolijo ob najmanjšem pritisku. user posted image  

... še dobrih 5. minut imam časa, da kaj po RR pofirbcam, pol pa delat. user posted image  

uživajte!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
30.7.2007 11:02:17   
kofetek2010
NRMM - naša Ela je skoz na ločevalni... najprej poje kečap, pol hrenovko in šele nato pomfri user posted image   in iz sadnega peciva najprej poje sadje, šele nato biskvit user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4807
30.7.2007 11:22:07   
arielca
Dan...

jana73, samo da se stanje izboljšuje user posted image . A Ela pa nič ne jamra, da jo boli?

NRMM, user posted image  za Mašo in Marušo!

bino, na bazenu še nisva bili. Nekako naju ne vleče dol, čeprav moj možek dela tam zraven. Ampak je prevelika gužva in v velikem bazenu mulčki norijo, špricajo in skačejo v vodo, mali bazenček mi pa že zaradi čistoče vode nekako ni user posted image .

Jaz sem si sprintala obrazec za znižano plačilo vrtca, zdaj ga moram pa še izpolnit user posted image . In mojemu ex šefu nest za podpisat. Tolk sem pogledala user posted image , da sem vidla, da me tut to čaka.

Kolegu lektoriram diplomsko nalogo, pa sem lena kot ****s user posted image . Bom danes poskušala dokončat. Najboljš, da se kar lotim dela.

Lepo se imejte. Pri nas dežuje in je hladno. Pa sej sem rekla, da bom kmalu jamrala, da me zebe user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 4808
30.7.2007 14:43:51   
kofetek2010

mml - da ne boš imela problemov kako in kdaj komu povedat za user posted image , ti predlagam: http://www.trgovinapopek.com/kolekcija/30.htm  potem pa naj razmišljajo in razmišljajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
30.7.2007 15:29:08   
mml
user posted image user posted image user posted image ...saj veš kako je z žlahto, sploh priženjeno oz. primoženo

Neposredna povezava do sporočila: 4810
30.7.2007 19:23:07   
cuma
Čau pupe!

Kako ste? Jaz pa sem danes šla vesela na pregled in prišla potrta nazaj. user posted image
1. povišan sladkor (8,2)
2. prenizko železo
3. Tinkara se je obrnila v medenično vstavo ... user posted image

Najbrž se zelo smešno sliši/bere , ampak mene je tako strah tega 2. sladkornega testa .... pijem namreč kot ptič in sem prepričana, da ne bom mogla spiti 1/2 litra tiste sladkobe. Sploh pa jo zadržati 4 ure v sebi ... user posted image  Veliko raje bi šla kar na dijeto do konca user posted image , kot pa na ta pregled ... a kaj, ko se ga ne morem izogniti. user posted image

Tinkara je sicer ok, kar je itak najbolj važno. Ima približno 2200g, G ni nič komentirala, da bi bilo kaj narobe, tako da sklepam, da je vse ok.

Ema je malo bolje. Sedaj zakuha na 8 - 12 ur in ne več na 4 -6. To je napredek.

Jana73: to mi je pa čudno, da ima varuška iste izpuščaje ... user posted image . Kakorkoli, fajn, da se sušijo in ne nastajajo novi!

mml: jaz že skozi razmišljam o tem, da bi lahko bila 6. o.b. in vsak dan gledam, če so se pojavile kake pikice... user posted image A bi se v tem primeru na krvi videlo, da gre za to bolezen ali ne?

Bolje, da se poslovim in vrnem jutri, ko bom manj tečna in slabe volje ...
Lepo se imejte!

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
30.7.2007 19:40:33   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Jana73: to mi je pa čudno, da ima varuška iste izpuščaje ... user posted image . Kakorkoli, fajn, da se sušijo in ne nastajajo novi!

Ja, ful čudno. Eli so se pojavili v četrtek (26.07.), pri varuški pa je bila nazadnje v petek, 13.07. user posted image user posted image user posted image

Sem bila v zmoti ... nove pikice še kar nastajajo. user posted image user posted image user posted image  

Slišim, da se gospodična dere iz spalnice: "mamiiiiiii, maaaaaamiiiiiii" - zgleda, da je pozabla, da mora spat. user posted image

Lep večer in mirno noč!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
30.7.2007 20:20:03   
NRMM
Čeeeeeeeeeer!

Obe pupi ajata,kar niti verjetn ne morem skoraj user posted image ,ati zlaga cote user posted image ,jaz pa imam malo čas za rr,šibam pod tuš in spat,da se bo kar kadilo.
Jutri bova čez dan leteči,moram it kupit jogi za prenosno postlco,kajti zibka,katero smo si sposodili za teh par mesecev je postala po širini premajhna user posted image .Če MAša začne prestavljat svojo rito so njene rokice v trenutku zunaj zibke,glava pa v prečkah,tako da je potrebna kaj večjega in do selitve bo morala prenosna zadostovati,no sej upam,da na širino 60cm ne bo prišla do septembra/oktobra user posted image user posted image .

Cuma user posted image user posted image user posted image vse bo ok,nič bat.Si imela prvič že tudi povišan cuker?Jaz sem prvi test delala v 13 tednu in sem mislila,da bom po tej glukozi mimo vrgla...bleeeeeeeeeeeeeeks,potem pa še 2 uri nič lulat user posted image user posted image .

Jana sej ne vem,če si kje napisala,a Eli iz teh pik teče kaj ven?

Arielca ne bit preveč pridna,da ne boš prehitro konec user posted image .

A ha Mašo je začelo zvijat,tako da lahko kmalu pričakujem polnjenje plenice s smrdečim materialom.Vse bi bilo ok,če le ne bi bilo širokega povijanja user posted image .In predno se čisto porihtava se mi mala predrami user posted image ,potem pa uspavanje jovo na novo.Dobro je edino to,da že zna 3 dni sama zaspat z mojim božanjem in vtikanjem dude user posted image ,ampak boljše je pa kot pa nošenje na rokah,ker me je že pošteno bolela hrbtenica.

Ja nič lepo bodite in uživajte v preostanku večera!

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 4813
31.7.2007 9:43:20   
mml
Jutro user posted image

A bo katera user posted image , da se zbudite in kaj napišete user posted image . Jaz bom malo kasneje čaj, kava mi trenutno nekako ne sede user posted image

cuma pri 6. bolezni se pikice pojavijo kakšna dva dneva po tem, ko ni več vročine, ki traja tam 3 do 4 dni. V krvnih izvidih pa ni kaj značilnega za 6. bolezen, izvidi so takšni kot pri večini viroz. Upam, da je Ema že brez vročine in lahko ti spet boljše spiš user posted image
Kar se pa ostalih stvari tiče se pa nikar ne sekiraj...na naslednji test z glukozo nesi s sabo pol limone in si jo stisni v glukozo, da ne boš bruhala po vsej sladkobi, po mojem kaj hujšega ne bo user posted image . Tinkara se lahko še vedno obrne nazaj na glavo, ima še čisto zadosti časa, sicer si pa že tako profesionalec, kar se tiče medeničnih vstav user posted image . Nizko železo je pa tako ali tako "zlati standard" za nosčenice user posted image . Mene moja G kar naprej živcira, da imam previsok hemoglobin user posted image , tako da jim nikoli ni prav

jana kje so se pa Eli še pojavile pike? A se ji delajo kaj kraste??? Sicer pa sej veš, kje me najdeta user posted image . A je Gal že brez longete? Tole poletje vam pa kar se zdravja tiče res ni najbolj naklonjeno. Upam, da bo kmalu konec nevšečnosti user posted image

NRMM upam, da je bila noč po čistilni akciji mirna in da ste se dobro naspali user posted image . Saj širokega povijanja bo pa tudi kmalu konec. Nemci in Avstrijci (pa mislim da tudi Angleži) pravijo, da pri kolkih 1B in 2A široko povijanje nič ne prispeva k hitrejši normalizaciji, ampak celo svetujejo, da otroci čim več gibajo in migajo z nogami, ker to pospešuje tvorbo kosti in poglablanje kolčne skledice. Nikjer v literaturi nisem našla jasnih priporočil (razen slovenskih), ki bi govorile o tem, da je široko povijanje koristno za stabilizacijo kolkov pri novorojenčkih. Drugače je seveda pri hujših nepravilnostih, ampak tam pa navadno široko povijanej tako ali tako nič ne koristi in je potrebno fiksno široko povijanje. Uffffff....sem se razpisala

A ste naslednji teden za kakšno kavo?  Jaz sem na dopustu in bom potrebovala kakšno popoldasnko sprostitev user posted image

Grem še malo delat (sicer se bila pa danes od 7.30 do 9.15 že zelo pridna user posted image , tako da sem si lahko privoščila RR pavzo)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
31.7.2007 11:23:36   
cuma
Juutro!!!!

Danes pa sem boljše volje user posted image ! Emi so se pojavile pikice po prsih in trebuhu .... torej sklepam, da je mml zadela in da gre za 6. bolezen user posted image . To pomeni, da smo iz tahujšega ven in da bo moja pupa kmalu spet ok!!! user posted image  
user posted image Ene stvari ne vem: eni pravijo, da je otrok kužen dokler izpuščaji ne izzvenijo, drugi pa, da že ko se ti pojavijo... kaj je res? 6. bolezen naj bi bila nevarna za user posted image  - če je niso prebolele (jaz ne vem, če sem jo), a se pri odraslih kaže enako kot pri otrocih? Moram biti na kaj posebej pozorna? Sicer pa zdaj, kar je je.

Glede OGTT ja, sem se prepričala, da bom nekako že zmogla (res si bom nesla limono zraven user posted image ) , tako, da sem že klicala in me pričakujejo v ponedeljek!

Močan veter je včeraj spihal stran vročino in soparo, tako da imamo danes čudovit dan. Prav prijetno pihlja in sije sonček.

Imejte lep dan tudi vi!

Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
31.7.2007 11:25:00   
arielca
jana73, http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1671297. Se nimaš česa bat, če še kdaj reklamo delaš user posted image user posted image user posted image . user posted image  za Elo. Upam, da je bolje. Sta šli kaj k P?

cuma, user posted image user posted image user posted image !

NRMM, sem vesela, da pridno papate in kakate user posted image !

Ja, in bino sem pozabila odgovoriti, da uživamo v novem stanovanju! Je res fino user posted image !

Zdajle grem pa za kosilo pripravit. Danes sem si omislila polnjene paprike. Je malo manj vroče in bodo pasale user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
31.7.2007 13:46:52   
mml
cuma me veseli, da sem zadela na daljavo  kaj je Emi user posted image . Otroci niso več kužni, ko pade vročina in se pojavi izpuščaj. Prenosi v nosečnosti so redki, pravih podatkov o vplivu na user posted image  ni. Tako da mislim, da ni potrebno, da si v hudem strahu. Lahko ti pa v ZD vzamejo kri in pošlejo na pregeld za določitev protitels proti HHV 6 in boš vedela, če si bolezen prebolela. Upam, da ti je tole kaj v pomoč user posted image

arielca dobra si, da se ti ljubi kuhat polnjene paprike. jaz bi jih sicer jedla, samo kuhat se mi jih pa ne da user posted image . Moram v naslednjih dneh enkrat skuhat ratatouille, je zdaj ravno prva sezona user posted image

jana za Elo user posted image

Grem še malo delat user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
31.7.2007 14:10:34   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

jana73,

Sta šli kaj k P?

nisva šli k P, ker je na dopustu user posted image  P, ki ga nadomešča pa dela popoldan in bi se bilo potrebno naročit...

sva pa vseeno bili pri teti dr., pravzaprav jih je bilo kar enih par okrog Ele in so gledale pikice ter jim dajale pa-pa user posted image  

diagnoza: impetigo user posted image  ampak bo v 2. do 3. dneh boljše user posted image

sem naredila fotke, ampak v gsm-u nimam nastavljenega e-poštnega predala in si ne morem poslat na PC user posted image   zgleda res ful grdo, nekatere pikice so že prave pike, velike kot grah user posted image   gnojne in potem take kot krater in vse polno manjših zraven user posted image

mml - hvala user posted image user posted image user posted image ;  za Manco in malega Mistra: user posted image
ja, Gal je brez longete, sem mu jo v petek snela, ker je že vse smrdelo user posted image   zdaj pa 2x na dan razmigava v vodi in na suhem user posted image

se javim za kavo naslednji teden, daj me na seznam! user posted image
cuma - sem ful vesela, da je Ema že boljše user posted image  in da se ne boš več rabla vsako uro vstajat user posted image

tista cukrana voda je meni tud šla gor, sem se komaj zadrževala, da nisem bruhala user posted image

sem se odločila, da vseeno gremo z vlakom v MB... bo kar ICS, tist, ki vozi 01:46 ure user posted image  in s prijateljico sem se zmenla, da nas pride iskat na postajo user posted image

zdaj pa dalje delat... nikakor, da se znebim tega 2.tedenskega kupa user posted image

uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
31.7.2007 16:00:13   
kofetek2010

moj kup je za polovico manjši user posted image user posted image user posted image

moram bolj počasi delat, ker drugače bo gospod direktor mislil, da lahko naredim vse v 3 dneh in ne v 14 user posted image

sem naročila moji mami, da naj bodo polnjene paprike ju3 za kosilo user posted image    joj, si mi lušte nardila, arielca user posted image user posted image user posted image

šibam po marelo in mulca (sem ga pustila pri sošolcu)user posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4819
31.7.2007 21:09:23   
cuma
Mml najlepša hvala za vse!!! user posted image user posted image user posted image

Jana: user posted image user posted image user posted image user posted image  za Elo!

arielca:  jaz bom pa tašči za drugi teden naročila filane paprike user posted image ! user posted image  za dobro idejo!

Neposredna povezava do sporočila: 4820
1.8.2007 11:48:03   
Kofi
Punce!
ki ste!?

meni se nič ne da! Ful sem zaspana. Hvala bogu da ni več take vročine kot je bla prej...če ne bi se lahko tu v službi kr ulegla na mizo in spala user posted image

Nelka je bla te dni ful pridna. Čez vikend smo bli pri mojih na Krasu in je uživala, saj je tam imela svobodo za laufat in nabirat kamenčke in breskvice je nabirala...joj kako jo je bilo lepo gledat. Pa se mi je zdelo, da je še manj napora bilo potrebno vložit, ker se je z vsem zamotila in ni nič po meni skakala, pa nič ni jokala...res je blo super. To je povlekla še v prve dni tega tedna. Včeraj dobesedno ni niti pisnila v smeri da bi bila kaj tečna. Sama se je igrala, pol me je poklicala da se igram z njo, pa spet sama...do večera, ko je ratala zaspana in sem jo vprašala če grema ajo ajo...ona pa kr sprve JA. In ni hotela it na najino postljo se cartat temveč kr v njeno. Je rekla "nenene tam...tam" pa pokazala kam bi rada šla. Jo dam v postlico in se obrne, reče ribam papa in zaspi!!! user posted image  Zdaj ste mi pa lahko nevoščljive... ;) vam dovolim .. hehehe

Jaz grem pa jutri na NS in vam povem, da že komaj čakam, da vidim mojo pikico! Ne vem kera je slabo prebrala, da že vemo kaj imamo, ker še ne vemo. Pa mislim, da je jutri tudi še prezgodaj za  vprašat, al ne? No, saj ta s Ptuja bo po mojem kr sam izjavil al hočeš al ne...je bolj tak "domač" user posted image

Zdaj grem dalje pisat dr. (na kosilu smo že bli..če lahko temu kosilo rečemo, ker smo šli v Mkiča!). Pol pa počasi domov (okoli 14.30) - poleti je pri nas bolj zatišje, zaklenejo celo stavbo ob 15. in nimaš kaj da ne bi šel prej domov user posted image  a ni to fajn?

Pridne bodite...jaz sem kofičke že spila - 2x preden se vi sploh vstanete!

lp, Pegica

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
1.8.2007 13:46:14   
arielca
Ojla,

Na hitro se pofočkam user posted image ...

Pri nas je trenutno vse mirno in tiho. user posted image  dela, Brina spi. Pomila sem po tleh in na hitro spucala kopalnico, z Brino sva šli plačat še ene položnice, spremenit naslov na zavarovalne police, v trgovino, na igrala ... Pestro!
Popoldan gremo v Kranj na Elektro, ker so nam poslali napačno pogodbo in se po telefonu ne da nič zmenit user posted image .

pegica1, dobro opravi na NS. Pa mislim, da bi se že ju3 dalo videti ali bo user posted image  ali user posted image . Če bo le pikica pri volji user posted image . user posted image  zate!

Upam, da sta Ema in Ela že OK.

Uživajte user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
1.8.2007 15:01:43   
mml
Živjo,

pri nas vslužbi je bilo danes pestro, tako da še za zeleni čaj nisem imela časa user posted image . Julijski dopustniki so prišli v službo, avgustovski so šli na dopust, jaz pa še vedno visim tukaj user posted image . No še do petka, po tem pa mene tudi 14 dni ne bo v službo. En teden zabavnje Mance, en teden bolniške po AC.
Danes sem sama. Manca je pri moji mami do sobote, user posted image  dela cel dan, tako da sploh ne vem, akj naj počnem...no ja v načrtu imam kompleksno lenarjenje user posted image .

pegica jaz bi tudi takšno službo, kjer bi ob 15. zaklenili vrata user posted image . Lepo se jutri drži na NS in sporoči, če se že vidi kaj bo user posted image . Ti nisme pa čisto nič nevoščljiva, kar ne Nelijinega spanja tiče, ker Mance to počne že zadnjih 15 mesecev user posted image . Zvečer se umijemo, namažemo, oblečemo, pomahamo sliam na steni, povem ji pesmico, polupčkam, dam v posteljo, rečem nočko nočko in zaprem vrat in to je to. Zadnjih 10 dni zaspi v trenutku, prej je pa še malo debatirala z medvedi user posted image

arielca a so bile paprike včeraj dobre user posted image ?
Jaz sem si omislila za pospravljanje stanovanja eno gospo, ki pride vsakih 14 dni in generalno ščisti kuhinjo, kopalnico, posesa, pobriše prah, pomije po tleh, ostalo pa po dogovoru. In smo vsi bolj veseli in manj tečni. Tisto vemsno čiščenje pa že nekako gre user posted image

jana le glej, da ne bo šef pogruntal kako si spososobna user posted image  in ti bo naložil še dodatne zadolžitve

Zdaj grem pa predat zadolžitve popldanski ekipi in grem počasi proti domu user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
2.8.2007 10:53:24   
Nana Liza
Dobro jutro!

Danes vas pa jaz počastim s kavico!

Ela je imela že včeraj popoldne vročino, ponovila se je še ponoči, tako da sva danes ostali doma in se cartava. Verjetno je na pohodu spet kakšen zobek. user posted image Upam, da bo jutri že ok in bom lahko odšla v službo.

Pegica mi pa imamo glibljiv delovni čas in smo tudi lahko že ob 7h v službi oz. tam do 8:30. Je pa zgodaj... Domov pa grem ponavadi kar ob 15h. Sploh če  imam nadure. user posted image Kar se tiče spanja, pa je tudi pri nas 100% bolje glede na 1 leto nazaj. Zvečer zaspi sama v posteljici (okoli 9:30) in tako spi do 6-7h zjutraj.

Ali pri vas že spijo v samostojni, ta veliki posteljici? Ravno gledam po netu. Iščemo novo posteljico za Elo.  Saj stara bo konec novembra zasedena z user posted image . user posted image Se bomo vsi gužvali v 1 sobici. Ravno z user posted image razmišljava o pregradah z omarami.

Včeraj pa sem tudi obletala pol trgovin po Lj, saj iščem gugalnico, tisto 3 delno za več starosti, pa se je sploh ne dobi več. Ogrodje imamo že pripravljeno.user posted image Nekaj sem še gledala na sončku.si za okoli 30 €, verjetno bom kar tam naročila.

Sploh nimam ideje za danes, kaj bi skuhala za kosilo. Verjetno bo kar hrenovka in nekaj zelenajve.user posted image

Pozdravček, NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
2.8.2007 12:27:11   
kofetek2010
daaaaaaaaan!

Včerajšna ekspedicija v MB uspela - ampak vlak je imel kar 25 minut zamude user posted image , tako, da je vožnja trajala 02:10 namesto 01:46 user posted image user posted image user posted image
Vzeli smo 1.razred, gneče v njemu ni bilo - bili smo mi3 in ena tetka (glede na lstek na kufru sem videla, da je iz USA, stara tam okrog 60.let), ki je sprevodnici rekla, če me lahko prosi, da Elo utišamo, ker bi ona rada imela mir?! WTF???? Najprej me je imelo, da bi ji enih par krepkih povedala (npr. da mi je žal, da nimam selotejpa, da bi Eli usta zalepila... do tega, da naj drugič raje gre z avtom in bo imela blažen mir), ampak sem bila modro tiho (pa mi to ni v navadi user posted image ) - Ela je bila v bistvu čist pridna, razen, ko ji nisem pustila, da se igra z nihajnimi vrati... je pa res skakala po sedežih, pritiskala gumbke za rolete, pela in se pogovarjala... ampak nič motečega, res ne user posted image user posted image user posted image

V MB pa tud nič novega user posted image user posted image user posted image

Ela je na AB - mora jemat kapsule na 6 ur (so malo prevelike, da bi jih pogoltnila in zato jih moram nekam uturit); prvo kapsulo sem ji uturila v žlico kisle smetane user posted image  ampak je gospodična okusila, da je ful grenko in skoraj bruhala - zato sem ji ponoči raztopila v žlički vode in ji stisnila v usta (čez je spila gosti breskov sok), zjutraj isto user posted image  

sem zjutraj polizala šprico in še jaz sem skoraj bruhala - res je fuuuul grenko, ampak kar se mora, se mora user posted image

In 2x na dan ji moram nove gnojne pikice mazat z AB kremo - stanje je mal boljše kot včeraj preden sva prvič namazali (tiste nove gnojne se sušijo). user posted image  
Upam, da se bo umirilo in izginilo, ker si ne predstavljam kaj bo, če se ji bo preneslo še kam, bog ne daj na obraz. user posted image user posted image user posted image
In upam, da ji ne bodo ostale brazgotine. user posted image user posted image user posted image  

Grem še mal delat....

uživajte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?